7 najboljših rejcev jazbečarjev v Indiani! (2022)

Rejci jazbečarjev v Indiani

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete rejce jazbečarjev v Indiani. Če ste novi v svetu psov, se lahko poskus iskanja določene vrste rejca včasih zdi kot strel v temo. V Indiani lahko izbirate med različnimi rejci jazbečarjev in glede na vašo lokacijo so vam nekateri morda bližje, kot si mislite.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev jazbečarjev v Indiani, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši reševalci psov v Indiani in najboljši rejci kokapa v Indiani.

Mladički jazbečarja naprodaj v Indiani

Mladički jazbečarja naprodaj v Indiani

Kot pri vseh pasmah, se vam splača vzeti čas in opraviti svoje raziskave ter skrbnost, da zagotovite, da je vaš vzreditelj jazbečar vse, kar pričakujete, da bo.

Priporočila izdelkov za jazbečarje: Najboljše alternative za zaboj za pse in Najboljše pasje sklede, izdelane v Združenih državah.

1. Jazbečarji PuppySpot za Indiano

Jazbečarji PuppySpot za Indiano

Ker iščete rejce jazbečarjev v Indiani, priporočamo, da si ogledate spletno stran PuppySpot. PuppySpot je zaupanja vredna tržnica za številne pasme psov, kar pomeni, da lahko brskate po razpoložljivih spletnih mladičih jazbečarjev iz udobja svojega doma v Indiani.

Vsi rejci jazbečarjev s psi na seznamu morajo iti skozi strog postopek presejanja, tako da bo vaš spremljevalec varno odpremljen na vaš dom v Indiani. Preden nadaljujete z iskanjem mladiča jazbečarja za prodajo v Indiani, si oglejte spodnjo povezavo do spletnega mesta.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Roxies Doxies

Roxies Doxies Jazbečarji IN

Ko obiščete spletno stran za Roxies Doxies, lahko vidite, da jim je mar za svoj vzrejni program. In psi jazbečarji na splošno. Vsi njihovi mladički so udobno rojeni v otroških posteljicah, ki vsebujejo grelne blazinice, ki se nahajajo pod odejami.

Ko se mladiči skotijo, jim zagotovimo prehrano za dojenje. Ko dosežejo starost okoli 5,5 tednov, se mladiči skrbno družijo z otroki in ostalo družino. Roxies Doxies pravi, da se mladički ne bojijo ljudi, ko so pripravljeni zapustiti gnezdo in jih dati novim družinam.

Mladički so tudi šolani na kavču in zelo razvajeni. Zagotavljajo jamstvo za zdravje za svoje mladičke. Ob obisku Roxies Doxies dobiš občutek, da se resno ukvarjajo z vzrejo najboljših mladičkov jazbečarjev. Njihovi standardi čistoče so brezhibni.

Roxies Doxies Podrobnosti

3. Jazbečarji Wilson Acres

Jazbečarji Wilson Acres

Wilson Acres Dachshunds je še en ugleden vzreditelj jazbečarjev, ki se nahaja v Indiani. Jazbečarje vzrejajo že skoraj dve desetletji. Imajo močan program vzreje, ki se osredotoča na kratkodlake in dolgodlake jazbečarje. Dachshunds Wilson Acres neguje okolje ljubezni in nege za vse rojene mladičke.

Nikoli vam ne bo treba skrbeti za zdravje in dobro počutje vašega bodočega mladiča jazbečarja. Niso vzrejeni ali vzgojeni v psarni in vsako posamezno leglo je skrbno načrtovano s strogimi podrobnostmi. Zaradi tega boste dobili jazbečarja, ki ima pozitiven odnos, je odličen spremljevalec in ima dobro konformacijo. Vsi njihovi jazbečarji so podprti z zdravstveno garancijo.

Wilson Acres Dachshunds je tudi vzreditelj, ki rad vidi, kako gre njihovim jazbečarjem z novimi družinami, zato če dobite jazbečarja pri tem rejcu, se lahko obrnete nanje in jim sporočite, kako vse poteka. Če želite, lahko svojega kužka tudi mikročipirate. Če ne morete osebno obiskati jazbečarjev Wilson Acres, lahko dobite varno dostavo.

Podrobnosti o jazbečarjih Wilson Acres

4. Psarna Von Wolff

Psarna Von Wolff

Von Wolff Kennel je izkušen vzreditelj standardnih dolgodlakih jazbečarjev. Vsi njihovi mladički so registrirani v AKC in so odlični za razmisliti, če vas zanimajo razstave. Njihov poudarek je predvsem na temperamentu.

Von Wolff Kennel je član v dobrem stanju z naslednjim:

 • Kinološka zveza Valparaiso
 • Združenje za lov na skedenj
 • Nacionalni klub miniaturnih jazbečarjev
 • National Animal Interest Alliance
 • Prevzeti vodilno vlogo
 • Predstavitveni dnevi
 • Skupina Kalvarija

Ko si ogledate ta seznam članov, lahko zaupate, da vedo, kaj počnejo kot rejec jazbečarjev.

Podrobnosti o psarni Von Wolff

5. Psarne Summer Breeze

Psarne Summer Breeze

Summer Breeze Kennels se ukvarja z vzrejo že več kot 30 let. Njihovi mladički prihajajo z registracijo AKC in garancijo za njihovo zdravje. Jazbečarje ponujajo v nekaj različnih sortah in barvah.

Summer Breeze Kennels vzgaja mladičke kar v svojem domu, da zagotovi, da so ustrezno socializirani na vsakem koraku poti. Njihov fokus je na zdravih jazbečarjih, ki imajo odličen temperament. Če se obrnete na Summer Breeze Kennels, boste videli, kako dobro poznajo pasmo.

Podrobnosti o psarnah Summer Breeze

6. Fairhaven jazbečarji

Fairhaven jazbečarji

Fairhaven Dachshunds omogoča vsem, ki so na čakalni listi, da obiščejo njihove mladičke ali tiste, ki so položili depozit. Strogi so glede zdravja in dobrega počutja svojih jazbečarjev in zahtevajo, da se dogovorite za sestanek, da ga opustite. Če so mladički zelo mladi in še niso bili cepljeni, boste morali počakati.

Ti dejavniki veliko govorijo o tem, kako resni so pri vzgoji zdravih in srečnih jazbečarjev, ki bodo še naprej živeli v odličnih domovih. Fairhaven Dachshunds na svoji spletni strani ponuja veliko podrobnosti o tem, kaj dobite s svojim kužkom.

Dobili boste:

 • Zdravstvena garancija
 • Dogovor o sterilizaciji in sterilizaciji
 • Genetska zdravstvena garancija, ki vam bo trajala tri leta
 • Cepljenja

Nekaj ​​​​drugih stvari, za katere so testirani njihovi jazbečarji, preden so vzrejeni, so:

 • Progresivna atrofija mrežnice
 • Težave s srcem
 • Težave z očmi
 • Ortopedske težave

Fairhaven jazbečarji so zelo ponosni na svoj program vzreje. Zagotavljajo, da so jazbečarji socializirani, preden jih poberete. Približno 3 dni, potem ko so jazbečarji rojeni, so ti nevrološka stimulacija.

Pri Fairhaven Dachshunds bodo mladički imeli le pozitivne izkušnje, ki se odražajo v njihovem temperamentu, ko odraščajo v mlade in zdrave pse. Ko mladički dosežejo starost od 8 do 10 tednov, vas bo Fairhaven Dachshunds kontaktiral in vas obvestil, če so pripravljeni.

Podrobnosti o jazbečarjih Fairhaven

7. Jazbečarji Seymour

Jazbečarji Seymour

Zadnji na seznamu najboljših rejcev jazbečarjev v Indiani je “Jazbečarji Seymour.” Seymour Dachshunds je manjši vzreditelj jazbečarjev v Indiani, vendar so enako ugledni in izkušeni kot kateri koli od njih. Odraščali so z

Jazbečarji vse življenje, vsi pa so socializirani zaradi svojih otrok v družini. Ponosno se hvalijo, da nobeden od njihovih jazbečarjev ni naletel na zdravstvene težave, vsi pa so pregledani in skladni z AKC.

Mladički Daschund iz Seymour Dachshunds so opremljeni z dvema kompletoma cepljenja, tremi kompleti razglistitev in popolnim zdravstvenim jamstvom. Če niste prepričani, kaj ta vzreditelj ponuja, ponujajo tudi reference prejšnjih strank, ki so pri njih kupile jazbečarje. Njihov fokus ni nič drugega kot najbolj srečni in zdravi jazbečarji.

Ponujajo veliko različnih barv:

 • Črne kreme
 • angleške kreme
 • Kremne pikice
 • Različni odtenki porjavele in rdeče

Jazbečarjem ponujajo tudi gladko dlako in daljšo dlako, vendar je njihov poudarek običajno na dolgi dlaki, ker se ne izgubi toliko kot bolj gladki. Celotna družina pomaga pri vzrejnem programu pri Seymour jazbečarjih, njihovi jazbečarji pa so prav tako del družine kot otroci.

Podrobnosti o jazbečarjih Seymour

Kako izbrati vzreditelja jazbečarjev v Indiani

Kako izbrati vzreditelja jazbečarjev v Indiani

Odločili ste se, da želite domov pripeljati novega mladiča jazbečarja, a kako izbrati pravega vzreditelja in vedeti, ali je vaš mladiček zdrav? Dobri rejci bodo imeli veliko izkušenj in bodo z veseljem sprejeli vsa vprašanja o njihovi rejski praksi.

Mladičkom pustijo, da raziščejo dom in družinske člane, preden jih namestijo v nove domove. Za vsakega mladička zagotovijo zdravstveno kartoteko. To vključuje dokumentacijo o cepljenju, razglistenju, morebitnih zdravstvenih težavah in pisno potrdilo veterinarja, da je mladiček zdrav.

Starši mladičkov so v prostorih in na zahtevo na ogled. Vzreditelj zagotavlja pisna zdravstvena jamstva in pogodbe s politikami vračila, če ima vaš mladiček prihodnje zdravstvene težave. Navajajo reference, ki so že kupili mladičke in so pripravljeni spregovoriti o svojih izkušnjah z vzrediteljem in kupljenim mladičkom.

Ko obiščete vzreditelja jazbečarjev, se oglejte in vprašajte:

 • Je okolje čisto?
 • Ali so psi v hudem vremenu na prostem?
 • Ali pa so v prijetnem temperaturno nadzorovanem okolju z veliko prostora za igranje?

Če so zunaj in je videti, kot da večino časa preživijo v psarni. Psi potrebujejo socializacijo, in če je ne dobijo že v zgodnjem otroštvu, se lahko kasneje razvijejo vedenjske težave.

Zaključek za “najboljše rejce jazbečarjev v Indiani”

Zaključek za The

Iskanje izkušenih Jazbečar rejci v Indiani bi se morda počutili kot iskanje po labirintu. Kljub temu bi morali imeti pozitivne izkušnje, če stopite v stik s katerim koli uglednim rejcem na tem seznamu.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev jazbečarjev v Indiani, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička jazbečarja od vzreditelja v Indiani, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Vse, kar morate vedeti o jazbečarjih” spodaj: