7 najboljših rejcev tribarvnega bernedoodla v ZDA! (2022)

Vrhunski tribarvni rejci Bernedoodle-v-ZDA

Očarljivi Bernedoodle ima puhasto, mehko dlako, ki je večinoma hipoalergena in se ne izgubi. Ti psi združujejo pudlja in bernskega planšarja ter imajo sladke, zveste, pametne in zabavne osebnosti. Ker ti psi podedujejo dlako svojega starša pudlja in barvo bernskega planšarja, ki se ne izliva, so na voljo v različnih barvah dlake, ki so tako edinstvene kot njihovi hibridni starši.

Tribarvni Bernedoodle ima črno, rjavo in belo barvo. Na obrazu je lahko ali pa tudi ne. Tribarvni bernedoodles imajo podoben videz kot bernski planšarski psi. Pogosto imajo tribarvni Bernedoodles omejene ali polne bele maske. Poleg tega so tribarvni mladički Bernedoodle za prodajo ena izmed najbolj iskanih barv v družini Bernedoodle.

Če iščete tribarvni Bernedoodle, ki bi ga lahko dodali svoji družini, imamo za vas poskrbljeno. Nadaljujte z branjem, da boste našli najboljše rejce v državi!

Drugi članki, ki bi jih želeli: Vrste barv Bernedoodle in rejci Merle Bernedoodle.

1. Utah Bernedoodles

Utah Bernedoodles

Utah Bernedoodles vas pozdravlja v svetu Bernedoodles! Že leta vzgajajo nekaj najboljših tribarvnih mladičkov Bernedoodle za prodajo v Združenih državah.

Bili so eni prvih rejcev v Ameriki, ki so namenoma križali bernca s pudli. Ekipa je trdo delala, da je razvila program, ki poudarja zdravje, miren temperament in lepe barve. Ekipa je specializirana za tri-barve, Sable tri-barve, Merle tri-barve in Fantome. Občasno imajo črno-bele.

Več o njihovih Bernedoodlesih lahko izveste na njihovi spletni strani. Prav tako ne pozabite preveriti njihove strani Razpoložljivi mladički in informacije o prihajajočih leglih.

Informacije o vzreditelju tribarvnega Bernedoodleja:

2. Country Hill Bernedoodles

Country Hill Bernedoodles

V prelepih gričih zahodnega NY so družinski vzreditelji dobro usposobljenih tribarvnih bernedoodlov. Potem ko se je njihovi družini pridružil mini Goldendoodle, so vedeli, da je svet doodle pravi kraj zanje. Ker so dolgo in trdo iskali popolnega psa, so tako navdušeni, da vam lahko predstavijo svoje Bernedoodles. Njihovi psi so člani njihove družine in komaj čakajo, da vam najdejo novega člana. Psi tega rejca so zdravi, ljubeči, zvesti in družinsko naravnani.

Njihovi starši, registrirani v AKC, so bili testirani na genetske motnje in imajo odlične družinske osebnosti. Zanje gre vse za ljudi in najsrečnejši so, ko so z družino, se igrajo, crkljajo in nas smejijo. Mladički Country Hill Bernedoodle so vzgojeni v družinskem domu, njihovi otroci jih vsak dan crkljajo in imajo genetsko zajamčeno 24 mesecev. V skoraj vsakem leglu imajo naprodaj več tribarvnih mladičkov Bernedoodle.

Informacije o vzreditelju tribarvnega Bernedoodleja:

3. AKA’S Tri-Color Bernedoodles

AKA'S Bernedoodles

V Illinoisu je AKA’s Bernedoodles eden najboljših rejcev tribarvnih Bernedoodles. Njihovo ime psarne, AKA, izhaja iz prve črke imen vsake od njihovih hčera – Amanda, Katie in Abby. Vsi v družini so vključeni v nego in vzgojo svojih mladičkov Bernedoodle, vključno z otroki in vnuki. Kot rejec se že od leta 2002 posvečajo vzreji zdravih, visokokakovostnih tribarvnih bernedoodlov.

Mladički se nahajajo na priročnem mestu v severnem Illinoisu. Vendar so našli ljubeče domove po vsej državi, vključno s Chicagom, Batavijo, Napervilleom in St. Charlesom, ki so vse manj kot eno uro stran.

AKA’s Bernedoodles je priznan vzreditelj Bernedoodles z dolgoletnimi izkušnjami. Njihov cilj je vzrejati zdrave pse umirjenega značaja in odlične konformacije. Njihovi psi so na voljo v mini, srednjih in standardnih velikostih. Poleg tega imajo njihovi Bernedoodles čudovite tribarvne plašče, ki so edinstvene za vsakega psa.

Informacije o vzreditelju tribarvnega Bernedoodleja:

Za več si oglejte: Standardni rejci Bernedoodle v ZDA!

4. Doodles Ocoee River

Doodles Ocoee River

Ocoee River Doodles je v lasti in upravljanju sester Jonie in Kristy. Kot otroci so imeli mladičke, mucke, konje, race, zajce in nekaj časa celo noje!

Njihove dogodivščine z živalmi v bližini jih spominjajo na dedka, ki je imel rad živali.

Zdaj so »odrasli« s svojimi domovi, možemi in otroki in še vedno ju ljubijo vse vrste kosmatih živali. In tako kot jih je navdihnil dedek, upajo, da bodo svoje stranke navdušili na kakšen majhen način.

Njihovi tribarvni Bernedoodles so vsi družinski hišni ljubljenčki in ne vzrejajo velikega števila psov. Pravzaprav je to družinsko podjetje in delo ljubezni. Med svojimi dnevi porabijo veliko časa za razvajanje svojih kužkov z veliko ljubezni. Njegovo poslanstvo je zagotoviti družinam lepe, inteligentne, zdrave in ljubeče hišne ljubljenčke. Vzgajajo samo mladičke, ki bi si jih želeli kot člana lastne družine.

Informacije o vzreditelju tribarvnega Bernedoodleja:

5. Prijetne ljubke v kabini

OCozy Cabin Cuddles

Po srečanju leta 2015 in odkritju njunih skupnih interesov sta se Nathan in Joseph začela pogovarjati o uresničitvi svojih sanj. Rojen je bil Cozy Cabin Cuddles.

Med odraščanjem sta oba cenila družbo, ki jo lahko zagotovijo hišni ljubljenčki, in zavezana sta, da bosta enako veselja zagotovila tudi drugim.

Uživajo v odličnem druženju s hišnimi ljubljenčki in so predani zagotavljanju vrhunskih hišnih ljubljenčkov, da bodo lahko drugi izkusili enako srečo. Vsi njihovi tribarvni mladički Bernedoodle so deležni redne vadbe in socializacije, ogrevanje in klimatizacija za svoje pse pa se jim zdi nujna. To se je izkazalo za močne, čudovite tribarvne mladičke Bernedoodle!

Informacije o vzreditelju tribarvnega Bernedoodleja:

6. Highfalutin Furry Babies

Highfalutin Furry Baby

Lastniki Highfalutin Furry Babies živijo na sončni Floridi s svojimi tremi otroki. Imata dve hčerki Lexie in Emme ter sina Prestona. Od leta 2011 živijo na Floridi in so se morali prilagoditi poletjem, ki prihajajo iz Michigana. So se pa kar lepo ustalili in na polno uživali v stanju. Njihove dnevne naloge vključujejo:

  • Pomoč Highfalutin Furry Babies pri vsakodnevnih opravilih.
  • Skrb za svoje otroke.
  • Skrb za svoje kosmate dojenčke.

Družina ima že od nekdaj psa (še preden so imeli otroke). Ko so odraščali, so bili obkroženi s psi. Živali so bile od nekdaj tema pogovorov v njihovi hiši.

Pri Highfalutin Furry Babies so predani temu, da ostanejo povezani z vsemi svojimi strankami. Obiščite njihovo spletno stran za priporočila in veliko koristnih informacij. Zelo so selektivni glede tega, kdo bo enega od svojih tribarvnih bernedoodlov odnesel domov. Highfalutin Furry Babys z veseljem odgovori na vsa vaša vprašanja in pozdravlja vas in vašo družino!

Informacije o vzreditelju tribarvnega Bernedoodleja:

7. Namaste Bernedoodles

Namaste Bernedoodles

Zadnji na seznamu rejcev tribarvnih bernedoodlov je Namaste Bernedoodles. Ko je njihova družina iskala novega pasjega spremljevalca, so se lastniki Namaste Bernedoodles začeli zanimati za pasmo Bernedoodle. Skozi leta so imeli v lasti več različnih pasem, vključno z več labradorci, velikim Pirenejem, nemškim ovčarjem, angleškim seterjem in nekaj mutavci, in končno so bili utrujeni od čiščenja pasje dlake!

Želeli so inteligentnega psa, ki ga je mogoče naučiti in ljubkega psa, ki ne bo linjal. Ko so opravili malo raziskav, je bil Bernedoodle očitna izbira!

Namaste starši so obsežno pregledani glede zdravja in temperamenta in noben pes, ki ne opravi teh testov, ne postane starš Namaste. Njihove mladiče pošiljajo po vseh Združenih državah, zlasti v Kalifornijo in New York, saj so v te zvezne države v zadnjih nekaj mesecih že poslali na desetine Bernedoodlov.

Ponujajo najbolj kakovostne tribarvne mini bernedoodle, labradoodle, goldendoodle in standardne pudlje na trgu.

Informacije o vzreditelju tribarvnega Bernedoodleja:

Tribarvni mladički Bernedoodle

Bernedoodle ima to prednost, da ima enako barvo kot drugi pes in je še vedno videti drugačen. Na primer, nekateri Bernedoodles imajo bel žarek, medtem ko drugi morda nimajo belega. Prosimo, da si ogledate slike na spletnih straneh različnih rejcev, da vidite raznolikost tribarv, ki jih ponujajo.

Bernedoodles, rojeni z oznakami rje, so lahko videti skoraj črni, črni in beli ali pa so videti skoraj trdni črni, črno-beli. Če pogledate pod rep novorojenega kužka, lahko ugotovite, ali se bo pojavila rja. Če je pod repom rja, bo s starostjo porjavel.

Tribarvni bernedoodles imajo enak barvni vzorec kot bernski planšarski pes. Plašči Bernedoodle lahko zbledijo iz črne v srebrno in iz rjave v smetano.

Kako izbrati vzreditelja tribarvnih bernedoodles?

Kako izbrati vzreditelja Tri Color Bernedoodles?

Vzreja tribarvnih bernedoodles zahteva izkušenega rejca, ki bo leta posvetil spoznavanju generacij. Starše je treba testirati glede barve, da ugotovijo, ali bo njihov mladič tribarven.

Rejci bi morali zagotoviti, da so njihovi mladiči razglisteni in da so prejeli prve injekcije, s potrdilom kvalificiranega veterinarja, ki to potrjuje. Za vzgojo popolnih psov spremljevalcev in družinskih hišnih ljubljenčkov bodo vložili veliko truda v zdravje in razvoj svojih kužkov.

Kje najdete vzreditelja Tri-Color Bernedoodles?

Dandanes rejci tržijo svoja razpoložljiva legla prek spletnih mest, strani družbenih medijev in oglasov. Naučite se razlikovati med prevaro mladičev od zakonitega vzreditelja, če iščete mladičke Bernedoodle za prodajo na spletu.

Nobenega dvoma ni, da so Bernedoodles znana oblikovalska pasma. Če iščete naokoli, boste zagotovo našli veliko rejcev Bernedoodle v bližini. Ne pozabite pa, da bi morali iskati uglednega vzreditelja.

Mlini mladičev in rejci ne posvečajo veliko pozornosti zdravju svojih psov, zato se jim izogibajte. Namesto tega poiščite rejce, ki so prisotni že dlje časa.

Tribarvni Bernedoodle je v idealnem primeru treba kupiti pri rejcu z dobrimi izkušnjami in številnimi pozitivnimi povratnimi informacijami.

Zaključek za najboljše rejce tribarvnega bernedoodla v ZDA

Najboljši rejci tribarvnega bernedoodla

Tribarvni bernedoodli imajo čudovit videz, brezhibno duhovitost in lahkoten temperament, zaradi česar so eni najboljših pasem doodle.

Odločitev za nakup hišnega ljubljenčka je vedno pomembna. Pomagalo bi, če bi tribarvne mladičke Bernedoodle kupili samo od uglednih rejcev, da bi se izognili prihodnjim glavobolom.

Če iščete najboljšo izkušnjo pri nakupu hišnih ljubljenčkov, vas 7 najboljših tribarvnih rejcev Bernedoodle, omenjenih na tem seznamu, ne bo razočaralo.

Všeč vam bo tudi: