7 najboljših rejcev jazbečarjev v Tennesseeju! (2022)

Rejci jazbečarjev v Tennesseeju

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rejce jazbečarjev v Tennesseeju. Psi jazbečarji, ki izvirajo iz Nemčije, sodijo med najbolj priljubljene pasme na svetu, predvsem zaradi svojega umirjenega temperamenta, dobrega vedenja, prijazne narave in nenavadne oblike.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev jazbečarjev v Tennesseeju, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci labradorcev v Tennesseeju in Najboljši rejci Bernedoodle v Tennesseeju.

Mladički jazbečarja naprodaj v Tennesseeju

Mladički jazbečarja naprodaj v Tennesseeju

Nekateri ljudje morda ne vedo, na koga se obrniti, da bi dobili enega od teh mladičkov. Če ste eden izmed njih, smo sestavili seznam najboljših rejcev jazbečarjev v Tennesseeju, v upanju, da vam lahko pomaga.

Priporočila izdelkov za jazbečarje: Najboljša dehidrirana hrana za pse in Najboljše luksuzne hišice za pse.

1. Jazbečarji PuppySpot za Tennessee

Jazbečarji PuppySpot za Tennessee

Ker iščete rejce jazbečarjev v Tennesseeju, priporočamo brskanje po spletni platformi PuppySpot. PuppySpot je ugledna tržnica, kjer lahko iščete in najdete razpoložljive mladičke jazbečarja v Tennesseeju iz udobja svojega doma.

Vedeti morate, da morajo vsi rejci jazbečarjev, ki imajo na seznamu mladičke, opraviti strog postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da bo vaš spremljevalec prispel v Tennesee zdrav in zdrav. Preden nadaljujete na pot za mladička jazbečarja za prodajo v Tennesseeju, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Kmetija šepetajočih borovcev

Kmetija šepetajočih borov

Začnimo ta seznam s kmetijo Whispering Pines. Majhen vzreditelj jazbečarjev, ki se nahaja v Corrytonu, TN. S pasmo jazbečar se ukvarjajo že več kot 25 let in jo uradno vzrejajo zadnjih deset let. V tem času so obvladali vzrejo psov in vse malenkosti.

Imajo certifikat AKC (American Kennel Club) in CKC (Continental Kennel Club). To sta dve največji avtoriteti glede vzreje psov v državi. To pomeni, da imajo visoke standarde vzreje in ponujajo kakovostne pse. Certifikat pomeni tudi, da so vredni zaupanja. Želijo vzrejati srečne in zdrave mladičke.

Prav tako želijo vzrejati razpoložene in družabne mladičke. Za vse to uporabljajo SRCE, kar je kratica za njihove prioritete: zdravje, izobraževanje, odgovornost, odgovornost in tradicija. Če vas zanima, nudijo 1-letno zdravstveno garancijo v primeru nepričakovanega dogodka, povezanega z zdravjem, in ponujajo pse v bližnjih zveznih državah GA in NC.

Podrobnosti o kmetiji Whispering Pines

3. Wartridge Doxies

Wartridge Doxies

Sledi družina Wartridge Doxies, ki vzreja mladičke iz Newporta v TN. Amy, glavna vzrediteljica, ima zelo rada pasme jazbečarjev in se posveča njihovi vzreji. Njihov glavni vir motivacije je ljubezen do same pasme psov.

Globoko je predana vzreji zdravih, srečnih in družabnih mladičkov, zato se osredotoča na ravnanje z vsakim mladičkom, kot da je del družine. Psi nosijo s seboj svoje življenje ob družini. Upoštevane so vse potrebe po mladičkih. V zdravstvenem delu so psi hranjeni z vrhunsko hrano, pregledani pri veterinarju, cepljeni in razglisteni.

S socialnega vidika imajo mladički veliko možnosti, da se družijo s svojimi sorojenci in sestrami in se tako naučijo obnašanja. Prav tako bodo prejeli usposabljanje za steljo in jih vzgajali tako, da bodo imeli miren in lahkoten temperament. So AKC-certificirani rejec. Lahko jim zaupamo, da so kakovostni in zaupanja vredni rejci.

Podrobnosti o Wartridge Doxies

4. T’s Mini D’s

T so Mini D

T’s Mini D’s pomeni Terezijine mini jazbečarje. So majhen, družinski vzreditelj, ki ima v družini 12 psov. Nahajajo se v Blountsvilleu, TN. Imajo strast do pasme mini jazbečar in želijo izobraziti in deliti pasmo s svetom. Njihova glavna motivacija za vzrejo je čista ljubezen do pasme.

Jazbečarja opisujejo kot najboljšega možnega spremljevalca. Vedno z veseljem sedijo s tabo in so. Vsi psi so vzgojeni v domačem okolju. Vzgojeni so z veliko skrbnosti in pozornosti ter ob sorojencih, s katerimi si delijo čas in skupaj razvijajo temperament.

Vsi psi so registrirani pri AKC, kar pomeni, da so mladički zdravi in ​​kvalitetno vzgojeni. Ker je tudi zdravje zelo pomemben vidik, psu odstranijo kremplje, jih dajo na pregled pri veterinarju, mladičke cepijo in na koncu razglistijo. Če vas zanima posvojitev psa z njimi, jih lahko kontaktirate preko njihove spletne strani.

Podrobnosti o T’s Mini D

5. Lucky Luciano’s

Lucky Luciano's

Lucky Luciano’s, ki se nahaja v Camdenu, TN, je naslednji vzreditelj na našem seznamu. Obožujejo jazbečarje. Menijo, da so zelo prijazna pasma in so se za vzrejo odločili iz ljubezni in strasti do tega. Zdaj, ko so jih začeli vzrejati, želijo vzgojiti zdravega, dobro usposobljenega mladiča, ki vas bo spremljal v vašem življenju.

Ker je zdravje zanje tako pomembna prednostna naloga, se zelo potrudijo, da bi lahko vzredili čim bolj zdravega kužka. Da bi to dosegli, bodo opravili DNK teste na starših mladička. Ko bodo mladički cepljeni, jih bodo razglistili in cepili.

Njihovi mladički prihajajo iz odličnih krvnih linij, kar pomeni, da imajo kakovostno zdravje, odlične temperamente in zelo prijazno naravnanost. Psi so vzgojeni v domačem okolju. Imajo veliko možnosti, da tečejo in se družijo s svojimi brati in sestrami. To je zelo dobro za srečo in razvoj mladičev. So tudi vzreditelji s certifikatom AKC, kar pomeni, da ponujajo kakovostne mladičke, s katerimi ste lahko zadovoljni.

Podrobnosti Lucky Luciana

6. Jazbečarji orehovega hriba

Jazbečarji orehovega hriba

Naslednji na našem seznamu je v mestu Ripley, TN. Najdete lahko družino, ki se posveti vzreji miniaturnih jazbečarjev. Njihovo podjetje se imenuje jazbečarji Walnut Hill. So mali rejci, ki uživajo v rejcih preprosto zato, ker uživajo v tem, da imajo pse kot hišne ljubljenčke. S svetom želijo deliti srečo, da imajo psa.

Vsi njihovi mladički so vzgojeni tako, da so zdravi in ​​veseli ter razvijajo dober temperament, prijaznost in energijo. Vsi mladički, ki jih vzrejajo, so narejeni iz udobja doma. Vsi mladički živijo svoje življenje ob družini, si delijo čas, prostor in se družijo. So AKC-certificirani rejec. Lahko jim zaupate, da bodo za vas vzgojili kakovostnega kužka. Če imate zanimanje ali vprašanja, jih kontaktirajte preko njihove spletne strani.

Podrobnosti o jazbečarjih Walnut Hill

7. Kmetije Rdečega skednja

Kmetije Red Barn

Zadnji na seznamu najboljših rejcev jazbečarjev v Tennesseeju je “Kmetije Red Barn.” So mali, družinski rejci psov, jazbečarje vzrejajo od leta 2014, uradno pa so se odprli leta 2017. V zadnjih osmih letih so zbrali veliko spretnosti, talenta in strasti do tega, kar počnejo.

Danes je njihova glavna motivacija za vzrejo deliti užitek ob psu s svetom in hkrati poučevati svet o njih. Vsi njihovi psi so vzgojeni v domačem okolju. Uživajo v svobodi, da se malo ukvarjajo s športom, tečejo naokoli in se igrajo s svojimi brati in sestrami.

Ker je zdravje za Red Barn Farms zelo velika prioriteta, ne verjamejo, da bi mladičke pustili zunaj svoje posesti, dokler ne prejmejo vseh cepiv pri starosti 16 tednov. Če gredo ven, tvegajo, da bodo ogrozili svoj imunski sistem. Če želite svojega psa pripeljati k sebi, jih lahko kontaktirate preko njihove spletne strani. Z veseljem vas bodo tudi spremljali na vašem potovanju z vsemi osnovnimi informacijami ali smernicami, ki jih boste morda potrebovali.

Podrobnosti o kmetijah Red Barn

Izbira vzreditelja jazbečarjev iz Tennesseeja

Izbira vzreditelja jazbečarjev iz Tennesseeja

Izbira pravega žlahtnitelja za vaše izkopavanje se morda ne zdi preveč tanka, vendar boste kmalu ugotovili, kako pomembna je izbira pravega rejca, saj boste odkrili, da je med njihovimi filozofijami in prednostnimi nalogami veliko razlik. Izbira tistega, s katerim se ne vidiš iz oči v oči, lahko zaplete stvari. Kot rečeno, ima vsak vzreditelj drugačen nabor prioritet in vzrejne filozofije.

Nekateri rejci morda verjamejo v cepljenje svojih mladičkov že v zgodnji starosti. Drugi tega morda sploh ne bodo storili. Obstaja veliko pomembnih kategorij, v katerih boste morali ugotoviti, kaj želite kot lastnik. Ni stvar prav ali narobe, ampak kaj je za vas pomembnejše. Najbolje bi bilo, da se vedno obrneš k vzreditelju, s katerim se vidiš iz oči v oči in ti ponudi največ.

Informacije o jazbečarjih iz Tennesseeja

Informacije o jazbečarjih iz Tennesseeja

Jazbečarji izvirajo iz Nemčije in čeprav morda ne izgledajo tako, so jih prvotno uporabljali za lovske namene.

Nekaj ​​drugih zanimivih dejstev o pasmi je:

  • Obstajajo dirke jazbečarjev
  • Jazbečarji veljajo za zelo staro pasmo psov
  • Jazbečar ne ve, da je kratek

Prav tako je varno reči, da preden se zavežete čemur koli, preverite pristnost svojega vzreditelja, saj je bilo nekaj primerov, ko so bili ljudje izkoriščeni. Ko skrbite za jazbečarja, mu boste morali nameniti veliko pozornosti, nege in časa.

Prav tako jih bo treba občasno odpeljati k zdravniku. Bili boste odličen lastnik, če boste lahko živeli z vsem tem. Če na kakršen koli način niste zadovoljni z našimi predlogi, obstaja veliko drugih rejcev. Če želite, se lahko odpravite na kratek izlet, da poberete svojega kužka. Nasprotno, če ne želite premakniti prsta, lahko iščete tudi po internetu.

Povezano: Najboljši pasji avtosedeži za jazbečarje.

Zaključek za “najboljše rejce jazbečarjev v Tennesseeju”

Zaključek za The

Če ste prišli tako daleč, to veste Jazbečarji so čudoviti psi, lahko prinesejo veliko veselja v družino, vendar zahtevajo pozornost in skrb. Če živiš s tem in greš z rejcem, se strinjaš s filozofskimi in stilskimi pogoji. Na dobri poti boste imeli svojega jazbečarja.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev jazbečarjev v Tennesseeju, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička jazbečarja od vzreditelja v Tennesseeju, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Dachsuhnd prednosti in slabosti” spodaj: