7 najboljših rejcev Yorkie v Virginiji! (2022)

Rejci Yorkie v Virginiji

Če iščete najboljše rejce Yorkie v Virginiji, ste prišli na pravo mesto. Yorkshire terierji so majhna pasma, ki tehtajo približno sedem funtov. Prvotno so bili vzrejeni v 19. stoletju v Yorkshiru v Angliji. Pasma Yorkie je energična, ljubka, igriva in je odličen spremljevalec.

Vendar pa je pomembno omeniti, da pasma trpi zaradi ločitvene tesnobe. Če ste veliko doma, to ne bi smel biti problem. Če pa ste pogosto zunaj hiše, lahko razmislite o tem, da bi dvema Yorkijem dali za vedno dom. Ko iščete vzreditelja Yorkie, se morate prepričati, da je rejec ugleden. Spodaj vam bomo predstavili nekaj najboljših rejcev Yorkie v Virginiji.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Yorkie v Virginiji, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci psov v Virginiji in Najboljši rejci koker španjelov v Virginiji.

Mladički Yorkie naprodaj v Virginiji

Mladički Yorkie naprodaj v Virginiji

Da bi vam pomagali pri odločitvi, kje kupiti mladičke Yorkie za prodajo v Virginiji od najboljšega možnega rejca, smo sestavili spodnji seznam.

Priporočila izdelkov Yorkie: Najboljši pasji šamponi proti linjanju in Najboljše pasje sklede, izdelane v Združenih državah.

1. PuppySpot’s Yorkies For Virginia

PuppySpot's Yorkies za Virginijo

Ker iščete rejce Yorkie v Virginiji, priporočamo, da si ogledate spletno platformo PuppySpot. PuppySpot je zaupanja vredna in ugledna tržnica za pse, kjer lahko brskate po razpoložljivih mladičkih Yorkie kar iz udobja svojega doma v Virginiji.

Najbolje bi bilo, da ne pozabite, da morajo vsi rejci jorkširskega terierja s mladički na seznamu izpolnjevati stroge smernice PuppySpot, tako da ste lahko prepričani, da bo vaš pes varno odpremljen na vaš dom v Virginiji. Preden nadaljujete na pot za mladička Yorkie za prodajo v Virginiji, si oglejte spodnjo povezavo do spletnega mesta.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Caraneal Yorkshire terierji

Caraneal Yorkshire terierji

Ko iščete mladičke Yorkie za prodajo v Virginiji, predlagamo, da si ogledate Caraneal Yorkshire terierje. Ta vzreditelj ima 40 let izkušenj z razstavljanjem Yorkijev, vendar je vzredil tudi nekaj najboljših jorkširskih terierjev v pasmi.

Ta vzreditelj je osvojil številne nagrade, vključno z nagrado Yorkshire terier Club of Americas v letih 2016 in 2017 za rejca, lastnika in skrbnika številka ena. Vsi Yorkiji tukaj so vzgojeni v rejčevem domu in zanje ljubeče skrbijo, dokler niso pripravljeni oditi v svoje večne domove.

Vsak mladiček, ki se prodaja pri tem rejcu, ima garancijo za dobro zdravje in mora biti steriliziran ali kastriran. Vsi mladički bodo tudi aktualni na cepljenju in razglisteni, preden bodo pripravljeni. Vzreditelj mladičkov posvoji šele pri 12 tednih, saj potrebujejo ta čas, da dozorijo in so pripravljeni na odvzem matere in bratov in sester.

Podrobnosti o Caraneal Yorkshire terierjih

3. Chandler’s Run Yorkie Valley

Chandler's Run Yorkie Valley

Chandler’s Run vas bo morda pokril, če iščete mladičke Yorkie za prodajo v Virginiji. Ta vzreditelj ponuja mladičke in odrasle jorkširske terierje, registrirane v AKC. S štirimi desetletji izkušenj z vzrejo psov in dvema od teh desetletji z vzrejo Yorkijev, ne morete preseči izkušenj tega rejca.

Chandler’s Run Yorkie Valley ponuja tudi plemenske storitve za tiste, ki jih zanima. Poleg tega si lahko ogledate slike odraslih in mladičkov, ki so na voljo na njihovi spletni strani. Vse krvne linije Yorkijev so dokazane s testi DNK in so nameščene samo v domovih, ki so dokazano dobri ali odlični rejci.

Vsak mladiček ali odrasel Yorkie je veterinarsko pregledan, dobro socializiran, registriran v AKC in ima enoletno garancijo za genetsko zdravje. Cepljenja za Yorkies bodo aktualna tudi, ko bo pripravljena za prevzem.

Podrobnosti Chandler’s Run Yorkie Valley

4. Dragoceni družinski dragulji

Dragoceni družinski dragulji

Ko gre za Yorkies, ima Precious Family Jewels odličen ugled. Ta rejec, ki se nahaja v osrednji podeželski Virginiji, ima strast do vzreje in vzgoje ne le Yorkijev, temveč tudi Shih Tzujev. Mladički, ki jih zagotavlja ta vzreditelj, so zdravi in ​​imajo odlične temperamente.

Vzrediteljica priznava, da je svoje male drage do neverjetne razvajala, a ne toliko, da se ne bi lepo vedli, ko pridejo v svoje večne domove. Vsak Yorkie je pošten, etičen vzreditelj in ima podrobno zdravstveno kartoteko, cepljenje in razčiščevanje. Zapisi vključujejo tudi težo mladička in vse druge zdravstvene informacije, povezane z hišnimi ljubljenčki, ki bi jih morda potrebovali kot starš novega Yorkija.

Prejeli boste tudi veterinarsko poročilo in dveletno pisno zdravstveno garancijo, ko boste prevzeli svojega kosmatega prijatelja. Ta vzreditelj vključuje tudi paket za mladička, ki vam bo dal dovolj trenutne hrane mladiča, da zdrži nekaj dni, igračo, odejo in nekaj drugih stvari, ki vam bodo pomagale pri prehodu iz njenega doma v vaš.

Podrobnosti dragocenih družinskih draguljev

5. Chantailly čipkasti jorkširski terierji

Chantailly čipkasti jorkširski terierji

Chantailly čipkasti jorkširski terierji imajo citat, ki spreminja sanje v resničnost, in to je tisto, kar vzreditelj poskuša narediti tako, da jim zagotovi dobro zdravje in išče dom za vedno. Yorkies prihajajo samo iz visokokakovostnih krvnih linij in so prvaki AKC.

Pomembno je omeniti, da ima ta vzreditelj zelo strogo politiko kastracije in sterilizacije in da bo svoje Yorkije prodajal samo domovom, ki jih želijo za hišne ljubljenčke. Yorkiji tega rejca tehtajo od tri do štiri kilograme in so tako čudoviti, kot bi pričakovali, da bodo.

Chantailly Lace Yorkshire Terriers je zelo majhen vzreditelj, ki je v tem poslu že 30 let, od tega je 12 let rejec na razstavi. Vsi mladički jorkširskega terierja bodo v dobrem zdravju, ko bodo poslani domov z novimi lastniki.

Podrobnosti o čipkastih jorkširskih terierjih Chantailly

6. Pisarna Hidden Hollow

Pisarna Hidden Hollow

Hidden Hollow Kennel svojih čistokrvnih jorkije ali oblikovalskih jorkije ne namesti v domove do starosti desetih tednov. To je zato, ker je zdravje njihovih hišnih ljubljenčkov najvišja prioriteta za tega rejca.

Ta vzreditelj ponuja tudi brezplačno mikročipiranje staršem hišnih ljubljenčkov svojih Yorkijev in drugih pasem, ki jih ponujajo. Zdravstveni program tega rejca vključuje prenatalno prehrano za noseče matere, prekinitve cikla in preglede mladičkov, preden jih pošljejo domov.

Podrobnosti o psarni Hidden Hollow

7. Royal Darling Yorkies

Royal Darling Yorkies

Zadnji na seznamu najboljših rejcev Yorkie v Virginiji je Royal Darling Yorkies. Ta majhen hobi vzreditelj je specializiran za tradicionalne jorkije in biewer a la’ pom pon Yorkshire terier. Vzreditelj trdo dela, da bi ustvaril enakomerne, zdrave, edinstvene pse.

Njihovi mladički niso vzgojeni v pesjakih, ampak se obravnavajo kot del družine, zato mora vsak, ki ga posvoji, pričakovati, da bo mladiček želel spati v njihovi postelji in biti del družine. Za te mladičke obstaja čakalna lista, zato se nanjo uvrstite, če jo želite.

Podrobnosti o Royal Darling Yorkies

Kako izbrati rejca Yorkie v Virginiji

Kako izbrati najboljšega rejca psov Yorkie v Virginiji

Zdaj, ko poznate nekaj najboljših rejcev psov Yorkie v Virginiji, morate vedeti, kako izbrati pravega zase. Najboljši način za določitev najboljšega rejca za delo je srečanje z rejcem.

Predhodno se boste želeli pozanimati o ugledu rejca. Tudi če ima rejec sloves najboljšega na vašem območju, morate obiskati njegovo mesto, da ugotovite nekaj spodnjih stvari.

  • Živali so videti zdrave in srečne.
  • Mladički odraščajo v družini, ne v psarni.
  • Mladičke lahko obiščete, ko čutite potrebo

Ko se srečate z vzrediteljem, postavite vprašanja, da ugotovite, ali je to res prava izbira za nakup vašega Yorkieja. Prosite za ogled staršev mladička, nato pa si oglejte naslednje dokaze.

  • DNK testiranje
  • Cepljenja
  • OFA testiranje

Nikoli ne verjemite rejcu na besedo ali se dogovarjajte po telefonu, ne da bi ga prej obiskali za najboljše rezultate. Potrebovali boste tudi dokazilo o zdravstvenih pregledih in videli, kakšno zdravstveno garancijo je pripravljen ponuditi žlahtnitelj.

Za pridobitev zdravega Yorkija od uglednega rejca je potrebna tudi učinkovita komunikacija z rejcem. Če se zdi, da vzreditelj, o katerem razmišljate, ne želi odgovoriti na vaša vprašanja ali predložiti dokazil, ki jih zahtevate, je najbolje, da preidete na drugega rejca na vašem seznamu.

Povezano: Zakaj se moj Yorkie trese?

Kje najdete uglednega rejca Yorkie v Virginiji?

Kje najdete uglednega rejca Yorkie v Virginiji

Dali smo vam seznam najboljših rejcev Yorkie v Virginiji in naša raziskava je bila temeljito izvedena. Bistveno je, da opravite popolno raziskavo z vaše strani in nikoli ne greste v mlin za mladiče po svojega Yorkija ali katerega koli drugega hišnega ljubljenčka.

Zaključek za “najboljše rejce Yorkie v Virginiji”

Zaključek za najboljše rejce Yorkie v Virginiji

Kot lahko vidite, jih je kar nekaj Yorkie rejci v Virginiji, med katerimi lahko izbirate. Najbolje bi bilo, da poiščete vzreditelja, ki vam ustreza. Če se ob obisku vzreditelja počutite neprijetno ali se dogaja nekaj senčnega, je najbolje, da odidete.

Ugledni rejci bi morali imeti na svoji posesti zdrave, srečne pse in večina staršev hišnih ljubljenčkov lahko opazi ljubezen, ko pogleda pse, ki jih vzrejajo in vzgajajo. Če najdete vzreditelja, ki svoje Yorkije obravnava kot del družine, potem boste dobili Yorkija, ki bo zdrav in srečen še dolga leta.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Yorkie v Virginiji, si lahko ogledate:

Preden domov pripeljete mladička Yorkie od vzreditelja v Virginiji, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “12 stvari, ki jih razumejo samo lastniki psov Yorkshire terierja” spodaj: