7 najboljših rejcev kavalir King Charles španjela v Oregonu! (2022)

Rejci Cavalier King Charles Spanjelov v Oregonu

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rejce Cavalier King Charles Spanjelov v Oregonu. Psi Cavalier King Charles Spaniel so zelo priljubljena izbira za posvojitev psa kot hišnega ljubljenčka.

Psi so znani po svojih čudovitih ušesih, puhastem kožuhu in sladki osebnosti. Včasih je vedeti, na koga se obrniti, da bi posvojili enega od teh mladičkov, lahko zelo težko, saj morda ne veste natančno, kaj iskati.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Cavalier King Charles Spanjelov v Oregonu, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci Yorkie v Oregonu in Najboljši rejci Sheltie v Oregonu.

Mladički Cavalier King Charles španjela naprodaj v Oregonu

Mladički Cavalier King Charles španjela naprodaj v Oregonu

Na srečo smo pripravili seznam najboljših rejcev kavalir King Charles španjela, ki vam bo pomagal pri iskanju.

Priporočila za izdelke Cavalier King Charles Spaniel: Najboljša e-ovratnica za agresivne pse in Najboljši pasji zvončki za šolanje za kahlico.

1. PuppySpot’s Cavalier King Charles španjeli za Oregon

PuppySpot's Cavalier King Charles španjeli za Oregon

Ker iščete vzreditelje Cavalier King Charles Spanjelov v Oregonu, priporočamo, da se pomikate po platformi PuppySpot. PuppySpot je zaupanja vredna tržnica, kjer lahko iščete in brskate po razpoložljivih mladičkih kavalirskega španjela kralja Charlesa v Oregonu iz udobja svojega doma.

Najbolje bi bilo, da ne pozabite, da morajo vsi rejci kavalirskega španjela kralja Charlesa na PuppySpotu opraviti strog postopek pregleda, tako da bo vaš spremljevalec prispel v vaš dom v Oregonu na varnem. Preden nadaljujete z iskanjem mladička Cavalier King Charles Spaniel za prodajo v Oregonu, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Bridgeview Cavaliers of Oregon

Bridgeview Cavaliers iz Oregona

Naš seznam najboljših rejcev Cavalier King Charlesa v Oregonu bomo začeli z Bridgeviewom. So družinsko rejno podjetje. Imajo več kot deset let izkušenj, v tem času so se naučili in obvladali umetnost vzreje psov kavalir. Njihov glavni razlog za vzrejo psov je velika ljubezen do samih psov. Kljub temu pa imajo tudi cilj deliti lepe srečne, zdrave pse z različnimi družinami, saj izobražujejo svet o pasmi Cavalier.

Vzrejajo pse po tesnem AKC (Ameriško kinološko združenje) standardi. Vsi njihovi psi so certificirani, kar potrjuje njihovo kakovost in zaupanje kot rejec. Pri vzreji jim je na prvem mestu zdravje. Mladičke enkrat letno testirajo za morebitne genetske bolezni oči in srca.

Ko se mladiči skotijo, bodo prejeli veterinarski pregled in dobili bodo udobno okolje za odraščanje. Ko bodo preživeli z vzrediteljem, se bodo psi naučili veliko uporabnih veščin, kot so uporaba pasjih vrat, usposabljanje v legli, in kako se družiti. Če vas zanima, se lahko obrnete na vzreditelja preko njihove številke mobilnega telefona, lahko pa tudi preko njihove spletne strani. Nudijo tudi 1-letno zdravstveno garancijo v primeru nepričakovanega dogodka.

Podrobnosti o Bridgeview Cavaliers of Oregon

3. Cascade Cavaliers

Cascade Cavaliers

Nahaja se v Hood River, OR. Cascade Cavaliers je majhen, družinski rejec Cavalier King Charles Spaniel. Podobno kot Bridgeview tudi Cascade ponuja pse s certifikatom AKC, kar pomeni, da vzrejajo zdrave, kakovostne pse in so zaupanja vreden vzreditelj. Njihov glavni namen vzreje je ljubezen do pasme.

Kavalirja opisujejo kot eno najbolj prijaznih, najbolj zvestih pasem psov. Obožujejo družbo, ki jo pes lahko prinese družini, in jo z veseljem delijo z drugimi. Mladički se vzgajajo v domačem okolju ob družini.

To pomaga psom razviti občutek socializacije in vedenja od dneva, ko se rodijo. Nekaj, kar bo prišlo prav. Kot mnogi drugi rejci je tudi njihov glavni cilj vzgojiti srečnega in zdravega mladiča, ko gre za vzrejo.

Skušajo vzrejati zdrave mladičke prek vzrejnih šampionskih krvnih linij. Psi so pred vzrejo testirani tudi na genetske bolezni. Ko se mladički skotijo, bodo odraščali v varnem okolju, in ko bodo dovolj stari, bodo prejeli cepivo. Da bi svojim psom zagotovili najboljše možnosti za dobro življenje, jih ne bodo prodali nobeni tretji osebi ali posredniku.

Podrobnosti Cascade Cavaliers

4. Oregon King Cavaliers

Oregon King Cavaliers

Naslednji na seznamu je Oregon King Cavaliers. So tudi majhno družinsko podjetje za vzrejo kralja Charlesa. Njihov glavni vir motivacije je sama pasma psov in ljubezen družine do nje. Njihov glavni cilj je kot vzreditelj vzrediti srečne in zdrave pse ter najti družino, ki lahko psu omogoči dobro življenje.

Upajo tudi, da bodo delili veselje, ki ga družini prinese pes Cavalier King, in ljudi poučili o pasmi. So vzreditelji s certifikatom AKC, kar pomeni, da so njihovi vzrejni standardi visoki in ponujajo kakovostne in zdrave mladičke. Lahko jim zaupate tudi skrb za svojega psa.

Zdravje je tudi kritična prioriteta za večino rejcev. Ko se psi skotijo, dobijo kakovostno pasjo hrano. Poleg tega jih pregleda veterinar, cepijo in razglistijo. Če vas zanima, se lahko obrnete na rejce preko njihove spletne strani. Bodite prepričani, da to storite z nekaj časa, saj lahko pride do čakalne liste.

Podrobnosti Oregon King Cavaliers

5. Storytime Cavaliers

Storytime Cavaliers

Četrti vzreditelj, ki ga bomo danes obiskali, je Storytime Cavaliers. So tudi mali družinski vzreditelj s sedežem v Bendu, Or. Pse Cavalier King se ukvarjajo z vzrejo že od leta 2007, ko so kupili prvega psa in ga vzljubili.

Od takrat si prizadevajo za njihovo vzrejo, da bi jih delili s svetom. Pri vzreji jim je največja prioriteta vzreja zdravih psov. Pred parjenjem se psi testirajo na bolezni pogačice, srca, oči in kolkov. Ko se skotijo, se mladiči vzgajajo v domačem okolju, skupaj z družino.

Vnuk vzreditelja je veliko časa preživel s psi, jih celo poimenoval. Psi kralja Charlesa so že od samega začetka zelo družabni in prijazni. Osredotočajo se tudi na vzrejo šampionskih krvnih linij. Dobili boste zdravega psa z dednim rodovnikom in odličnim obnašanjem.

Podrobnosti Storytime Cavaliers

6. Cedar Creek Cavaliers

Cedar Creek Cavaliers

Cedar Creek Cavaliers je v družinski lasti, mali rejec Cavalier King Charles Spaniel. Cavalier Kings se ukvarjajo z vzrejo od leta 1999, ko so vzljubili pasmo. Cedar Creek je opisal kot “najboljši” pasmo psov, so vzljubili to pasmo psov in imajo željo deliti in izobraževati svet o pasmi Cavalier King.

Cedar Creek je AKC certificiran žlahtnitelj za posebno kakovost, vzrejo in življenjski standard, ki ga ponujajo. Trudijo se vzrejati zdrave pse, tako fizično kot psihično. Zelo dobro bodo skrbeli za pse, jih šolali, socializirali in peljali ven.

Izvedli bodo nekaj testov na staršeh glede njihovega fizičnega zdravja, da se prepričajo, da nimajo nobene genetske bolezni. Prav tako bodo mladičke cepili in razglistili. Če se odločite za nakup psa pri njih, vam bodo pomagali tudi na vsakem koraku z vašim novim psom in vam dali nekaj povratnih informacij ali nasvetov, ko jih boste potrebovali.

Podrobnosti o Cedar Creek Cavaliers

7. Covington Cavaliers

Covington Cavaliers

Kljub ironičnemu preobratu si zaslužijo, da jih omenimo. V najslabšem primeru so od katere koli točke v državi oddaljeni nekaj ur vožnje. Covington Cavaliers vodita Greg & Heidi Mohn. Od leta 1994 se ukvarjajo z vzrejo psov Cavalier King, vendar so bili zelo aktivni v pasji skupnosti, celo člani upravnega odbora AKC.

Covington Cavaliers vzrejajo pse za tekmovanja AKC in ljubezen do pasme in kakovostnega podjetja, kot so. Štejejo se tudi za zaslužne rejce AKC. Dokaz njihove kakovosti in zanesljivosti.

Covington Cavaliers imajo filozofijo vzreje psov kot družinskih članov; s psi morajo ravnati pozorno in jim nameniti veliko nege. Zdravje jim je tudi zelo pomembna prioriteta, pred vzrejo bodo svoje pse testirali, ko se psi skotijo, pa jih bo pregledal veterinar.

Podrobnosti Covington Cavaliers

Izbira rejca Cavalier King Charles Spaniel v Oregonu

Izbira rejca Cavalier King Charles Spaniel v Oregonu

Vsak vzreditelj psov ima svojo vzrejno filozofijo in hierarhijo. Nekateri lahko dajo prednost določenemu času, medtem ko se nekateri lahko v celoti osredotočijo na druge. To lahko vpliva na to, kako bo vaš bodoči kuža močno odraščal in na nekatere stvari, ki se jih bo morda naučil zgodaj v svojem življenju.

Ko posvojite katerega koli novega hišnega ljubljenčka, prosite za čim več informacij. Z njim se boste lahko premišljeno odločili in izbrali vzreditelja, ki bo zadovoljil vaše potrebe in vas pustil zadovoljni.

Pomagalo bi, če bi vedno šel z vzrediteljem, ki ti lahko ponudi največ. Primer. Zdrav pes, katerega starši so bili genetsko testirani za kakršno koli bolezen. Ko se pes skoti, prejme cepivo, veterinarski nadzor pa je razglisten in je usposobljen za družabnost in dobro vedenje.

Več informacij za španjele Cavalier King Charles iz Oregona

Več informacij za španjele Cavalier King Charles iz Oregona

Mladičke Cavalier King Charles Spanjela zlahka najdete po vsej ZDA in Oregon pri tem ni izjema. Če menite, da naši predlogi niso pravi primerni, je vedno več rejcev v državi in ​​zunaj nje, običajno le nekaj ur stran.

Vedno lahko razmislite o obisku spletne strani. Vedno bodite previdni, katerega rejca boste izbrali. Nekateri ljudje izkoristijo prednosti in ustvarijo lažne spletne strani, zato preverite, komu zaupate. Običajno bo potrdilo CKC ali AKC pomagalo kot dokaz pristnosti.

Zaključek za “najboljše rejce kavalirskega španjela kralja Charlesa v Oregonu”

Zaključek za The

Cavalier King Charles Spaniel psi so zelo posebna in sladka pasma psov. Mnogi ljudje jih radi dobijo zaradi njihove prijazne in ljubeče osebnosti. Verjetno boste zelo veseli, če ga boste razmišljali.

Izbira pravega vzreditelja je zelo pomembna. Preden greste in posvojite, se prepričajte, da opravite vse svoje preiskave in izberete vzreditelja, za katerega menite, da je najboljši za vas. Sledite svojemu občutku in srcu in že boste na dobri poti, da boste imeli čudovitega psa.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Cavalier King Charles Spanjelov v Oregonu, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička kavalirskega kralja Charlesa španjela od vzreditelja v Oregonu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »Vodnik za pasmo psov Cavalier King Charles Spaniel” spodaj: