7 najboljših rejcev Sheltie v Missouriju! (2022)

Rejci Sheltie v Missouriju

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete rejce Sheltie v Missouriju. Shetlandski ovčar ali Sheltie je razmeroma inteligenten, hiter in ubogljiv pastir čred z oddaljenih in razgibanih Shetlandskih otokov.

Shelties so zelo podobni njihovemu večjemu bratrancu, škotskemu ovčarju. Bistri in željni Sheltiji so odlični tekmeci v poslušnosti, agilnosti in pasti. Občutljivi in ​​ljubeči družinski psi so uglašeni z razpoloženjem družine.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Sheltie v Missouriju, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci rottweilerjev v Missouriju in Najboljši rejci jazbečarjev v Missouriju.

Mladički Sheltie za prodajo v Missouriju

Mladički Sheltie za prodajo v Missouriju

Poskrbite, da boste svojega psa posvojili od uglednega vzreditelja, če je to pes za vas. Najti ga je lahko težko, saj je na trgu toliko mlinov za mladiče. Tukaj je seznam najboljših rejcev Sheltie v Missouriju.

Priporočila izdelkov Sheltie: Najboljša šok ovratnica za šolanje psov in Najboljši goveji sapnik za pse.

1. PuppySpot’s Shelties za Missouri

PuppySpot's Shelties za Missouri

Ker iščete rejce Sheltie v Missouriju, priporočamo, da si ogledate spletno platformo PuppySpot. PuppySpot je zaupanja vredna tržnica za pse, kjer (uporabnika) lahko brskajo po razpoložljivih mladičkih Sheltie iz udobja vašega doma v Missouriju.

Upoštevajte, da morajo vsi rejci Sheltie iti skozi strog postopek presejanja, kar pomeni, da bo vaš spremljevalec varno prispel na vaš prag v Missouriju. Preden nadaljujete z iskanjem mladička Sheltie za prodajo v Missouriju, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Bella Rose Shelties

Bella Rose Shelties

V Ozarku v Missouriju je Bella Rose Shelties majhna psarna za hobi in razstavo. Nahajajo se le nekaj milj od Bransona in Springfielda, specializirani pa so za Shetland Sheetdogs (Shelties). Medtem ko se redijo po standardu AKC, jih bolj skrbita kakovost in temperament.

Bistveno je, da so njihovi psi dobro socializirani, prijazni, ljubeči in preživijo čas z njimi. Pred vzrejo so vsi starši genetsko testirani. Psarna Bella Rose Shelties je poleti klimatizirana, pozimi pa ogrevana.

Pse vrtijo v hiši in iz nje. Psi imajo ogromno igrišče za igranje in notranji/zunanji tek, kjer lahko pridejo noter in se uležejo na svoje posteljice, da počivajo, spijo ali se igrajo.

Podrobnosti o školjkah Bella Rose

3. Shetlandski ovčarji Romayne

Ovčarji Romayne Shetland

V poznih 1960-ih/zgodnjih 1970-ih sta George in Tatsuko Danforth ustvarila Romayne Shetland Sheepdogs. Ko je George služil v mornarici, je svoji najmlajši hčerki Michelle obljubil mladička. Po vrnitvi domov je bilo prvo nalogo izpolniti obljubo.

Ime ji je bilo princesa. Potem ko so jim v trgovini za male živali dali šetlandskega ovčarja, so se zaljubili v pasmo. Skozi Georgea in Tatsuko ter različnih sodelovanj skozi leta so številni velikani Romayne Shetlanda pustili svoj pečat v pasmi.

Najvplivnejši Sheltie iz Romayna iz leta 1977 še naprej drži četrto mesto kot najboljši oče pasme, ki daje 56 prvakov: Ch. Romayne’s Sportin’ Life.

Drugi vplivni psi vključujejo Love Token Tull E Ho, ROM (8 prvakov) in Ch Beltane Romayne (jezu Sportin’ Life). Njihov cilj je vzrejati zdrave, zdrave pse z odličnimi temperamenti. Romayne Shetland Sheepdogs vedno deluje etično in izvaja vsa potrebna testiranja.

Podrobnosti o ovčarjih Romayne Shetland

4. Woodruff Shelties

Woodruff Shelties

Amy Stoub je lastnica Woodruff Shelties, majhne psarne za razstavne hobi, ki se nahaja v okrožju Jefferson v Missouriju. Njeni psi živijo kot spremljevalci v zaprtih prostorih z njeno družino. Njihovi psi so prikazani v AKC konformaciji in trenirajo poslušnost in agility.

Da bi ohranili in izboljšali odličnost šetlandskih ovčarjev za prihodnje generacije, se posvečajo ohranjanju in krepitvi pasme.

Vzrejajo samo šeltije, ki so zdrave strukture, mentalno budni in imajo pravi temperament. Večinoma uporabljajo linijsko vzrejo, po potrebi pa nekaj križanja ali sorodstva. Vsi psi, ki se uporabljajo v vzreji, so bili testirani na genetske motnje.

Podrobnosti o školjkah Woodruff

5. Oakdale Shelties

OAKDALE SHELTIES

Južno od Kansas Cityja, Missouri, Oakdale Shelties leži na 13 hektarjih čudovitega gozdnatega zemljišča z ribnikom, potokom in tonami divjih živali. Stavba psarne je ogrevana in hlajena ter ima devet notranjih/zunanjih prog. Poleg tega jim je na voljo hektar ograjenega prostora za tek in igro zunaj.

Vsi se razumejo in tečejo skupaj, razen kadar so samice v vročini. Pse hranijo v pesjakih ponoči in ko so odsotni. Njihova družinska soba je kraj, kjer preživijo čas z njimi zjutraj, zvečer in ob vikendih. Njihovi mladički se skotijo ​​v sobi zunaj družinske sobe, ki jih hranijo, dokler niso stari nekaj tednov.

Po tem živijo v družinski sobi. Oakdale Shelties ima odličen program vzreje. Pokličite jih, če vas zanima posvojitev mladička. Morda jim boste morali posredovati nekaj osebnih podatkov.

To jim bo omogočilo, da najdejo popolno ujemanje za vas. Poleg tega so psi v Oakdale Shelties veterinarsko pregledani in imajo zdravstveno garancijo. Ko oddate prijavo, boste prejeli informacije o cenah, razpoložljivosti in nadaljnjih korakih.

Podrobnosti o Oakdale Shelties

6. Adair Shelties

Adair Shelties

Vzreditelj Sheltie Adair Shetland Sheepdogs se nahaja v severnem Missouriju. Z ovčarskimi psi se ukvarjajo že od leta 1980. Tako kot mnoge rejce jih je pasma najprej pritegnila z lastništvom Sheltie kakovosti za hišne ljubljenčke. Nekaj ​​let pozneje sta se začela zanimati za nakup plemenskega psa. Teela je bila čudovita rdeča sable, sables pa so ostali njuna prava ljubezen.

Sčasoma so ohranili svojo sable “ness” z občasnimi dotiki drugih Sheltie barv. Vzreja Adairovih sheltijev za zdravje in vrsto pasme je prednostna naloga. Za vzreditelja in lastnika je pomembno sedanje in prihodnje zdravje njihovih psov in pasme.

Testi se izvajajo za displazijo kolkov, bolezni ščitnice, očesne bolezni, vWD in gen MDR1. Zdravje in vrsta pasme sta na prvem mestu. Vsi spremljevalci (kakovost hišnih ljubljenčkov) mladički so rojeni doma in imajo omejeno registracijo AKC in pogodbo o sterilizaciji/kastraciji.

Vsak mladiček je ob odhodu iz objekta veterinarsko pregledan, cepljen in razglisten. Vsi psi imajo zdravstveno garancijo. Adair se ponaša s tem, da ima pse, ki so zvesti, zanesljivi, inteligentni in jih je z veseljem imeti.

Podrobnosti o Adair Shelties

7. Sheltie Shack Rescue

REŠEVANJE SHELTIE SHACK

Sheltie Shack Rescue ni vzreditelj, ampak že 18 let predoma šeltijev in občasnih ovčarjev. Žal je bilo v zadnjih nekaj letih na voljo veliko starejših Sheltijev.

Imajo srečo, da imajo tako ljubeče posvojitelje, ki so pripravljeni vzeti Sheltieja v svoja srca in domov, ne glede na njihovo starost. Sheltie Shack Rescue daje večji poudarek kakovosti posvojitev kot količini. Posvojitev psa kot člana vaše družine zahteva vseživljenjsko zavezo.

Zato je postopek posvojitve zasnovan tako, da se skrbno ujema s hišnim ljubljenčkom glede na vaš življenjski slog in individualne potrebe psa. Čeprav ta proces lahko traja nekaj časa, je prinesel visoko stopnjo uspešnosti srečnih posvojitev.

Podrobnosti o reševanju Sheltie Shack

Mladički Sheltie v Missouriju

Mladički Sheltie v Missouriju

Shelty so bili vzrejeni za težke vremenske razmere, vendar imajo radi svoje ljudi in jih je treba hraniti v zaprtih prostorih z njimi kot družinskim članom. Medtem ko so Shelty relativno neaktivni v zaprtih prostorih, so bili vzrejeni kot delovni kmečki psi in zahtevajo veliko vaj.

Radi hodijo, se igrajo z otroki in tečejo po jedilni mizi. Po tem vam bodo pomagali držati kavč. Zaradi svoje majhnosti se Shelty dobro znajdejo v stanovanjih, če jim lastniki zagotovijo dnevne sprehode in igro ter jih usposobijo, da ne lajajo pretirano.

Kako izbrati vzreditelja Sheltie v Missouriju

Kako izbrati vzreditelja Sheltie v Missouriju

Rejci včasih prodajajo mladičke pod pogoji rejcev.

Ti lahko vključujejo:

  • Svojega psa morate razpoloviti in ga ne vzrejati.
  • Pse je dovoljeno razstavljati, ko odrastejo.
  • Ko bodo dovolj stari, lahko vzredijo vašega psa.
  • Psa jim morate vrniti, če se mu morate odpovedati.
  • Ob nakupu mladička se boste morali odločiti, ali ste pripravljeni soglašati s temi pogoji.

Kje najdete rejca Sheltie v Missouriju?

Kje najdete rejca Sheltie v Missouriju

Če iščete uglednega vzreditelja, se obrnite na nacionalni ali regionalni pasemski klub ali vaš lokalni kinološki klub. Rejski klubi bi morali imeti etični kodeks, ki se ga morajo člani držati. Številni pasemski klubi ponujajo tudi reševalne pse za posvojitev.

Vzreditelje je mogoče najti na spletu, vendar bi lahko izgubljali čas z ogledom neetičnih rejcev, razen če so bili osebno priporočeni ali pripadajo kinološkemu društvu, razen če so bili osebno priporočeni ali pripadajo kinološkemu društvu. Osebna priporočila so prav tako neprecenljiva, zato če poznate koga, ki ima čudovite Shetlande, vprašajte, katerega vzreditelja je uporabil.

Zaključek za “najboljše rejce Sheltie v Missouriju”

Zaključek za najboljše rejce Sheltie v Missouriju

Čeprav Shelties so zelo ljubeči, prav tako močno ščitijo svoje lastnike. Ti psi so primerni za ljudi, ki lahko zadovoljijo svoje potrebe po vadbi, zato so odlični spremljevalci. Če ste zainteresirani za Sheltie, smo sestavili seznam nekaterih najbolj uglednih rejcev v Missouriju.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Sheltie v Missouriju, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička Sheltie od vzreditelja v Missouriju, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »Vodnik po pasmi psov shetlandskih ovčarjev (Sheltie).” spodaj: