7 najboljših rejcev koker španjelov v Montani! (2022)

Rejci koker španjelov v Montani

Če iščete najboljše rejce koker španjelov v Montani, ste prišli na pravo mesto. Koker španjeli so najmanjši v športni skupini psov. V povprečju so visoki med štirinajst in petnajst centimetrov in tehtajo od dvajset do trideset kilogramov.

Sprva so bili vzrejeni za lov, zdaj pa so ena izmed najbolj priljubljenih vrst družinskih psov. Kot pove že njihovo ime, naj bi pasma prišla iz Španije.

Koker španjeli imajo mehko dvojno dlako, zato bo nega vsakodnevna nuja; v nasprotnem primeru se bo njihovo krzno zavozlalo. Koker španjeli so znani po svoji pameti, nežnosti in ljubezni do ljudi.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev koker španjelov v Montani, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci Corgijev v Montani in Mladički Maltipoo za prodajo v Montani.

Mladički koker španjela naprodaj v Montani

Mladički koker španjela naprodaj v Montani

Pomembno je najti vzreditelja, ki pozna koker španjele. S spodnjim seznamom poiščite svojega prijatelja za vedno.

Priporočila izdelkov za koker španjel: Najboljše e-ovratnice za agresivne pse in Najboljše dvignjene postelje za pse.

1. PuppySpotovi koker španjeli za Montano

Koker španjeli PuppySpot za Montano

Ena prvih postankov pri iskanju vzreditelja koker španjela v Montani je PuppySpot. Če niste seznanjeni s to spletno platformo, je to prizorišče, ki oglašuje mladičke, ki so na voljo za posvojitev. Mladički prihajajo iz vse države.

S klikom na fotografijo kužka pridete na spletno stran, polno vseh vrst informacij o mladičku ter več slik in videoposnetkov. Psi, kupljeni tukaj, prejmejo registracijo spremljevalca, kar pomeni, da so hišni ljubljenčki in ne za vzrejo ali razstavljanje.

Rejci, ki so navedeni na tej spletni strani, so bili skrbno preverjeni, zato se morate počutiti samozavestno pri nakupu mladička od tukaj. Cena je navedena za vsakega mladička. PuppySpot podpira svoje zaupanje s ponudbo desetletne zdravstvene zaveze.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Psarne Stargazer

Psarne Stargazer

Darlene in Curtis Jevning sta vzreditelja koker španjelov v Montani, to vrsto psov vzrejata že štiriintrideset let. Mladičke vzgajajo v svoji hiši, da se seznanijo z ljudmi in življenjskim slogom.

Pse se začnejo negovati pri treh tednih starosti, zato se tega postopka navadijo. Vsaka vzreja je testirana na genetske bolezni. Vzredili so več šampionov, kar jim je omogočilo, da so si prislužili naziv naprednega rejca zaslug za AKC.

Poleg tega so med desetimi najboljšimi rejci s klubom ameriških španjelov. Na voljo je spletna aplikacija. Če nimajo vrste mladiča, ki jo želite, Stargazer Kennels vodi seznam rejcev za vse vrste koker španjelov in vam lahko pomaga priti v stik z njimi.

Podrobnosti o psarnah Stargazer

3. Millward’s High Desert Cockers

Millward's High Desert Cockers

Millward’s High Desert Cockers je rejec v Idahu, približno sedem ur južno od osrednje Montane. Specializirani so za ameriške koker španjele. Njihovi mladički imajo omejeno registracijo v AKC, kar pomeni, da jih ni mogoče vzrejati, saj njihovi mladički ne bi mogli biti registrirani pri AKC.

Imajo zelo aktivno stran na Facebooku. Ta vzreditelj šola mladičke po sistemu Puppy Culture, vključno s komponentami usposabljanja, kot so odpoklic, zaboj, povodec, kahlica in nega. Kupec mora usposabljanje opraviti doma.

Ker uporabljajo to metodo, mladički niso na voljo za posvojitev, dokler niso stari med deset in dvanajst tednov. Ta vzreditelj ima aplikacijo na voljo na spletu. Trenutno stanejo mladički 2.500 $ z omejeno registracijo AKC in kupec se mora strinjati s sterilizacijo ali kastriranjem svojega psa.

Millward’s ne dostavlja mladičkov, ampak vas bo pričakal na letališčih Boise, Idaho ali Salt Lake City, Utah za prevzem. Če je dogovorjeno, da bo kuža uporabljal kopenski ali letalski prevoz, je strošek te dostave na stroške kupca.

Podrobnosti o Millward’s High Desert Cockers

4. Kvadratni državni španjeli

Kvadratni državni španjeli

Square State Spaniels, ki se nahaja v Wyomingu, je približno devet ur od središča Montane. Ta rejec je v poslu že enaindvajset let. Čistokrven AKC za odrasle na kraju samem. Ne uporabljajo psarne, ampak živijo v vzrediteljevem domu, zaradi česar so dobro socializirani.

Na njihovi spletni strani je kontaktni obrazec in prijava. Na voljo je tudi pogodba, ki navaja cene in možnosti plačila, kot so Venmo, PayPal ali gotovina. Čeki in blagajniški čeki niso sprejeti. Square State zahteva polog v višini 500 USD z dolgovanim preostankom, ko kupec pride po psa.

Podrobnosti o kvadratnih državnih španjelih

5. Kmetija Glencoe in psarne

Kmetija Glencoe in psarne

Glencoe Farm and Kennels je rejec v Severni Dakoti. Vzrejajo več lovskih psov, vključno z AKC, registriranimi koker španjeli. Zgodovinska kmetija z več kot petsto hektarji zemlje, ta rejec deluje po filozofiji, da vzrejajo pse, ki so jih izšolali.

Ta ideja ima svoje korenine v Veliki Britaniji in daje rejcem možnost, da se seznanijo z zmožnostmi mladiča, obsegom sposobnosti psa za šolanje in njegovim genetskim nagnjenjem.

Glencoe ima politiko, po kateri mladičke namestijo pri ljudeh, ki nameravajo tekmovati v terenskih preizkušnjah ali za lov, pred kupci, ki iščejo mladička kot družinskega hišnega ljubljenčka. Ta rejec spodbuja ljudi, da pridejo na obisk.

Poleg tega, da vidijo okolje, iz katerega prihajajo mladički, bodoči kupci dobijo praktične izkušnje o tem, kako delati s psi, da bodo bolje pripravljeni na nadaljevanje šolanja, ko je mladiček doma.

Veterinar pride enkrat mesečno, da pregleda vse mladičke in pse. Zdravljenja, ki se izvajajo, vključujejo delo srca, klope, cepiva in splošni splošni fizični pregled. Cene za mladičke se razlikujejo glede na tekmovalne naslove, ki so jih osvojile dame in očetje.

Glencoe Farms zahteva polog v višini 25 USD, ki se povrne; najnižja cena se začne pri 2000 $. Če se odločite za pošiljanje vašega psa, boste morali plačati dodatne stroške. Vzreditelj ima za posvojitev na voljo starejše, upokojene lovske pse.

Podrobnosti o kmetiji in psarni Glencoe

6. Psarne Oahe

Psarne Oahe

Tom Ness je leta 1984 ustanovil psarno Oahe Kennels v Severni Dakoti. Vzreja več vrst športnih psov, vključno s koker španjeli. Da bi ga upoštevali v svojem vzrejnem programu, išče osebnost, inteligenco in lovske sposobnosti.

Leta 2020 je bil Tom sprejet v Dvorano slavnih za ptičje pse in terenske preizkušnje za kokerje. Ta vzreditelj sprejema plačila prek PayPala. Ima starejše pse na voljo za posvojitev.

Podrobnosti o psarnah Oahe

7. Koepplin Cockers

Koepplin Cockers

Koepplin Cockers se nahaja v osrednji Severni Dakoti. Vzrejajo angleške koker španjele. Mladiči in psi niso v psarni. Reference so na voljo na zahtevo.

Podrobnosti o Koepplin Cockers

Kako izbrati rejca koker španjela v Montani

Kako izbrati rejca koker španjela v Montani

Ko se odločate za vzreditelja koker španjela v Montani, je treba upoštevati veliko stvari. Bodite potrpežljivi in ​​si vzemite čas, da natančno pregledate program in ugled rejca. Tukaj je nekaj točk, ki jih je treba iskati:

  • Mladički so bili pod veterinarsko oskrbo.
  • Psarna oziroma vzrediteljev dom je čist in ima veliko prostora za igro mladičkov.
  • Vzreditelj pozdravlja vaša vprašanja.
  • Rejec lahko zagotovi reference.
  • Rejitelj nudi podporo po posvojitvi.

Večina rejcev bo imela spletno stran, ki vsebuje veliko informacij o tem, kdo so, kako vzgajajo mladiče, in druge različne vrste informacij, kot so dejstva o pasmi, kako trenirati svojega mladiča in fotografije očetov in dam. Mnogi rejci spodbujajo obiske, zato se morate potruditi, da jih srečate in si osebno ogledate njihov program.

Več informacij o rejcih koker španjela iz Montane

Več informacij o rejcih koker španjela iz Montane

Montana nima predpisov za rejce. Država jih ima v zvezi s prodajo ali posvojitvijo psov in mačk iz funtov, zavetišč humane družbe in trgovin za male živali. Predpisi vključujejo zagotavljanje informacij o cepljenju, veterinarski oskrbi in sterilizaciji.

Če je hišni ljubljenček iz druge države, je treba predložiti dokumente, kot sta ime in naslov rejca, dovoljenje za uvoz in zdravstveno spričevalo. Še posebej pomembno je natančno raziskati ozadje rejca.

Zaključek za “najboljše rejce koker španjelov v Montani”

Zaključek za najboljše rejce koker španjelov v Montani

Eden najbolj znanih Koker španjeli je gospa iz “Lady and the Tramp.” Koker španjeli so s svojimi dolgimi dlakami in velikimi izrazitimi očmi odlični za otroke in druge pse ter jih je enostavno trenirati.

Dovolj majhna, da je udobno v stanovanju in vsakodnevnih sprehodih ter dovolj energična, da uživate v domu z velikim dvoriščem, je ta vsestranska pasma priljubljena in odlična izbira za večino ljudi.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev koker španjelov v Montani, si lahko ogledate:

Preden domov pripeljete mladička koker španjela od vzreditelja v Montani, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate “Prednosti in slabosti koker španjela” spodaj: