7 najboljših rejcev jazbečarjev v Louisiani! (2022)

Rejci jazbečarjev v Louisiani

Iskanje zanesljivih rejcev jazbečarjev je lahko zastrašujoča naloga. Toda prepričanje, da je vzreditelj zanesljiv, je najpomembnejši dejavnik pri nakupu mladička. Ugledni rejci bi morali skrbeti za svoje pse zdrave in zadovoljne.

Imeti morajo vzrejne programe za izboljšanje pasme. Ta članek poudarja najboljše rejce jazbečarjev v Louisiani in verjetno boste našli mladičke jazbečarjev, ki so na voljo za nakup po vsej Louisiani od zanesljivega rejca.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev jazbečarjev v Louisiani, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci Labradoodle v Louisiani in Najboljši rejci Goldendoodle v Louisiani.

Mladički jazbečarja naprodaj v Louisiani

Mladički jazbečarja naprodaj v Louisiani

Zavedajte se, da so jazbečarji različnih velikosti, zato je pomembno, da opravite raziskavo, preden izberete enega. Jazbečarji so na voljo tudi v različnih vzorcih in barvah, kot večina ljudi sprva misli. Torej, morda razmislite o raziskovanju vzorcev in barv, preden izberete mladička za jazbečarja.

Poleg tega je jazbečarje mogoče najti v široki paleti stilov plašča. Dlaka s kratko dlako je videti gladka, medtem ko ima dolgodlaki jazbečar dolgo svilnato dlako. Nasprotno pa imajo žičnodlaki jazbečarji videz, ki je podoben videzu terierja zaradi svoje izrazite dlake.

Priporočila izdelkov za jazbečarje: Najboljše luksuzne hišice za pse in Najboljši tretmaji za lovljenje psov.

1. Jazbečarji PuppySpot za Louisiano

Jazbečarji PuppySpot za Louisiano

Ker iščete rejce jazbečarjev v Louisiani, vam priporočamo, da pobrskate po zaupanja vredni platformi PuppySpot. PuppySpot je izjemno ugledna tržnica za pse, kjer lahko iščete in poiščete kompatibilnega mladička jazbečarja kar iz udobja svojega doma v Louisiani.

Upoštevajte tudi, da morajo vsi rejci jazbečarjev z navedenimi mladiči opraviti strog postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš spremljevalec varno odpremljen na vaš dom v Louisiani. Preden nadaljujete pot za mladičkom jazbečarja za prodajo v Louisiani, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Dawn’s Dachshunds

Dawn's jazbečarji v Louisiani

Ta rejec je osredotočen na miniaturne jazbečarje in jazbečarje standardne velikosti ter različne sloge, barve in vzorce dlake, ki so s časom vse bolj dostopni. Vsi psi so vzgojeni v vzrediteljevem domu, kjer edina tam živi in ​​skrbi zanje vse življenje.

Pri Dawn’s Dachshunds se zelo trudijo, da bi ustvarili dobro zaobljene jazbečarje, ki so veseli, zdravi in ​​socializirani ter imajo odlične temperamente. Vsem mladičkom jazbečarjev, ki prihajajo od tega rejca, so odstranili kremplje rose. Poleg tega jih spremljajo tudi s cepljenjem in razglistenjem.

Za vse mladičke je priložena zdravstvena garancija, ki vključuje začetni paket za mladičke in začetek vaj za mladičke. Začetni paket za mladička vsebuje dokumentacijo o cepljenju mladička, vzorec hrane in priboljška, uporabne informativne liste in zdravila za razglistenje.

Če razmišljate o nakupu čudovitega mladiča jazbečarja pri vzreditelju, se lahko obrnete nanj ali pošljete sporočilo prek njihove spletne strani prek zavihka za stik. Vzreditelj ne dostavi mladičkov in morda boste morali biti uvrščeni na čakalne sezname.

Rejci se že 14 let ukvarjajo z vzrejo miniaturnih jazbečarjev. Ta pasma je eden najpametnejših in najslajših mladičkov in so izjemno veseli. Skrbijo za novorojene dojenčke in jih sprejmejo na svet.

Njihov cilj je vzrejati zdrave mladičke, da bi zagotovili popoln temperament, velikost, konformacijo in velikost. Kupite pri njih čudovitega kužka. Kot rezultat boste prejeli psa, ki je izjemno zdrav, vesel, prijeten, ljubeč, zvest in pameten, 95 % šolanega (od trenutka, ko vzame svojega kužka iz svojega zarodka), in bo še zelo dolgo pripomogel k vaši družini.

Podrobnosti o Dawn’s Dachshunds

3. Manghamovi jazbečarji

Manghamovi jazbečarji

Lokacija je Shreveport, Louisiana. Nahajajo se tri ure stran, daleč od Dallasa v Teksasu in štiri ure od Houstona v Teksasu. Svojih mladičkov ne pošiljajo, ampak jih bodo dostavili ali prevzeli v radiju dveh ur za majhne stroške za plačilo plina.

Prav tako lahko kupite letalsko vozovnico in odletite v Shreveport, LA, da pripeljete svojega kužka na pomoč in ga vrnete kot dodatno ročno prtljago po isti ceni kot pošiljanje kužka. Druga možnost je, da kupiš karte za letalo, pa ti psička odpeljejo na let in ti ga nato dostavijo.

Je majhen vzreditelj jazbečarjev s sedežem v Shreveportu v Louisiani. Vsem mladičkom, kupljenim pri tem rejcu, je na voljo omejena registracija AKC in petletna zdravstvena garancija za vse dedne bolezni. Vzreditelj nudi tudi vseživljenjsko podporo vsem kupcem, ki kupijo mladička jazbečarja, ki ga prodajajo.

Mladički bodo prejeli prvi odmerek zdravila Nexgard za preprečevanje klopov in bolh, preden se preselijo v nov dom, v katerem bodo bivali. Vsi mladički so trenutno na cepljenju in razglistenju in jih pregleda veterinar, da preveri njihovo zdravje, preden vstopijo v nove domove. . Vsak kuža ima vrečko za hrano.

Podrobnosti o Manghamovih jazbečarjih

4. Mini Weenie Dogs

Mini Weenie psi

Če kupite miniaturnega mladička jazbečarja prek Mini Weenie Dogs, ste lahko prepričani, da boste prejeli zdravo žival z lepo vzgojenim temperamentom. Vzreditelj predlaga izpolnitev prijave na svoji spletni strani. Prav tako se morate osebno obrniti na rejca, preden nakažete denar.

Vsi mladički so seznanjeni s cepljenjem in razglistenjem ter jih pregleda veterinar, preden obiščejo njihove večne domove. Dveletna zdravstvena garancija je zagotovljena vsem, ki svojemu kužku ponudijo NuVet Plus vitamine v prvem letu.

Primer dodatkov vam bodo izročili, ko boste vzeli svojega majhnega jazbečarskega mladiča. Pošiljanje je na voljo prek tega rejca za doplačilo. Vendar zahtevajo, da se plačila ne izvajajo s čeki. Stroški vključujejo vašega mladička, depozite in vse druge stroške, ki bi jih lahko zaračunali.

Ko je bila mlada, je vedno imela pse, da je uživala v domu svoje babice. Spominja se nekega poletja, da so psa poimenovali “Bo”. Ni trajalo dolgo, da je postala moja »najboljša prijateljica«. Cel dan sta se skupaj igrala, skupaj dremala in me opazovala, ko se je zvečer kopala. Moji poletni spomini so se mi najbolj vtisnili v spomin kot mladostnik, ki je odraščal na deželi.

Podrobnosti o Mini Weenie Dogs

5. M in A’s Teenie Weenies

M in A's Teenie Weenies

Ljudje radi prejemajo svoje mladičke mini jazbečarja pri M in A’s Teenie Weenies. Nekaj ​​njihovih čudovitih pričevanj si lahko preberete na Facebook strani njihovega podjetja. Medtem ko se ta vzreditelj osredotoča predvsem na miniaturne jazbečarje, ponujajo tudi številne barve in vzorce dlake v dolgih in gladkih dlakah.

Vsi mladički so dobro socializirani z odraslimi, otroki in psi. Vsi mladički so na tekočem z najnovejšimi cepivi proti glistam in priporočenim obiskom pri veterinarju.

Ko kupujete mladičke pri tem rejcu, dajte svojega psa sterilizirati ali sterilizirati v ustrezni starosti. Poleg tega boste prejeli le omejeno registracijo AKC. Vzreditelj lahko vašega kužka na zahtevo plača tudi mikročipira.

M in A’s Teenie Weenies Podrobnosti

6. Diva Doxie

Diva Doxie

Vzreditelj jazbečarjev se nahaja v Baton Rougeu, specializirani pa so za vzrejo miniaturnih jazbečarjev v dolgih in kratkih dlakah. Toda ta rejec običajno ponuja vrsto vzorcev in barv plašča. Vsi mladički so trenutno cepljeni in razgliščeni in morajo obiskati veterinarja, preden jih posvojijo v svoje večne domove.

Če želite kupiti žival z Diva Doxie, morate izpolniti razpoložljivo prijavo na njihovem spletnem mestu. Verjetno boste morali biti dodani na čakalno listo in položiti depozit, preden boste lahko izbrali mladička. Za ocene jih lahko preverite na njihovem spletnem mestu in na Facebook strani podjetja.

Diva Doxie podrobnosti

7. Dankejeve stvaritve

Dankejeve kreacije

Zadnji na seznamu najboljših rejcev jazbečarjev v Louisiani je “Dankejevo ustvarjanje.” Je majhen vzreditelj jazbečarjev, a ko kupite mladička jazbečarja pri Danke’s Creations, zagotovo dobite zdravega kužka dobrega temperamenta in ga imajo radi lastniki.

Vsi mladički in psi vzreditelja so certificirani tudi pri Ameriškem kinološkem društvu. Vsi psi, tako odrasli kot mladički, so dobro urejeni. Redno se posodabljajo s svojimi veterinarskimi obiski za razglistenje, cepljenje in razglistenje. Psi so deležni tudi ustrezne in uravnotežene prehrane.

Poleg tega imajo mladiči enoletno zdravstveno garancijo, ki krije vse genetske bolezni, ki se lahko pojavijo. Če psička odnesete domov, boste prejeli tudi vzorec pasje hrane, album za psičke, ki prikazuje mejnike, ki jih je dosegel vaš kuža, nekaj igrač in odejo z vonjem maminih sostanovalk na telesu.

Podrobnosti o Danke’s Creations

Zaključek za “najboljše rejce jazbečarjev v Louisiani”

Zaključek za najboljše rejce jazbečarjev v Louisiani

Izbira pravega vzreditelja za vašega novega Jazbečar mladiček je lahko zahteven. Ko se odločate za pooblaščenega rejca jazbečarjev, morate razmišljati o marsičem. Upamo, da bomo to odločitev nekoliko olajšali s seznamom najboljših rejcev jazbečarjev v Louisiani. Izbirate lahko med številnimi odličnimi rejci.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev jazbečarjev v Louisiani, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička jazbečarja od vzreditelja v Louisiani, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate “10 stvari, ki jih razumejo samo lastniki jazbečarjev” spodaj: