7 najboljših reševanj Goldendoodle v Kanadi! (2022)

Reševanja Goldendoodle v Kanadi

Vedeti morate, ali iščete najboljše reševalce Goldendoodle v Kanadi. Inteligentni, ljubeči in ljubeči, Goldendoodles so med najbolj priljubljenimi Doodle križi in odlična izbira za vse lastnike, vključno z družinami in starejšimi.

Kljub temu, da so prijazni, je njihova velika priljubljenost na žalost mnoge pripeljala do tega, da so končali v zavetiščih po vsej Kanadi. Mnogi ostanejo brezdomci tudi zaradi spremembe življenjske situacije lastnika, na primer zaradi ločitve ali selitve iz države.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu reševalcev Goldendoodle v Kanadi, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši reševalci psov na Novi Škotski in Najboljši reševalci psov v Ontariu.

Poiščite Goldendoodle Rescue blizu mene v Kanadi

Poiščite Goldendoodle Rescue blizu mene v Kanadi

Če iščete enega od teh čudovitih križank Doodle, obstaja veliko teh organizacij, ki vam lahko pomagajo povezati s popolnim kužkom za vašo družino.

Zato ne čakajte – vzpostavite povezavo še danes in začnite brskati po spletnih straneh različnih reševalcev. Nikoli ne veš – morda boš našel novega najboljšega prijatelja.

Priporočila izdelkov Goldendoodle: Najboljša pasja hrana za Goldendoodles in Najboljša orodja za nego Goldendoodles.

1. Doodles na ranču Lakewood

Lakewood Ranch Doodles Goldendoodle Canada

Lakewood Ranch ima veliko področij delovanja, ki jih lahko podpirate in uživate. Imajo butik za hišne ljubljenčke, holistične izdelke, hotel za hišne ljubljenčke in veliko idej, kako preživeti nekaj časa s svojim psom (vključno s kuharskimi knjigami zanje, ki se nam zdijo neverjetne).

Lakewood Doodle Rescue sprejme v oskrbo zapuščene, predane pse brez kakršnih koli vprašanj. Goldendoodla lahko posvojite, ponudite v rejo ali kupite Goldendoodle pri Lakewoodu, če sprejmete njihova pravila in pogodbo. Lahko se tudi prostovoljno javite. Ali zakaj ne?

Podrobnosti o logotipih ranča Lakewood

2. Doodle Rescue Collective Inc

Doodle Rescue Collective Inc Goldendoodle Kanada

To je velika, dobro znana organizacija, znana po vsem svetu, z močno, aktivno prisotnostjo v ZDA in Kanadi. Doodle Rescue Collective Inc. se je začel leta 2008 in je temeljil le na prostovoljcih.

Te dni ostajajo zvesti svojemu poslanstvu, da rešijo in zaščitijo vse pasme Doodle ter lastnikom, rejcem ali nadobudnim lastnikom zagotovijo izobraževalne in informativne vire.

Rešeni psi so nastanjeni v rejniških domovih po vsej Kanadi in ZDA, saj nimajo stalnega zavetišča. Vendar pa njegova daljnosežna mreža ponuja veliko izbire, če želite sprejeti Goldendoodle. Imajo tudi zelo aktivno stran na Facebooku.

Podrobnosti o Doodle Rescue Inc

3. Reševanje psov Ottawa

Ottawa Dog Rescue Goldendoodle Canada

Ottawa Dog Rescue je eden bolj znanih reševalnih centrov v Kanadi. Rešujejo zanemarjene, zlorabljene ali zapuščene pse in pomagajo lastnikom, ko želijo svoje predati. V celoti ga vodi posebna ekipa prostovoljcev, ni plačanega osebja in zagotovo bi lahko koristili nekaj podpore.

Njihova ekipa prostovoljnih veterinarjev nudi psom odlično zdravstveno oskrbo in nudi potrebno zdravljenje, medtem ko osebje pse obravnava z ljubeznijo in naklonjenostjo. Pozdravljajo rejnike, in čeprav so reševalni center, ki ni specifičen za pasmo, imajo občasno Goldendoodles, tako da nikoli ne veš – morda imaš srečo.

Podrobnosti o reševanju psov v Ottawi

4. BCSPCA – Govorimo za živali

BCSPCA – Govorimo za živali Goldendoodle Canada

BCSPCA resnično govori za živali, ko preiskujejo primere krutosti, si prizadevajo za izboljšanje zakonodaje o pravicah živali ter zagotavljajo zavetišča in veterinarske storitve. Ne zagotavljajo posvojitve za posamezno pasmo, vendar nikoli ne veš. Morda boste imeli srečo in včasih našli nekaj Goldendoodlov. BCSPCA je skratka živalska policija.

Seveda imajo za posvojitev veliko hišnih ljubljenčkov in Goldendoodles niso izjema. Ostajate na tekočem in obveščeni o njihovih dogodkih in dejavnostih, tako da se naročite na njihove e-novice na njihovem spletnem mestu in jih pozorno spremljate za morebitne Goldendoodles.

Podrobnosti o BSCPA

 • Spletna stran: BSCPA
 • naslov / Lokacija: 1245 E 7th Ave, Vancouver, BC V5T 1R1, Kanada (imajo veliko lokacij, odvisno od mesta, v katerem živite, vendar je to deželni urad. Za druge lokacije preverite spletno stran)
 • Telefonska številka: (855) 622-7722

5. Dhana Metta Rescue Society

Dhana Metta Rescue Society Goldendoodle Kanada

Dhana Metta Rescue Society trdi, da je ena izmed naslednjih generacij reševalnih društev, ne samo za Kanadčane, ampak tudi za državljane ZDA. Njihov poudarek je izobraževanje in obveščanje javnosti o negi hišnih ljubljenčkov, krutosti živali in pomenu skupnega dela za boljši svet.

Njihova mantra je, da če živali živijo v srečnem okolju, bomo vsi zadovoljni. Ta organizacija si prizadeva za empatijo, komunikacijo in sočutje ter spodbuja ljudi, ki želijo določeno pasmo, da jih pokličejo.

Možno je, da lahko določen hišni ljubljenček, ki ga potrebujete, prispe na pomoč v bližnji prihodnosti in vas bodo takrat označili. Svoje ime lahko uvrstite na čakalni seznam za Goldendoodle, se usedete in prekrižate prste.

Podrobnosti o reševalnem društvu Dhana Metta

6. Zlato reševanje

Golden Rescue Goldendoodle Kanada

Čeprav ta organizacija pomaga pri zlatih prinašalcih, lahko pogosto poskušajo pomagati tudi križancem svoje najljubše pasme. Golden Rescue je ena največjih reševalnih organizacij za posamezne pasme v Kanadi.

S 30-letnimi izkušnjami pri reševanju imajo široko mrežo in vam morda lahko pomagajo najti svoj Goldendoodle. Pomagate lahko s posvojitvijo, prostovoljnim delom ali rejništvom, in brez škode zapustite svoje ime, tako da vas bodo pripravili, če pride Goldendoodle.

Podrobnosti Golden Rescue

7. K9 Central Standard Pudle Rescue

K9 Central Standard Poodle Rescue Goldendoodle Canada

Zadnji na seznamu najboljših reševalcev Goldendoodle v Kanadi je “K9 Central Standard Pudle Rescue.” Cilj K9 Central Standard Poodle Rescue je vsakemu psu dati drugo priložnost in osredotočiti svoja prizadevanja za ponovno naselitev na standardne pudlje. Nahajajo se v Bowmanvilleu v Ontariu, vendar skrbijo za več mest po vsej provinci.

Podrobnosti o reševanju centralnega standardnega pudlja K9

Več informacij o reševanju Goldendoodle v Kanadi

Več informacij o reševanju Goldendoodle v Kanadi

Čeprav ti reševalni centri niso specifični za pasmo, lahko preverite tudi pri naslednjih organizacijah in preverite, ali lahko svoje ime uvrstite na čakalni seznam, da boste, če se pojavi Goldendoodle, prvi izvedeli.

Povezano: F2 Goldendoodle Guide in Kaj naredi grdega Goldendoodla?

Zakaj Goldendoodles končajo pri reševanju?

Zakaj Goldendoodles končajo pri reševanju

Goldendoodles so ljubki, prijazni psi, ki se bodo verjetno razumeli s komer koli. Radi ugajajo in so zelo primerni za usposabljanje, zato bi lahko bilo presenečenje, da jih toliko konča v zavetiščih. Sama priljubljenost pasme je povzročila, da je populacija Goldendoodles eksplodirala.

Že samo po preprosti statistiki več psov konča tudi v zavetiščih. Poleg tega so Goldendoodles aktivni psi, ki bi morda potrebovali več pozornosti, kot je pričakoval neizkušen starš psa. Premalo stimuliran in zdolgočasen Goldendoodle lahko kaže neželeno vedenje, kot je destruktivno kopanje in žvečenje ali pretirano lajanje.

Obstaja majhna, a prisotna možnost, da bi imel Goldendoodle težave z agresijo. Ker so zelo navezani na svoje lastnike, so tudi nagnjeni k ločitveni tesnobi. Poleg tega si mnogi želijo Goldendoodle za svoj morda hipoalergenski plašč, nekateri pa ne, ljudje z alergijami pa bi lahko imeli še vedno reakcije.

Večina zavetišč agresivnih psov ne nadomešča in bodo poskušali odpraviti težavo, preden bodo agresivnega psa poslali novim lastnikom, ki bi ga lahko ugriznili. Takrat pripeljejo prostovoljne pasje vedenjske svetovalce ali trenerje psov.

Nazadnje, pse pogosteje nadomeščajo zaradi sprememb v življenjskih razmerah lastnika, kot so:

 • Ločitev in oba ne moreta obdržati psa
 • Selitev in novo stanovanje ne sprejema hišnih ljubljenčkov
 • Selijo se iz države in ne želijo pripeljati hišnih ljubljenčkov
 • Izguba službe in dohodka ter nezmožnost preživljanja hišnih ljubljenčkov
 • Smrt lastnika

Povezano: Dejstva o kodrastem Goldendoodleju in Ali so Goldendoodles dobri z mačkami?

Kako izbrati reševalni center Goldendoodle v Kanadi

Kako izbrati reševalni center Goldendoodle v Kanadi

Ne glede na to, ali želite posvojiti, vzgojiti, prostovoljno delati ali podpreti reševalni center, je vreden namen le en klik stran. Glavne stvari, ki bi jih želeli upoštevati pri iskanju reševalnega centra Goldendoodle v Kanadi, so:

 • Nega psa, vključno z vsem, kar se začne z zdravjem psa, življenjskimi pogoji, nego in obiski veterinarja
 • Ugled. Lahko preverite pri veterinarjih ali skupinah živali, specifičnih za pasmo.
 • Odprto osebje z vrednotami brez obsojanja, empatijo in razumevanjem za ljudi in potrebe psov.
 • Osredotočeni na podrobnosti in delite veliko informacij, odgovorite na njihove klice in e-pošto. Bodite pa potrpežljivi. Reševalne centre pogosto vodijo prostovoljci, ki imajo redno službo in delajo v prostem času.

Povezano: Informacije o energijski ravni Goldendoodle in Ali so Goldendoodles hiper?

Zaključek za “najboljše reševanje Goldendoodle v Kanadi”

Zaključek za The

Obstaja veliko razlogov, zakaj morda iščete reševalni center Goldendoodle v Kanadi. Mogoče iščete posvojitev, prostovoljec ali nebesa, če se morate odpovedati svojemu psu, vam lahko pomagajo.

Ne glede na to, ali gre za šolanje psov, svetovanje ali rekondicioniranje, dobro poznajo pasmo in pasjo psihologijo in so lahko vaša zadnja postaja, preden se odrečete svojemu kosmatemu prijatelju.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu reševanja Goldendoodle v Kanadi, si lahko ogledate:

Preden prinesete Goldendoodle domov iz reševalnega zavetišča v Kanadi, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »Vodnik za pasmo psov Goldendoodle” spodaj: