7 najboljših rejcev Merle Bernedoodle v ZDA! (2022) Rejci

Predloga Best-Merle-Bernedoodle-Breeders-In-The-US

Verjetno ste naleteli na Bernedoodles, če iščete lepega, zabavnega in inteligentnega psa. Takšni mladički so fantastični družinski ljubljenčki in vam bodo zagotovo prinašali veselje še mnogo let! So tudi odlični terapevtski psi.

Kot pri mnogih drugih mešanicah pudljev – kot so Goldendoodle, Australian Labradoodle in Aussiedoodle – so tudi Bernedoodle na voljo v različnih barvah. Vendar pa Merle Bernedoodles zagotovo izstopa iz množice, saj gre za redek in edinstven vzorec plašča.

Morda se sprašujete, kakšne so možnosti, da bi našli mladička Merle Bernedoodle? Kdo so najboljši rejci? No, tukaj je vse, kar morate vedeti o tej čudoviti lepoti barvnega vzorca.

Drugi članki, ki bi jih želeli: Najboljša imena psov Bernedoodle in Standardni rejci Bernedoodle.

1. Utah Bernedoodles

Utah Bernedoodles

Mladički Utah Bernedoodle so vzgojeni v družinskem okolju, se družijo z otroki in jih učijo osnov domače vzgoje, da bi bil prehod čim bolj nemoten. Preko videoposnetkov, fotografij in posodobitev družbenih omrežij boste lahko opazovali, kako vaš mladiček raste.

Uvažajo zdravstveno preizkušene kakovostne linije iz celega sveta in Združenih držav. Cilj je vzrejati najbolj zdrave, najsrečnejše in najbolj zaokrožene bernedoodle. Njihova legla za mladičke merle Bernedoodle najdete za prodajo na spletu. Njihovi mladički Merle Bernedoodle so običajno mešani v leglu, saj je skoraj nemogoče imeti leglo vseh mladičkov Merle Bernedoodle. Za več informacij jih kontaktirajte.

Informacije o vzreditelju Merle Bernedoodle:

2. Molly’s Darling Doodles And Pudles

Molly's Darling Doodles And Pudles

Ključ do vzgoje kakovostnih mladičkov Merle Bernedoodle je kakovostne starše! Njihovo poznavanje rodovnikov, genetike in več kot desetletje vzrejnih izkušenj jim je omogočilo vzrejo nekaj najboljših Doodle v ZDA. Srečni, zdravi starši so za srečne in zdrave mladičke!

Nahajajo se v čudovitem severnem spodnjem Michiganu. Ker so eden od prvotnih rejcev Bernedoodle in Golden Mountain Doodle, so njihovi mladički dobro znani po vsej državi! Imajo več mladičkov Merle Bernedoodle za prodajo skozi vse leto in jih lahko kontaktirate, da vidite, kako se lahko posebej uvrstite na čakalno listo za enega.

Informacije o vzreditelju Merle Bernedoodle:

3. Mladički Back Road Soul

Back Road Soul Mladički

Back Road Soul Puppies je živahna, praktična družina, ki je sprejela vse vidike vzgoje srečnih in zdravih mladičkov. Vzrejajo več legla Merle Bernedoodle na leto.

Veliko noči preživimo v bivanju pri bodočih materah, ure in ure pa se porabijo za papirologijo. Čez dan porabijo velik del svojega časa za čiščenje, razkuževanje in cepljenje, da svojim mladičkom zagotovijo najboljši začetek življenja. Hvaležna sta, da njunih pet otrok deli njihovo ljubezen do živali. Njihovo življenje se vrti okoli igre, crkljanja in pustolovščin s kužki.

So licencirani rejci Merle Bernedoodle pri USDA, certificirani pri Iowi in letno pregledani s strani veterinarja. So majhna psarna, ki se osredotoča na zdravje in socializacijo.

Informacije o vzreditelju Merle Bernedoodle:

Za več člankov si oglejte: Bernedoodle prednosti in slabosti

4. Edinstveni pasji mladički Bernedoodle

Edinstveni očnjaki

Skupaj s svojimi štirimi hčerkami so se rejci podjetja Unique Canines naselili na kmetiji s 12 hektarji v državi. Posledično imajo njihovi psi veliko prostora za tek in igro. Pasji raj, kajne?

Par se je začel pridružiti družini UC leta 2013, ko sta kupila svojo prvo samico. Verjamejo, da je socializacija eden od ključev, da bo vaš kuža popoln spremljevalec za vas in vašo družino. Kot rezultat njihove zaveze, da svojim strankam zagotovijo zdrave, srečne hišne ljubljenčke, nudijo enoletno zdravstveno garancijo.

Lahko ste prepričani, da bo vaš kosmati najboljši prijatelj seznanjen z vsemi cepljenji, bo razglisten in opravil popoln veterinarski pregled, preden se odpelje v nove domove. To, da so se njihovi mladički znova združili s svojimi večnimi družinami, je eno njihovih največjih radosti. Naprodaj imajo več mladičkov Merle Bernedoodle skozi vse leto.

Informacije o vzreditelju Merle Bernedoodle:

5. Rocky Mountain Bernedoodle

Skalna gora Bernedoodle

Rocky Mountain Bernedoodle že več kot dve desetletji vzreja kakovostne družinske pse. Dajo veliko prednost zdravju in temperamentu. Posledično je vsak kuža deležen veliko ljubezni in pozornosti.

Za njih ni boljšega kraja za vzgojo svoje krznarske družine in preživljanje časa s svojimi otroki in vnuki kot na petih hektarjih zunaj zgodovinskega mesta Montrose v Koloradu. Obkrožajo jih Skalno gorovje. A kljub svojim koreninam v skupnosti radi potujejo.

Imeti zdrave, srečne pse je tisto, kar imajo radi! V zdravstvu delujejo že več kot 35 let in se z veseljem ukvarjajo z izobraževanjem in informiranjem ljubiteljev psov o pomenu zdravstvenega testiranja in prednostih križanja. Videti nekaj žalostnih scenarijev v vzreji psov v preteklih letih jih spodbudi k spodbujanju programov, ki spodbujajo zdravje in dobro počutje njihovih štirinožnih prijateljev.

Psi so velik del njihovega življenja in številnim prijateljem in kolegom so pomagali pri zagonu programov vzreje. Njihov primarni cilj je ohranjanje stabilnih in zdravih linij, menijo pa, da manjši programi vzreje družinsko vzgojenih psov ustvarjajo kakovostnejše mladiče. Plemenske pse vzgajajo rejci sami ali pa jih sponzorirajo ljubeči skrbniki v lokalnem okolju.

Informacije o vzreditelju Merle Bernedoodle:

6. Kandijevi sladki mladički Bernedoodles

Kandijevi sladki mladički Bernedoodles

Kandi’s Sweet Bernedoodles Puppies je družinsko vodeno podjetje s sedežem v Byron Center v Michiganu. Njihove živali vključujejo krave, prašiče, mačke in pse, ki jih imajo radi. S svojimi hišnimi ljubljenčki so zelo blizu in so družinski člani.

Par je mladiče vzgajal več kot 15 let, prvo leglo pa je bilo rojeno pred 11 leti. Vzrejajo samo bernedoodle in jih prodajajo več z barvo plašča Merle! Niso psarna; vsi psi so njihovi družinski ljubljenčki.

V deževnih dneh in nedeljskih popoldnevih njihovi Bernedoodles uživajo v poležavanju po hiši in dremanju. Med igranjem tečejo po gozdovih in senožeh na svojih 20 hektarjih.

Lep, ljubeč kužek lahko družini prinese veliko veselja. Prizadevajo si, da bi družine prinesle lepe, inteligentne in kar je najpomembneje, zdrave in ljubeče družinske hišne ljubljenčke. Vzgajajo samo mladičke, ki bi jih želeli imeti kot družinskega člana, zato ste lahko prepričani, da bo vaš novi pes užival še vrsto let.

Informacije o vzreditelju Merle Bernedoodle:

7. Doodles Houskerville

Doodles Houskerville

Od trenutka, ko se skotijo, do priprave na nove domove, mladičke Houskerville Doodles vsak dan skrbijo in vzgajajo v njihovem domu. Živijo na podeželju na kmetiji z 80 hektarji čudovite zemlje, kjer lahko njihovi zreli psi uživajo na podeželju.

Vsak kuža opravi zgodnji nevrološki stimulacijski program, ki ga pripravi na prilagajanje novim in nenavadnim situacijam skozi vse življenje s svojo večno družino. Poleg tega skrbijo za zdravje svojih mladičkov z obsežnimi zdravstvenimi preiskavami in drugimi potrebnimi cepljenjem.

Informacije o vzreditelju Merle Bernedoodle:

Rejci Merle Bernedoodle

Merle Bernedoodles so precej redki in so v zadnjem času postali bolj priljubljeni zaradi priljubljenosti psov merle barve. Vendar pa barva merle kljub svojemu imenu ni povezana niti s pudli niti s bernskimi planšarskimi psi.

Izraz “merle” se nanaša na vzorec na plašču, ne na barvo same. Gre za kombinacijo barv v dlaki psa. Enobarvna osnova (običajno rdeča/rjava ali črna) je posejana s svetlejšimi modrimi/sivimi ali rdečkastimi lisami, ki ji dajejo lisasto ali neenakomeren videz.

Dvobarvni črno-beli bernedoodles, sable, fantom, merle vzorci in enobarvni črno-beli so najredki. Poleg tega, ker je barva Merle Bernedoodle ena izmed najbolj zaželenih različic, boste morda morali počakati nekoliko dlje, da se boste kvalificirali za posvojitev tega mladička bernskega videza.

Kako izbrati vzreditelja Merle Bernedoodle?

Kje najdete vzreditelja Merle Bernedoodles

Nobenega dvoma ni, da so Bernedoodles ena izmed najbolj priljubljenih pasem Doodles. Zaradi tega nekaj odgovornih rejcev na spletu prodaja igrače in standardne mladičke Merle Bernedoodle ter mini mladičke Merle Bernedoodle.

Preden kupite psa pri katerem koli rejcu, preverite njihovo medicinsko dokumentacijo in preberete njihove ocene.

Z velikimi vlaganji v zdravje in razvoj svojih mladičev si morajo prizadevati za vzgojo popolnih psov spremljevalcev in družinskih hišnih ljubljenčkov. Oglejte si tudi starše svoje potencialne Merle Bernedoodle in prosite za ogled njihove zdravstvene anamneze, da se prepričate, da so videti zdravi in ​​dobro oskrbovani. Postavljajte vprašanja skozi celoten postopek.

Kje najdete vzreditelja Merle Bernedoodles?

O izkušnjah drugih z vzrediteljem lahko izveste tako, da iščete na spletu in preberete ocene.

Razmislite o tem, da se obrnete na svojo mrežo, da ugotovite, ali je kdo od vaših prijateljev ali sodelavcev imel opravka z uglednimi rejci na vašem območju.

Morda je na vašem območju tudi ugleden vzreditelj Merle Bernedoodle, ki vam ga lahko priporoči vaš trenutni veterinar.

Razmislite o obisku njihove vzrejne ustanove in opazujte, kako čista in urejena je.

Zaključek za najboljše rejce Merle Bernedoodle v ZDA

7 najboljših rejcev Merle Bernedoodle

Tukaj imate najboljše rejce Merle Bernedoodle v državi. Upamo, da je bilo to v pomoč. Preden kupite mladička pri vzreditelju, naredite domačo nalogo in zastavite vsa potrebna vprašanja. Dobra ideja je tudi socializiranje in usposabljanje vašega kužka, ko gre za dom.

Všeč vam bo tudi: