7 najboljših rejcev Shih Tzuja v New Hampshiru! (2022)

Rejci Shih Tzuja v New Hampshiru

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete rejce Shih Tzuja v New Hampshiru. Psi Shih Tzu so ene izmed najbolj iskanih pasem, predvsem zato, ker so majhni, imajo mehko dlako in zelo umirjen temperament. Prvotno prihajajo iz Tibeta. Od takrat so dosegli vse kotičke sveta in spremljali svoje lastnike skozi njihovo življenje.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Shih Tzuja v New Hampshiru, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci rottweilerjev v New Hampshiru in Najboljši rejci labradorcev v New Hampshiru.

Mladički Shih Tzu za prodajo v New Hampshiru

Mladički Shih Tzu za prodajo v New Hampshiru

Če razmišljate, da bi svojega delili s Shih Tzujem, imate srečo, saj smo pripravili seznam najboljših rejcev Shih Tzuja v New Hampshiru.

Priporočila za izdelke Shih Tzu: Najboljši naravni šamponi za pse in Najboljši šamponi proti bolham.

1. PuppySpot’s Shih Tzus za New Hampshire

PuppySpot's Shih Tzus za New Hampshire

Ker iščete rejce Shih Tzuja v New Hampshiru, priporočamo, da si ogledate platformo PuppySpot. PuppySpot je tržnica, kjer lahko brskate po razpoložljivih Shih Tzujih iz udobja svojega doma v New Hampshiru.

Vsi rejci z naštetimi mladiči Shih Tzuja morajo opraviti strog postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš spremljevalec varno odpremljen v vaš dom v New Hampshiru. Preden nadaljujete z iskanjem psička Shih Tzu za prodajo v New Hampshiru, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Vzreja psov

Vzreja psov Shih Tzu

Začnimo ta seznam z vzrejo psov. Najdete jih v Manchestru. Vzrejajo pse iz čiste ljubezni in strasti do njih. Resnično menijo, da je življenje bogatejše in boljše s kužkom poleg njih. Vedno redijo z največjo kakovostjo in skrbnostjo. Njihov cilj je vzrejati zelo srečne in zdrave mladičke.

Vsi njihovi shih cuji so vzgojeni v njihovi hiši in jih obravnavajo kot člane družine s spoštovanjem in skrbnostjo. Ker je zdravje mladičev zelo pomembno, se hranijo s kakovostno hrano. Ko se mladiči skotijo, od tretjega tedna dalje, jih hranijo z riževimi kosmiči, saj pomagajo pri njihovem razvoju in tudi k boljšemu spanju.

Po nekaj tednih bodo psi prejeli tudi nekaj šolanja za smeti in dobili splošno socialno usposabljanje, ko bodo preživeli s svojimi brati in sestrami. Imajo tudi certifikat AKC (Ameriško kinološko združenje), kar pomeni, da se priznava njihova kakovost, doslednost in legitimnost.

Podrobnosti o vzreji psov

3. Shish-ka-bobs Shih Tzu

Shish-ka-bobs Shih Tzu

Za tega vzreditelja se je vse začelo s posvojitvijo lastnega Shih Tzuja, hitro sta se zaljubila v psa, zdaj pa je njihov cilj, da jih delijo in poskušajo izobraziti svet o njih. Vzrejali so več kot 30 šampionov iz pasem svetovnega razreda, večinoma iz čiste ljubezni in strasti samih psov. Prisotni so že dolgo in imajo veliko izkušenj in strokovnega znanja.

Pri vzreji psov je zdravje najpomembnejša stvar, na katero so pozorni. Pred parjenjem psov testirajo na genetske bolezni. Ko se mladiči skotijo, jih enkrat tedensko pregleda veterinar. Poleg tega bodo prejeli cepivo in zdravljenje proti glistam. Vsi mladički so ljubljeni, cenjeni in obravnavani z veliko ljubezni.

To jim pomaga razviti socialne in vedenjske veščine, ki bi vam olajšale življenje, če bi posvojili eno od njih. Zaradi njihove velikosti in okoliščin, če vas zanima, obstajajo le majhna okna priložnosti, da dobite psa s seboj. Zato je priporočljivo, da to storite s pričakovanjem in časom.

Shish-ka-bobs Shih Tzu Podrobnosti

4. Windsong Shih Tzu

Windsong Shih Tzu

Nahajajo se v South Weymouthu, MA. Res so nekaj ur vožnje stran od NH, vendar bodo hitro minile zaradi vašega navdušenja nad pridobitvijo novega psa. Windsong je mali vzreditelj, ki raje osredotoča svojo pozornost na kakovost in ne na količino.

Njihovi psi so vzgojeni v udobnem, čistem okolju, preden gredo z vami. Imajo več kot 30 let sodelovanja s Shih Tzuji. Vedo vse, kar je treba vedeti, in imajo veliko strokovnega znanja in izkušenj na vseh področjih. Z veseljem vas bodo vodili, če boste potrebovali nekaj napotkov ali smernic.

Pred vzrejo njihove pse testirajo na morebitne genetske bolezni. Ko se mladiči skotijo, so zanje dobro poskrbljeni, hranjeni s kakovostno hrano in tedenske preglede pri veterinarju. Če vas zanima, vam nudijo zdravstvene garancije v nepričakovanem dogodku.

Windsong Shih Tzu Podrobnosti

5. Veličanstvo Shih Tzus

Veličanstvo Shih Tzus

Z več kot osmimi leti izkušenj imata Tay in njena družina majhen projekt vzreje visokokakovostnih Shih Tzujev. Njihov glavni razlog za vzrejo je ljubezen in strast do pasme psov, saj jim je s psom priskrbel veliko srečnih trenutkov.

So vzreditelji s certifikatom AKC, kar pomeni, da so zelo uspešni, zaupanja vredni, dosledni in nudijo kakovostnega mladička, ki vas spremlja. Njihov glavni poudarek je vzreja srečnih, zdravih in družabnih mladičkov. Vse tri kategorije so zanje izjemno pomembne.

Trdo delajo, da so psi zdravi. Pogosto testirajo pse in jih dajo na pregled. Poleg tega imajo psi veliko časa z družino, da se naučijo druženja in obnašanja. Če jih zanima, nudijo 5-letno garancijo v primeru zdravstvenih zapletov. Pet let je eden najdaljših časovnih presledkov, ki jih boste kdaj videli.

Prav tako bodo počaščeni, če pridete k njim po nasvet ali napotke, kako skrbeti za svojega psa. Z veseljem vam bodo dali tudi začetni komplet za pse z vsemi orodji, ki jih boste potrebovali za začetek.

Podrobnosti o Majesty’s Shih Tzusu

6. Morton Shih Tzu

Morton Shih Tzu

Morton Shih Tzu, ki se nahaja v Maineu, je majhen družinski projekt, ki želi prinesti več Shih Tzujev v življenja ljudi. Strastno vzrejajo mladičke. Zanje skrbijo, dokler niso stari osem tednov. V tem času se bodo naučili veliko socialnih in vedenjskih veščin.

Mladički so vzrejeni z glavnim namenom, da so srečni in zdravi. Mladičke bo pregledal veterinar, da preveri, ali je vse v redu. Svoje pse radi fotografirajo in jih s ponosom delijo. Lahko obiščete njihovo spletno stran in jih kontaktirate, če vas zanima. Lahko jim zastavite vsa vprašanja, ki jih morda imate.

Podrobnosti o Mortonu Shih Tzuju

7. P & J Shih Tzus

P & J Shih Tzus

Zadnji vzreditelj na našem seznamu rejcev Shih Tzujev v New Hampshiru je P&J Shih Tzus. So majhen družinski vzreditelj kakovosti Shih Tzu, ki se nahaja v CT. Čeprav je do tja malo vožnje, je morda vredno. Iz čiste strasti do pasme psov in samih psov so se zavezali vzreji visokokakovostnih psov.

Menijo, da je blagovna znamka Shih Tzu popoln hišni ljubljenček spremljevalca in so zelo veseli in si jih želijo deliti. So AKC-certificirani rejec. Lahko jim zaupate, da bodo vzrejali in skrbeli za svojega psa, dokler ga ne prepustijo vaši oskrbi. Njihova glavna prioriteta kot rejcev je zdravje.

Starše mladičkov bodo dali testirati na morebitne bolezni – Ko se mladički skotijo, bodo tudi svoje mladiče cepili in razglistili. Veterinar si bo ogledal tudi, kako so mladički. Če se odločite iti z njimi, vam nudijo 1-letno zdravstveno garancijo v primeru nepričakovanega dogodka.

Podrobnosti o P & J Shih Tzusu

Izbira vzreditelja Shih Tzuja iz New Hampshirea

Izbira vzreditelja Shih Tzuja iz New Hampshirea

Izbira vzreditelja je velika odgovornost. Navsezadnje zaupate komur koli se odločite za vzgojo svojega kužka. Teh prvih osem tednov mladičevega življenja bo ključnih. Naučil se bo veliko pomembnih stvari, druženja, obnašanja in uporabe koša za smeti.

Čas, ki ga preživijo s svojim vzrediteljem, bo določil več vidikov njihove osebnosti, ki bodo neposredno ali posredno vplivali na vas.

Vsak rejec vzreja tisto, kar meni, da je to najboljši način za to, vendar obstaja veliko razlag tega. Pomembno je, da se počutite udobno s tem, koga ste izbrali, in metodami, ki jih uporabljajo.

Dodatne informacije New Hampshire Shih Tzuja

Dodatne informacije New Hampshire Shih Tzuja

Čeprav ni veliko, je v New Hampshiru nekaj rejcev Shih Tzujev. Če vam predlog v državi ne bi bil všeč, bi se lahko vedno odpravili na kratko vožnjo v eno od okoliških zveznih držav, kot so Rhode Island, Connecticut ali Maine.

Najbolje bi bilo, če bi bili vedno pozorni na morebitne prevarante. Če želite preveriti legitimnost rejca, ga prosite za potrdila. Prav tako lahko postavite toliko vprašanj, kolikor menite, da potrebujete, da ugotovite najboljšo izbiro za vas.

Zaključek za “najboljše rejce Shih Tzuja v New Hampshiru”

Zaključek za najboljše rejce Shih Tzuja v New Hampshiru

Shih Tzuji so neverjetno prijazni psi. Če razmišljate, da bi enega od njih dobili za hišnega ljubljenčka, je vedno pametno, da se obrnete na vzreditelja, ki mu zaupate in se ob njem počutite udobno.

To vam bo dolgoročno prineslo veliko koristi in kakovostnega psa, v katerem boste uživali. Izbira je na vas. Ni prav ali narobe, samo tisto, kar se vam zdi primerno in je tisto, kar iščete.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Shih Tzuja v New Hampshiru, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička Shih Tzuja od vzreditelja v New Hampshiru, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “10 pomembnih dejstev o Shih Tzuju” spodaj: