7 najboljših rejcev šnavcerjev v Wisconsinu! (2022)

Rejci šnavcerjev v Wisconsinu

Tukaj je vprašanje, ki ga imamo za vas, če iščete rejce šnavcerjev v Wisconsinu. Torej ste se odločili posvojiti mladička šnavcerja in živeti v čudoviti zvezni državi Wisconsin? Seveda je prva stvar, ki jo morate storiti, najti najboljše rejce šnavcerjev v Wisconsinu.

V tem priročniku navajamo najboljše rejce šnavcerjev v Wisconsinu. Ta seznam smo utemeljili na več pomembnih dejavnikih, kot so ugled rejca, zdravstveni pregledi, ki jih izvajajo, njihove izkušnje z vzrejo psov itd.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev šnavcerjev v Wisconsinu, si oglejte ta priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci maltežanov v Wisconsinu in Najboljši rejci havancev v Wisconsinu.

Mladički šnavcerja naprodaj v Wisconsinu

Mladički šnavcerja naprodaj v Wisconsinu

Iskanje priznanih rejcev šnavcerjev je edini način, da zagotovite zdravega in temperamentno zdravega mladička šnavcerja, ki bo vaše življenje obogatil z ljubeznijo. Potopimo se naravnost v seznam najboljših rejcev šnavcerjev v Wisconsinu.

Priporočila za izdelke šnavcerja: Najboljši komplet za nego psov in Najboljše keramične sklede za pse.

1. PuppySpotovi šnavcerji za Wisconsin

Šnavcerji PuppySpot za Wisconsin

Ker iščete rejce šnavcerjev v Wisconsinu, priporočamo, da si ogledate platformo PuppySpot. PuppySpot je tržnica, kjer lahko brskate po razpoložljivih mladičkih šnavcerja iz udobja svojega doma v Wisconsinu. Po mladičkih šnavcerja lahko brskate na telefonu ali računalniku.

Vsi rejci šnavcerjev morajo opraviti presejalni postopek, tako da vam ni treba preveč skrbeti, da bo vaš mladiček prispel k vam s pošiljanjem. Preden nadaljujete z iskanjem mladička šnavcerja za prodajo v Wisconsinu, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Družinski dojenčki šnavcerja

Družinski dojenčki šnavcerja

S sedežem v Melroseu, Wisconsin, Family Schnauzer Babies (ustanovila gospa Andrea M. Mikkelson) je eden najbolj cenjenih (miniatura in igrača) Rejci šnavcerjev v državi. Vsi njihovi šnavcerji so ljubeče vzgojeni doma in so predani zagotavljanju najboljše storitve za stranke. Nahajajo se v bližini slapov Lacrosse in Black River Falls, WI, zato jih, če ste na tem območju, preverite.

Pri Family Schnauzer Babies se cene mladičkov šnavcerja začnejo pri 1800 $. Mladički Blue ali Chocolate Merle imajo višjo ceno. Hranijo tudi mladičke Teacup Schnauzer s cenami od 3000 $. Upoštevajte, da FSB zaračunava ločeno stroške pošiljanja in zadrževanja za potrjena legla.

Cene za mladičke šnavcerja v Wisconsinu vključujejo stroške sterilizacije/kastracije, dve cepljenji, kupiranje repa, razglistenje, odstranjevanje dlake in mikročipiranje. Vsak kuža ima tudi osnovni komplet z zdravstveno in cepilno evidenco, odejo z vonjem po jezu, nekaj žvečilnih igrač, vitamine za teden dni in nekaj hrane.

Njihovi mladički šnavcerja za prodajo v Wisconsinu so registrirani pri AKC in AMSC. Ti cenjeni rejci hranijo svoje pse z vrhunsko prehrano in so še posebej pozorni na zdravstvene preglede. Njihovi psi pred vzrejo opravijo različne genetske teste, da zagotovijo zdrave mladičke.

Podrobnosti o dojenčkih družinskega šnavcerja

3. Avini miniaturni šnavcerji

Avini miniaturni šnavcerji

Ta vzreditelj nima spletne strani, ima pa Facebook stran. Nahajajo se v Wheeler, WI, 54772. Avini mladički miniaturnega šnavcerja, ki so naprodaj v Wisconsinu, so ljubeče vzgojeni doma, njeni mladički in starši pa so ljubeči, zvesti, sladki, igrivi in ​​pametni. Zdravje, konformacija in razpoloženje so glavne prednostne naloge za Avine miniaturne šnavcerje, ki so naprodaj v Wisconsinu.

Podrobnosti o Avinih miniaturnih šnavcerjih

  • naslov: Wheeler, Wisconsin 54772
  • družabni mediji: @schnauzerwi na Messengerju/Facebooku

4. Fernweh miniaturni šnavcerji

Fernweh miniaturni šnavcerji

Fernweh Miniature Schnauzer, ki se nahaja v severni Indiani, približno 5 ur od Wisconsina po cesti, je ugleden vzreditelj, ki mu lahko zaupate. Za lastnico Erico Wysong je posvojitev šnavcerja družinska zadeva, ki jo jemlje zelo resno. Wysong se zavzema za vseživljenjsko študijo pasme in verjame v ustrezen program socializacije.

Fernweh s strogimi zdravstvenimi kartotekami beleži genetsko sestavo svojih psov, da prepreči genetske težave v njihovih krvnih linijah. Družina Wysong je odprta, poštena in sočutna ter je na voljo za odgovarjanje na vprašanja o svojih mladičkih 24/7/365.

Vsi njihovi mladički miniaturnega šnavcerja v Wisconsinu so podvrženi genetskemu testiranju, njihov vzrejski program pa je zavezan dobremu počutju pasme. Imajo tudi strog protokol ujemanja mladičev s strogim postopkom intervjuja, da zagotovijo, da se vsak mladiček ujema s pravo družino.

Podrobnosti o miniaturnem šnavcerju Fernweh

5. Klasični velikanski šnavcerji

Klasični velikanski šnavcerji

Če vas zanima mladička velikanskega šnavcerja, se obrnite na lastnico klasičnih velikih šnavcerjev, Mary E. Falls iz Wisconsina. Nahajajo se v mestu Baraboo v Wisconsinu. Klasični orjaški šnavcerji so svoj program vzreje začeli leta 1992 z uvozom dveh šampionskih psov WSF iz Nemčije.

Vsi njihovi orjaški šnavcerji imajo OFA certifikat kot dobri ali odlični. Psi imajo pri vzreji tudi normalno ščitnico, oči pa imajo CERF očiščene.

Lastniki prav tako strogo sledijo etičnemu kodeksu, ki ga določita ameriški klub velikih šnavcerjev in delovna zveza reisenschnauzer. Na kratko: 40 let izkušenj z vzrejo in odlične krvne linije so zaščitni znaki vzrejenih programov klasičnega velikanskega šnavcerja.

Podrobnosti o klasičnem velikanskem šnavcerju

6. Crivitz standardni šnavcerji

Crivitz standardni šnavcerji

Crivitz Standard Schnauzer je svoj program vzreje začel leta 2001 s šampionskimi krvnimi linijami. Zavzemajo se za ohranjanje videza soli in popra, po katerem so znani šnavcerji. Pisarne Crivitz se nahajajo na severovzhodu WI, eno uro severno od Green Baya.

Lastnica Amy Shaffer je od AKC prejela celo oznako Breeder of Merit. To kaže na njeno zavezanost zagotavljanju najboljšega zdravja, konformacije in poslušnosti. Vsi njeni psi so registrirani v AKC in celo sterilizirajo in kastrirajo mladičke kakovosti hišnih ljubljenčkov.

Podrobnosti o standardnem šnavcerju Crivitz

7. Posvojitev šnavcerja Wisconsin

Posvojitev Wisconsinskega šnavcerja

Posvojitev rešenega šnavcerja je najbolj zadovoljujoča stvar, ki jo boste storili. Navsezadnje boste rešili življenje. Posvojeni psi imajo pogosto številne prednosti: lahko so kastrirani/kastrirani, naučeni na kahlico in se družijo z drugimi psi.

Podrobnosti o posvojitvi Wisconsinskega šnavcerja

Kako izbrati rejca šnavcerjev v Wisconsinu

Kako izbrati rejca šnavcerjev v Wisconsinu

Preden se odločite za rejca šnavcerjev v Wisconsinu, jim postavite več vprašanj. V zameno bodite pripravljeni odgovoriti na več vprašanj rejca. Navsezadnje dober vzreditelj mladička šnavcerja nikoli ne bo predal potencialnemu lastniku.

Če jim je resnično mar za svoje pse, bodo poskrbeli, da se bo mladiček dobro ujemal z vašim gospodinjstvom. Poklicati morate več rejcev in prositi za ogled njihovega obrata. Psarne naj bodo videti čiste in dobro vzdrževane. Najpomembneje je, da morajo imeti prijazen in zdrav videz šnavcerjev.

Pomembno je tudi, da so rejci registrirani na spletni strani AKC in uradni spletni strani šnavcerskega kluba Amerike. V skladu s tem imate klub standardnih šnavcerjev, klub miniaturnih šnavcerjev in klub velikih šnavcerjev Amerike.

Dobri rejci porabijo veliko časa in truda, da zagotovijo, da imajo njihovi mladički najboljši možni temperament in genetsko zdravje. Da bi to zagotovili, pred vzrejo opravijo zdravstvene preglede svojih šnavcerjev. Po rojstvu opravijo tudi en ali dva kroga cepljenja, razglistitev in osnovne veterinarske preglede svojih mladičkov.

Svoje mlade šnavcerje se celo družijo in šolajo, preden jih pošljejo na njihove potencialne domove. Nekateri pomembni testi, ki jih izvajajo, so PRA, OFA in drugi genetski ali DNK testi. PRA pomeni progresivna atrofija mrežnice. To je pogosta genetska motnja pri šnavcerjih, zaradi katere lahko pes oslepi.

To stanje je dedno, kar pomeni, da se lahko prenese s staršev na potomce. Včasih lahko starš Šnavcer nosi gen za PRA, vendar morda ne razvije bolezni. Zato je testiranje sline ali krvi psa v kateri koli starosti najboljši način za zagotovitev, da se bolezen ne prenese na mladiče. Dobri rejci ponujajo tudi jamstva za zdravje in temperament.

To pomeni, da bodo mladička dobrovoljno vzeli nazaj, če bi se v prvem letu pojavila kakšna zdravstvena ali vedenjska težava. Ugledni rejci bodo imeli tudi dolge čakalne dobe za mladička – včasih se to čakanje lahko raztegne tudi do enega leta. Konec koncev bodo njihovi mladički šnavcerja zelo povprašeni, zato boste morali biti potrpežljivi, če želite določeno barvo dlake ali oči.

Več informacij o šnavcerjih iz Wisconsina

Več informacij o šnavcerjih iz Wisconsina

Pasma Šnaucer je na voljo v treh različnih velikostih: miniaturne, standardne in velikanske. Beseda ‘šnavcer« je v nemščini za gobec ali brke. To je primerno ime, saj imajo vse tri sorte čudovite košate brade in goste obrvi.

  • Miniaturni šnavcer je 17. na AKC-jevem seznamu najbolj priljubljenih pasem psov. Sprejete barve plašča mini so solna, črno srebrna in enobarvna črna. Mini tehtajo približno 15 funtov in so visoki približno meter.
  • Standardni šnavcer je po priljubljenosti ocenjen na 85. mestu in tehta od 30 do 50 lb. Njegova višina je približno 1,5 ft. Njihova žičnata dlaka je solno-poprana ali črna.
  • Velikanski šnavcer tehta do 85 lb. Ta sorta ima dvojno dlako, ki je bodisi solno-poper ali polno črna. Je 79. na AKC-jevi lestvici priljubljenosti.

Vse tri sorte so pametne, ljubeče, inteligentne in zveste. So dokaj enostavni za treniranje in so odlični psi čuvaji.

Zaključek za “najboljše rejce šnavcerjev v Wisconsinu”

Zaključek za najboljše rejce šnavcerjev v Wisconsinu

Več rejcev miniaturnih, standardnih in velikanskih Šnavcer pasma v Wisconsinu. Prosim, pogovorite se z različnimi rejci in pojdite samo s tistim, s katerim se počutite najbolj udobno. Zgornji seznam vključuje zelo cenjene rejce, ki sledijo etičnemu kodeksu, kot ga določajo klubi ameriških šnavcerjev.

Predani so ustvarjanju zdravih krvnih linij, njihovi mladički pa imajo dobre temperamente. Prav tako se do vseh svojih psov obnašajo kot do družine. Prepričani smo, da boste pri enem od zgornjih rejcev našli zdravega in ljubečega šnavcerja. Vso srečo.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev šnavcerjev v Wisconsinu, si lahko ogledate:

Preden prinesete domov šnavcerja od vzreditelja v Wisconsinu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »Vodnik za pasmo psov miniaturnega šnavcerja” spodaj: