7 najboljših rejcev rottweilerjev v New Hampshiru! (2022)

Rejci rottweilerjev v New Hampshiru

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rejce rottweilerjev v New Hampshiru. Čeprav se zdi, da imajo trdo zunanjost, so rotvajlerji ena izmed najbolj priljubljenih izbir domačih psov na svetu.

Imajo zelo miren temperament in so zelo prijazni, a energični, ko je treba. Prvotno vzrejen kot pes za pomoč pri terenskem delu, kot je vleka majhnih kočij in pase živine, se je vloga rotvajlerja razvila v domačo vlogo. Ljudje imajo radi te pse in se jih ne morejo naveličati.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev rottweilerjev v New Hampshiru, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci labradorcev v New Hampshiru in Najboljši rejci zlatih prinašalcev v New Hampshiru.

Mladički rotvajlerja naprodaj v New Hampshiru

Mladički rotvajlerja naprodaj v New Hampshiru

Če vas zanima, da bi ga dobili zase, je tukaj seznam nekaterih najboljših rejcev rottweilerjev v New Hampshiru.

Priporočila za izdelke Rottweiler: Najboljša kostna juha za pse in Najboljša e-ovratnica za agresivne pse.

1. PuppySpotovi rotvajlerji za New Hampshire

PuppySpotovi rotvajlerji za New Hampshire

Ker iščete vzreditelje rottweilerjev v New Hampshiru, priporočamo, da si ogledate PuppySpot. PuppySpot je tržnica, kjer lahko brskate po številnih mladičkih rotvajlerja iz udobja svojega doma v New Hampshiru.

Čeprav niso vsi rejci rottweilerjev iz New Hampshira, morate vedeti, da morajo opraviti strog postopek presejanja. Vaš spremljevalec rotvajler mora biti varno odpremljen na vaš dom v New Hampshiru. Preden nadaljujete z iskanjem mladička rotvajlerja za prodajo v New Hampshiru, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Psarna Birken Wald

Psarna Birken Wald

Naš seznam najboljših rejcev rottweilerjev bomo začeli s psarno Birken Wald. Nahajajo se v Pittsfieldu, NH, živijo blizu polja, kar svojim psom daje veliko prostora in narave za odraščanje. Kennel Broken Wald ima več kot 35 let izkušenj s psi, saj so posvojili nešteto rotvajlerjev in vzredili veliko več.

Njihova filozofija je vzgajati pse v čistem in prijaznem okolju. Zdravje je tudi zelo pomembno za psarno, saj boste svojega psa ozdravili brez parazitov in ga pred kratkim pregledal veterinar.

Veliko njihovih psov je registriranih pri AKC (Ameriški kinološki klub), kar pomeni, da so zaupanja vreden in kvaliteten rejec. Če se odločite iti z njimi, vam nudijo zdravstveno garancijo in potrdilo veterinarja.

Podrobnosti o psarni Birken Wald

3. CountrySide Rotties

CountrySide Rotties

Naslednji na seznamu so CountrySide Rotties. Nahaja se v Hubbardstonu v Massachusettsu in je od New Hampshira oddaljena največ nekaj ur vožnje. CountrySide je majhna psarna v družinski lasti. Imajo več kot 35 let izkušenj in strokovnega znanja na področju vzreje rotvajlerjev. V tem času so pridobili odlične veščine na vseh področjih, ki vključujejo vzrejo psov.

Eden od njihovih glavnih ciljev ni vzreja zaradi volumna, ampak obratno za majhno količino zdravih in kakovostnih mladičkov. Vzrejajo se iz čiste ljubezni do pasme psov, saj so zelo mirni in prijazni psi.

Drug pomemben vidik, na katerega se osredotočajo, je zdravje. Pred vzrejo svoje pse testirajo na morebitno genetsko bolezen. Ko se psi skotijo, jih bo cepil in pregledal veterinar. Če se odločite, da boste svojega psa dobili z rotvajlerji CountrySide, boste prejeli 1-letno poškodbo kolka in zdravstveno garancijo.

CountrySide Rotties Podrobnosti

4. Von Hirsch rotvajlerji

Von Hirsch rotvajlerji

Nahaja se le nekaj ur stran od New Hampshirea, lahko najdete Von Hirsch Rottweilers v državi Rhode Island. Von Hirsch Rottweiler želi izboljšati pasmo in temperament psa, tako da so vsi prijazni do vseh ljudi.

Prizadevajo si za vzrejo rotvajlerjev, ki bodo družinski psi, ki so poslušni, mirni in zvesti. Von Hirsch Rottweilerji se osredotočajo na vzrejo rotvajlerjev svetovnih krvnih linij. Te pse trenirajo po najboljših močeh, da zagotovijo, da se dobro ujemajo s svojo posvojiteljsko družino.

So tudi vzreditelj s certifikatom AKC, kar pomeni, da so vsi njihovi psi vzrejeni po standardih kakovosti in da jim lahko zaupate, da bodo za vas vzredili zdravega mladička. Če vas zanima, se obrnite na lastnike z morebitnimi vprašanji. Za svoje pse nudijo zdravstveno jamstvo.

Von Hirsch Rottweilers Podrobnosti

5. Brandy Hills Rockin´ Rottweilers

Brandy Hills Rockin´ Rottweilers

Naslednji na našem seznamu so Brandy Hills Rockin’Rottweilers, ki se nahajajo v Litchfield Hillsu, CT. So visokokakovostni rejci, ki sledijo etičnim standardom vzreje za vzgojo kakovostnih mladičkov. Njihova glavna prioriteta je pridobiti močnega in zdravega kužka.

Svoje rotvajlerje testirajo na kakršne koli dedne bolezni, zlasti na pogačici, očeh in srcu. Pri 7 tednih dobijo tudi njihovi mladički na pregled pri veterinarju. So člani ameriškega kluba rotvajlerjev in kolonialnega kluba rottweilerjev. Poleg tega so zaslužni rejci AKC.

To pomeni, da so visokokakovostni rejci, ki pse vzgajajo humano in jim lahko zaupamo, da bodo pravilno vzgajali vašega psa. Nekateri njihovi psi so tekmovali na tekmovanjih AKC in zmagali v konkurenci, poslušnosti in agilityju. Ko so mladički zelo majhni, gredo skozi “Puppy Kindergarten”, kjer se bodo naučili druženja in obnašanja.

Brandy Hills Rockin´ Rottweilers Podrobnosti

6. Vom črni medved rotvajlerji

Vom rotvajlerji črnega medveda

Nekaj ​​ur vožnje stran v CT je Vom Black Bear Rottweilers, katerih cilj je vzrejati prijaznega psa, ki bi lahko nastopal na razstavah, bil družinski hišni ljubljenček ali celo opravljal nekaj dela. Njihovi štirje glavni cilji vzreje so zdravje, temperament, konformacija in inteligenca.

Njihovi psi so deležni tudi posebne pozornosti ena na ena, da razvijejo svoje socializacijske sposobnosti. Kar zadeva zdravje, se Črni medved osredotoča na ohranjanje zdravih mladičkov. Takoj ko se rodijo, jih pregleda veterinar in cepijo. Prejeli bodo tudi zdravljenje proti črvi. Poleg tega, da rastejo močni in zdravi, jih hranijo s kakovostno hrano in nekaj vitaminov.

Za ostale cilje je njihova ideja, da preživijo čim več časa s psom in ga naučijo pravilnega vedenja, da lahko mirno sobiva s svojo bodočo družino. So vzreditelji s certifikatom AKC, kar pomeni, da jim lahko zaupate, da bodo vzrejali visokokakovostnega psa, v katerem bo vaša družina uživala.

Podrobnosti o črnem medvedu rotvajlerji

7. Starkhaus rotvajlerji

Starkhaus rotvajlerji

Zadnji na seznamu najboljših rejcev rottweilerjev v New Hampshiru je “Starkhaus rotvajlerji.” Starkhaus, kar v nemščini pomeni močna hiša, že dolgo vzreja rotvajlerje. Osredotočajo se predvsem na vzrejo rotvajlerjev s kakovostnim rodovnikom, ki izhajajo iz šampionskih krvnih linij.

Zavzemajo se za zelo visoke standarde vzreje. Trudijo se roditi zdrave in močne pse. Svoje pse hranijo z vrhunsko hrano in jih nadzoruje veterinar, da to dosežejo.

Poleg tega, da bi razvili socialni vidik psov, vzgajajo svoje pse, kot da so družinski člani, ker so. Končno so certificirani s strani AKC. Lahko jim zaupate, da bodo za vas vzgojili vrhunskega zdravega psa.

Podrobnosti o rotvajlerjih Starkhausa

Kako izbrati vzreditelja rottweilerjev v New Hampshiru

Kako izbrati vzreditelja rottweilerjev v New Hampshiru

Izbira dobrega vzreditelja je nekaj zelo pomembnega in pogosto zelo spregledanega. Izbira vzreditelja pomeni, da jim zaupate vzgojo vašega psa v zgodnjih dneh, ko se bo naučil pomembnih veščin, kot so vedenje in socialne veščine.

Tudi vaš pes bo moral biti dobro negovan, da bo zrasel, da bo zdrav in močan. Dober vzreditelj bo poskrbel, da bo vse to in še več izpolnjeno, slab pa lahko v prihodnosti povzroči neželene učinke.

Vsak vzreditelj ima svoj stil in način vzreje. Ni prav ali narobe. Vsak vzreditelj misli, da je najboljše za psa. Nekateri bi lahko na primer cepili pse, drugi pa so proti. Nekateri bodo psu odstranili kremplje, drugi pa jih pustili.

Moral bi najti vzreditelja, ki ti bo dal točno tisto, kar iščeš. Nekaj, s čimer boste zadovoljni. Priporočamo, da se obrnete na vsakega rejca, ki ga najdete na ta način. Lahko spoznaš pristop vsakega rejca do tega, kar počne, in se na podlagi tega premišljeno odločiš.

Povezano: Kako skrbeti za dojenčka rotvajlerja.

Dodatne informacije o vzreji rottweilerjev

Dodatne informacije o vzreji rottweilerjev

Rottweilerji izvirajo iz Nemčije. Njihov namen je bil biti sopotnik in delo na polju. Čeprav zdaj morda živijo v hišah, še vedno nosijo to genetsko željo, da bi nekaj časa tekli in bili svobodni. Če ne, je vaš pes morda vsak dan nekoliko preveč energičen.

V New Hampshiru ni veliko rejcev rottweilerjev, a na srečo ima veliko držav okoli sebe. Ker je New Hampshire precej majhna država, vožnja do bližnjih rejcev ne bi smela predstavljati prevelikih težav.

Bodite previdni, kje dobite svojega psa, saj veliko “rejci” ustvarite lažne strani, da dobite polog. Namesto tega vedno postavljajte vprašanja, da preverite pristnost. Za enostavno prepoznavanje, ali je vzreditelj legitimen, če ga certificira združenje, kot sta AKC in CKC.

Zaključek za “najboljše rejce rottweilerjev v New Hampshiru”

Zaključek za najboljše rejce rottweilerjev v New Hampshiru

Rottweilerjev so odlični psi. Pomembno je, da psa dobite pri pravem vzreditelju. Najboljše, kar lahko storite, da zagotovite kakovostnega mladička, je, da raziščete in poizvedujete po svojih najboljših močeh. Ko imate dovolj informacij, lahko sprejmete najboljšo odločitev.

Prav tako je varno reči, da bo imela vsaka odločitev, ki jo sprejmete, dobre in slabe posledice. Samo zaupaj svojemu srcu. Dober vzreditelj vam bo olajšal življenje in vašega psa bolj prijetno. Uživajte v svojem psu.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev rottweilerjev v New Hampshiru, si lahko ogledate:

Preden domov pripeljete mladička rotvajlerja od vzreditelja v New Hampshiru, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Vse, kar morate vedeti o lastništvu psička Rottie” spodaj: