7 najboljših rejcev zlatih prinašalcev v Montani! (2022)

Rejci zlatih prinašalcev v Montani

Če iščete rejce zlatih prinašalcev v Montani, ste prišli na pravo stran. Zlati prinašalci so priljubljeni za mnoge ljubitelje psov in to ima dober razlog. Ti čudoviti zlati so enakomerni, ljubeči in inteligentni. Poleg tega se dobro razumejo tudi z otroki, drugimi hišnimi ljubljenčki in neznanci.

Torej, če živite v hiši otrok, bi morali biti zlati prinašalci prednost. Če pa iščete kavč krompirja, ki se bo ves dan hladil z vami v vašem bivalnem prostoru, zlati prinašalec morda ni pravi za vas – vedite, da so zlati prinašalci energični psi, ki imajo radi šport in so aktivni.

Torej, če boste dobili Goldie, pričakujte veliko dolgih sprehodov in nekaj časa za pridobivanje. Še eno zabavno dejstvo o tej pasmi – zlati prinašalci so družabna in ljudi ljubeča pasma in ponavadi postanejo zelo nesrečni, če jim ne namenijo dovolj časa in pozornosti.

Torej, vedite, v kaj se spuščate, in bodite pripravljeni, da svojemu psičku zlatega prinašalca zagotovite veliko ljubezni in pozornosti. Kljub vsem prednostim in slabostim zlatih prinašalcev – je varno reči, da je ta pasma priljubljena vseh časov. Torej, če ste prebivalec Montane in ste se odločili, da v svoj dom sprejmete zlatega prinašalca, vam nudimo hrbet.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev zlatega prinašalca v Montani, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci koker španjelov v Montani in Najboljši rejci Corgijev v Montani.

Prodam mladičke zlatega prinašalca v Montani

Prodam mladičke zlatega prinašalca v Montani

V tem priročniku smo sestavili seznam rejcev zlatih prinašalcev v Montani, eni najbolj priljubljenih pasem v Združenih državah. Zlati prinašalci so pritegnili precej oboževalcev in pozornost več rejcev v Montani in njeni okolici. Torej, brez nadaljnjega branja.

Priporočila izdelkov za zlati prinašalec: Najboljša šok ovratnica za šolanje psov in Najboljše pasje postelje, odporne na vonjave.

1. Zlati prinašalci PuppySpot za Arizono

Zlati prinašalci PuppySpot za Arizono

Ker iščete rejce zlatih prinašalcev v Arizoni, vam predlagamo, da si ogledate spletno platformo PuppySpot. PuppySpot je zelo zaupanja vredna tržnica za pse, kjer lahko iščete in najdete združljivega spremljevalca zlatega prinašalca kar iz udobja svojega doma v Arizoni.

Najbolje bi bilo upoštevati, da vsi rejci zlatih prinašalcev niso vsi iz Arizone. Vendar bo vaš bodoči spremljevalec varno odpremljen do vašega praga. Preden nadaljujete pot za mladička zlatega prinašalca za prodajo v Arizoni, si oglejte spodnjo povezavo do PuppySpotove tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Ross Fork Retriever

Ross Fork Retriever

Ross Fork Retriever je družinsko vodena vzrejna storitev. Imajo visokokakovostne in zdrave angleške kremne zlate prinašalke, ki bodo s svojo prisotnostjo razsvetlile vaš dom. Psi so vzgojeni kot del rejčeve družine v zdravem in varnem okolju z hektarji zemlje za raziskovanje, potoki za kopanje, otroki za igranje in pticami za lov. Tudi njihovi psi so socializirani že od malih nog.

Torej, če dobite zlatega prinašalca za dom z otroki, bi morali biti Ross Fork Retrievers vaša prednost. Nepovratni depozit v višini 500 $ rezervira vaš izbor v naslednjem leglu. Zato boste morali pohiteti, da zagotovite svojega bodočega kosmatega prijatelja, saj je njihovo naslednje leglo čudovitih mladičkov zlatega prinašalca v Montani načrtovano za leto 2023. Prijavnico za mladiče lahko izpolnite na spletni strani.

Vaš nakup mladička vključuje naslednje:

 • 1-letna zdravstvena garancija pred displazijo kolkov in očesnimi boleznimi mrežnice (uporabljeni pogoji)
 • Dokumentacija za registracijo AKC

Drug pomemben dejavnik pri mladičih Ross Fork Retriever je, da njihovi mladički prejmejo Life’s Abundance Premium Health Food & Nutritional System, brez pšenice, koruze, soje ali stranskih proizvodov.

Če želite izkoristiti 1-letno zdravstveno jamstvo, morate nadaljevati s sistemom Life’s Abundance Premium Health Food & Nutritional System. Torej, če iščete mladičke zlatega prinašalca za prodajo v Montani, se obrnite na Ross Fork Retrievers.

Kontaktni podatki Ross Fork Retriever

3. ElkRidge Goldens

ElkRidge Goldens

ElkRidge, ki se nahaja približno uro južno od Great Falls in uro severno od Helene, je majhen vzreditelj angleškega sloga Goldens; vsi njihovi čudoviti mladički so vzgojeni v svojih domovih in so deležni največje pozornosti in skrbi. Mladički so tudi vzgojeni v srečnem okolju okoli gora, rek in divjih živali ter živijo v gorah brez omrežja.

Mladički imajo čez dan dovolj prostora za tek in igranje. To tudi zagotavlja, da mladiči ostanejo aktivni in s tem zdravi. Vsi njihovi mladički so vam dostavljeni z registracijsko dokumentacijo AKC. Poleg tega so njihovi mladički tudi cepljeni, razglisteni in mikročipirani. Kaj bi človek še lahko zahteval? Če si želite ogledati mladičke, ki so trenutno na voljo, preverite spletno stran spodaj.

Omejene registracije se začnejo pri 2500 $. Sprejemajo tudi osebne čeke samo za depozite. Drugi načini plačil, ki jih sprejema ElkRidge Goldens, vključujejo Venmo, Zelle, bančno nakazilo in blagajniški ček. Torej, če iščete najbolj očarljive mladičke zlatega prinašalca za prodajo v Montani, takoj stopite v stik z ElkRidge Goldens.

Kontaktni podatki ElkRidge Goldens

4. Little Flower Goldens

Mali cvetlični zlati

Z več kot 30-letnimi izkušnjami Little Flower Goldens vzgaja vrhunske zlate prinašalke v Montani; Little Flower Goldens dajejo prednost zdravju in temperamentu svojih mladičkov. Njihov vzrejni program vključuje tudi čudovite puhaste dlake angleških zlatih prinašalcev, ki jih ne najdete.

Poleg tega vsi njihovi starši hišnih ljubljenčkov opravijo obsežna zdravstvena testiranja, kot so testi DNK, da se zagotovi, da so vsi potomci zdravi in ​​brez genetskih napak. Ker se mladički vzgajajo tudi okoli otrok, so redno socializirani in imajo miren temperament. Vsi njihovi mladički so mikročipirani, odstranjeni kremplji, razglisteni in bodo prvi cepljeni prejeli, ko bodo prispeli na vaš prag.

Vsi njihovi mladički se prodajajo samo z omejeno registracijo AKC. Zahteva se polog v višini 500 $, da se uvrsti na čakalni seznam. Njihove mladičke lahko obiščete tudi, če jih zanimate, tako da se dogovorite za sestanek – kar priporočamo, da razmislite, preden kupite kosmatega prijatelja.

Vaš kuža bo prišel z naslednjim:

 • NuVet začetni vzorec
 • Ena porcija pasje hrane Life’s Abundance
 • Povodec
 • Ovratnik za trening
 • Majhna odeja z vonjem kužkove mame
 • Igrača
 • Podrobna mapa, vključno z AKC. Registracijski dokumenti in drugo

Torej, če iščete enega najboljših rejcev zlatih prinašalcev v Montani, vam predlagamo, da takoj stopite v stik z Little Flower Goldens.

Kontaktni podatki za Mali cvetlični vrt

5. Grizzly Goldens

Grizzly Goldens

Iščete pasme zlatih prinašalcev v Montani? Grizzly Goldens bi morali biti na vašem seznamu. Prej znani kot Grizzly Kennels, so Grizzly Goldens začeli svojo pot leta 2003. Z dolgoletnimi izkušnjami so se le izboljšali pri vzreji in vzgoji svojih zlatih prinašalcev.

Vsi mladički pri Grizzly Goldens so registrirani v AKC in so vam dostavljeni z njihovo prijavo za registracijo AKC. Prav tako imajo stroge zdravstvene standarde za svoje matere in biče. Poleg tega so mladički, ki jih skrbijo, redno socializirani, tako da nimajo težav s prilagajanjem na novo okolje.

Tako ste lahko prepričani, da je vaš kuža v varnih rokah in je bil vzgojen v srečnem in varnem okolju. Njihovi psi uživajo tudi v aktivnem in zdravem življenjskem slogu s prostornimi pasjimi progami ter notranjimi sobami in prostori. Poleg tega imajo mladički tudi 2-letno zdravstveno garancijo za genetske okvare.

Mladički bodo tudi veterinarsko pregledani, preden jih pošljete na dom. Torej vam ni treba skrbeti, da so mladički nezdravi ali imajo genetske okvare. Njihovi mladički so po ceni 2000 $. Razen če kupite mladička iz legla, ki ga je rodil Nick of Little Flower Goldens, bo v tem primeru mladiček stal 2.400 $.

Kontaktni podatki Grizzly Goldens

6. Zlati prinašalci iz Idaha

Zlati prinašalci iz Idaha

Iščete rejce zlatih prinašalcev v Montani? Presenečeni bi bili, če bi vedeli, da lahko tudi čez državno mejo najdete enako kompetentne in izkušene rejce. Vse, kar morate storiti, je, da se odpravite na majhno vožnjo, za katero zagotavljamo, da se bo vaš kosmati prijatelj izplačal.

Zlati prinašalec iz Idaha je znan rejec zlatih prinašalcev, ki se nahaja v državi približno eno uro severozahodno od Boisea. Njihovi psi so vzgojeni v zdravem okolju z veliko prostora za tek in igranje.

Vzgojeni so okoli več drugih živali, zato so dobro socializirani in navajeni na družbo. Pooblaščeni veterinar pregleda vse njihove mladiče pri starosti 6-7 let. Prav tako so cepljeni, razglisteni in odstranijo kremplje. Potreben je nepovratni depozit v višini 300 $, da ostanete na mestu izbire/psička.

Vaš kuža bo prišel z naslednjim:

 • Podatki o rodovniku
 • AKC Registracijski paket
 • Mapa za mladiče
 • Zdravstveni in imunizacijski zapisi
 • Nasveti za nego, hranjenje in vzgojo mladičev
 • Majhna vrečka hrane za mladiče
 • Majhna udobna odeja, ki diši kot stelja

Kontaktni podatki zlatih prinašalcev iz Idaha

7. Tamarack Goldens

Tamarack Goldens

Če v Montani ne najdete pravih rejcev zlatega prinašalca, lahko poiščete v sosednjih državah. Tamarack Goldens, ki se nahaja v čudovitem Eagleu, Idaho, so ugledni rejci, ki dajejo prednost kakovosti pred količino. Kot člani ameriškega kluba Golden Retriever Club sledijo strogemu etičnemu kodeksu.

Želijo si roditi zdrave pse z dobrim temperamentom, inteligenco in lepoto. Vsi psi v njihovem rejskem programu so pregledani za displazijo kolkov in komolcev. Torej ste lahko prepričani, da nimajo genetskih napak.

Za več informacij lahko preverite njihovo spletno stran. Vendar njihova spletna stran ne omenja, ali so bili njihovi mladički cepljeni ali razglisteni. Torej, ne pozabite razpravljati o teh dejavnikih, ko obiščete svojega bodočega kosmatega prijatelja.

Kontaktni podatki Tamarack Goldens

Več informacij o rejcih zlatih prinašalcev v Montani

Več informacij o rejcih zlatih prinašalcev v Montani

Ko iščete zlate prinašalke v Montani, boste verjetno naleteli na številne rejce, ki trdijo, da vzrejajo najbolj zdrave mladičke v najbolj varnem okolju. Ne pozabite pa opraviti temeljite raziskave, preden se odločite za vzreditelja. Odgovoren vzreditelj bo vedno:

1. Imejte dostojne ocene

V tej dobi interneta ni težko ugotoviti, kako etično ali dobro je podjetje v svoji praksi. In pri rejcih psov – etika bi morala biti glavna prednostna naloga. Zato ne pozabite preveriti spletnih ocen ali pričevanj prejšnjih strank.

2. Ponudite zdravstveno jamstvo

Zdravstveno jamstvo odraža, kako samozavesten je rejec v svoje vzrejske prakse. Zdravstvena garancija vam zagotavlja, da vaš mladiček ne bo imel genetskih napak in bolezni. Zato vedno iščite zdravstveno jamstvo.

3. Preizkusite zdravje starševske pasme

Dober vzreditelj bo starševsko pasmo vedno zdravstveno pregledal glede zdravstvenih težav, povezanih s pasmo. Več pasem tam je nagnjenih k določenim zdravstvenim stanjem in vsak odgovoren vzreditelj takšnega psa ne bo uporabil za vzrejo. Zato bodite pozorni na vzrejo svojega vzreditelja.

Zaključek za “najboljše rejce zlatih prinašalcev v Montani”

Zaključek za najboljše rejce zlatih prinašalcev v Montani

Lahko najdete tudi odgovorne Zlati prinašalec rejce tako, da zaprosite za napotitev vašega lokalnega veterinarja, se obrnete na lokalne pasemske klube ali obiščete profesionalne razstave psov. Želimo vam vso srečo pri iskanju najboljših rejcev v Montani.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev zlatega prinašalca v Montani, si lahko ogledate:

Preden domov prinesete mladička zlatega prinašalca od vzreditelja v Montani, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate “9 stvari, ki jih morate vedeti, preden dobite zlatega prinašalca” spodaj:

Leave a Reply

Your email address will not be published.