7 najboljših reševalcev psov v Yorkshiru! (2022)

Reševanja psov v Yorkshiru

Če iščete najboljše rešitve za pse v Yorkshiru, vam bo ta vodnik, ki ga je pripravila naša ekipa pri We Love Doodles, pomagal na vaši poti. Posvojitev psa iz reševalnega zavetišča je verjetno ena najboljših stvari, ki se vam bodo zgodile v življenju.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu reševanja psov v Yorkshiru, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši reševalci psov v Maineu in Najboljši reševalci psov v Alberti.

Poišči reševalca psov blizu mene v Yorkshiru

Poišči reševalca psov blizu mene v Yorkshiru

Preberite blog, če želite izvedeti, katere reševalne skupine so dovolj ugledne in zanesljive, da posvojijo psa v Yorkshiru. Ta reševanja smo izbrali po obsežni raziskavi in ​​upamo, da vam bo ta seznam pomagal najti najboljše reševanje psov v Yorkshiru.

Priporočila izdelkov za pse: Najboljša kostna juha za pse in Najboljše šok ovratnice za lajajoče pse.

1. Willow Dog Rescue

Reševanje psov Willow

Willow Dog Rescue je bilo ustanovljeno leta 2010 za reševanje in vračanje domov zapuščenih psov v Južnem Yorkshiru. Ta skupina se v celoti zanaša na prostovoljce, da rešijo pse v nevarnosti in tiste, ki živijo v težkih razmerah.

Willow Dog Rescue pobere pse iz občinskih funtov in lokalnih pasjih hiš v Yorkshiru in jih prenese v varne psarne, dokler niso posvojeni. Na ta način prostovoljci te skupine vsako leto rešijo na stotine psov.

Poleg tega to reševanje spodbuja tudi skupna prizadevanja za spodbujanje in izobraževanje ljudi o potrebi po posvojitvi psov. V ta namen prostovoljci Willow nudijo nasvete in usposabljanje o vzdrževanju psov novim in potencialnim lastnikom psov.

Vsi rešeni psi v Willow Dog Rescue so cepljeni, kastrirani/kastrirani, mikročipirani in zdravljeni zaradi bolh in črvov, preden so navedeni za posvojitev. Pristojbina za posvojitev vsakega psa je 150 £.

Poleg tega to reševanje zagotavlja štiri tedne brezplačnega zavarovanja hišnih ljubljenčkov za vsakega posvojenega psa. Z leti se je Willow Dog Rescue uveljavil kot zanesljivo reševanje kužkov v Yorkshiru in tukaj boste zagotovo našli zdravega in lepo vzgojenega psa.

Podrobnosti o reševanju psov Willow

2. Good Life Dog Rescue

Good Life Reševanje psov

Good Life Dog Rescue je eden najboljših reševalcev psov v Yorkshiru. Reševanje je ustanovil strasten ljubitelj živali, ki je imel posebno ljubezen in naklonjenost do psov. Neverjetno dejstvo o tem reševanju je, da se financira samo.

Lastnik Good Life Dog Rescue opravlja polni delovni čas, da financira psarne in veterinarske račune organizacije. Ker je financiranje omejeno, to reševanje nima lastnih pesjakov; zato se vsi psi hranijo v tujih psarnah, kjer jim nudijo strokovno oskrbo in šolanje.

Če želite posvojiti psa iz Good Life, si lahko ogledate profile vseh posvojitev na njihovi spletni strani. Če vam je pes všeč, stopite v stik z reševalno službo prek spodnjih kontaktnih podatkov, da začnete postopek posvojitve.

Good Life zaračuna pristojbino za posvojitev v višini £350, ki vključuje stroške cepljenja, mikročipa, zdravstvenega pregleda, razčiščevanja in dodatkov.

Ta dobrodelna organizacija je bila ustanovljena za dobrobit potepuških psov v Združenem kraljestvu in več kot izpolnjuje svoj namen. Po uspešno namestitvi številnih psov je Good Life Dog Rescue zaupanja vreden in velja za zanesljivo reševanje velikih psov v Yorkshiru.

Podrobnosti o Good Life Rescue

3. Reševanje psov Whitehall

Reševanje psov Whitehall

Whitehall Dog Rescue s sedežem v Wakefieldu v Leedsu je eden najboljših reševalcev psov v Yorkshiru. Leta 1992 jo je ustanovil Brian Wheelhouse. Zadnjih 30 let je Brian posvetil svoj čas in prizadevanja za reševanje nezaželenih, zapuščenih, poškodovanih in potepuških psov na tem območju.

Brian in njegova ekipa si prizadevata zagotoviti domače vzdušje psom, rešenim iz sovražnih okoliščin. Posebno pozornost namenjajo zdravju in prehrani psov in mladičkov v njihovi oskrbi.

Poleg tega ekipa pri Whitehall Dog Rescue zagotavlja potrebna zdravljenja, vključno s cepljenjem, dehelmintizacijo, sterilizacijo/kastracijo in zdravstvenimi pregledi. Osredotočajo se tudi na rehabilitacijo psov, da jih pripravijo na stalni dom.

Podrobnosti o reševanju psov Whitehall

4. Linbee Dog Rehomeing

Rehoming psa Linbee

To reševalno skupino je leta 2014 ustanovila Linda Whitaker. Linda se ob podpori predanih prostovoljcev od takrat ukvarja z reševanjem, skrbjo in vračanjem domov zapuščenih psov.

Glavni cilj Linbee Dog Rehominga je zagotoviti varno, skrbno zavetišče za pse vseh starosti, velikosti in pasem. Dobrodelna organizacija strogo sledi politiki brez ubijanja, da zagotovi, da so psi varno vzdrževani, ljubljeni in rehabilitirani za boljši jutri.

Linda in njena ekipa sta doslej uspešno rešili več kot 600 psov, od katerih večina danes živi pri novopečenih starših. Prostovoljci pri Linbee Dog Rehoming psom zagotavljajo potrebno zdravstveno oskrbo in usposabljanje, dokler jih ne preselijo v nove domove.

Podrobnosti o ponovnem domu Linbee Dog

5. Zavetišče Mayflower

Zavetišče Mayflower

Mayflower Sanctuary, ustanovljen leta 2000 kot majhna dobrodelna organizacija z imenom Animals in Need, je bil leta 2003 uradno registriran kot kraj za oddih zapuščenih in potepuških psov.

Obsega dve veliki zavetišči za pse s talnim gretjem, gojenico in ločen prostor za mladiče. Mayflower Sanctuary vsako leto reši in namesti več kot 400 psov in mačk.

Vsak pes v tem zavetišču je pred preselitvijo v nov dom cepljen in kastriran. Mayflower Sanctuary je znan kot zanesljivo reševanje mladičev v Yorkshiru, saj ima tudi mladičke za posvojitev. V posvojitev so mladički, ki so bili osiroteli ali zapuščeni.

Informacije o vsakem mladičku in psu, ki sta na voljo za posvojitev, najdete na njihovi spletni strani. Pristojbina za posvojitev se začne pri 400 funtov in vključuje vse osnovne pripomočke.

Podrobnosti o svetišču Mayflower

6. Reševanje psov Rotherham

Reševanje psov Rotherham

To reševanje psov je bilo ustanovljeno leta 1999. Primarni cilj te organizacije je rešiti zapuščene pse in jim pomagati najti nove, ljubeče domove. Rotherham Dog Rescue ima devet velikih reševalnih hišk in ograjenih ograd, namenjenih kot igrišče za pse.

Izkušeni prostovoljci pomagajo pri šolanju reševalnih psov, da jih rehabilitirajo in ponovno namestijo. Poleg tega ima Rotherham registriranega veterinarskega zdravnika, ki je odgovoren za zdravstvene potrebe psov, vključno z zdravstvenimi pregledi in cepljenjem.

Poleg zdravja in dobrega počutja njihovih psov lastnike psov izobražuje o tem, kako skrbeti za hišne ljubljenčke, ki jih posvojijo. Čeprav se je začelo kot majhno zavetišče, se je Rotherham z leti razvil v veliko reševalno hišo v Yorkshiru. Na njihovi spletni strani lahko najdete različne zdrave pasme psov za posvojitev.

Podrobnosti o reševanju psov Rotherham

7. Reševanje psov Yorkshire Rose

Reševanje psov Yorkshire Rose

Zadnji na seznamu reševanih psov v Yorkshiru je “Reševanje psov Yorkshire Rose.” Yorkshire Rose Dog Rescue, registrirana dobrodelna organizacija s sedežem v Cleckheatonu, je zadnja na našem seznamu najboljših reševalcev psov v Yorkshiru.

Rešuje pse, ki so bili predani ali zapuščeni, in jim zagotavlja začasno zatočišče, dokler jih ne namestijo. V YRDR delujejo prostovoljci, ki svoja prizadevanja posvečajo reševanju življenj psov in mačk v stiski.

Psi, za katere skrbijo, so cepljeni, sterilizirani/kastrirani, mikročipirani in deležni potrebnih zdravstvenih storitev. Poleg tega se YRDR osredotoča na rehabilitacijo reševalnih psov, da bi jim dali najboljše možnosti za ponovno sprejem.

Večina psov, ki so živeli v občinskih funtih ali zaprtih zavetiščih za psarno, razvije vedenjske ali zdravstvene težave. Trenerji Yorkshire Rose se osredotočajo na reševanje teh težav z rehabilitacijskim usposabljanjem.

Če želite posvojiti psa iz YRDR, morate izpolniti njihovo spletno prijavnico. Omeniti velja tudi, da družine z otroki, mlajšimi od 5 let, niso upravičene zaprositi za posvojitev. Za več informacij se lahko obrnete na reševalno službo.

Podrobnosti o reševanju psov Yorkshire Rose

Kako izbrati reševalca psov v Yorkshiru

Kako izbrati reševalca psov v Yorkshiru

Našli boste več skupin za reševanje psov in psarn, ki ponujajo posvojitev psov. Nekateri ciljajo na določene pasme, drugi pa imajo pse ne glede na njihovo velikost, starost ali pasmo.

Ker v Yorkshiru deluje več reševalcev psov, je lahko težko razlikovati med resničnimi in lažnimi reševanjem psov. V tem blogu smo predstavili seznam najbolj zanesljivih in zaupanja vrednih centrov za reševanje psov, da zagotovimo, da obiščete pravo mesto.

Zdaj, ko primerjate reševanje psov, morate na kontrolni seznam vključiti naslednje točke:

  • Ali imate dostop do dokončnih informacij o psih, ki so na voljo za posvojitev?
  • Ali vam je reševalna služba zagotovila celotno zdravstveno anamnezo in zdravstveno kartoteko psa?
  • Ali reševalna skupina svojim rešenim psom nudi zadostne zmogljivosti?
  • Ali vam je zagotovljena kakšna storitev ali podpora po posvojitvi?
  • Ali reševalna skupina prevzema popolno odgovornost in lastništvo za posredovane informacije?

Poleg teh točk morate paziti na nekaj opozorilnih znakov. Na primer, skupina za reševanje ali posvojitev, ki ima na seznamu posvojitev samo mladičke, je lahko mlin za mladiče.

Prav tako lahko pomanjkanje cenovnih razlik pomeni tudi, da je organizacija podjetje, prikrito v reševalno skupino.

Zaključek za “najboljše reševanje psov v Yorkshiru”

Zaključek za najboljše reševanje psov v Yorkshiru

V tem blogu smo vključili najnovejše informacije o reševanju psov v Yorkshiru. Podatki in navedena dejstva so bila za zagotovitev veljavnosti potrjena tudi iz uradnih virov vsake reševalne skupine.

Primerjava zgodovine, dejavnosti in storitev teh reševalcev vam bo pomagala izbrati najbolj zanesljivo možnost in izbrati zdravega psa za posvojitev. Srečno.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu reševanja psov v Yorkshiru, si lahko ogledate:

Preden posvojite psa iz reševalnega zavetišča v Yorkshiru, lahko izveste več tako, da si ogledate »Kako se pripraviti na reševalnega psa” spodaj: