7 najboljših rejcev mini šnavcerjev v Oregonu! (2022)

Izbira rejca mini šnavcerjev iz Oregona

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete rejce mini šnavcerjev v Oregonu. Psi mini šnavcer so eni izmed najbolj priljubljenih hišnih ljubljenčkov v industriji. Njihovi brki in lahkotno vedenje so zelo privlačna možnost.

Ko razmišljate o nakupu enega od teh mladičkov, je iskanje vzreditelja pogosto eden najzahtevnejših delov, saj jim zaupate, da bodo vzrejali, izobraževali in skrbeli za vašega bodočega kužka v prvih dneh njihovega življenja.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev mini šnavcerjev v Oregonu, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci Aussiedoodle v Oregonu in Najboljši rejci Maltipoo v Oregonu.

Mladički mini šnavcerja naprodaj v Oregonu

Mladički mini šnavcerja naprodaj v Oregonu

Če težko najdete nekoga ali se odločite, je ta članek morda pravi za vas. Poskušali vam bomo pomagati s predlogi in nasveti o najboljših rejcih mini šnavcerjev v Oregonu.

Priporočila izdelkov za mini šnavcer: Najboljši pasji šamponi za dolgo dlako in Najboljša zračna hrana za pse.

1. Mini šnavcerji podjetja PuppySpot za Oregon

Mini šnavcerji podjetja PuppySpot za Oregon

Ker iščete rejce mini šnavcerjev v Oregonu, priporočamo, da si ogledate tržnico PuppySpot. PuppySpot je ugledna platforma, kjer lahko najdete na voljo mladičke mini šnavcerja iz udobja svojega doma v Oregonu.

Vsi rejci mini šnavcerjev, ki imajo na seznamu mladičke, morajo iti skozi strog postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da bo vaš spremljevalec varno odpremljen na vaš dom v Oregonu. Preden nadaljujete na pot za mladička mini šnavcerja, ki je naprodaj v Oregonu, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Nebeški miniaturni šnavcer

Nebeški miniaturni šnavcer

Začnimo tega rejca šnavcerjev na seznamu Oregon z nebeškim miniaturnim šnavcerjem. Uživajo v popolni mešanici toplega in hladnega vremena v južnem Oregonu, zaradi česar je odličen kraj za vzrejo mladičkov. So družinska psarna, ki sledi strogim AKC (Ameriško kinološko združenje) smernice, da poskrbijo, da vzrejajo le zdrave in kvalitetne pse.

Večinoma se osredotočajo na vzrejo zdrave šampionske krvne linije. Da bi se izognili morebitnim dednim boleznim, pred parjenjem pse testirajo. Nekateri testi, ki jih izvajajo, so testi za oči, srce in pogačico. Da bi zagotovili, da bodo zrasli močni in zdravi. Psi so hranjeni z zelo kakovostno hrano. Tudi svojih vzrejnih obveznosti ne jemljejo zlahka.

Zelo so osredotočeni na to, da psom, ki jih vzrejo, zagotovijo najboljšo možno pozornost in humano nego. Vzrejajo se tako, da imajo srečne, zdrave in močne mladičke, v katerih lahko uživate, vendar je zanje pomembno tudi, da dobite dobro usposobljenega psa, ki vam ne bo uničil hiše že prvi dan, ko pride tja. Zato že od malih nog trenirajo in socializirajo svoje pse.

Podrobnosti o nebeškem miniaturnem šnavcerju

3. Orchard Hill Miniaturni Šnavcer

Orchard Hill Miniaturni Šnavcer

Naslednji na našem seznamu so Orchard Hill Mini Šnavcerji. Elizabeth Alfano, lastnica, se ukvarja z vzrejo šnavcerjev že več kot 45 let. V tem času je bila zelo aktivna v pasji skupnosti, celo predsednica Portlandskega kluba miniaturnih šnavcerjev.

Orchard Hill ponuja standarde kakovosti vzreje, ki temeljijo na dolgoletnem strokovnem znanju vzreje. So velik zagovornik le vzreje testiranih psov za kakršno koli genetsko bolezen. Njihovi mladički so tudi usposobljeni za dobro vedenje in socialne veščine.

Orchard Hill vzgaja svoje pse, kot da bi bili lastna družina. Vsi psi so vzgajani v hiši v okolju, ki ni psarni in jim je posvečeno veliko pozornosti in skrbi, da odrastejo v srečne hišne ljubljenčke. Če vas zanima, jih lahko kontaktirate. Z veseljem vam bodo odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Podrobnosti o miniaturnih šnavcerjih Orchard Hill

4. Rosse Posse Acres

Rosse Posse Acres

Sledi nekoliko nepričakovano mesto. Rosse Posse Acres se osredotoča predvsem na vzrejo losov, pri delu s psi miniaturnega šnavcerja. Rosse Posse sodeluje z več kot le z losovi in ​​psi. Imajo 52 hektarjev velik kos zemlje, kjer živijo koze, osli in celo jeleni.

Miniaturne šnavcerje so začeli vzrejati iz čiste ljubezni do psov. Mati družine Brenda je enega posvojila in se vanj takoj zaljubila. Rosse Posse verjame, da so mini šnavcerji najboljši hišni ljubljenčki zaradi svojega blagega obnašanja in ne izpadajo dlake.

Vsi njihovi psi so registrirani in vzrejeni po standardih AKC, kar pomeni, da so vzrejeni in vzgojeni na zelo human in etičen način. Zdravje psa je tudi zelo pomembna prioriteta za Rosse Posse. Psu bodo odstranili rep in kremplje, vendar ne bodo obrezali ušes. Če posvojite svojega psa, ga boste cepili in ga razglistili.

Rosse Posse Acres Podrobnosti

5. Kathini šnavcerji

Kathijevi šnavcerji

Kathi’s Schnauzers je družinski mali vzreditelj, ki vzreja izključno iz ljubezni in strasti do pasme mini šnavcer. Nahajajo se v Brownsvilleu, OR. Ne gojijo se v industrijske namene. Ne bodo prodali nobeni trgovini za male živali ali posredniku.

Glavni cilj Kathi’s Schnauzer je dati psom, ki jih vzrejajo, najboljše možne možnosti za življenje; zato si pridržujejo tudi pravico do prodaje komurkoli. Vsi njeni mladički so certificirani AKC in vzrejeni po istem standardu, kar pomeni, da so njeni mladički kakovostno vzrejeni in skrbno obravnavani.

Mladički bodo rasli v hiši skupaj z družino. Niso vzgojeni v okolju, podobnem psarni. Tam je zanje poskrbljeno z veliko pozornosti in skrbnosti. Če vas zanima, imajo psi 5-letno garancijo v primeru nepričakovanega dogodka, kar je precej dolgo v primerjavi z drugimi rejci

Podrobnosti o Kathinem šnavcerju

6. Psarne družine Mecham

Družinske psarne Mecham

Psarne Mecham Family so majhni družinski rejci, ki se nahajajo v Oregonu in ponujajo svoje storitve po vseh zahodnih Združenih državah. Z vzrejo psov se ukvarjajo že od leta 1975 in to skoraj 50-letno tradicijo ohranjajo po najboljših standardih vzreje.

Družina je skozi dve generaciji postala strokovnjakinja za vzrejo psov z veliko spretnostjo in znanjem. Njihov glavni cilj je vzgojiti srečnega, zdravega kužka z odličnimi socialnimi veščinami, ki se zna obnašati in ima na splošno odličen temperament.

Da bi to dosegli, vzrejajo le zdrave krvne linije in ko se mladiči skotijo, so deležni usposabljanja in veliko časa za socializacijo. Vsi njihovi psi so certificirani AKC, kar pomeni, da vzrejajo kakovostne pse po standardih kakovosti. Končno nudijo enoletno zdravstveno garancijo v primeru nepričakovanega zdravstvenega dogodka.

Podrobnosti o psarni Mecham

7. Oregonski miniaturni šnavcerji

Oregon miniaturni šnavcer

Zadnji na seznamu najboljših rejcev mini šnavcerjev v Oregonu je “Oregon miniaturni šnavcer.” Oregon Miniature Schnavcers je specializiran za vzrejo šnavcerjev in Yorkijev, ponuja pa celo pse polpasem. Vzrejajo se že deset let. V tem času so zbrali veliko strokovnega znanja in spretnosti za to, kar počnejo.

Njihova glavna prioriteta je vzreja zdravih, a tudi družabnih mladičkov. Zato so usposobljeni že od samega začetka. To bo vsem živalim pasme omogočilo prehod, ko bodo zlahka posvojene. Če vas zanima, lahko vedno pišete in zastavite kakršna koli vprašanja.

Podrobnosti o miniaturnem šnavcerju Oregon

Izbira rejca mini šnavcerjev iz Oregona

Izbira rejca mini šnavcerjev iz Oregona

Izbira vzreditelja je zapleten, a nujen del posvojitve psa. Upoštevati je treba veliko dejavnikov. Navsezadnje jim zaupaš, da bodo vsaj nekaj mesecev uspešno vzrejali in skrbeli za bodočega družinskega člana.

Najprej razmislite o tem, kakšnega psa želite, če želite, da je iz najvišje krvne linije. Recimo, da želite, da je še posebej družabno. Vsak vzreditelj ima svojo posebnost in vzrejno filozofijo. Zato bo vsak pes drugačen glede na to, kako je bil treniran in kaj se je naučil.

Če želite izvedeti prioriteto vsakega rejca, jo zlahka najdete na njihovi spletni strani, če pa ni tam, morate pisati, da se čim več pozanimate. Ko dobite odgovore pri vzreditelju, za katerega menite, da vam lahko ponudi najboljšega psa, ne pozabite upoštevati stvari, kot je praktičnost.

Dodatne informacije o mini šnavcerjih iz Oregona

Dodatne informacije o mini šnavcerjih iz Oregona

Psi šnavcer izvirajo iz Nemčije. Beseda šnavcer pomeni “brki.” Šnavcerji so tudi ena izmed pasem psov z najboljšim čutom za sluh. V Oregonu je veliko rejcev šnavcerjev, vendar bodite previdni pri izbiri, saj bi lahko bilo nekaj ljudi, ki bi jih želeli izkoristiti. Zato, preden porabite svoj denar, opravite skrbnost pri svojem vzreditelju.

Vsako potrdilo je lahko zelo močan znak, da so vredni zaupanja. Nekateri najboljši certifikati za vzrejo psov so CKC in AKC. Končno, če niste zadovoljni z nobenim od naših predlogov, lahko vedno razmislite o vožnji v eno od sosednjih držav, kot so WA, CA, ID ali celo MT.

Zaključek za “najboljše rejce mini šnavcerjev v Oregonu”

Zaključek za The

Šnavcer psi so odlična izbira za psa. So zelo mirni, dobro živijo v hišah in niso moteči. Kadar koli iščete vzreditelja, se potrudite in pojdite s tistim, ki mu zaupate.

Prav tako je varno reči, da bo imela vsaka vaša odločitev pozitivne in negativne učinke. Ker tukaj ni prave ali napačne izbire, izberite tisto, zaradi katere se počutite najboljša izbira za vas.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev mini šnavcerjev v Oregonu, si lahko ogledate:

Preden domov prinesete miniaturnega šnavcerja od rejca v Oregonu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »Miniaturni šnavcer – 10 najboljših dejstev” spodaj: