7 najboljših rejcev nemških ovčarjev v Oregonu! (2022)

Rejci nemških ovčarjev v Oregonu

Če iščete rejce nemških ovčarjev v Oregonu, potem je to tisto, kar morate vedeti. Nemški ovčarji so bili leta 2016 na drugem mestu najbolj znane pasme psov. Njihov izvor sega v leto 1899, zaradi česar so relativno nova pasma.

Trenutno je ta pasma ena najbolj priljubljenih pasem psov po vsem svetu. V Združenih državah imajo nemški ovčarji različne talente in zaželene lastnosti, zaradi česar so popolni psi, ki bi jih morala imeti vsa gospodinjstva. Znano je, da so nemški ovčarji izjemno pametni.

Lahko se naučijo in opravijo skoraj vsako nalogo, ki jim jo dodelite. Morda obstaja razlog, zakaj so nemški ovčarji najpogostejši policijski psi na svetu. Zaradi svojih sposobnosti in inteligence so nemški ovčarji obsežno usposobljeni za službene pse, ki pomagajo invalidnim osebam.

Nekateri nemški ovčarji so posebej usposobljeni za sodelovanje v pasjih športnih tekmovanjih. Nemški ovčarji so med najbolj zdravimi pasmami. Ob pravilni oskrbi lahko živijo trinajst let.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev nemških ovčarjev v Oregonu, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci Corgijev v Oregonu in Najboljši rejci Border Collie v Oregonu.

Mladički nemškega ovčarja naprodaj v Oregonu

Mladički nemškega ovčarja naprodaj v Oregonu

Ste prebivalec Oregona? Ali razmišljate o nakupu nemškega ovčarja? Našteli smo najboljše rejce nemških ovčarjev v Oregonu, ki si jih lahko ogledate.

Vodniki nemškega ovčarja: Najboljša hrana za nemškega ovčarja, da pridobi težo in Koliko stane nemški ovčar?

1. Nemški ovčarji PuppySpot za Oregon

Nemški ovčarji PuppySpot za Oregon

Ker iščete rejce nemških ovčarjev v Oregonu, vam toplo priporočamo ogled spletne platforme PuppySpot. PuppySpot je ugledna tržnica, kjer lahko brskate po razpoložljivih mladičkih nemškega ovčarja kar iz udobja svojega doma v Oregonu.

Upoštevajte, da morajo vsi rejci z navedenimi mladiči nemškega ovčarja izpolnjevati stroge smernice, zato ste lahko prepričani, da bo vaš bodoči spremljevalec varno prispel v Oregon pred vašim pragom. Preden nadaljujete z iskanjem mladička nemškega ovčarja za prodajo v Oregonu, si lahko ogledate spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Vlaki Grothaus K9

Vlaki Grothaus K9

Grothaus K9 vzreja in trenira visokokakovostne, družinsko usmerjene delovne pse. Psi, ki jih trenirajo, postanejo člani družine. Ira, Amy, Hex, Irre, Echo, Ruze in Ronin so vsi izbrani, ker se lahko igrajo, sodelujejo, so varni, aktivni in se dobro obnašajo, zaradi česar so dragoceni najboljši nemški ovčarji, ki jih lahko opišemo kot vroče (Usposobljen vodnik/lastnik).

Prav tako so usposobljeni, prikazani in imenovani v številnih različnih dejavnostih, ki ji omogočajo, da učinkovito oceni njihove prednosti in slabosti. Trenirajo uravnoteženo in aktivno ter poudarjajo pasji tekmovalni šport, Schutzhund in Nosework. Pri Grothausu si prizadevajo vzrejati in vzgajati pristno funkcionalne mladičke nemškega ovčarja z odličnim zdravjem, dobro razpoloženjem, močnimi živci in uravnoteženo zagonom.

Nemški ovčarji so aktivni na terenu, na ulicah in v hiši. Pred vzrejo so vsi psi upravičeni in imajo svoj žig in potrdila OFA. Čeprav se ne redijo pogosto, v načrtovanje vsakega legla vložijo veliko truda in časa.

Dober vzreditelj vas bo obvestil, da so kakovostne samice osnova uspešnega vzrejskega programa in so začele z vrhom. Njihovi psi niso prestrašeni ali zaskrbljeni. Bojijo se in se seveda zlahka usposobijo. So zveri na polju ali na ulicah. So zvesti, samozavestni in zaupanja vredni spremljevalci po vsem svetu.

Podrobnosti o vlakih Grothaus K9

3. Nemški ovčarji Zimmerhoff

Nemški ovčarji Zimmerhoff

Nemški ovčarji Zimmerhoff se nahajajo 15 milj vzhodno od Portlanda v Eagle Creeku v Oregonu, ugnezdeni med spodnjimi pobočji Cascade Mountains. Začetki delovne linije nemških ovčarjev so se spremenili v potrebo po varni in zaščiteni. Ogromen občutek druženja in varnosti je rasel.

Z vzrejo potomcev najuspešnejših delovnih pasem nemških ovčarjev in mater preko Kraftwerka je rasla želja njihovih potomcev, da bi bili del nemških ovčarjev in nemškega ovčarskega sveta. Vzreditelji Oregona vzrejajo čudovite zdrave mladičke nemškega ovčarja.

Nemški ovčarji in matere so rojene za vzrejo v Vzhodni in Zahodni Nemčiji. Številni psi iz te linije so osvojili prvake na mednarodnih tekmovanjih. Nemški ovčarji so zasnovani kot inteligentni, močni, ljubeči spremljevalci.

Njihov neverjetno močan značaj jih loči od drugih pasem psov. Ti psi so običajno usposobljeni kot psi čuvaji za zaščito. So pasma, ki jo imajo raje policija, vojaške straže in druge varnostne sile.

Pogosto jih opazimo na letališčih, mednarodnih kontrolnih točkah in policijskih vozilih zaradi ostrega vonja, ki se uporablja za vohanje eksploziva in prepovedanih drog. Psi te pasme so znani po tem, da so inteligentni. Njihova inteligenca je neprimerljiva. Uživajo v izzivih in nenehno iščejo načine, kako ugoditi svojim lastnikom.

Podrobnosti o nemških ovčarjih Zimmerhoff

4. Vom HausRind nemški ovčarji

Vom HausRind nemški ovčarji

Delo nemškega ovčarja Vom HausReid Zadnjih 45 let. Zadnjih 45 let se ukvarjajo z vzrejo delovnih nemških ovčarjev. Vzrejajo se, da bi zagotovili dober značaj, vrhunsko igro in delovne pogone, ki temeljijo na tako imenovanem standardu vzreje nemških ovčarjev.

Ne razmnožujejo se, razen če sta oba starša imetnika, ki imata naziv Schutzhund 1 ali VPG 1 ali IPO 1, boke, ki jih je odobril SV in OFA. Vsi mladički/psi so testirani na osebnost, temperament in pogon. Nove lastnike izbirajo glede na njihove značilnosti in življenjski slog.

Če iščete živalim prijaznega hišnega ljubljenčka ali poskusnega psa za tekmovanja, izberejo najboljšega psa ali mladička za vaše posebne potrebe. Trenutno prebivajo v Oregonu in prevažajo kamor koli, da izpolnijo vaše potrebe. Njihovi nemški ovčarji so vzgojeni z močno željo po delu doma in na polju. So ljubitelji psov, ki bi radi bili vaš partner, zaščitnik in prijatelj.

Podrobnosti o nemških ovčarjih Vom HausRind

5. CB Kennel and Ranch

CB Kennel in Ranch

CB Kennel and Ranch sta psarna, ki jo je odobril AKC. CB Ranch in Kennel sta posvečena zagotavljanju najboljših nemških ovčarjev, valižanskih korgijev Pembroke in govedine. Družina, ki vodi ranč, vzgaja nemške ovčarje že več kot dvajset let.

Psi so navdušujoči v vseh smereh, z odličnim začetkom. Njihovi mladički so bili vzgojeni v domu naše družine, nato pa so bili vzgojeni v našem domu z našo družino in nami. Je družinsko vodena kmetija, ki je v lasti in upravljanju. Imajo šest otrok, vsi družinski člani pa trdo delajo, da bi njihova kmetija uspela.

Kmetija se nahaja v čudovitem Turnerju v Oregonu, majhnem mestecu na državi. Že več kot 30 let njena družina živi na kmetiji. Gojijo najboljšo visokokakovostno goveje meso Angus, nemške prvake ovčarje in Corgis. Ponujajo najvišjo kakovost najboljšega.

Podrobnosti o psarni in ranču CB

6. Paul Dubinski

Von Merkley nemški ovčarji

Paul je že več kot 15 let znan trener psov v regiji Portland. Delal je na vseh pasmah in vedenjskih težavah, vendar se osredotoča na rehabilitacijo agresije, za kar je velik navdušenec.

Vsak pes je lahko za Paula prevelika težava in uživa v nalogi, da pomaga psom, ki se trudijo doseči svoj polni potencial in živeti srečno, uravnoteženo in zdravo življenje z ljudmi, ki jih imajo radi. V preteklosti je bil Paul rejec nemških ovčarjev, ki je vzrejal vrsto živine, ki jo je uvažal neposredno iz Nemčije.

Vendar pa se zdaj osredotoča na rehabilitacijo in usposabljanje pastirjev v stiski. V prostih trenutkih Paul uživa ob gledanju Trail Blazers. Glasbene oddaje v živo, zbirajte vojaške spominke in preživljajte kakovosten čas s svojo skupino nemških ovčarjev, ki vključuje vse, ki jih je vzrejal.

Paul Dubinski Podrobnosti

7. Von Merkley nemški ovčarji

Von Merkley nemški ovčarji

Zadnji na seznamu najboljših rejcev nemških ovčarjev v Oregonu je “Von Merkley nemški ovčarji.” So majhno družinsko podjetje s sedežem v Klamath Fallsu v Oregonu. Svojega prvega nemškega ovčarja sta si pridobila leta 2005 in se takoj zaljubila vanjo in v njeno vnemo, da nas varuje. Po številnih poskusih imajo končno popolno samico in samca za začetek vzreje. Zavezani so zagotavljanju vrhunskih mladičkov, ki so psihično in fizično zdravi.

Podrobnosti o nemških ovčarjih Von Merkley

Zaključek za “najboljše rejce nemških ovčarjev v Oregonu”

Zaključek za najboljše rejce nemških ovčarjev v Oregonu

The Nemški ovčar Pasma psov je vedno pripravljena na pustolovščine in željna igre s svojim ljubljenčkom, še posebej na plaži ali ob vodnem jezeru. Uživajo v bivanju ob morju, zato je to odlična spodbuda, da tega kužka odpeljete domov. Nemški ovčar ljubi vodo v vseh oblikah.

To je odlična pasma psov za posvojitev po vsem svetu. Izbira nemškega ovčarja je odlična izbira, če iščete psa z ljubljeno osebo, ki vam je predana.

Ni pomembno, koliko let imate v lasti hišnega ljubljenčka ali če začenjate postati hišni ljubljenček. So odlični hišni ljubljenčki in so odlični z otroki. Prepričajte se, da ste seznanjeni s pasmo, preden posvojite nemškega ovčarja, in vprašajte svojega vzreditelja kakršna koli vprašanja v zvezi s pasmo.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev nemških ovčarjev v Oregonu, si lahko ogledate:

Preden domov pripeljete mladička nemškega ovčarja od vzreditelja v Oregonu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Kako je imeti nemškega ovčarja” spodaj: