7 najboljših rejcev šibe v Massachusettsu! (2022)

Predloga Best-Shiba-Breeders-in-Massachusetts

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rejce Shiba v Massachusettsu. Shiba Inu, znan tudi kot japonski pes šiba, je čudovito živahen in inteligenten pes s temnim, skoraj lisičjim videzom.

Shiba Inu, eden najbolj priljubljenih psov na Japonskem, je odličen hišni ljubljenček za izkušene ljubitelje psov. Poleg tega ima Shiba Inu sloves, da je neodvisen od duha.

To ne pomeni, da Shiba Inuja ne morete usposobiti za stvari, ki jih noče početi (ti lahko), vendar vas bodo prisilili, da delate za to.

Sramežljivi pes v razstavnem ringu, Shibas ima izjemne lastnosti za tekmovanja v agilityju in poslušnosti, čeprav se morda zdi, da je njihova majhna rast v nasprotju s takšnimi dejavnostmi.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Shiba v Massachusettsu, si lahko ogledate ta druga priporočila rejcev: Rejci havancev v Massachusettsu in rejci mopsov v Massachusettsu.

Mladički Shiba Inu naprodaj v Massachusettsu

Mladički Shiba Inu naprodaj v Massachusettsu

Če ste pripravljeni imeti mladička Shiba Inu v Massachusettsu, si z veseljem ogledate naš članek o uglednih rejcih. Za vas smo sestavili seznam najboljših rejcev v Massachusettsu. Za dopolnitev seznama smo dodali še nekaj rejcev iz sosednjih držav.

Drugi članki, ki bi jih želeli: Rejci Havanese v Massachusettsu in Rejci mopsov v Massachusettsu.

1. PuppySpotovi mladički Shiba Inu za Massachusetts

PuppySpotovi mladički Shiba Inu za Massachusetts

Ker iščete najboljše rejce Shiba Inu v Massachusettsu, vam toplo priporočamo ogled PuppySpot. PuppySpot je tržnica, kjer lahko brskate po razpoložljivih mladičkih Shiba Inu iz udobja svojega doma v Massachusettsu.

Vsi rejci Shiba Inu, ki imajo mladičke, ki so navedeni na platformi, morajo iti skozi res strog postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš pes varno poslan na vaš dom v Massachusettsu. Torej, preden nadaljujete z iskanjem mladička Shiba Inu za prodajo v Massachusettsu, si oglejte spodnjo povezavo.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Rodel Shibas Massachusetts

RODEL SHIBAS

Rodel Shibas je v lasti in upravljanju dveh strastnih veteranskih rejcev, Tom & Sandie Rolenaitis. Duo strastno pripravlja svoje mladičke Shiba, da bodo uspevali v svojih večnih domovih, in uživa v mentorstvu svojih novih družin, da lahko z zaupanjem in veseljem vzgajata svoje nove, kosmate spremljevalce.

Rolenaitisi so ustvarili odličen vzrejni program, ki zagotavlja, da ima vsak mladiček Shiba, ki ga prejmete od njih, vse standardne lastnosti pasme in bo za vas odličen spremljevalec.

Rejci pravijo, da vedo, kje je vsaka šiba, ki sta jo kdaj vzredila. To vam pokaže, kako spretni in podporni so rejci tudi po nakupu Shibe pri njih.

Vsi njihovi mladički Shiba, ki so naprodaj v Massachusettsu, so socializirani z uporabo različnih metod obogatitve, kot so zvočna stimulacija, desenzibilizacija na dotik, zgodnja nevrološka stimulacija (ENS) in socializacija z odraslimi in otroki.

Mladički so tudi razglisteni, pokvarjeni in imajo prvi krog cepljenja mladičev, preden gredo v svoje večne domove pri desetih tednih. Poleg tega ima vsak mladiček Shiba doživljenjsko zdravstveno garancijo, registracijo AKC, potrdilo o zdravju, paket za mladička in mikročipirano.

Rodel Shibas Massachusetts Podrobnosti

3. Prairie Shibas

PRAIRIE SHIBAS

Duo je naletel na svojo prvo Shibo, Maiko, leta 2005. Maika ni bila podobna nobeni prejšnji pasmi, ki so jo rejci kdaj poznali. Čutili so, da so njene lastnosti lastništvo psa dvignile na drugo raven.

Domači trening je zahteval minimalen napor. Maika je bila zelo intuitivna in ni imela nobenega pasjega vonja, le dvakrat letno je odvrgla dlako. Varno je reči, da so se Logsdonovi zaljubili v pasmo in se odločili dodati samca Shiba Inu Obi.

Čutili so, da je to pasma psov, ki smo jo pripravljeni deliti z drugimi. Pred prehodom na Shiba Inus sta imela oba rejca strokovno znanje o vzreji in prodaji pobarvanih konj. Njihovo usposabljanje za veterinarskih tehnikov je olajšalo prehod.

Logsdoni imajo fantastičen program vzreje, ki daje prednost Shibasovemu zdravju in socializaciji. Proces socializacije se začne na dan njihovega rojstva in se nadaljuje, dokler vam Logsdoni kot novemu lastniku ne predajo Shibo.

To spodbuja mladičke, da ljubijo vse, vključno z ljudmi, drugimi psi, mačkami in drugimi živalmi. Poleg tega ima mladiček Shiba iz tega dueta 12-mesečno zdravstveno garancijo, registracijo AKC, potrdilo o zdravju, paket za mladička in mikročipirano.

Podrobnosti Prairie Shibas

4. Kawako Shiba Inu

KAWAKO SHIBA INU

Kawako Shiba Inu je v lasti in upravljanju dveh strastnih veteranskih rejcev, Cheri Fellinger in Marcela Marckelbacha. Pred vzrejo Shiba Inus je Cheri več let razstavljala pse v kategoriji poslušnosti. Šele ko je srečala čudovitega razstavnega psa Shiba Inu, se je navdušila za lastništvo in ga razkazala.

Po drugi strani je Marcel vzgojil številne pasme psov od avstralcev, rotvajlerjev do pomeranskih psov. Tako se je dvojec v kombinaciji s Cherijevim strokovnim znanjem odločil poiskati pravo Shibo zanje, kar je trajalo dve leti.

Cheri in Marcel nimata komercialne psarne in imata le veliko odraslih psov v skladu s svojimi občinskimi predpisi. To dobro deluje pri obeh rejcih, saj je njihov cilj ustvariti dobro vzgojeno, pravilno vzgojeno in socializirano Shibo za vas.

V zadnjih 25 letih so si rejci v Washingtonu pridobili sloves po vzreji Shiba Inus, enakomerne, čudovite družine in razstavnih psov.

Vsak mladiček Shiba ima 3-letno zdravstveno garancijo pred genetskimi napakami. Edino opozorilo je, da boste morali upoštevati njihovo prehrano, cepivo in izdelke za pse, da boste zagotovili, da ostanejo na mestu. Mladiček Shiba Inu tega rejca stane 3.500 do 4.000 $.

Podrobnosti o Kawako Shiba Inu

5. Shomaisou Shiba Inu

SHOMAISOU SHIBA INU

Rex Gaylord iz Ohia je lastnik Shomaisou Shiba Inu. Rex se opisuje kot rejec za ohranjanje čistokrvnih pasem, Shiba Inus.

Od osemdesetih let prejšnjega stoletja se Rex ukvarja z vzrejo in vzrejo čistokrvnih psov, kot so nemški ovčarji. Ko je bil v organu pregona v Wyomingu, je enega od potomcev vzgajal, vzgajal in usposobil za svojega partnerja v policiji K9.

Jaque, K9, je bil med drugim izjemen pri sledenju, pridobivanju trupel, prijetju in reševanju žrtev plazu. Rex in Jaque sta delala vse skupaj, od spuščanja s helikopterjev do vožnje s Harleyjem.

Potem ko se je Rex leta 2007 upokojil iz organov pregona in se preselil v Las Vegas, se je Rexova žena odločila, da želi Shiba Inuja kot svojega prvega psa. Čeprav par ni nameraval vzrejati Shiba Inuja, sta ga pokazala v AKC konformaciji.

Več kot tri leta so raziskovali najboljše rejce Shiba Inu, preden so se odločili za rejca v Oregonu za svoj prvi jez. Pod strogim nadzorom sta vzreditelja začela z vzrejo za izboljšanje pasme in postopoma gradila svoj rejski program.

Rex in njegova žena sledita standardu pasme AKC Shiba Inu in sta se kot člana zavezala, da bosta sledila standardom AKC in etičnemu kodeksu Nacionalnega šiba kluba Amerike.

So tudi AKC vzreditelji zaslug in sodelujejo v AKC Bred s HEAR.T. Mladiček Shiba Inu tega rejca stane 3.500 do 4.000 $ in ima dveletno zdravstveno garancijo.

Podrobnosti o Shomaisou Shiba Inu

6. Moonlight Shibas

MESENIČNE ŠIBE

Moonlight Shibas je v lasti in upravljanju Rose Ruch. Rose se opisuje kot dediščinska vzrediteljica šiba inujev, ki si prizadeva ustvariti najboljše iz pasme za razstavni obroč, pasje športe in zdrave, stabilne družinske člane.

Rose že več kot 16 let vzreja, vzgaja in trenira šibe. Strastna vzrediteljica obožuje svoje mladičke Shiba in jih jemlje zelo resno, da bi našla pravi dom za vedno.

Rose je ustvarila odličen vzrejni program, ki zagotavlja, da je vsak mladiček Shiba, ki ga prejmete od njih, zdrav, strukturno zdrav in bo odličen pes za vas.

Mladički Rose’s Shiba so socializirani z različnimi metodami obogatitve, kot je med drugim socializacija šolanja na kahlici z odraslimi in otroki.

Mladički Shiba so razglisteni, pokvarjeni in imajo prvi krog cepljenja mladičev, preden gredo v svoje domove za vedno pri desetih tednih. Vsak mladiček Shiba stane 3500 $ in ima 12-mesečno zdravstveno garancijo, registracijo AKC, potrdilo o zdravju in začetni komplet za mladiče.

Podrobnosti o Moonlight Shibas

7. Psarna Yellow Gate

PSAJA RUMENA ​​VRATA

Zadnji na seznamu rejcev Shiba v Massachusettsu je “Psarna Yellow Gate.” Holly Stellitano, vzrediteljica iz New Jerseyja, ima v lasti in upravlja psarno Yellow Gate. Holly je majhna vzrediteljica, ki si prizadeva vzrejati in vzgojiti najboljše Shiba Inus za družine in posameznike, kot ste vi.

Holly je leta 2002 dobila svojega prvega Shiba Inuja. Holly pravi, da je bila Shiba, Red Wings, njen otrok, preden so prišli njeni človeški dojenčki. Z Red Wings je Holly izkusila in se naučila veliko o predstavah.

V tem obdobju si je Red Wings prislužila naslov prvaka in Holly je izvedela, da nastopanje ni zanjo. Potem ko je to spoznala, se je Holly odločila, da se vrne k vzreji in zgradila močan vzrejni program za Shiba Inus.

Program rejcev je zasnovan na proizvodnji zdravega in strukturno zdravega Shiba Inuja, ki bo odličen spremljevalec za vas in vašo družino.

Mladički Holly’s Shiba so socializirani z različnimi metodami obogatitve, kot je med drugim socializacija šolanja v kahlici z odraslimi in otroki.

Mladički Shiba so razglisteni in imajo prvi krog cepljenja mladičev, preden gredo v svoje domove za vedno pri desetih tednih. Poleg tega ima Holly’s Shibas 12-mesečno zdravstveno garancijo, registracijo AKC in potrdilo o zdravstvenem stanju.

Podrobnosti o psarni Yellow Gate

Zaključek za “najboljše rejce šibe v Massachusettsu”

Najboljši rejci Shiba v Massachusettsu

Nekaj ​​pasem psov je tako znanih kot Shiba Inu. Ti psi, ki izvirajo iz Japonske, so postali svetovni fenomen.

Čeprav ni za vsakogar, niša, ki jo zapolnijo ti psi, jih naredi brez pameti za mnoge ljudi, ki si želijo “zanimiv” psa in še vedno želijo imeti nekaj poslušnosti. Želimo vam vse najboljše pri iskanju Shiba Inuja!

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Shiba v Massachusettsu, si lahko ogledate:

Preden kupite pasmo psa Shiba Inu pri vzreditelju v Massachusettsu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »Najboljši vodnik za lastništvo Shiba Inu” spodaj: