7 najboljših rejcev Shih Poo v Ohiu! (2022)

Predloga Best-Shih-Poo-Breeders-in-Ohio

Če iščete najboljše rejce Shih Poo v Ohiu, ste pristali na pravem mestu. Ta vodnik vam bo natančno povedal, kje najti najboljše rejce, pri katerih lahko dobite svojega naslednjega mladička Shih Poo.

Psi naredijo vašo hišo dom in malo je pasem, kot so psi Shih Poo. So prijazni, zlahka usposobljeni in zelo pametni. Niti za trenutek vam ne bo dolgčas, ko boste imeli psa Shih Poo, ki vam bo delal družbo.

Najti ga ni težko, če veste, kje iskati. Za začetek si lahko ogledate ta seznam vodilnih rejcev psov Shih Poo v Ohiu. Zagotavljamo vam, da vam ne bo treba več iskati!

Drugi članki, ki bi jih želeli: Shih Poo vs. Maltipoo in Shih Poo Dog Rescues.

1. Sherry’s Shih Poos OH

Sherry's Shih Poosin

Sherry’s Shih Poos je majhna družinska obleka rejcev v Ohiu. So psarna z državnim certifikatom, zato jim je mogoče popolnoma zaupati v njihovih metodah vzreje in vzgoje.

Psi starši so registrirani pri AKC, kar zagotavlja, da so mladiči zdravi in ​​brez genetskih motenj.

Sherry’s posluje že trinajst let, zaradi česar je izkušena vzrediteljica mladičkov Shih Poo v Ohiu. Svoje pse pustijo teči po njihovem domu in jim s tem pomagajo, da odrastejo kot prijazni spremljevalci.

Čeprav ni veliko informacij o usposabljanju in zdravstvenih spričevalih, lahko dobite veliko vpogledov iz komentarjev in mnenj na njihovi Facebook strani. Za več podrobnosti lahko pokličete ali pokličete na spodnjo številko.

Vzreditelj Shih Poo Informacije:

2. Mladički na spletu

Mladički na spletu

Ustanovitelji Puppies Online imajo skoraj dve desetletji bogate vzrejne izkušnje. Celotna družina in vse osebje imata eno skupno stvar – neomejeno ljubezen do psov. Tako zelo, da so celo otroci vključeni v igranje in ravnanje s Shih Poo kužki.

Ta psarna se redno posvetuje s svojim veterinarjem, da zagotovi, da so vsi psi zdravi.

Mladički Online se prepričajte, da je vsak mladiček obiskal veterinarja, je bil cepljen, razglisten in da je v dobrem zdravju, preden ga prepustijo novemu lastniku. Nakupu je dodana celo enoletna nadomestna garancija.

Na to psarno se lahko zanesete, saj nudijo vseživljenjske storitve za vaše pasje družinske člane. To je nekaj edinstvenega, česar mnogi drugi ne nudijo.

Vzreditelj Shih Poo Informacije:

3. Toypupsohio Aztec Kennel Ohio

Psarna Toypupsohio Aztec

Drugo mesto, kjer lahko najdete mladičke Shih Poo za prodajo v Ohiu, je Toypupsohio Aztec Kennel. Še eno družinsko podjetje rejcev, ki imajo skoraj tri desetletja dolgoletne izkušnje.

Ker se pesjak nahaja na podeželju, ima dovolj površin za vadbo in igro. Prav tako so notranji prostori klimatizirani in imajo ogrevanje, da se vsi psi ogrejejo ali ohladijo, kot zahteva priložnost.

Toypupsohio je licenciran vzreditelj psov in ohranja psarno v vrhunski formi. Vsi se zelo trudijo, da je prostor čist, mladički in starši pa zadovoljni.

Obleka zagotavlja, da je vaš mladiček Shih Poo prejel vsa potrebna cepljenja in drugo zdravniško pomoč, preden gre z vami domov.

Vzreditelj Shih Poo Informacije:

Za več si oglejte: Najboljši rejci Shih Poo v Teksasu! in najboljši rejci Shih Poo v Kaliforniji!

4. Mt Hope Cavaliers Ohio

Mt Hope Cavaliers

Mt Hope Cavaliers je srečno partnerstvo med dvema družinama, ki imata skupno dvaindvajset let izkušenj z vzrejo. V psarni vam obljubljajo, da vam bodo v Ohio pripeljali mladičke Shih Poo, ki ne stanejo veliko.

Ker imata obe družini majhne otroke, so psi popolnoma prijazni z otroki. Enako so udobni z odraslimi.

Pooblaščenega rejca redno obiskujejo organi, starševski psi pa so registrirani v AKC. Lahko pričakujete, da boste dobili mladička Shih Poo, ki je bil pregledan, cepljen, razglisten, mikročipiran in ima zdravstveno garancijo.

Ti mladički Shih Poo so popolni, če živite v stanovanju, saj ne lajajo in potrebujejo malo vzdrževanja.

Vzreditelj Shih Poo Informacije:

5. Millerjev luksuzni kuža

Millerjev luksuzni kuža

Miller’s Luxury Puppy je odličen kraj za iskanje mladičkov Shih Poo za prodajo v Ohiu, je družinsko podjetje, za katerega so varnost, zdravje in sreča psov na prvem mestu.

Ta psarna je posebej za družino, ki želi imeti mladička. Poskrbijo, da bodo njihovi otroci končali z ljubečimi človeškimi starši.

Ko kupite kužka pri Millerju, boste zagotovo dobili zdravega, ki je bil cepljen in razglisti. Kot dokaz boste prejeli zdravstvena spričevala in garancije.

Poleg naštetega boste dobili še igračo, odejo z vonjem po steljah, manjšo vrečko hrane ter povodec in ovratnico za vašega novega družinskega člana.

Vzreditelj Shih Poo Informacije:

6. Teman’s Unleashed

Teman's Unleashed

Teman’s Unleashed vključuje Route 66 Poodles & Doodles in Sapphire Shih-Tzu’s iz Ohia.

Maureen Teman je glavna vzrediteljica teh psarn z desetletnimi izkušnjami. Odraščala je v družini ljubiteljev psov in njeno poslanstvo je vzgajati srečne in zdrave kužke ter najti njihove popolne večne domove.

Če iščete mladičke Shih Poo za prodajo v Ohiu, je lahko Teman’s Unleashed prava izbira za vas. Svoje mladičke vzgajajo doma, kjer se z njimi vsakodnevno ravnajo z naklonjenostjo, tako da postanejo prijazni hišni ljubljenčki.

Psi so pred vzrejo pregledani, da se odpravijo možnosti genetskih motenj. Mladički pridejo k vam razglisteni, cepljeni, z odstranjenimi kremplji in z zdravstveno garancijo.

Vzreditelj Shih Poo Informacije:

7. Angels Yorkies And Designer Puppies OH

Angels Yorkies in oblikovalski mladički

Zadnji na seznamu rejcev Shih Poo v Ohiu so Angels Yorkies And Designer Puppies.

Dve desetletji vzrejnih izkušenj naredijo to psarno strokovnjaka na svojem področju. Svoje mladičke Shih Poo vzgajajo doma in jim zagotavljajo polno vodenje hiše. Zato so prilagodljivi tako stanovanjem kot hišam z dvorišči.

Ko prejmete vašo novo dlako od Angels, vse cepljeno in razglisteno, boste prejeli cel paket – zdravstveno jamstvo, vodnika za šolanje in nego, majhno količino pasje hrane, ki jo trenutno hranijo, in ovratnico.

Vzreditelj Shih Poo Informacije:

Kako izbrati vzreditelja Shih Poo v Ohiu

7 najboljših rejcev Shih Poo v Ohiu! (2022)

Tukaj je nekaj točk, ki jih morate upoštevati, preden izberete vzreditelja Shih Poo v Ohiu.

 • Preverite, ali je vzreditelj registriran.
 • Ugotovite, ali so mladički registrirani pri CKC ali AKC.
 • Mladički naj ostanejo pri mami in leglu 8 tednov.
 • Rejci morajo imeti dovolj izkušenj z vzrejo.
 • Opraviti je treba genetsko testiranje na starševskih psih, da bi odstranili možnosti genetskih motenj pri mladičih.
 • Preverite, ali rejci v svoji psarni upoštevajo varnostne in sanitarne prakse.
 • Psi naj imajo dovolj prostora za igro in vadbo.
 • Mladiči bi morali priti do novega lastnika dobro usposobljeni v vseh pogledih in po temeljitem zdravniškem pregledu.
 • Rejec mora ponuditi različne možnosti dostave.
 • Rejci bi morali imeti zaradi pandemije stroge politike.
 • Novi lastnik bi moral še naprej dobivati ​​podporo od rejca.
 • Preverite, ali ima vzreditelj prilagodljive možnosti plačila.
 • Za boljše razumevanje si oglejte spletne ocene rejca.
 • Če vzreditelj novemu lastniku zastavi podrobna vprašanja o njegovem življenjskem slogu, to pomeni, da ga zanima, kje končajo njihovi krzneni dojenčki.

Več informacij o Shih Pooju v Ohiu

Ta seznam rejcev Shih Poo v Ohiu je bil zbran s sekundarnimi raziskavami. Če manjkajo informacije o spletnih mestih nekaterih rejcev, je to zato, ker jih nimajo in njihove podatke najdete na Priden pes.

Prav tako lahko preverite njihova spletna mesta družbenih medijev za fotografije, podatke staršev in komentarje strank.

Zaključek za najboljše rejce Shih Poo v Ohiu

Najboljši-Shih-Poo-Vreditelji-v-Ohio-Prodaja

Ta članek je zajel sedem najboljših rejcev Shih Poo v Ohiu, tako da vam postane lažje izbrati enega. Ko jih obiščete, boste bolje razumeli, kako dobro so držali obljubo o vzgoji zdravih in srečnih mladičkov.

Pozorno preberite kupoprodajno pogodbo, da kasneje ne boste deležni neprijetnih presenečenj. Zanašajte se samo na vrhunske rejce z brezhibnim ugledom, ki vam bodo dali vseživljenjske nasvete za mladiče in vas ves čas držali za roko.

Upamo, da se boste imeli s svojim novim kosmatim prijateljem izpolnjeno in zabavno!

Všeč vam bo tudi: