7 najboljših rejcev ovčarjev v Wisconsinu! (2022)

Rejci ovčarjev v Wisconsinu

Iskanje rejcev Sheepadoodle v Wisconsinu, ki vam bodo omogočili posvojitev ljubkega psa, ne bi smela biti težka naloga. Na srečo je v Wisconsinu nekaj uglednih rejcev mladičev Sheepadoodle. Če ste očarani nad vrhunsko lepoto mladičkov Sheepadoodle, vam ne moremo prevzeti odgovornosti.

Ti mešanci so pač nekaj drugega. Brez dvoma so eni najlepših psov. Ni čudno, da so v zadnjih letih postali priljubljeni. Mladički Sheepadoodle imajo številna imena, vključno s Sheep-a-poo in Sheeppoo.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Sheepadoodle v Wisconsinu, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci psov v Wisconsinu in Najboljši rejci bostonskih terierjev v Wisconsinu.

Mladički Sheepadoodle za prodajo v Wisconsinu

Mladički Sheepadoodle za prodajo v Wisconsinu

Verjetno ste se odločili, da ga uvedete v svoj dom, medtem ko pomikate sliko po spletu. Ta seznam rejcev Sheepadoodle v Wisconsinu smo sestavili, da vam olajšamo posvojitev.

Priporočila izdelkov Sheepadoodle: Najboljši čopiči za Sheepadoodles in Najboljše e-ovratnice za velike pse.

1. PuppySpot’s Sheepadoodles za Wisconsin

PuppySpot's Sheepadoodles za Wisconsin

Ker iščete rejce Sheepadoodle v Wisconsinu, toplo predlagamo, da si ogledate platformo PuppySpot. PuppySpot je priljubljena tržnica za pse, kjer lahko brskate po razpoložljivih mladičkih Sheepadoodle iz udobja svojega doma v Wisconsinu.

Pomagalo bi, če bi imeli v mislih, da morajo vsi rejci Sheepadoodle opraviti strog postopek presejanja, da bi bili prepričani, saj vedo, da bo vaš spremljevalec varno odpremljen na vaš dom v Wisconsinu. Preden nadaljujete na pot za mladička Sheepadoodle za prodajo v Wisconsinu, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Fantasy Feather Farm

Fantasy Feather Farm

Poslovanje s Fantasy Feather Farm ima številne ugodnosti, ki jih ne nudi noben drug rejec mladičev Sheepadoodle v Wisconsinu. Zato smo tega rejca obdržali številka ena na tem seznamu.

Z vsakim Sheepadoodle iz Fantasy Feather Farm dobite odejo (napolnjena z materinim vonjem), veliko igrač, 1-letna zdravstvena garancija, vodnik za mladička, evidence o razglistitvi in ​​mikročip, brezplačno 30-dnevno zavarovanje hišnih ljubljenčkov in najboljše: doživljenjska podpora rejcem.

Mike, Jamie in Kaylea Fitzner vodijo to psarno in pridelujejo mladičke Sheepadoodle zadnjih 11 let. Vzrejajo vse tri velikosti (mini, srednji in standardni) in vseh šest generacij Sheepadoodle. Opravljajo tudi storitve negovanja. Preverite njihovo spletno stran, če želite izvedeti več o psarni.

Fantasy Feather Farm Podrobnosti

3. Stokeshire Wisconsin Designer Doodles

Dizajnerski logotipi Stokeshire Wisconsin

Nato imamo Stokeshire Designer Doodles, ki se radi naslavljajo kot butični vzreditelji Doodle. Imajo sedež v severnem osrednjem Wisconsinu. Njihovi mladički Sheepadoodle so vzgojeni z neomejeno ljubeznijo v dvanajstčlanski družini. Ta oblikovalski vzreditelj Doodle je specializiran za proizvodnjo psov za storitve in terapije, ki so zdravi, lepi in inteligentni mladički.

Vsi mladički so zdravstveno in DNK testirani in odobreni s strani Good Dog. Preverite njihovo spletno stran za več informacij o vzreji in profilih v družabnih medijih, da si ogledate slike vseh čudovitih pudlov in pudljev. Če želite kupovati pri njih, se boste morda morali pridružiti dolgemu čakalnemu seznamu in počakati vsaj 2 do 3 mesece.

Podrobnosti o oblikovalskih logotipih Stokeshire Wisconsin

4. Spomladanski zeleni mladiči

Pomladni zeleni mladiči

Spring Green Pups so eden vodilnih prodajalcev mladičkov Sheepadoodle za prodajo v Wisconsinu. Imajo vse od Cavapoosov, Maltipoos in Teddy Bears do Cockapoos, Mini Goldendoodles in Sheepadoodles.

Sodelujejo tudi z drugimi izkušenimi in družinsko usmerjenimi rejci v Wisconsinu. Dusty in Brenda Thompson, lastnika Spring Green Pups, sta navdušena nad oblikovalskimi psi in svojim strankam nudita nasvete za usposabljanje.

Z vsakim Sheepadoodle, ki ga dobite pri Spring Green Pups, ste lahko prepričani, da so mladički veterinarsko pregledani, razglisteni in da so dobili potrebne cepitve. Dobiš tudi enoletno zdravstveno garancijo. Če želite kupiti pri njih, jim je ljubše, da jih poberete pri njih. Na voljo pa je tudi možnost dostave.

Podrobnosti o Spring Green Pups

5. Doodle Dog Hill

Doolde Dog Hill

So več kot hišni ljubljenčki – so družina,« pravi vzreditelj na svoji Facebook strani. in “prav je tako,« glede na ocene njihovih strank. Doodle Dog Hill je od leta 2010 specializiran za vzgojo doodlov in pudlov v Wisconsinu. Zagotavljajo mladičke od svojega doma do vašega po zelo ugodni ceni.

Vendar pa nizka cena ne pomeni slabe kakovosti. Svoje mladičke Sheepadoodle vzgajajo doma okoli svojih otrok v bližini jezera. Če želite, lahko spoznate tudi starše Doodle.

Preverite ocene na Facebooku in obiščite spletno mesto Doodle Dog Hill za informacije o razpoložljivih mladičkih. Dostavljajo v vsak kotiček Wisconsina in zunaj Wisconsina (do mejnih držav). Bodo pa bolj veseli, če obiščete psarno, spoznate mladičke in kupite pri njih.

Doodle Dog Hill Podrobnosti

6. Doodles Northwood

Doodles Northwood

Iščete rejce mladičev Sheepadoodle v bližini Wisconsina? Northwood Doodles gojijo Sheepadoodles, Bernedoodles in Goldendoodles v svoji psarni. Trdijo, da vzgajajo zdrave, dobro socializirane mladičke s čudovitimi osebnostmi. Doodles Northwood ponujajo priložnostne logotipe generacije F1 in F1B.

Vsak mladiček je dobro socializiran v bližini otrok in se prodaja šele, ko je star vsaj osem tednov. Zagotavljajo tudi šolanje mladičev od starosti šestih tednov. Od vzreditelja prejmete tudi 1-letno zdravstveno garancijo z doživljenjsko podporo.

Če želite kupiti pri Northwood Doodles, morate predhodno izpolniti obrazec za rezervacijo na njihovem spletnem mestu, ker mladički niso vedno na voljo. Čeprav imajo na voljo dostavne storitve, Northwood Doodles raje prevzamete pri njih.

Podrobnosti Northwood Doodles

7. Dottie’s Sheepadoodles

Dottie's Sheepadoodles

Zadnji na seznamu rejcev Sheepadoodle v Wisconsinu je Dottie’s Sheepadoodles. So majhen domači vzreditelj, ki se nahaja v River Fallsu v Wisconsinu. Zato še nimajo spletne strani. Vendar jih je odobril Good Dog, tako da ne skrbite za pristnost.

Alicia, obraz za Dottie’s Sheepadoodles, vedno poskrbi, da so vsi psi zdravi in ​​imajo dober temperament. Svoje mladičke izpusti šele, ko so stari deset tednov.

Obiščite vzrediteljev profil Good Dog in posvojite mladička od njih. Najprej se morate od tam prijaviti pri vzreditelju. Vendar pa ne zagotavljajo dostave; na voljo je samo možnost prevzema. Zato se prijavite, če lahko fizično obiščete njihovo psarno.

Podrobnosti o Dottie’s Sheepadoodles

Kako izbrati rejca Sheepadoodle v Wisconsinu

Kako izbrati rejca Sheepadoodle v Wisconsinu

Preden iščete vzreditelje mladičev Sheepadoodle za prodajo v Wisconsinu, se morate naučiti prepoznati mlin za mladiče ali vzreditelja na dvorišču in kdo je pristen vzreditelj. V prvi vrsti bi moral vaš bližnji veterinar znati predlagati odličnega vzreditelja.

Pogosto sodelujejo z lokalnimi rejci, da opravijo zdravstvene preglede. Vendar se ne zanašajte samo na to, saj lahko napotijo ​​svoje prijatelje ali prejmejo nadomestilo za oglaševanje. Stran AKC Breeder Referral je eden najboljših načinov za iskanje lokalnih rejcev.

Toda problem je, da mešancev, kot je Sheepadoodle, ni mogoče registrirati pri AKC. Torej, preverite druge imenike mešanih pasem (DRA, ACHC ali IDCR) na voljo na spletu.

Ko najdete rejca Sheepadoodle, razmislite o nekaj stvareh.

  • Za začetek vam bo dober vzreditelj vedno dovolil, da obiščete njihovo psarno in preživite čas z mladički. Moral bi imeti možnost videti tudi njihove starše. Njihova mesta bodo čista in brez vonja.
  • Psi starši morajo biti prijazni in lepo vzgojeni. Zavedajte se, da mladički posnemajo dejanja svojih staršev, zato bodite previdni.
  • Tega morda ne želite slišati, vendar vam dobri vzreditelji ne bodo prodali mladičkov skozi vse leto. Osredotočili se bodo na proizvodnjo zdravih psov, ki bodo lahko prenesli odlične gene na svoje potomce. Psi mame se morajo med legli sprostiti; tako se večina legla skoti jeseni ali spomladi.
  • * Vsak dober vzreditelj bo vedel vse o pasmi, ki jo prideluje. Na vsa vaša vprašanja bi morali odgovarjati jasno in jedrnato. Če med pogovorom menite, da nečesa ne vedo ali poskušajo nekaj skriti, je to rdeč signal.
  • Dobri rejci vadijo tudi odgovorno parjenje. Opraviti morajo vse genetske zdravstvene preglede za kakršne koli težave, za katere so dovzetni mladički Sheepadoodle. Nekateri vam lahko celo zagotovijo zdravstveno garancijo ali dokazilo o rodovniku.
  • Biti morajo sposobni zagotoviti reference in pričevanja prejšnjih strank.
  • Predvsem pa ugledni rejci ne bodo prodali prav nikomur. To pomeni, da boste morda morali izpolniti posebno prijavo, da bodo lahko prepričani, da ustrezate njihovim očm. To je dober znak.

Povezano: F1 proti F1B Sheepadoodle in Kdaj je Sheepadoodle popolnoma odrasel?

Več informacij o rejcih ovčarjev v Wisconsinu

Več informacij o rejcih ovčarjev v Wisconsinu

Mladički Sheepadoodle so križanec med čistokrvnim pudljem in staroangleškim ovčarjem (F1). Vendar se lahko nekateri rejci odločijo za križanje dveh Sheepadoodles, da dobijo drugo generacijo Sheepadoodle (F2). Ko v Wisconsinu najdete vzreditelja mladičev Sheepadoodle, ki ustreza vašim kriterijem, se pozanimajte o generaciji mladičkov.

To ne bo noben problem, če izberete med temi rejci Sheepadoodle v Wisconsinu, ki smo jih našteli. Čeprav so navedeni v sekundarnih raziskavah, smo vse ponovno preverili; imajo dobre ocene, nekaj pa jih najdeš tudi v Good Dogu.

Povezano: Koliko stane Sheepadoodle in Kaj je zlati Sheepadoodle?

Zaključek za “rejce ovčarjev v Wisconsinu”

Zaključek za rejce ovčarjev v Wisconsinu

Mladički Sheepadoodle se odlično ujemajo z okoljem v Wisconsinu. Sheepadoodles so fantastični prijatelji in uživali boste, če jih boste imeli v vašem domu. Konec koncev, kdo bi lahko rekel ne čudovitemu malemu kužku?

Posvojite od enega izmed najboljših rejcev Sheepadoodle v Wisconsinu, ki smo jih navedli (po možnosti vaš najbližji). Prav tako ne pozabite z njimi vzeti milijon fotografij vaše avanture.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Sheepadoodle v Wisconsinu, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička Sheepadoodle od vzreditelja v Wisconsinu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Sheepadoodle – 10 najboljših prednosti in slabosti lastništva Sheepadoodle” spodaj: