7 najboljših reševalcev psov v Washingtonu! (2022)

Predloga Best-Dog-Rescues-in-Washington

Če iščete najboljše reševalce psov v Washingtonu, potem morate vedeti to. Posvojitev hišnega ljubljenčka iz zavetišča prinaša neskončne prednosti. Posvojitev psa iz zavetišča za živali reši življenje.

Posvojitev ne zagotavlja le ljubečega doma za zaslužnega psa, ampak tudi sprosti prostor in sredstva za drugo žival v stiski. Če želite svoji družini dodati novega hišnega ljubljenčka, razmislite o posvojitvi živali iz katerega koli od zavetišč ali reševalnih skupin v Washingtonu.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu reševanja psov v Washingtonu, si oglejte ta poslovna priporočila: Najboljši vrtci za pse v Washingtonu in Najboljši rejci pudljev v Washingtonu.

Zavetišča za reševanje psov v Washingtonu

Zavetišča za reševanje psov v Washingtonu

To so najboljša zavetišča za reševanje psov v Washingtonu, ki si jih lahko ogledate.

Priporočila izdelkov za pse: Najboljši dodatki za rast mišic za pse in Najboljši zdravilni šamponi za pse.

1. Center za posvojitev hišnih ljubljenčkov Homeward

Center za posvojitev hišnih ljubljenčkov Homeward

Center za posvojitev hišnih ljubljenčkov Homeward je eno vodilnih Washingtonskih zavetišč za živali brez ubijanja. Organizacija spreminja življenja mačk in psov v stiski z zagotavljanjem sočutne zdravstvene oskrbe, pozitivnega usposabljanja psov in uspešnih posvojitev.

Več kot 1800 mačk, psov, mladičkov in mladičev vsako leto najde ljubeče domove pri Homeward Pet. Vsak pes ali mačka, ki jo sprejmejo, mora najti nov, stalen dom. Njihovo osebje se med drugim ujema s posvojitelji in živalmi glede na življenjski slog, izkušnje in potrebe živali.

Imajo odprt postopek posvojitve in svojim posvojiteljem zagotovijo vse informacije, ki jih potrebujejo. Poleg tega nudijo svetovanje in strokovne storitve posvojiteljem v okviru svojega programa podpore posvojiteljem.

Ob prihodu je vsaka žival podroben zdravniški pregled. Nato veterinarji podjetja Homeward Pet zdravijo, cepijo in izvajajo operacije, da zagotovijo, da je vsaka posvojiljiva žival čim bolj zdrava.

Pred posvojitvijo je vsaka žival sterilizirana/kastrirana in mikročipirana, kar preprečuje, da bi več živali končalo v zavetiščih. Poleg tega jim njihova partnerstva z lokalnimi veterinarskimi klinikami omogočajo, da svojim živalim zagotovijo še obsežnejše postopke in operacije.

Podrobnosti centra za posvojitev hišnih ljubljenčkov Homeward

2. Reševanje živali pestrih živalskih vrtov

Reševanje živali v živalskem vrtu Motley
Motley Zoo Animal Rescue si prizadeva izboljšati življenje živali na lokalni, nacionalni in mednarodni ravni. Izobraževanje skupnosti o odgovornem lastništvu hišnih ljubljenčkov ter reševanju in rehabilitaciji živali v stiski lajša trpljenje in dviguje njihov status. Njihov cilj je ustaviti prenaseljenost hišnih ljubljenčkov, zanemarjanje in zlorabo vseh živali z zagovarjanjem sterilizacije in sterilizacije. Kot ena izmed najboljših organizacij za dobro počutje živali na lokalni, nacionalni in mednarodni ravni se Motley Zoo Animal Rescue osredotoča na odpravo prenaseljenosti hišnih ljubljenčkov in evtanaziranje zdravih, posvojivih živali zaradi pomanjkanja prostora in financiranja. Hkrati si prizadevajo za prenehanje zlorabe in zanemarjanja vseh živali zaradi pomanjkanja informacij in izobraževanja skupnosti ter zagovarjajo pomen vsega živalskega sveta. Posadko živalskega vrta Motley Zoo sestavljajo predvsem posamezniki, ki se v prostem času povezujejo prek interneta, neplačani, da bi rešili življenja.

Podrobnosti o reševanju živali v živalskem vrtu Motley

3. Reševanje žvečilnega psa

Reševanje psov za žvečenje

Chew Dog Rescue je prostovoljna organizacija, ki je namenjena reševanju zapuščenih psov, psov, ki so načrtovani za evtanazijo zaradi omejitev prostora v zavetiščih, in drugih psov v stiski.

Organizacija vedno išče dodatne rejniške domove in sredstva za veterinarsko oskrbo in druge bistvene elemente reševanja psov, da bi pomagala več psom v stiski.

Od leta 2006 se zavzemajo za ograjen park za pse brez povodcev na območju Gig Harbourja in zdaj reševajo pse v stiski. Spodbujajo tudi odgovorno lastništvo psov, vključno s temami o zdravju in vedenju. V 8 letih so rešili in rešili 1032 psov.

Podrobnosti o reševanju psov

4. Sunny’s Sky Animal Rescue

Sunny's Sky Animal Rescue

Leta 1999 so se začeli ukvarjati z veterinarsko medicino na East Main Avenue. Živali so bile pomemben del njihovega življenja in so pogosto sprejele reševalne živali v svojo živalsko bolnišnico. Toda leta 2009 so spoznali, da želijo narediti več. Sunny Sky danes praznuje več kot 5000 posvojitev.

Žal zaradi pomanjkanja sredstev države ali mesta Sunny Sky’s nenehno išče načine za zbiranje sredstev in pomoč še več živalim. Organizacija ima za letos visoke ambicije, saj sanjajo o večji stavbi, ki bi pomagala še več živalim.

Podrobnosti o reševanju živali Sunny’s Sky

5. Reševanje hišnih ljubljenčkov v okrožju Adams

Reševanje hišnih ljubljenčkov v okrožju Adams

Adams County Pet Rescue zagotavlja zavetje in oskrbo vsem psom, zaseženim v mestu Othello in širšem območju okrožja Adams. Poleg tega organizacija pomaga šerifskemu uradu okrožja Adams pri oskrbi in namestitvi živali, zaseženih lastnikom.

Poleg tega trenirajo in namestijo rešene pse v Coyote Ridge Corrections Center. Za poškodovane živali je na voljo omejena nujna medicinska pomoč. Zagotavljajo tudi prevoz hišnih ljubljenčkov za selitev ali posvojitev. Občasno se izvajajo znižane sterilizacije in kastracije.

Podrobnosti o reševanju hišnih ljubljenčkov v okrožju Adams

6. Reševanje velikih živali

Reševanje velikih živali

Saving Great Animals je reševalna organizacija, ki se osredotoča predvsem na pse na širšem območju Seattla. Na podlagi pasme, življenjskega sloga in drugih dejavnikov se ujemajo s pravim hišnim ljubljenčkom za vašo družino.

Z več kot 8500 ljubečimi domovi, ki jih ponujajo od leta 2007, so ponosni na svojo predano ekipo in rejniške domove, ki hišnim ljubljenčkom dajejo nova življenja z ljubečimi domovi, ki trajajo vse življenje.

Psi se posvojijo šele potem, ko so sterilizirani ali kastrirani, posodobljeni so bili posnetki, prejeli ustrezno zdravstveno oskrbo in mikročipirani. Njihov cilj je zmanjšati populacijo psov, ki vsako leto povzroči na milijone smrti.

Psi se posvojijo šele po poskusnem posvojitvi, ki vključuje usposabljanje in svetovanje. Posledično so njihove stopnje donosnosti zelo nizke.

Reševanje velikih živali od posvojiteljev zahteva, da podpišejo pogodbo, s čimer se zagotovi, da bo psa, če ga bo treba iz nekega nepredvidenega razloga ponovno namestiti, vrnil v SGA v ponovno namestitev.

V svojem življenju njihovi psi nikoli več ne bodo videli zavetišča z visoko smrtnostjo. Organizacija je izključno neprofitna in se zanaša na donacije, zbiranje sredstev in nepovratna sredstva. Žal se stroški psarne in veterinarja nenehno povečujejo, zato vedno potrebujejo finančno podporo.

Shranjevanje odličnih podrobnosti o živalih

7. Reševanje škotskega terierja Aberdeen

Reševanje škotskega terierja AberdeenZadnji na seznamu reševanih psov v Washingtonu je “Reševanje škotskega terierja Aberdeen.” Aberdeen Scottish Terrier Rescue je neprofitna 501(c)3 dobrodelna organizacija s sedežem v državi Washington, ki rešuje škotske terierje. Ves njihov prosti čas je namenjen iskanju najboljših domov za svoje pse.

Poslanstvo organizacije je zagotoviti, da se za brezdomce, zapuščene, zlorabljene in nezaželene škotske terierje in mešane pse terierjev v Oregonu, Washingtonu, Kaliforniji, Idahu in Utahu skrbijo v ljubečih domovih; so fizično in čustveno zdravi, se lahko namestijo v domove za vedno.

Imajo odlično mrežo rejniških domov na celotnem območju Seattla, kjer njihovi psi prejmejo TLC, ki si ga zaslužijo, medtem ko čakajo, da pridejo njihove večne družine.

Podrobnosti o reševanju škotskega terierja Aberdeen

Reševanja psov v Washingtonu

Reševanja psov v Washingtonu

Razmišljate, da bi svoji družini dodali hišnega ljubljenčka? Tukaj so trije razlogi, zakaj.

1. Rešili boste življenje.

Ocenjuje se, da je v Združenih državah vsako leto evtanaziranih več kot milijon psov in mačk, ki jih je mogoče posvojiti, preprosto zato, ker preveč hišnih ljubljenčkov vstopi v zavetišča in premalo ljudi razmišlja o posvojitvi pri izbiri hišnega ljubljenčka.

Več ljudi, ki bi posvojili hišne ljubljenčke, namesto da bi jih kupili, bi drastično zmanjšalo število evtanaziranih živali. S posvojitvijo rešite ljubečo žival tako, da postane del vaše družine in sprostite prostor v zavetišču za druge živali.

2. Dobil boš super novega prijatelja.

Zavetišča za živali in reševalne skupine polnijo srečnih, zdravih hišnih ljubljenčkov, ki le čakajo na posvojitev. Hišni ljubljenčki v zavetiščih običajno tam končajo zaradi človeških težav, kot je selitev ali ločitev, ne zato, ker so bile živali grozne. Številni hišni ljubljenčki so že vzgojeni in navajeni živeti z družinami.

3. To vas bo stalo manj.

Če posvojite hišnega ljubljenčka, stroški sterilizacije/kastracije, prva cepljenja (včasih celo mikročipiranje) je običajno vključena v ceno posvojitve. To vam lahko prihrani nekaj predhodnih stroškov za dodajanje novega člana vaši družini. Prav tako lahko prihranite pri stroških vloma in usposabljanja, odvisno od živali.

Kako izbrati reševalca psov v Washingtonu

Kako izbrati reševalca za pse?Profesionalna miselnost je bistvenega pomena za reševanje psa. To ni hobi ali nekaj, kar počnejo samo za zabavo. Ne glede na to, ali je plačan ali neplačan, je to poklic. Uspešni vodje reševanja psov zaposlujejo upravni odbor.

Gradijo operativne ekipe. Dnevni redi in zapisniki sej se vodijo. Sredstva se upravljajo v skladu s proračunom. Potem je treba sprejeti težke odločitve. Dlje ko program reševanja deluje kot podjetje, večja je verjetnost, da bo dolgoročno rešil pse v stiski.

Ne mislijo, da so najboljši v vsem. Ni večje ovire za učinkovito reševanje psa kot človekov ego, ki ga vodi. V tem primeru je reševanje obsojeno na neuspeh, če verjamejo, da so zvezda šova.

Učinkoviti vodje reševanja psov verjamejo in izvajajo koncept timskega dela. Uspešne ekipe se učijo in delajo skupaj. Uspešne ekipe lahko sprejemajo odločitve o življenju ali smrti. To so lastnosti, ki jih morate iskati v organizaciji za reševanje psov.

Kje najdete reševalca psa v Washingtonu?

Kje najdete reševalca psa v WashingtonuReševalnega psa lahko najdete z uporabo virov, ki smo jih navedli zgoraj. “vzdušje” skupine je prav tako pomemben. Reševalne skupine so običajno sestavljene iz prostovoljcev, ki v svoje delo vložijo veliko srca.

Zato bi morali biti posamezniki, s katerimi komunicirate, zadovoljni in predani delu s skupino. Vsaj mora biti splošen občutek dobrega počutja in organizacije.

Zaključek za “Najboljše reševanje psov v Washingtonu”

Zaključek za The Smo kakšnega zamudili? Verjetno smo, saj obstaja toliko čudovitih organizacij, reševalcev psov in zavetišč za živali, ki živali rešujejo, pomagajo in skrbijo zanje in si za svoj trud zaslužijo toliko več priznanja. Povejte nam o svojih najljubših reševanjih živali in kdo si zasluži biti nominiran v spodnjem razdelku za komentarje.

Za več vodnikov, povezanih z »Najboljši reševalci psov v Washingtonu,« si lahko ogledate:

Preden posvojite psa v Washingtonu, lahko izveste več tako, da si ogledate »Kako izbrati psa v zavetišču” spodaj: