7 najboljših rejcev rottweilerjev v Alabami! (2022)

Rejci rottweilerjev v Alabami

Če iščete najboljše rejce rotvajlerjev v Alabami, ste prišli na pravo mesto. Stabilen, impozanten in oh tako močan. Rottweiler obstaja že več sto let, najprej je bil razvit za vleko vozičkov in pomoč pri opravilih, nato pa za zaščito naših domov in živine.

Ena najstarejših pasem psov, rotvajlerji, izvira iz mesta v Nemčiji, imenovanega Rottweil. Njihova neustrašnost, prirojena delovna zagnanost in fizična moč so jih pripeljali do številnih vlog v prvi svetovni vojni, vključno s kužniki, reševalnimi vozili, vlečnimi psi in psi čuvaji.

Leta 1931 jih je leta 1931 priznal AKC, so rotvajlerji zdaj eni najbolj priljubljenih psov v Združenih državah, ki pogosto zasedajo prvih deset mesto v kategoriji »najbolj priljubljena” seznam. Tako kot Pit Bulli so žal prejeli slabo ime s strani številnih neodgovornih lastnikov, ki jim ne bi smeli dovoliti lastništva psov, še manj pa takega, ki je tako močan kot Rottie. Toda kot lahko potrdi vsak pravi starš Rottie, so ti ljubki, ljubki psi enako zvesti.

Zvesti, neustrašni in prilagodljivi, so ti veliki norci močno navezani na svojo družino. Dobro vzgojen rotvajler je ena najbolj enakomernih, stabilnih pasem psov, ki jih vznemirja vse in vse okoli sebe. Vendar pa so tako kot mnoge velike pasme psov Rotties nagnjene k številnim genetskim stanji, zlasti grozljivi displaziji kolkov.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev rottweilerjev v Alabami, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci avstralskih ovčarjev v Alabami in Najboljši rejci Shih Tzuja v Alabami.

Mladički rotvajlerja naprodaj v Alabami

Mladički rotvajlerja naprodaj v Alabami

Najti dobro vzgojenega Rottieja je polovica dobljene bitke. Če iščete Rottieja, smo za vas opravili težke naloge in z veseljem delimo z vami naše priljubljene.

Priporočila za izdelke Rottweiler: Najboljše ovratnice za vadbo za trmaste pse in Najboljše e-ovratnice za agresivne pse.

1. PuppySpotovi rotvajlerji za Alabama

PuppySpotovi rotvajlerji za Alabama

Ker iščete rejce rottweilerjev v Alabami, vam toplo priporočamo ogled ugledne platforme PuppySpot. PuppySpot je zaupanja vredna spletna tržnica s psi, na voljo pa lahko iščete mladičke rotvajlerja kar iz udobja svojega doma v Alabami.

Najbolje bi bilo, da ne pozabite, da morajo vsi rejci rotvajlerjev z navedenimi mladiči izpolnjevati stroge smernice PuppySpot, preden objavite morebitne mladičke, tako da ste lahko prepričani, da bo vaš spremljevalec varno poslan k vam v Alabami. Preden nadaljujete na pot za mladička rotvajlerja za prodajo v Alabami, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Rottweilerji CedarBluff

Rotvajlerji CedarBluff

Lastnik Dominique vedno vzreja mladičke rotvajlerja v skladu z Ameriško kinološko zvezo (AKC) standardno. Člani ameriške kinološke zveze (AKC), njihova kmetija obsega 710 hektarjev zemlje, kar daje njihovim mladičkom Rottie dovolj prostora za tek in igro.

Njihovi mladički so vzgojeni in obravnavani kot del družine in so v veliki meri socializirani. Njihovi mladički izvirajo iz elitnih rodov in kažejo odlično postavo in strukturo kosti. Zanesljivi in ​​stabilnega temperamenta, vsi njihovi mladički so mikročipirani, cepljeni po urniku in temeljito zdravstveno pregledani.

Na Facebook strani CedarBluff redno objavljamo posodobitve čudovitih fotografij njihovih mladičkov, ki nosijo dodatke, kot so metuljčki. Na voljo so tudi videoposnetki in vsi njihovi mladički Rottie so registrirani pri AKC.

Podrobnosti o rotvajlerjih CedarBluff

3. Mladički južnega rotvajlerja

Mladički južnega rotvajlerja

Od leta 2018 mladiči južnega rottweilerja pridelujejo mladičke rottie nemškega porekla. Svoje mladiče vzgajajo v ljubečem domačem okolju, kar jim daje veliko možnosti za socializacijo in vsakodnevno obvešča bodoče lastnike o statusu svojih mladičkov in legla.

Kmetija južnih rottweilerjev prideluje najbolj ljubke mladičke Rott z diskouhimi ušesi. Številni njihovi prejšnji lastniki potrjujejo svojo predanost in predanost vzgoji odličnih Rotties z enakomernim temperamentom. Do njih lahko pridete preko telefona ali preko njihove Facebook strani.

Podrobnosti o mladičih južnega rotvajlerja

4. Burns Elite Dogs LLC

Burns Elite Dogs LLC

Burns Elite Dogs LLC je rejci psov s sedežem v Alabami, prvak v krvnem rodu rotvajlerjev. Od leta 2010 se ukvarjajo z vzrejo in vzgojo mladičkov Rottie, fotografije pa redno objavljajo na svoji Facebook strani.

Večina njihovih legla izvira iz prvenstvenih krvnih linij, z očemi in materami z izjemno strukturo kosti in stabilnim temperamentom. Izjemnega pomena dajejo temu, da njihovi očarljivi mladički dobijo nov dom za vedno, kjer jih bodo brezpogojno cenili.

Podrobnosti o podjetju Burns Elite Dogs LLC

5. Rottweilers Killian Haus

Killian Haus Rottweilerji

Lastnik Robert Killian od leta 2013 prideluje mladičke Rotties. Killian Haus Rottweilerji je hobi rotvajlerski objekt, katerega cilj je vzreja in razvoj mladičkov rotvajlerja šampionske linije.

Njihovo glavno poslanstvo je zagotoviti, da njihova legla odidejo v ljubeče, za vedno domove, polne naklonjenosti in skrbi. Svoje vzrejne rotvajlerje so skrbno izbrali iz evropske in nemške genetike svetovnega razreda. Po smernicah AKC vzgajajo mladičke kot svoje.

Podrobnosti o rotvajlerjih Killian Haus

6. Aliecini rotvajlerji

Alieceovi rotvajlerji

Aliece Collins, lastnica Aliece’s Rottweilerjev, je vzrediteljica in trenerka, ki se strogo drži etičnega kodeksa rejca. Od leta 1995 se ukvarja z vzrejo mladičkov z zaželenimi lastnostmi nemškega porekla ter mladičev iz Srbije, Francije in Madžarske.

Pripada ameriškemu klubu rottweilerjev in ameriškemu klubu Schutzhund ali USSC. Ne kupira repov, kar je vsekakor bonus glede na to, da je kupiranje repa na poti. Hvala bogu. Obožuje in skrbi zanje, kot da so njeni otroci.

Vsi njeni mladički so vzgojeni, socializirani in pripravljeni na svoje večne domove. Aliece je razmeroma izbirčna glede tega, kje bodo novi mladički živeli, kar je dobro. Postopek prijave čaka bodoče Rottie starše.

Podrobnosti o Alieceovih rotvajlerjih

7. Psarna Von Smada

Psarna Von Smada

Zadnji na seznamu najboljših rejcev rottweilerjev v Alabami je “Psarna Von Smada.” Vzreditelja Nick in Heather Adams, specializirana za vzrejo in proizvodnjo nemških rotvajlerjev in ameriških buldogov tipa Johnson. Z osmimi leti izkušenj si prizadevajo vzrejati pse s stabilnimi temperamenti in vrhunsko genetiko.

Njihov vzrejni program je sestavljen iz legla, ki se običajno rodi v hladnejših mesecih, da bi olajšali stvari svojim psom. Svoje mladičke redno razstavljajo zaradi kakovosti in temperamenta ter si prizadevajo vzrejati pse, ki se bodo zlili z vsako gospodinjstvo. Imajo strog postopek presejanja, da zagotovijo, da sta njihova legla Rottie in Bulldog nameščena v dobre domove.

Podrobnosti o psarni Von Smada

Genetski pomisleki rotvajlerja

Genetski pomisleki rotvajlerja

Kot vse velike pasme psov so lahko rotvajlerji nagnjeni k številnim genetskim zdravstvenim stanjem. Izbira dobro vzgojenega Rottieja je polovica dobljene bitke. Dobro vzgojen, dobro socializiran Rottie je veselje biti zraven in bo vseživljenjski dragocen družinski član.

Slabo vzgojen Rottie ima lahko številne zdravstvene težave, vključno z:

 • Displazija kolkov in komolcev
 • Progresivna atrofija mrežnice
 • katarakte
 • Aortna stenoza je stanje, ki prizadene srčno-žilni sistem
 • Sušilec za osteohondritis, bolezen sklepov, ki prizadene pse z velikimi kostmi
 • Rak
 • alergije

Kako izbrati vzreditelja rottweilerjev v Alabami

Kako izbrati vzreditelja rottweilerjev v Alabami

Izbira vzreditelja ni zanemarljiv podvig, še posebej za impozantne psa, kot je rotvajler. Izbira vzreditelja Rottie je lahko zastrašujoča naloga.

Če želite izločiti mlince mladičev in rejce na dvorišču, postavite vrsto vprašanj, kot so:

 1. Ali lahko obiščete objekte, svoj dom ali mladičke in vzrejni par? Dobri rejci so ponosni na okolja, v katerih vzgajajo svoje pse in jih bodo z veseljem delili z vami.
 2. Ali lahko zagotovite OFA (Ortopedska fundacija za živali) potrdila za oba starša? Kaj pa oba stara starša? Displazija kolkov je izjemno pogosto stanje pri Rottiesih in bolj ko ugotavljate stanje rodu, manjše je tveganje, da bi vaš mladiček Rottie razvil displazijo.
 3. Ali lahko zagotovite DNK teste starševskega para? Kaj pa stari starši? Vedno preverite rezultate DNK testa “ogrožene” ali “nosilec” pogoji. Če ste v dvomih, se posvetujte z veterinarjem.
 4. Ali lahko zagotovite dokumente AKC? Prepričan sem, da zmorejo.
 5. Če se morate iz nekega razloga odpovedati svojemu kužku, kaj potem? Pravilen odgovor bi bil, da jim ga pošljete nazaj. Etični rejci imajo pogosto klavzulo o vrnitvi k vzreditelju, ki jim bo dala prvo oceno, ali naj vzamejo svojega mladička nazaj.
 6. Kdaj lahko svojega mladička Rottie odpeljete domov? Brez izjeme mora biti to starejše od osmih tednov. Mladički, mlajši od osmih tednov, niso pripravljeni zapustiti svoje matere in sorodnikov. V nekaterih državah je prodaja mladičkov, mlajših od osmih tednov, celo nezakonita.
 7. Kako pogosto imate legla? Rotties so srednji do veliki psi, ki bi morali imeti leglo le enkrat na leto. Bodite previdni pri vzrediteljih, ki imajo dva ali več legla na leto. Prekomerna vzreja je zanesljiv znak vzreditelja, ki to počne za dobiček in ne za izboljšanje pasme.
 8. Kakšen je vaš postopek prijave? Etični rejci bodo postavljali globoko osebna, včasih celo neprijetna vprašanja, ker želijo, da bi njihovi mladički odšli v dobre, za vedno domove. Ne bodi užaljen! Dobro je, da ima vzreditelj strog postopek presejanja za vse bodoče lastnike, ki želijo domov odpeljati svoje mladičke.

Povezano: Vodnik po pasmi mešanih psov Rottweiler Chihuahua.

Zaključek za “najboljše rejce rottweilerjev v Alabami”

Zaključek za najboljše rejce rottweilerjev v Alabami

Rottweilerjev morda ni tako estetsko ljubek kot “ljubi-svet” Zlati prinašalec ali tako atletski kot avstralski ovčar. Poleg tega jedo veliko. So pa čudoviti, zvesti psi, ki bodo vaš zvesti najboljši prijatelj od trenutka, ko gredo v vaš dom, do konca svojih dni.

Niso pa za vsakogar, še posebej ne za neizkušene lastnike psov ali ljudi, ki nimajo časa za druženje s to impozantno pasmo. Če se odločite, da je Rottie za vas, vso srečo pri lovu na popolnega črnorjavega spremljevalca.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev rottweilerjev v Alabami, si lahko ogledate:

Preden domov pripeljete mladička rotvajlerja od vzreditelja v Alabami, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “12 stvari, ki jih razumejo samo lastniki psov Rottweiler” spodaj: