7 najboljših rejcev Vizsla v Iowi! (2022)

Rejci Vizsla v Iowi

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rejce Vizsla v Iowi. “Če si lastnik Vizsle, ti živi na vrhu glave.” Gre za starodavni pregovor, ki prihaja iz Madžarske, od koder izvira Vizslas. Vizslas hrepenijo po pozornosti in ne želijo živeti daleč od svojih človeških sopotnikov.

Če so aktivnost, entuziazem in energija besede, s katerimi bi opisali svoj življenjski slog, ste izbrali pravo pasmo psa. Vizslas spadajo v lovsko skupino in so pasma, ki jo priznava AKC, ki bo vsak dan zahtevala veliko vadbe.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Vizsla v Iowi, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci mopsov v Iowi in Najboljši rejci psov v Iowi.

Mladički Vizsla za prodajo v Iowi

Mladički Vizsla za prodajo v Iowi

Ta vodnik psov vam bo povedal o najboljših rejcih Vizsla v Iowi in vam pomagal izbrati pravega.

Priporočila izdelkov Vizsla: Najboljši pasji pasji pasji Go Pro in Najboljši šampon za matirano pasjo dlako.

1. Jackpot Vizslas

Jackpot Vizslas

Jackpot Vizslas so verjetno najboljše mesto za pridobitev enega od mladičkov Vizsla v Iowi. Ponujajo nepremagljivo triletno zdravstveno garancijo pred kakršno koli smrtno genetsko motnjo vašega mladička Vizsla. Julie in Jeff sta glavna vzreditelja te psarne, ki ju deli prirojena ljubezen do pasme.

Mladičke Vizsla vzgajajo že več kot dvajset let in so navdušeni nad to atletsko pasmo. Njihovi mladički imajo registracijo AKC, starosti primerna cepiva, popolno zdravljenje proti glistam, odstranjene kremplje in kupirane repe.

Poleg tega vzreditelj pošlje tudi vzorec svoje trenutne pasje hrane. Pošiljajo tudi, če nimate sedeža v Iowi. Poleg tega lahko svojega mladička Vizsla rezervirate tako, da plačate 500 $ vnaprej (nepovratna).

Podrobnosti o Jackpotu Vizslas

2. Leusink Vizslas

Leusink Vizslas

Ta psarna je družinsko podjetje, ki ga vodi družina Leusink v Iowi. Sta ljubek par, ki živi s svojimi štirimi otroki in vzreja mladičke Vizsla v Iowi. Aaron in April sta vodilna vzreditelja, medtem ko njuni otroci pomagajo mladičkom Vizsla pri socializaciji.

S svojimi več kot 20-letnimi izkušnjami pri vzgoji psov in vzreji kakovostnih Vizslas so si na družbenih omrežjih pridobili dobro podobo in si prislužili številne stalne stranke.

Vzreditelj zagotavlja dveletno zdravstveno garancijo in registracijo AKC za svoje mladičke. Poleg tega vaš mladiček Vizsla prejme starostno primerna cepiva ter se razglisti in odstrani kremplje, preden odide v svoje domove za krzno.

Podrobnosti o Leusink Vizslas

3. Big Creek Vizslas

Big Creek Vizslas

Big Creek Vizslas je še ena psarna, ki jo morate preveriti, če iščete mladičke Vizsla za prodajo v Iowi. So družina ljubiteljev Vizsla, ki se ukvarjajo z vzrejo mladičev Vizsla od leta 2006. Big Creek Vizslas je ustanovila Heather, primarna vzrediteljica psarne.

Skupaj z družino vzgaja zdravega in razpoloženega Vizslasa. Njihovi mladički so dobro socializirani in vzgojeni kot družinski člani, s humanim ravnanjem. Poleg tega imajo njihovi mladički Vizsla registracijo AKC in jih lahko rezervirate za minimalno pristojbino v višini 200 $.

Podrobnosti Big Creek Vizslas

4. Vizslaville

Vizslaville

David in Leann Schemmel sta vodilna rejca psarne Vizslaville. Je družinsko vodeno podjetje, zato mladičke vzgajajo v domačem okolju, kjer komunicirajo z otroki. Njihovi mladički Vizsla so dobrega temperamenta in konformacije ter pripravljeni na lovske uspehe.

Ko pri njih kupite mladička Vizsla, dobite registracijo AKC, kupirane repe, cepivo, primerno starosti, in razglisteno (dva do trikrat). Toda najboljši del?

Svojega kužka lahko rezervirate samo za 100 $. Vendar ne pozabite, da so rejci pozorni, da svoje mladiče namestijo v ljubeče in skrbne domove. Pričakujete lahko nekaj vprašanj o sebi in svojem življenjskem slogu.

Podrobnosti o Vizslaville

5. Schaben Vizslas

Schaben Vizslas

Schaben Vizslas je še ena družinska psarna v lasti in vodenju družine Shaben. Ta vzreditelj vzgaja pse Vizsla kot svoje družinske člane. Njihovo osebje – družinski člani – pomaga svojim mladičkom Vizsla pri zgodnji socializaciji.

Poleg tega aktivno sodelujejo v lovskih testih AKC, da bi mladičkom pomagali, da se jih je mogoče usposobiti in udobno ob drugih živalih. Ta psarna vsako leto proizvede eno do dve legli, zato poskrbite, da jih kontaktirate, ko se odločite za nakup svojega mladiča Vizsla.

Schaben Vizslas Podrobnosti

6. Sure Shot Vizslas

Seveda, Vizslas

Če iščete mladičke Vizsla za prodajo v Iowi, boste morda želeli poskusiti Sure Shot Vizslas. Dajo 10 % popust, če ste služili državi, ker so to storili tudi njihovi otroci. Psarna vodi velika družina, ki vključuje šest odraslih z prirojeno strastjo do lova in psov.

So novi pri vzreji mladičev Vizslas. Vendar pa je vzreditelj prejel AKC-jevo priznanje Breeder of Merit z drugo pasmo. Če želite vzreditelja z več izkušnjami v vzreji Vizsla, lahko to psarno preskočite.

Njihovi mladički odraščajo z družinskimi člani in so deležni neizmerne ljubezni in skrbi. Vzreditelj se osredotoča na to, da svoje mladiče namesti v domove, kjer bodo deležni enake naklonjenosti v družini.

Podrobnosti Sure Shot Vizslas

7. Prerijski greben Vizslas

Prairie Ridge Vizslas

Zadnji na seznamu najboljših rejcev Vizsla v Iowi je Prairie Ridge Vizslas. Vendar pa ta vzreditelj nima sedeža v Iowi, ampak živi v sosednji zvezni državi Kansas. Mitch (ki dela v proizvodnji kot varilec) in Cindy Staatz (učiteljica v osnovni šoli) so lastniki in vodilni rejci te psarne.

Njihov objekt je klimatiziran in opremljen z vsem, kar omogoča udobno življenje mladičkov Vizsla in njihovih pasjih staršev. Preden odpeljete svojega mladička Vizsla domov, dobite v vašem kužku nameščeno celotno aplikacijo AKC in mikročip.

Poleg tega prihajajo s kupiranimi repi, odstranjenimi kremplji, razglistenimi in cepljenimi s starostno primernimi cepili. Čeprav morda niso ravno v Iowi, jih kontaktirajte in preverite. Imajo dolgoletne izkušnje z vzrejo z odličnimi splošnimi ocenami na Facebooku.

Schaben Vizslas Podrobnosti

Kako izbrati vzreditelja Vizsla v Iowi

Kako izbrati vzreditelja Vizsla v Iowi

Vedno smo rekli: “lastništvo hišnega ljubljenčka je privilegij in odgovornost.” Če želite izpolniti svojo odgovornost do svojega mladička Vizsla, jih morate dobiti od vzreditelja, ki se počuti enako. Izbira rejca nikoli ne bi smela potekati prenagljeno; vedno raziščite, preden dokončno določite vzreditelja.

Tukaj je nekaj stvari, ki jih morate storiti:

  • Naredite ustrezno raziskavo o Vizslasu: Neizogibno boste padli na čar Vizslasa. Vidimo jih in takoj si jih želimo. Toda preden se odpravite loviti rejce, vztrajamo, da raziščete pasmo samo. Vaše raziskave in znanje o tej čudoviti pasmi vam bodo pomagali izbrati pravega vzreditelja zase.
  • Poiščite informacije v Googlu ali drugih iskalnikih: 21. stoletje je in zdi se, da Google ve vse … no, ne vsega. Vendar pa lahko z obsežnim iskanjem v Googlu pridobite veliko potencialnih strank o rejcih. Vendar pa smo ta seznam naredili, če želite prihraniti čas.
  • Ne pozabite na svoje prijatelje: Dobrodelnost se začne doma. In ne oklevajte in vprašajte svojega prijatelja, ki je podkovan za pse, če pozna kakšnega vzreditelja za Vizslas.
  • Postavljajte vprašanja rejcem Vizsla in opazujte: Ko boste v ožji izbor uvrstili nekaj rejcev, začnite obiskovati njihovo posestvo in spoznati njihove rejske prakse in standarde. Bodite prepričani, da postavite vprašanja in opazujte njihovo govorico telesa, ko ste tam. Če se počutijo razdražene ali dajejo nenavdušene odgovore ali se zdi, da se mladički v njihovi bližini zdijo prestrašeni, morda niso ugledni vzreditelj, ki ga iščete.

Več informacij o Vizsli v Iowi

Več informacij o Vizsli v Iowi

Naša raziskovalna skupina je ulovila celotno internetno džunglo, da bi vam predstavila ta seznam sedmih rejcev Vizsla v Iowi. Vendar en vzreditelj ni v Iowi, ampak iz sosednje države.

Med njihovim raziskovanjem smo pretehtali več rejcev glede meritev, da bi zagotovili, da boste dobili le najboljše potencialne stranke. Poleg tega smo vključili tudi spletno stran, e-pošto, telefonsko številko in razpoložljive ročke za socialne medije za te rejce.

Zaključek za “rejce Vizsla v Iowi”

Zaključek za najboljše rejce Vizsle v Iowi

Veš to Vizslas vsak dan zahtevajo aktivnosti na prostem in veliko vadbe. Njihova rustikalna koža z rdečim plaščem in njihova vitka oblika telesa jih ločita v množici.

Ko kupujete mladička Vizsla pri katerem koli rejcu z našega seznama za Iowa, kupujete psa spremljevalca, ki bi rad šel z vami na tek, pohodništvo ali sprehod. Prepričani smo, da vam bo ta seznam pomagal najti pravega vzreditelja in svojega mladička Vizsla boste kmalu odpeljali domov.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Vizsla v Iowi, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička Vizsla od vzreditelja v Iowi, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate “Pasma psov Vizsla – Kaj morate vedeti” spodaj: