7 najboljših rejcev mopsov v Kentuckyju! (2022)

Rejci mopsov v Kentuckyju

Če iščete rejce mopsov v Kentuckyju, potem je to tisto, kar morate vedeti. Prvotno iz Kitajske so mopsi značilni psi z nagubanimi, kratkimi gobci in kodrastimi repi.

Imajo fino, sijajno dlako v različnih barvah, vključno s svetlo rjavo ali črno, in kompaktna kvadratna telesa z dobro razvitimi mišicami. Kot psi v naročju mopsom uspeva človeško druženje. Čeprav so odlični hišni ljubljenčki v stanovanju, ne bodo cenili, če bi jih pustili dalj časa sami.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev mopsov v Kentuckyju, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci Basset Houndov v Kentuckyju in Najboljši rejci zlatih prinašalcev v Kentuckyju.

Mladički mopsa naprodaj v Kentuckyju

Mladički mopsa naprodaj v Kentuckyju

Ko gre za iskanje rejcev mopsov v Kentuckyju, je ta vodnik za vas. Na žalost obstajajo neetični rejci mladičev, ki izkoriščajo povpraševanje po mladičkih mopsov in poskušajo neetično vzgojene mladičke prodati zgolj za dobiček.

Zato je vaša odgovornost, da kupujete samo pri pravih rejcih, da zagotovite zdravje te pasme in odvrnete mlince mladičev. Spodaj je seznam pristnih rejcev mopsov v Kentuckyju.

Priporočila izdelkov za mops: Najboljše plišaste igrače za pse in Najboljši šamponi proti bolham.

1. PuppySpotovi mopsi za Kentucky

PuppySpot's Pugs za Kentucky

Ker iščete rejce mopsov v Kentuckyju, bi morali uporabiti zaupanja vredno spletno platformo za pse PuppySpot. PuppySpot je izjemno ugledna tržnica, kjer lahko uporabniki brskajo in najdejo združljivega spremljevalca Mopsa kar iz udobja svojih domov v Kentuckyju.

Upoštevajte, da morajo vsi rejci mopsov z navedenimi mladiči opraviti strog postopek presejanja, da bo vaš bodoči spremljevalec varno prispel v Kentucky. Preden nadaljujete na pot za mladička mopsa za prodajo v Kentuckyju, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Puggle Baby

Puggle Baby

Puggle Baby ni mlin za mladiče ali posrednik. Z lastnimi mopsi in beagli, registriranimi v AKC, ponujajo samo mladičke, ki so jih sami vzgojili v njihovem domu. Nahajajo se približno dve uri severno od Nashvilla v TN in med Louisvillom in Bowling Greenom v osrednjem Kentuckyju.

Zadnjih deset let so bili ugledni vzreditelji puglov, skoraj 20 let pa vzreditelji boksarjev. Vsi njihovi mladički so vzgojeni v njihovi kuhinji in jih spustijo ven vsaj osemkrat na dan, da zagotovijo, da so pred odhodom vzgojeni v zaboj za vas.

Med prednostmi te zelo naporne in dolgotrajne prakse so mladički Puggle, ki znajo ‘hoditi na kahlico zunaj, namesto kje jedo ali spijo, in dobro socializiran mladiček Puggle. Vso srečo pri iskanju naslednjega družinskega člana puggle. Obiščite njihovo spletno stran, če želite izvedeti več o žepnih pugglesih, pošiljanju mladička, cenah za mladiče, mikročipiranju in še veliko več.

Puggle Baby podrobnosti

3. Rocky Top mladički

Rocky Top mladički

Rocky Top Puppies prebiva v slikovitih valovitih gričih Libertyja v Kentuckyju na kmetiji s 15 hektarji. Kot rejec si prizadevajo ohraniti zdravo dediščino mopsov. Z vzrejo mopsov se ukvarjajo že vrsto let in imajo veliko izkušenj.

Recimo, da ima vaš mladiček pomembne genetske okvare, kot jih diagnosticira pooblaščeni veterinar v enem letu od nakupa. V tem primeru bodo vašega mladička zamenjali za enega enake vrednosti. Na žalost z vaše strani ni garancije za nesreče.

Rock Top Puppies dovoljuje samo tiste, ki so že položili depozit (ali nekdanje stranke) obiskati njihov vrtec in videti starše svojih mladičkov. Za njihove matere je stresno, da tujci pregledujejo in ravnajo z njihovimi novorojenčki. Zagotavljajo, da so vsi njihovi psi deležni ustrezne oskrbe v skladu s smernicami za nego AKC.

Podrobnosti o psičkih Rocky Top

4. Piggytail Psarne

Piggytail Psarne

Mary Long vzreja, vzgaja, trenira in razstavlja pse od zgodnjih šestdesetih let prejšnjega stoletja, ko je začela z labradorci. Zadnjih 25 let je lastnica Pugs. Njen cilj je vzreja čim bližje standardu AKC, vzreja psov odličnih temperamentov in dolgoživosti ter čim manj dednih motenj.

Mladički so vzgojeni v njenem domu. Mary je izdelala 23 psov z naslovi Champion, obedience, rally, trick dog, CGCA in agility naslovi, odkar je ustanovila psarno leta 1988. Večino psov je upravljal lastnik. Testi PDE so bili opravljeni na vse plemenske živali. Obiščite njeno spletno mesto in si oglejte, kaj ponuja in kaj je izdelala, ter jo pokličite ali pošljite e-pošto, da poiščete svojega naslednjega najboljšega prijatelja.

Podrobnosti o psarni Piggytail

5. Wigglipugs

Wigglipugs

V zadnjih 23 letih je Colleen vzgajala mladičke AKC in s ponosom lahko pove, da je dosegla vse, kar si je kdaj upala. Wigglipugs je dom 15-članski družini. Iz Kalifornije je Gospod leta 2005 poklical njihovo družino v Kentucky.

Kot krščanska družina dajejo vso slavo svojemu Gospodu in Odrešeniku, Jezusu Kristusu. Colleen se vzreja že približno 22 let. To je nekaj, kar z veseljem počneta skupaj kot družina. Seveda je treba delati, ampak kaj ne?

Za vse, kar je vredno, so potrebni predanost, predanost, uživanje in izpolnjevanje. Njihovi mladički imajo zdravstveno garancijo. Kužka morate odpeljati k veterinarju v treh delovnih dneh od nakupa, da prejmete zdravstveno jamstvo. Garancija pokriva življenjsko nevarne genetske motnje (srce, pljuča, ledvice).

Podrobnosti o Wigglipugu

6. Sanjski mopsi

Sanjski mopsi

Dream Pugs se nahaja v zahodnem Kentuckyju in se ukvarja z vzrejo mopsov za družinske spremljevalce in razstavni ring. Imeli so veliko srečo, da so začeli z nekaterimi najboljšimi razpoložljivimi krvnimi linijami mopsov.

Vsi njihovi psi prihajajo iz prvenstvenih krvnih linij in imajo dolgo dobro zdravstveno zgodovino. Poleg tega so člani Kluba psov Mopsov Amerike in Kinološke zveze Owensboro River City. Verjamejo, da je ljubezen bistvena sestavina za vzgojo dobrih mladičkov mopsov, zato se potrudijo, da jo dajo.

Podrobnosti o Dream Pugs

7. Reševanje mopsov Kentuckiana

Reševanje mopsov Kentuckiana

Reševanje mopsa Kentuckiana (KPR) je neprofitna, prostovoljna reševalna organizacija, ki pomaga vsem potrebnim mopsom v Indiani in Kentuckyju. Tako zapuščeni kot predani Pugi so nameščeni v ljubeče, za vedno domove, kjer lahko preživljajo svoje dni. Ni osrednjega objekta, kjer bi lahko videli mopse. Rešeni mopsi živijo pri rejniških družinah, dokler jih ne posvojijo.

Podrobnosti o reševanju mopsov Kentuckiana

Mladički mopsa v Kentuckyju

Mladički mopsa v Kentuckyju

Mops je igriv in razgiban pes, ki ga ni treba vzdrževati, zato je idealen za starejše lastnike. Poleg tega so majhna, tiha pasma, ki je v zaprtih prostorih razmeroma neaktivna, zaradi česar so dobra izbira za prebivalce stanovanj.

Vedno se morate srečati z vsaj enega od staršev – običajno je mati na voljo – da zagotovite, da imata prijeten temperament, s katerim se počutite prijetno. Prav tako je koristno spoznati brate in sestre ali sorodnike drugih staršev, ko ocenjujemo, kakšen bo mladiček, ko odraste.

Mopsi, tako kot vsi psi, potrebujejo zgodnjo socializacijo – izpostavljenost številnim različnim ljudem, prizorom, zvokom in izkušnjam –, ko so mladi. Socializacija pomaga zagotoviti, da se vaš mladiček Pug razvije v dobro zaokroženega hišnega ljubljenčka.

Kljub svoji kompaktni velikosti imajo mopsi veliko energije. Zabavali vas bodo s trapastimi norčijami, če jih ne boste peljali na sprehode ali se igrali z njimi. Kljub temu so mopsi občutljivi na toploto in vlago, zato jim ne dovolite, da preživijo preveč časa zunaj, če je zunaj toplo ali vlažno.

Kako izbrati rejca mopsov v Kentuckyju

Kako izbrati rejce mopsov v Kentuckyju

Dober vzreditelj bo zelo selektiven pri sprejemanju bodočih kupcev mladičev. Vendar pa mora biti bodoči lastnik enako previden pri izbiri žlahtnitelja. Za ugotavljanje strokovnega znanja vzreditelja lahko bodoči lastnik opazuje, ali nad njihovim videzom poudarja duševno in fizično zdravje mladičev.

Upoštevajte te dejavnike:

  • Najbolje bi bilo ugotoviti, ali so starši, stari starši, prastari starši in sorodniki vašega bodočega kužka še živi.
  • Ali so odrasli psi vzreditelja dobro usposobljeni in prijazni do ljudi?
  • Ocenite vzrediteljev program socializacije in usposabljanja, da ugotovite, ali je vaš bodoči mladiček že dobro socializiran in dobro usposobljen.

Kje najdete rejce mopsov v Kentuckyju?

Kje najdete rejce mopsov v Kentuckyju?

Prvi korak je najti rejce, na katere se lahko obrnete. Obstaja več načinov za iskanje uglednih rejcev:

  • Stopite v stik s prijatelji: Imate prijatelje ali znance z mopsi? Vprašajte jih o njihovih izkušnjah in rejcih.
  • Uporabite socialne medije: Spremljaš najljubšega mopsa na Facebooku ali Instagramu? Vprašaj jih o njihovem vzreditelju v njihovih DM.
  • Obiščite razstavo psov: Na pasji razstavi se vedno kaj dogaja. Tam se lahko naučite o prihajajočih leglih.
  • Preverite klub pasem psov: Seznam rejcev najdete v klubu mopsov v Ameriki in v vašem lokalnem klubu mopsov.
  • AKC Marketplace: Vzreditelji in mladički iz legla, registriranih v AKC, so navedeni na tržnici AKC.

Povezano: Načini iskanja hipoalergenih reševalnih psov.

Zaključek za “najboljše rejce mopsov v Kentuckyju”

Zaključek za najboljše rejce mopsov v Kentuckyju

Vaše iskanje a Mops v Kentuckyju je postalo lažje. V Kentuckyju in okolici boste našli ugledne rejce, kjer lahko kupite zdravega in veselega mladička Pug. Na novo posvojeni mladiček nosi veliko odgovornosti, zato se prepričajte, da ste pripravljeni, da mu zagotovite dom za vedno. Vso srečo pri iskanju novega kužka v Kentuckyju.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev mopsov v Kentuckyju, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička mopsa od vzreditelja v Kentuckyju, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate “12 stvari, ki jih razumejo samo lastniki mopsov” spodaj: