7 najboljših rejcev maltežanov v Wisconsinu! (2022)

Predloga najboljših rejcev maltežanov v Wisconsinu

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rejce malteških živali v Wisconsinu. Malteški psi so ena najboljših in najbolj srčkanih pasem psov. Pritegnejo pozornost različnih lastnikov iz različnih razlogov, kot so njihova srčkanost, zelo umirjena narava in dejstvo, da jih je zelo enostavno trenirati.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu malteških rejcev v Wisconsinu, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci avstralskih ovčarjev v Wisconsinu in

Malteški mladiči za prodajo v Wisconsinu

Malteški mladiči za prodajo v Wisconsinu

Če iščete enega od teh psov in po naključju na ameriškem srednjem zahodu, je tukaj seznam najboljših rejcev maltežanov v Wisconsinu.

Priporočilo za malteške izdelkes: Najboljša pasja hrana za malteške solzne madeže in Najboljše luksuzne hišice za pse.

1. Maltežani PuppySpot za Wisconsin

Maltežani PuppySpot za Wisconsin

Ker iščete vzreditelje malteških živali v Wisconsinu, priporočamo ogled PuppySpot. PuppySpot je tržnica, kjer lahko brskate po razpoložljivih malteških mladičkih iz udobja svojega doma v Wisconsinu.

Vsi rejci maltežanov z navedenimi mladiči morajo opraviti strog postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da bo vaš maltežan varno poslan na vaš dom v Wisconsinu. Preden nadaljujete z iskanjem malteškega mladiča za prodajo v Wisconsinu, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Tiny Tails mladički

Tiny Tails mladički

Začnimo seznam s mladički Tiny Tails. Če iščete čiste maltežane, ga boste morda našli pri njih. Njihov glavni cilj je zagotoviti prihodnji pasji družini srečnega, zdravega in družabnega kužka. Svoje pse poskušajo ohraniti zdrave, tako da jim dajejo vsa potrebna cepljenja in občasno razčistijo z glistami.

Prav tako močno zagovarjajo, da se psu zagotovi čist prostor za odraščanje. Nazadnje se psi hranijo z zelo zdravo prehrano in so aktivni z vsakodnevnim sprehodom. Mladički se že od malih nog učijo druženja in to je nekaj, kar pogosto vadijo, pa naj bo to tako, da počnejo preproste stvari, kot je igranje prinesi z lastnikom ali delitev časa s svojimi brati in sestrami.

Da bi zagotovili dobro zrelost in izobrazbo, bo vsak pes ločen od svoje matere, ko je pravi čas, vendar je običajno med 3-4 meseci po rojstvu.

Če bi se odločili za posvojitev psa z njimi, bi dobili potrdilo o cepljenju, cepilni list, »pasja torba,” osnovni začetni komplet igrač in pripomočkov za nego vašega psa. Psi imajo tudi 12-mesečno garancijo v primeru nepričakovanega zdravstvenega dogodka.

Podrobnosti o mladičkih Tiny Tails

3. Preprosto sladki kužki

Preprosto sladki kužki

Govorimo o najboljših rejcih maltežanov v Wisconsinu. Čeprav ni čista vzrediteljica maltežanov, je Simply Sweet Puppies vredna omembe zaradi ponudbe Maltipoos, mešanice pudljev in malteških pasem psov. Čeprav je njihova domača baza v Kentuckyju, imajo v državi velik trg, kjer pse razdelijo enkrat na mesec.

Njihov prvi in ​​najpomembnejši cilj je, da svojim psom zagotovijo čudovit prostor za življenje, vi pa imate še enega prijatelja, s katerim lahko delite življenje. Da se psi zlahka posvojijo, so usposobljeni, da se obnašajo na najboljši možni način ter da so čim bolj mirni in ubogljivi.

Tudi njihova vzrejna politika je zelo stroga, saj jih bodo pred razmnoževanjem psov temeljito testirali. Tako bo zdravje mladičkov najboljše. Mladički so cepljeni nekaj tednov po rojstvu, da se to še okrepi.

Podrobnosti o Simply Sweet Puppies

4. Top Of The Ridge Kennel

Top Of The Ridge Kennel

Specializirana za vzrejo mešanice maltežanov in drugih pasem, kot so pudl, Yorkie in Shih-Tzu, bi lahko psarna Top of the Ridge ponudila boljši predlog, kot bi si mislili. Čeprav se formalno ne štejejo za čiste rejce maltežanov, vzrejajo nekaj mešancev med maltežanima in dvema najbolj prijaznima pasmama na trgu: Pudelj in Yorkie.

Končni izdelek je prav tako čudovit in morda, samo morda, tisto, kar iščete. Ko razmišljate o psarni Top of the Ridge Kennel, boste morda morali imeti odprt um glede njihovih pasem psov, vendar so njihovi vzrejski postopki zelo dobri, saj je njihov glavni cilj, da vam zagotovijo zdravega, dobro vzgojenega in igrivega psa.

Pred parjenjem mladičkov starši testirajo, da so zdravi. Ko se mladiči skotijo, so zaščiteni pred boleznimi, tako da prejmejo nekaj cepiv in jih občasno razglistijo. Ti psi imajo tudi zdravstveno jamstvo v primeru nečesa nepričakovanega.

Top Of The Ridge Kennel Podrobnosti

5. Wisconsin Puppy Patch

Obliž za mladiče Wisconsin

Malteški rejci v zvezni državi Wisconsin ne prihajajo vsak dan. Zato je Wisconsin Puppy Patch neobdelani diamant. Ponujajo najboljše iz vseh svetov, saj lahko dobite čistokrvnega maltežana, ali če želite, se lahko odločite za mešanca, kot je Morkie ali Maltipoo; tudi to lahko najdete.

Wisconsin Puppy Patch ponuja kakovostne mladičke. Posledično imajo licenco Ministrstva za kmetijstvo Wisconsina. To je znak zaupanja in zaupanja v njihove metode vzreje. Njihov glavni cilj je dobiti zdravega, srečnega in dobro usposobljenega kužka. Posledično bodo starši mladiča opravili teste, preden jih parijo. Ko se mladički skotijo, bodo prejeli cepljenje in razčiščevanje.

Rastejo v čistem in zdravem okolju. Dodatno jih pregleda veterinar. Dobite jih v starosti 8-10 tednov. Ko bodo imeli nekaj časa za učenje socialnih veščin in lahkega treninga, boste, če ste zainteresirani, prejeli tudi 1-letno garancijo v primeru nepričakovane zdravstvene težave.

Podrobnosti o obližu za mladička Wisconsin

6. Mladički Tiny Tykes

Mali mladički tykes

Z več kot 50 leti izkušenj z vzrejo psov je Tiny Tykes več kot vreden omembe. Vsi mladički, ki jih ponujajo, so vzrejeni po zakonu. Devetdeset certificiranih rejcev je minimalno vzrejenih, preden vam jih dajo. Glede na to, da je zdravje vedno prednostna naloga, bodo psi prejeli nekaj cepiv in veterinarske preglede, preden jih pustite v vaši oskrbi.

Kot zelo velik plus ponujajo 3-letno zdravstveno garancijo. Specializirani so za ponudbo malteških polpasem, kot je Malti-poo (Pudelj), Morki (Yorkie), in igračka medvedka (Shih-Tzu). Nahajajo se v mestu Milwaukee, kar naj bi pomenilo kratko vožnjo, da poberete svojega najnovejšega družinskega člana.

Podrobnosti o mladičkih Tiny Tykes

7. Spomladanski zeleni mladiči

Malteški rejci v Wisconsinu

Zadnji na seznamu najboljših rejcev maltežanov v Wisconsinu je “Pomladni zeleni mladiči.” Eden največjih rejcev oblikovalskih mladičkov v državi. Spet je Spring Green Pups večinoma specializiran za mladičke malteških meščanov, kot so Malti-poo, Morki ali Toy Teddy Bear.

Ponujajo veliko več sort in bi lahko na vašo željo vzrejali čisto pasmo. Spring Green Pups, ustvarjen za pomoč zavetiščim za živali, strokovno vzreja in rešuje mlade mladičke. Del svojega dobička podarijo nazaj industriji zavetišč za mladiče.

Svoje mladiče vzgajajo, da odrastejo za dolgo in zdravo življenje. To vključuje čisto okolje, pregled pri veterinarju in cepljenje. Brenda že vrsto let vzgaja pse z vidika vedenja psa, in če vaš mladiček to potrebuje, lahko nadaljuje z bolj formalnim šolanjem. Mladički imajo 1-letno garancijo za morebitne zdravstvene nepričakovanosti.

Podrobnosti o Spring Green Pups

Kako izbrati vzreditelja malteških živali v Wisconsinu

Kako izbrati vzreditelja malteških živali v Wisconsinu

Izbira pravega vzreditelja je pomembna in je ne smemo jemati zlahka. Od načina, kako je vaš pes usposobljen, do osebnosti in porekla vašega psa določajo oni. Zato je pred pomembno zavezo, kot je posvojitev psa, pomembno vedeti, kaj dobivate. In dobro raziskovanje je ključno za to.

Vsak vzreditelj ima svoj stil, nekateri raje omogočijo psu sproščeno okolje za odraščanje, z malo lahkega treninga, drugi pa bi psu morda dali nekaj dodatnega treninga in ga celo vzeli za vadbo in družabna srečanja z drugimi psi. To lahko vpliva na številne vidike življenja mladiča.

Večina rejcev opravi zdravstvene preglede na starših mladičkov, da zagotovijo dobro zdravje mladičkov. Nekateri od teh testov so:

  • PRA (Progresivna atrofija mrežnice)
  • Izpiti OFA Patella
  • OFA srčni izpiti
  • CAER test oči

Poleg tega jih bodo nekatera zavetišča odpeljala k veterinarju na preglede ter jih razglistila in cepila. Skoraj vsak vzreditelj bo zagotovil zdravstveno jamstvo za vsaj prvih nekaj let življenja vašega mladička.

Najbolje bi bilo, če bi šel vedno z vzrediteljem, ki ti je najbolj všeč. Poleg tega izberite tistega, za katerega menite, da ponuja največ certifikatov, garancij in kakovosti.

Več informacij o vzreji maltežanov v Wisconsinu

Več informacij o vzreji maltežanov v Wisconsinu

Čista vzreja malteških psov je nekaj, kar v Wisconsinu ne boste zlahka našli, vendar ga lahko najdete. Vendar pa se lahko z odprtim umom odločite za naslednjo najboljšo stvar, maltežanca, pomešanega z drugo pasmo psov, kot je pudlec Malti-poo ali Toy Teddy Bear.

Če ste se odločili za čistokrvnega maltežana, boste morda težje našli zavetišče, ki ponuja čistokrvnih maltežanov in zaradi velikega povpraševanja morda dolgo čaka, vendar jih je tudi mogoče najti. Vedno je možnost, da jih poiščete v sosednjo državo, če je čakalna doba prevelika.

Zaključek za “najboljše rejce malteških živali v Wisconsinu”

Zaključek za The "Najboljši rejci maltežanov v Wisconsinu"

Malteški psi so odlična izbira za hišne ljubljenčke. Lahko se odločite za čistopasmo ali pa se odločite za maltežanca v kombinaciji z drugo pasmo, v vsakem primeru boste dobili prijetnega hišnega ljubljenčka, s katerim si boste delili življenje.

Večina rejcev si samo prizadeva, da bi mladičke spravili na kraje, kjer bodo zanje ljubljeni in zanje skrbeli, jih naučili, kako se obnašati in vzrejati po najboljših močeh, da zagotovijo, da so zdravi in ​​živijo dolgo.

Na koncu je za vas veliko možnosti, vendar bo vsaka od njih imela svoje prednosti in slabosti. Odvisno je samo od osebnih preferenc in od tega, kaj je za vas bolj dragoceno.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu malteških rejcev v Wisconsinu, si lahko ogledate:

Preden pripeljete maltežanca domov od rejca v Wisconsinu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Nasveti za lastnike malteških psov” spodaj: