7 najboljših rejcev pomeranca v Alabami! (2022)

Rejci pomeranskih psov v Alabami

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete rejce pomeranca v Alabami. Pomeranci so čudoviti, ljubeči psi, ki so odlična izbira za številna gospodinjstva, tudi za tiste z neizkušenimi lastniki psov ali starejšimi.

Poms je pasma igrač nordijskega porekla, za katero se domneva, da izvira iz večjih psov tipa špic, ki so jih v srednjem veku pripeljali nizozemski in danski trgovci v Pomeranijo. Pomeranci so bili prvič predstavljeni v Angliji leta 1870, kjer so hitro postali priljubljeni med višjim slojem.

Kraljica Viktorija je bila še posebej velika oboževalka pasme in je pomagala, da so postale še bolj priljubljene. Pomeranci so bili nato predstavljeni v Ameriki v zgodnjih 1900-ih in so od takrat ena najbolj priljubljenih pasem.

Te puhaste kroglice so majhni psi v velikem pasjem telesu in imajo lastnosti visoke inteligence in ekstrovertirane narave. Predani so svojim lastnikom, vendar so lahko previdni do tujcev. Zaradi njihove budnosti so odlični čuvaji v družinskem domu.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev pomeranskega plemena v Alabami, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci avstralskih ovčarjev v Alabami in Najboljši rejci rottweilerjev v Alabami.

Pomeranski mladiči za prodajo v Alabami

Pomeranski mladiči za prodajo v Alabami

Če iščete pomeranca v Alabami, imate srečo. Opravili smo večino težkega dela in z veseljem vam predstavljamo naše najljubše rejce pomeranskih psov.

Priporočila za pomeranske izdelke: Najboljši pasji zvončki za šolanje za kahlico in Najboljša krema za tace za pse.

1. PuppySpot’s Pomeranians For Alabama

Pomeranci PuppySpot za Alabama

Ker iščete rejce pomeranskih psov v Alabami, vam predlagamo, da si ogledate izjemno zaupanja vredno platformo PuppySpot. PuppySpot je spletna tržnica za pse, kjer lahko iščete in poiščete razpoložljive mladičke pomeranskega psa kar iz udobja svojega doma v Alabami.

Najbolje bi bilo, če bi imeli v mislih, da morajo vsi rejci pomeranca opraviti strog postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da bo vaš spremljevalec prispel v Alabama zdrav in zdrav. Preden nadaljujete na pot za pomeranskega kužka za prodajo v Alabami, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Pomeranci iz zvezdnega prahu

Pomeranci iz zvezdnega prahu

Ti fantje imajo sedež v severovzhodni Alabami na majhni kmetiji za hobi in se vzrejajo že 17 let. Čeprav niso zelo dejavni na družbenih medijih, Stardust Pomeranians redno posodabljajo svojo spletno stran in pogosto objavljajo informacije in slike razpoložljivih mladičkov iz njihovega zadnjega legla.

Njihova legla so registrirana v Ameriškem kinološkem klubu in imajo impresivnega očeta iz rodu prvakov. Cilj Stardust Pomeranians je vzgojiti pse odlične kakovosti, ki imajo lastnosti odličnega razstavnega psa ali hišnega ljubljenčka.

Kot mnogi drugi rejci na tem seznamu imajo tudi Stardust Pomeranians cenovni razpon, ki je odvisen od velikosti in barve, pri čemer so manjši mladički najbolj zaželeni in lahko stanejo več. Ta vzreditelj raje izbere lokalni prevoz, da bi spoznal bodoče starše, preden izbere večne domove za svoje mladičke in ne bo letel s mladiči čez državo.

Lahko pa sprejmejo stranke v radiju 50 milj z ročno dostavo in za doplačilo poskrbijo za storitev vožnje za druge. Zagotavljajo dodatno hrano za dva tedna, da bi vašemu novemu družinskemu članu olajšali vstop v nov dom. Zdravstveni karton priskrbi njihov veterinar in drugo koristno gradivo za prehod v starševstvo.

Podrobnosti o Stardust Pomeranians

3. Posebni angeli Pomeranci

Posebni angeli Pomeranci

Special Angels Pomeranians že od leta 1999 delujejo na 40 hektarjih kmetijskih zemljišč v podeželski vzhodni osrednji Alabami. Njihova stran na Facebooku je bogata z informacijami o njihovih leglih in slikah plemenskih parov in trenutnih mladičkov. Vzgajajo kakovostne pse, registrirane v Ameriškem kinološkem klubu, in se osredotočajo izključno na pomeranske pse in se posvečajo tem drobnim lepotcem.

Obožujejo pasmo in želijo deliti edinstveno izkušnjo lastništva Pom s čim več ljudmi. Njihovi mladički so vzrejeni zaradi najboljših lastnosti – zvestobe, poguma in socialnih veščin. Nekateri njihovi plemenski pari prihajajo iz šampionskih krvnih linij in se bodo dobro obnesli na razstavah konformacije.

Njihovi mladički so posodobljeni s cepivi in ​​proti glistam ter imajo enoletno zdravstveno garancijo pred morebitnimi boleznimi. Special Angels Pomeranians novim lastnikom oskrbujejo tudi kopije rodovnikov staršev in enega od njihovih kompletov za nego mladičev.

Posebne podrobnosti o pomeranskih angelih

4. DeMi Poms

DeMi Poms

DeMi Poms je resnično srčna družinska vzrediteljica, ki se nahaja v severni Alabami, južno od Huntsvillea. ‘DeMi‘ prihaja od njune hčerke Deanne Michelle, ki je na žalost umrla zelo mlada. V njen spomin so po njej poimenovali svoje podjetje.

Družina je v koreninah tega vzreditelja, ki bodoče lastnike Pomeranca z veseljem sprejme na svoji kmetiji in vidi, kako mladiči vzgajajo in živijo v svojih domovih. Njihov oče po imenu Bear prihaja iz čiste krvne linije pomembnih prvakov v konformaciji, navedenih na njihovi spletni strani.

DeMi Poms vzreja samo pomeranske pse, za katere menijo, da so del družine in jim zagotavljajo individualno nego in pozornost, ki jo potrebujejo. Ta ljubeča socializacija pomaga mladičkom, da se navadijo na ljudi in z njimi ravnajo, kar pomaga pri prehodu posvojitve.

Za razliko od drugih rejcev na tem seznamu bo DeMi Poms svoje mladiče odpeljal na večino večjih letališč za vsak primer posebej. Vsi mladički DeMi so ob posvojitvi v celoti cepljeni in razglisteni z enoletno zdravstveno garancijo.

Podrobnosti o DeMi Pomerancians

5. No Limits Poms

No Limits Poms

Ta rejec, ki se nahaja v Birminghamu, je specializiran za pomeranske pse, vendar ima letno omejeno leglo (kar je dobra stvar). Trenutno No Limits Poms nimajo na voljo legla, vendar pozivajo bodoče stranke, da stopijo v stik z njimi prek njihove spletne strani, da se pogovorijo o bodočih mladičkih in jih uvrstijo na čakalni seznam po strogem postopku pregleda.

Izpostavljajo bistroumnost in brezpogojno zvestobo družini svojih čistokrvnih pomeranskih mladičev. Ker so vzgojeni v družinskem domu, so dobro socializirani, dobrodušni in cenovno ugodni, tako da lahko vsakdo ima svojega sanjskega pomeranskega kužka. Vsi njihovi mladički so v celoti cepljeni, razglisteni in z zdravstveno garancijo pred kakršnimi koli prirojenimi okvarami, ki se lahko pojavijo leto po posvojitvi.

No Limit Poms Podrobnosti

6. Fuzzybutt Poms iz Alabame

Fuzzybutt Poms iz Alabame

Ta rejec vzgaja samo pomeranske živali v Springvillu v Alabami. Če iščete ljubke slike Pom in več informacij, pojdite na njihovo aktivno Facebook stran. So uveljavljeni vzreditelji, ki vse svoje mladičke vzgajajo v družinske pse, kar pomeni, da so posvojeni in jim je dana ljubezen, da pomagajo pri nemotenem prehodu v njihov novi dom.

Po posvojitvi Fuzzybutt Poms še naprej ponuja nasvete za olajšanje te spremembe za vas in vašega novega krzna. Poudarjajo, da je njihova cena konkurenčna, saj ne verjamejo, da bi moralo biti lastništvo hišnih ljubljenčkov finančno izključno. Ta vzreditelj obožuje pasmo in vse njihove mladičke, na zahtevo vodi zdravstvene kartoteke za vsakega, ki je na voljo.

Podrobnosti o Fuzzybutt Poms

7. Foxfire Precious Pomeranians

Foxfire Precious Pomeranians

Zadnji na seznamu najboljših rejcev pomeranca v Alabami je “Foxfire Precious Pomeranians.” Foxfire Precious Poms je dobro uveljavljen vzreditelj, ki v Titusu v Alabami vzreja pomeranske pse od leta 2007. Njihova legla so iz čistih krvnih linij, izpolnjujejo vse standarde AKC za pomeranske pse in so specializirana za eksotične barve.

Dragoceni psički Foxfire so ročno vzgojeni, prijazni kužki, ki se zvesto navežejo na svoje lastnike in jim v prvih 8-12 tednih koristijo veliko časa ena na ena.

Foxfire Precious Pomeranians priporočajo, da svoje podatke pošljete v obrazec na njihovem spletnem mestu, da razpravljate o postopku posvojitve in pregledu. Pomi so tako priljubljeni, svetli psi, da se hitro posvojijo, zato morate načrtovati, da rezervirate pravega mladička zase.

Foxfire Precious Pomeranians Podrobnosti

Kako izbrati rejca pomeranca v Alabami

Kako izbrati rejca pomeranca v Alabami

Krmarjenje po zapletenem svetu vzreje psov ni enostavno. Naokoli je minsko polje neetičnih rejcev na dvorišču in veliko mlinov za mladiče. In ne želite svojega novega družinskega člana dobiti od nekoga, ki vzreja za dobiček in ne za pasjo ljubezen.

Če se odločite, da boste svojega pomeranca kupili pri vzreditelju, ki ni na tem seznamu, je tukaj nekaj nasvetov za ožji izbor etičnega, odgovornega rejca.

  1. Z veseljem vam razkažejo svoj dom ali vzrejne objekte in vidite, da so njihovi vzrejni pari in mladički vzgojeni v čistem, ljubečem okolju.
  2. Njihovi odrasli psi sodelujejo pri drugih dejavnostih in niso samo za vzrejo. Pogosto so veseli, uravnoteženi psi, ki so pogosti udeleženci razstav konformacije ali tečajev poslušnosti.
  3. Dobri rejci vedno z veseljem pokažejo svoje starševske pare. Navsezadnje so to njihovi odrasli psi in del njihovih družin.
  4. Postavili vam bodo številna vprašanja, tako zelo, da se boste morda celo začeli počutiti zaslišane ali užaljene. Ne zamerite se. To je dobra stvar in je močan pokazatelj, da jim je mar za to, kam gredo njihovi mladički, in želijo zagotoviti, da bodo končali v dobrih domovih.
  5. Vsi njihovi psi imajo zdravstvene preglede, registracijske dokumente AKC in potrdila OFA za kolke in komolce. Prav tako bi morali priti s potrdili o DNK, da jih očistijo vseh “ogrožene” ali genetske bolezni tipa “nosilec”.
  6. Njihove mladičke prodajajo s prodajno pogodbo. Te prodajne pogodbe pogosto vsebujejo klavzule o sterilizaciji ali sterilizaciji, ki narekujejo, da morate svojega mladiča sterilizirati po določeni starosti. Poleg tega bi morale vse pogodbe imeti zdravstvena jamstva pred genetskimi boleznimi.

Nazadnje bi morala prodajna pogodba vsebovati klavzulo o vrnitvi rejcu. To pomeni, da če se morate po kakšnem naključju odpovedati svojemu kužku, se najprej odloči, ali naj svojega mladiča vzame nazaj. To zagotavlja, da njihovi mladički nikoli ne končajo v zavetiščih.

Zaključek za “najboljše rejce pomeranskih psov v Alabami”

Zaključek za The

Pomeranci so srečni psi, ki jih je enostavno imeti. Prav tako imajo močno nagnjenost k varovanju in bodo dobro delovali kot budni psi. Upamo, da vam je ta seznam olajšal iskanje vaše popolne pom.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev pomeranca v Alabami, si lahko ogledate:

Preden domov prinesete pomeranskega mladiča od vzreditelja v Alabami, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “12 stvari, ki jih razumejo samo lastniki pomeranskih psov” spodaj: