7 najboljših rejcev Sheltie v Iowi! (2022)

Rejci Sheltie v Iowi

Iskanje pravih rejcev Sheltie v Iowi je lahko izziv, zato smo za vas ustvarili ta vodnik. Sheltie, znan tudi kot šetlandski ovčar, izvira iz Škotske, kjer so ga vzrejali za pasti, zaradi česar je to ena najbolj energičnih pasem malih psov.

Sheltie je zvest in ljubeč spremljevalec, ki se dobro razume z otroki in drugimi hišnimi ljubljenčki. Ta zelo inteligentna pasma, ki jo je mogoče trenirati, uspe skoraj v vsem, kar počne, zaradi česar je odlična medicinska oskrba, terapija in službeni psi ter izstopa v agilityju, reliju in poslušnosti. Ni čudno, da je ta pasma tako priljubljena.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Sheltie v Iowi, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci boksarjev v Iowi in Najboljši rejci nemških ovčarjev v Iowi.

Mladički Sheltie za prodajo v Iowi

Mladički Sheltie za prodajo v Iowi

Ko se odločate za katero koli pasmo mladičev, morate opraviti raziskavo, da zagotovite, da so primerni za vaš dom in življenjski slog. Shelti potrebuje veliko fizične in duševne stimulacije; drugače postane destruktivno.

Če ste se odločili, da je Sheltie pravi pes za vas, verjetno iščete mladičke Sheltie za prodajo v Iowi. Toda iskanje uglednega vzreditelja je lahko težavno. Na vašo srečo smo vam pomagali olajšati iskanje, tako da smo sestavili ta seznam uglednih in etičnih rejcev Sheltie v Iowi.

Priporočila izdelkov Sheltie: Najboljši šamponi proti bolham za pse in Najboljši pasji koraki za posteljo.

1. PuppySpot’s Shelties za Iowa

PuppySpot's Shelties za Iowa

Ker iščete rejce Sheltie v Iowi, vam toplo priporočamo ogled ugledne tržnice psov PuppySpot. PuppySpot je platforma, kjer lahko brskate po številnih rejcih psov, kot je Sheltie, in to lahko storite kar iz udobja svojega doma v Iowi.

Najbolje bi bilo, da ne pozabite, da morajo vsi rejci s psi Sheltie na seznamu opraviti postopek pregleda PuppySpot, tako da mora vaš spremljevalec prispeti v Iowa zdrav in zdrav. Preden nadaljujete na pot za mladička Sheltie za prodajo v Iowi, si oglejte spletno mesto PuppySpot spodaj.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. J And M Shelties

J in M ​​Shelties

J And M Shelties je ekipa moža in žene, ki vzreja Shelties že 20 let. Njihovi mladički so v prvi vrsti družinski ljubljenčki, ki ustvarjajo sproščene in mehke osebnosti za zdravje in potrditev. Prizadevajo si vzgojiti vrhunske, srečne mladičke, da bi lahko drugi ljudje uživali v njih. Nekateri od njihovih Sheltijev so se usposobili za reševanje življenj in so certificirani s strani AKC za reševanje in sledenje.

Država Iowa daje psarne licenco in jih AKC pregleda vsaki dve leti. Cena njihovih mladičkov Sheltie v Iowi je odvisna od barv, ki jih izberete, pri čemer so sable in tri barve najcenejši po 650 $, bela z barvo glave pa je najdražja po 1000 $. Vse druge barve stanejo 750 $. Mladički prihajajo z:

 • Cepiva, povezana s starostjo
 • Razglistenje
 • Registracijski dokumenti AKC
 • Pogodba za hišne ljubljenčke
 • Enoletna zdravstvena garancija za genetske okvare
 • Hrana
 • Igrače

Vsakdo, ki kupi mladička shelti pri J in M ​​Shelties, prejme doživljenjsko podporo, kar novim lastnikom omogoča mir.

J And M Shelties Podrobnosti

2. Honeyhill Shelties

Honeyhill Shelties

Honeyhill Shelties, v lasti Becky Borchers, je majhen hobi vzreditelj, ki se ukvarja z ljubeznijo, vzgojo in prikazovanjem kakovostnih Shelties. Becky želi izboljšati in izboljšati standard šetlandskega ovčarskega psa s selektivno vzrejo. Verjame, da je dober temperament bistven ne le za razstavni ring, ampak da so lahko odlični družinski ljubljenčki.

Zdravje je še en pomemben dejavnik. Becky verjame, da je treba opraviti več zdravstvenih pregledov, da bi preprečili dedne težave, ki pestijo pasmo Sheltie, pri čemer imajo vsi mladički zdravstveno jamstvo. Becky ne vzreja Sheltijev v sable barvi, ampak se namesto tega osredotoča na vzgojo izjemnih mladičkov v vseh drugih barvah.

Podrobnosti o Honeyhill Shelties

4. Shelties Spring Valley

Shelties Spring Valley

Spring Valley Shelties je majhen hobi vzreditelj, ki je namenjen izboljšanju pasme Sheltie. Njihov cilj je izdelati visokokakovostne hišne ljubljenčke za družine z vsemi mladiči, sklenjenimi s pogodbo za sterilizacijo/kastracijo. Vendar pa se lahko dogovorite, če potrebujete možnost za razstavo.

Vsi psi v Spring Valley Shelties so registrirani v AKC in testirani na genetiko, vključno z OFA kolkov, očesnimi PRA in škotskim očesom, da se zagotovi zdravo potomstvo. Mladički so vzgojeni v družinskem domu z veliko ljubezni in pozornosti ter so dobro socializirani.

Včasih imajo na voljo odrasle pse, če iščete starejšega psa. Za držanje kužka ali psa je potrebno plačati nepovratno varščino v višini polovice izklicne cene, preostanek pa v celoti plačate ob prevzemu. Vsi mladički so opremljeni s starostnimi cepili, razčiščevanjem, registracijo AKC in mikročipom.

Podrobnosti o školjkah Spring Valley

5. Šetlandski ovčarji Kyrie

Kyrie Shetlandski ovčarji

Kyrie Shetland Sheepdogs je izkušena hobi vzrediteljica, ki razstavlja in vzreja Shelties od leta 1979, in je AKC vzrediteljica zaslug. Imajo majhen program vzreje, ki poudarja vzgojo srečnih, zdravih psov, ki lahko v prihodnosti postanejo prvaki AKC konformacije, agility psi, terapevtski psi ali psi spremljevalci.

Za rezervacijo mladička je potreben depozit v višini 200 $, vsi mladiči pa imajo zdravstveno garancijo. Vsi njihovi psi imajo starosti primerno genetsko testiranje za displazijo kolkov, ščitnico in očesne bolezni. Vzreditelji imajo na leto le eno do tri legla modrih in črnih, zato boste morali na njihovi spletni strani preveriti, ali so na voljo mladički in prihajajoča legla.

Podrobnosti o ovčarjih Kyrie Shetland

6. Kell Shelties

Kell Shelties

Kell Shelties imajo bogate izkušnje in vzrejajo Shelties od leta 1974. V tem času so imeli v lasti in vzredili številne prvake AKC ter ustvarili več predstav z naslovom Shetland Sheepdogs. Prizadevajo si vzrejati pse, ki niso le privlačni predstavniki pasme Sheltie, ampak tudi zdravi in ​​so odlični spremljevalci ljubečim družinam.

Ti rejci skrbno načrtujejo svoj program vzreje, tako da čim bolj ustrezajo pasemskemu standardu. Prodajajo vse svoje mladiče s pogodbami o sterilizaciji/kastraciji, omejeno registracijo AKC in triletno zdravstveno garancijo.

Preberete lahko vzorec pogodbe, ki je na voljo za prenos na njihovi spletni strani, in informativno brošuro za mladiče, ki pojasnjuje, kako skrbeti za svojega novega Sheltieja. Oglejte si njihovo stran na Facebooku za nekaj ljubkih videoposnetkov njihovih mladičkov in psov Sheltie s podrobnostmi o razpoložljivih mladičkih in ocenah s petimi zvezdicami.

Podrobnosti o Kell Shelties

7. Buehneman Shelties

Buehneman Shelties

Zadnji na našem seznamu najboljših rejcev Sheltie v Iowi je Buehneman Shelties. Ta rejec je s svojimi Sheltyji aktivno vključen v AKC dogodke od leta 1983, sodeluje na dogodkih poslušnosti in pasti ter vzreja 16 prvakov AKC.

Vzreditelji vse svoje mladičke šeltijev vzgajajo v družinskem domu, tako da so navajeni redne gospodinjske dejavnosti in hrupa, ko so dovolj stari, pa se odpravijo tudi na krajše vožnje z avtomobilom. Za te rejce je ključnega pomena, da se njihovi dojenčki ujemajo s pravo družino in jih prodajajo samo odobrenim domovom, poleg tega pa vas bodo prosili za reference.

Vsi njihovi mladički Sheltie v Iowi se prodajajo kot hišni ljubljenčki spremljevalci in imajo pogodbo o sterilizaciji/kastraciji s cenami, ki se začnejo pri 2000 $. Lahko se obrnete na rejce, če iščete možnost za razstavo ali vzrejo, in včasih imajo upokojene Shelties, ki potrebujejo večni dom. Nevračljiv depozit je potreben za držanje mladička, ki bo imel:

 • Posnetki, primerni starosti
 • Razglistenje
 • Omejena registracija AKC
 • Veterinar pregledan.

Ta rejec se odziva na e-pošto, vendar se raje pogovarja s potencialnimi strankami in razpravlja o vaših potrebah po telefonu.

Podrobnosti o Buehneman Shelties

Kako izbrati rejca Sheltie v Iowi

Kako izbrati rejca Sheltie v Iowi

Potencialni lastniki Sheltie bi morali iskati male vzreditelje, ki svoje mladiče vzgajajo z ljubeznijo in skrbjo v družinskem domu, kar jim daje najboljši začetek v življenju. Starši bi morali imeti vse ustrezne genetske zdravstvene teste, da zagotovijo, da so njihovi potomci zdravi, in vaš mladič mora imeti zdravstveno jamstvo. Nakup pri vzreditelju je morda drag, a cena odraža vzrediteljevo delo in trud pri vzgoji vrhunskih mladičkov.

Zaključek za “najboljše rejce Sheltie v Iowi”

Zaključek za najboljše rejce Sheltie v Iowi

Shelties so psi za visoko vzdrževanje, ki so odlični hišni ljubljenčki za lastnike, ki lahko tem aktivnim in inteligentnim psom posvetijo dovolj časa. Toda ko iščete mladička Sheltie, se izogibajte mlinov za mladiče in rejcem na dvorišču, ki skrbijo samo za zaslužek namesto zdravja in dobrega počutja živali, ki jih vzrejajo.

Imeti Sheltieja je lahko razburljiva izkušnja, saj so ti majhni psi tako vsestranski, da so ljubeči in zvesti spremljevalci. Naš seznam rejcev je odličen kraj za vas, da začnete svojo pot pri iskanju svojega sanjskega mladička Sheltie.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Sheltie v Iowi, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička Sheltie od vzreditelja v Iowi, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate “Shetlandski ovčar – vse, kar morate vedeti” spodaj: