7 najboljših rejcev labradorskih prinašalcev v Missouriju! (2022)

Rejci labradorskih prinašalcev v MissourijuČe iščete najboljše rejce labradorskih prinašalcev v Missouriju, potem je tukaj vse, kar morate vedeti. Zvest, pikasti spremljevalec in odhajajoči labradorec je eden najbolj priljubljenih psov v Združenih državah. Ameriška kinološka zveza ga uvršča v športno skupino, ker je zelo atletska in opisana kot aktivna, prijazna in sproščena.

Labradorjeva ljubeča in k ljudem usmerjena osebnost omogoča, da velja za fantastičnega družinskega hišnega ljubljenčka in izkazovalca. Labradorec je lahko od srednjega do velikega; tehta od 55 do 80 funtov in je visoka od 21 do 25 palcev, odvisno od spola.

Labradorski prinašalci imajo življenjsko dobo približno 10 do 12 let, če so dobro hranjeni in vzrejeni od zdravih in kakovostnih staršev. Poiščite odgovorne rejce labradorskih prinašalcev v Missouriju, navedene v tem članku, ki se osredotočajo na odličnost in kakovost svojih psov.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev labradorskih prinašalcev v Missouriju, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci dobermanov v Missouriju in Najboljši rejci bostonskih terierjev v Missouriju.

Mladički labradorca naprodaj v Missouriju

Mladički labradorca naprodaj v Missouriju

Ni vam treba biti del njihovih neodgovornih dejavnosti, saj lahko od etičnih rejcev dobite vrhunske in zdrave pse. Nadaljujte z branjem za podrobne informacije in kontakte uglednih rejcev labradorskih prinašalcev v Missouriju.

Priporočila za izdelke Labrador Retriever: Najboljše e-ovratnice za velike pse in Najboljše ovratnice proti bolham za pse.

1. PuppySpotovi labradorci za Missouri

PuppySpotovi labradorci za Missouri

Ker iščete rejce labradorcev v Missouriju, toplo priporočamo PuppySpot kot vašo prvo možnost. PuppySpot je izjemno ugledna tržnica za pse, kjer lahko iščete razpoložljive mladičke labradorskega prinašalca kar iz udobja svojega doma v Missouriju.

Najbolje bi bilo, da ne pozabite, da morajo vsi rejci labradorcev izpolnjevati stroge smernice PuppySpot, tako da ste lahko prepričani, da bo vaš spremljevalec varno poslan k vam v Missouriju. Preden nadaljujete na pot za mladička labradorskega prinašalca za prodajo v Missouriju, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Labradorci Dawson

Labradorci Dawson

Dawson Labradors je majhen, zaupanja vreden hobi vzrejski program, ki se nahaja v čudoviti vasi Claycomo, Kansas City, Missouri. Že več kot 15 let vzrejajo čudovite in vrhunske angleške labradorce različnih barv, ki se odlično izkažejo kot hišni ljubljenčki in se še vedno vračajo.

Dawsonov cilj je vzrediti najboljše razpoložljive mladičke angleškega labradorca, ki prinašajo ljubezen in srečo celotni družini v njihove nove domove. Dawsonove matične pasme so testirane na OFA in očiščene bolezni, značilnih za pasmo, preden se rodijo za bolj zdrave mladičke labradorca.

Vsi mladički so rojeni in vzgojeni z ljubeznijo in naklonjenostjo; vsakodnevno potekajo in se družijo z mlajšimi in starejšimi odraslimi ter drugimi psi. Pred novimi domovi so izpostavljeni različnim okoljskim izkušnjam, svetlobnim prizorom, teksturam in zvokom.

Dawsonovi mladički se po dehelmintizaciji pridružijo novim družinam, odstranijo kremplje, jih cepijo, pregledajo pri veterinarju in imajo 2-letno zdravstveno garancijo. Doživljenjska podpora je na voljo, ko postanete samodejni družinski član, ko kupite mladička pri Dawsonu. Upoštevajte, da bo Dawson njihove pse vzel nazaj, če ne boste mogli več skrbeti zanje in jih ne boste odpeljali v zavetišče.

Lahko obiščete Dawsonov dom, da se seznanite s svojim hišnim ljubljenčkom; vendar morate poklicati, da se dogovorite pred obiskom. Postopki posvojitve so brez težav in enostavni, s številnimi nasveti, ki pomagajo pri nemotenem prehodu. Obiščite spletno stran Dawson Labradors, da izpolnite prijavo za mladička in začnite.

Podrobnosti o labradorjih Dawson

3. Labradorci Blackberry Hill

Blackberry Hill labradorci

Blackberry Hill je etični vzreditelj labradorcev, registriranih pri AKC, v Lee’s Summitu, Kansas City, Missouri. Blackberry želi svojim strankam zagotoviti zdrave, umirjene in srečne labradorce, ki so odlični psi spremljevalci, razstavni psi ter potencialni partnerji za kmetovanje in lov.

Vsa legla, proizvedena na Blackberry Hillu, so bila načrtovana v skladu s standardi pasme za dobro strukturirane in uravnotežene mladičke labradorca. Stareški staleži Blackberry Hilla so zdravi psi, izbrani iz najboljših angleških krvnih linij in očiščeni vseh genetskih težav pred parjenjem.

Mladički robide so rojeni doma in vzgojeni, preden jih preselijo v prijeten objekt, dokler ne odidejo v svoje večne domove. Iskanje ljubečega doma za njihove mladičke je ena od Blackberryjevih prednostnih nalog in del njihovih vzrejnih načrtov.

Psi Blackberry so registrirani v AKC, preden se pridružijo novim družinam; so tudi veterinarsko pregledani, cepljeni, razglisteni in imajo odstranjene kremplje. Njihovi mladiči labradorja so dobro socializirani, dobro hranjeni z najboljšo razpoložljivo prehrano ter imajo fantastične osebnosti in čudovit videz. Pri Blackberry Hill Labradors lahko zagotovite nemoten postopek posvojitve; kontaktirajte jih danes za svojega novega kosmatega prijatelja.

Podrobnosti o Blackberry Hill Labradors

4. Ozark labradorci

Ozark labradorci

Ozark Labradors je majhen družinski program vzreje v Garden Cityju v Missouriju, specializiran za vzrejo čudovitih labradorjev. Ozarki so predani in strastni ljubitelji psov, ki verjamejo v kakovost in ne v število svojih psov. Predani so vzreji in vzgoji zdravih, zdravih, inteligentnih mladičev labradorcev s primerno konformacijo in izjemnega temperamenta.

Program Ozark Labradors sledi standardu ameriškega kinološkega društva za pasmo labrador za dobro strukturiranega psa. Ozarkovi starši so pred parjenjem testirani in očiščeni za bolj zdrave laboratorijske mladičke OFA kolka in komolca, CERF in EIC. Mladički so doma vzrejeni in vzgojeni in jih nikoli ne vzgajajo, saj so pomemben del družine Ozark.

Mladički labradorca Ozark so izjemni in zdravi z vsemi posodobljenimi cepljenji, veterinarsko pregledanimi in redno razgliščeni, preden se pridružijo novim družinam. Novi lastniki dobijo zdravstveno spričevalo za hišnega ljubljenčka, nasvete za usposabljanje, navodila za nego, ovratnico, pasjo hrano, igračo ali odejo z vonjem sorodnikov. Izpolnite obrazec za zahtevo za mladička na spletni strani Ozark za pregleden in nemoten postopek posvojitve.

Podrobnosti o labradorjih Ozark

5. CR Labradors LLC

CR Labradors LLC

CR Labradors LLC je majhen ugleden, zaupanja vreden program za vzrejo angleških labradorcev v mestu Wentzville v Missouriju. Specializirani so za vzrejo očarljivih črnih, rumenih in čokoladnih labradorcev, ki so odlični kot hišni ljubljenčki in kažejo možnosti.

Cilj pri CR Labradors je vzgajati zdrave in dobro zaokrožene laboratorijske mladičke, ki imajo čudovite temperamente in so odlični hišni in lovski psi. Matične staleže družbe CR Labradors LLC so iz šampionskih rodovnikov in so genetsko testirane in očiščene za displazijo kolkov in komolcev, CERF, PRA, CNM in EIC. Mladički CR so registrirani in prikazani pri American Kennel Clubu in United Kennel Clubu.

Celotni psi CR so skojeni, vzgojeni in živijo v domu z otroki, družinskimi člani in drugimi hišnimi ljubljenčki; niso psarni. Postopki posvojitve pri CR Labradors LLC so enostavni, z depozitom v višini 300 $, da zadržite mladička po vaši izbiri.

Vaš hišni ljubljenček pride k vam mikročipiran, cepljen, razglisten, veterinarsko pregledan in usposobljen za smeti; so dobro socializirani in uživajo v gladkem prehodu. Carole in John Ramsey sta predana vzreditelja in možgani za CR Labradors LLC; kontaktirajte zaupanja vreden par po telefonu ali obiščite njihovo spletno stran za več poizvedb.

CR Labradors LLC Podrobnosti

6. Alfa labradorci

Alfa labradorci

Alpha Labradors ni le program vzreje, temveč tudi ustanova za vkrcanje in usposabljanje, ki se nahaja na 10 hektarjih velikem zemljišču v Adrianu v Missouriju. Specializirani so za vzrejo in vzgojo najboljših angleških labradorcev v Missouriju in okolici; izjemno iskanje in reševanje, razstava, hišni ljubljenčki in lov.

Rejski program Alpha je načrtovan po pasemskem standardu Ameriškega kinološkega združenja za labradorce. Alpha je včasih na voljo za usposabljanje hišnih ljubljenčkov svojih strank in zagotavljanje storitev vkrcanja, ko bodo bodoče stranke odsotne in potrebujejo prostor za svoje hišne ljubljenčke.

Vsi psi v vzrejskem programu Alpha so pred uporabo kot plemenski psi očiščeni vseh genetskih bolezni. Njihovi laboratorijski mladički se seznanijo z zgodnjo nevronsko stimulacijo, ki jim pomaga pripraviti se na življenjske izzive v njihovih novih domovih.

Alfa labradorci zelo skrbijo za vse svoje pse, saj so pomemben del njihove družine in jih želijo namestiti v ljubeče domove. Vsi mladički so zdravi in ​​seznanjeni s potrebnimi cepivi, razglisteni, veterinarsko pregledani in dobro socializirani. Spletna stran Alpha Labradors vsebuje vse potrebne informacije za postopke njihove posvojitve; kontaktirajte jih še danes, da začnete.

Podrobnosti o alfa labradorcih

7. Cuivre River Retrievers

Cuivre River Retrievers

Zadnji na seznamu najboljših rejcev labradorskih prinašalcev v Missouriju je “Cuivre River Retrievers.” Brett in Mary Bunk sta zaupanja vredna rejca za retriverji Cuivre River, ki se ugnezdita na 145 hektarjih velikem zemljišču v Hawk Pointu, vzhodno-osrednji Missouri. Cuivre River je specializiran za vzgojo visokokakovostnih labradorcev, ki uspevajo kot spremljevalci in lovski psi.

Vzrejajo se predvsem zaradi zdravega zdravja, odličnega videza, odličnih temperamentov ter elegantnih in dobro strukturiranih prinašalcev. Vsi plemenski psi pri Cuivre River Retrievers so pred uporabo kot plemenski psi preverjeni CERF in certificirani OFA.

Brett in Mary izvajata majhen vzrejni program, saj imata le dve legli na leto, da zagotovita vzrejo samo psov vrhunske kakovosti. Psi niso nikoli v pesjaku; se rodijo in odraščajo v njihovem domu s svojimi otroki, družinskimi člani in drugimi hišnimi ljubljenčki. Cuivre River Retrievers so zdravi kakovostni psi, dobro socializirani in pripravljeni na svoje nove domove.

Veterinar reke Cuivre pregleda njihovega ljubljenčka za dobro počutje, preden se pridruži njihovi novi družini; so tudi cepljeni in razglisteni. Brett in Mary Bunk sta pripravljena odgovoriti na vsa vaša vprašanja v zvezi z labradorcem; kontaktirajte jih še danes, če vas zanima eden od njihovih čudovitih mladičkov.

Podrobnosti o prinašalcih reke Cuivre

Zaključek za “najboljše rejce labradorskih prinašalcev v Missouriju”

Zaključek za najboljše rejce labradorskih prinašalcev v Missouriju

Z izbiro a Labradorski prinašalec za vašega novega hišnega ljubljenčka, saj so ljubeči, fantastični tako z otroki kot odraslimi in se dobro mešajo z drugimi družinskimi hišnimi ljubljenčki. Svojega novega kosmatega prijatelja lahko kar najbolje izkoristite, ko je ljubljen, dobro hranjen in mu je na voljo ugodno okolje za uspeh.

Vendar pa zgodnja faza življenja vašega ljubljenčka določa, kako daleč lahko gredo glede zdravja in splošnega počutja. Nakupujte svoje pse pri uglednih rejcih, ki skrbijo za zdravje in kakovost svojih psov; poiščite nekatere od njih v Missouriju, poudarjene v tem članku.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev labradorskih prinašalcev v Missouriju, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička labradorskega prinašalca od vzreditelja v Missouriju, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate »Labradorec – vse o tej priljubljeni pasmi” spodaj: