7 najboljših reševanj psov v Sydneyju! (2022)

Predloga-najboljši-pes-reševalci-v-Sydneyju

Iščete reševalce psov v Sydneyju v Avstraliji? Posvojitev je fantastičen način, da v svoj dom pripeljete novega kosmatega družinskega člana, vendar je tudi neverjetno koristno, če zapuščeni ali zanemarjeni živali daste drugo priložnost za življenje.

Če razmišljate o posvojitvi reševalnega psa, smo za vas! Toda zakaj Sydney? Zahvaljujoč čudovitim plažam, parkom in drugim hišnim ljubljenčkom prijaznim lokacijam je Sydney raj za pse. V mestu je več kot 400.000 psov, od katerih jih je veliko posvojenih iz enega od lokalnih reševalnih centrov.

Več reševalcev hišnih ljubljenčkov v Sydneyju skrbi za potepuške in zapuščene živali. Vsaka organizacija ima svoj edinstven pristop k posvojitvi živali in ponovnemu nastanku, zaradi česar je težko izbrati eno.

Sestavili smo seznam najboljših reševalcev psov v Sydneyju, kjer lahko najdete vse od pudljev do labradorcev. S toliko neverjetnimi psi bi morali v hipu posvojiti kosmatega prijatelja!

Tukaj je seznam najboljših reševalcev psov v Sydneyju, kjer lahko obiščete in poiščete svojega novega hišnega ljubljenčka.

1. Maggie’s Rescue

Maggie's Rescue

Maggie’s Rescue deluje od leta 2011 z namenom reševanja in ponovnega domovanja nezaželenih živali spremljevalcev ter zagovarjanja in pomoči pri deseksualizaciji psov in mačk.

Maggie’s Rescue je zavetišče brez ubijanja, ki je od ustanovitve leta 2011 pomagalo več kot 1700 živalim. Imajo odličen postopek posvojitve, ki vključuje izobraževanje ljudi, kako pravilno skrbeti za svoje hišne ljubljenčke, preden jih posvojijo iz zavetišča.

Prav tako prikazujejo pse in mačke, ki so na voljo za posvojitev na svoji spletni strani, kjer si lahko ogledate dodatne informacije o vsaki živali, vključno s pasmo, statusom odstranjenega spola, starostjo, številko mikročipa in še več.

Informacije o reševanju psov:

2. Tace in kopita

Tace in kopita

Paws’ n’ Hooves je neprofitna organizacija, ki rešuje, rehabilitira in vrača domove zapuščenih, zlorabljenih in zanemarjenih živali. Njihov glavni cilj je rešiti živali pred gotovo smrtjo v različnih funtih in zavetiščih v Sydneyju in okolici.

Nimajo pa zavetišča, ampak za vsako njihovo žival skrbijo rejniki, ki skrbijo zanjo, dokler ne najdejo večnega doma. Od leta 2008 je bilo v tem zavetišču rešenih in nadomestnih okoli 1471 psov, 378 mačk, 9 konj in 11 drugih hišnih ljubljenčkov.

Paws n Hooves je eden največjih reševalcev psov v Sydneyju; imajo na voljo pestro izbiro psov za posvojitev, tako da boste našli točno tisto, kar iščete!

Za razliko od drugih zavetišč, Paws n Hooves zagotavlja domače dvorišče, kar pomeni, da so reševalni psi v njihovi oskrbi dobro socializirani in ljubljeni. Poleg tega se potencialni starši hišnih ljubljenčkov srečajo s psi v domačem okolju in z njimi preživijo več časa kot v tradicionalnem zavetišču.

Poleg tega osebje pri Paws’ n’ Hooves vodi vsakega starša hišnega ljubljenčka o osebnosti, temperamentu, všečkih in nevšečnostih ter zdravstvenem stanju psa, ki ga zanima, da bi mu pomagali sprejeti premišljeno odločitev.

Informacije o reševanju psov:

3. Liga za dobro počutje živali

Liga za dobro počutje živali

Animal Welfare League NSW je neprofitna organizacija, ki zagotavlja zavetišče za živali, katerih lastniki ne morejo več skrbeti zanje.

Je ena največjih organizacij za reševanje živali v Avstraliji. Odgovorni so za reševanje več kot 50.000 psov in mačk vsako leto ter sprejemanje brezdomnih hišnih ljubljenčkov, poškodovanih prostoživečih živali in živali, ki so jih zapustili njihovi lastniki.

Poleg tega ta organizacija deluje že več kot 60 let. Njihov cilj je biti najboljši reševalci psov v Sydneyju, tako da ustvarijo najboljše možno ujemanje med ljudmi in živalmi. Zato ste lahko prepričani, da boste našli popolnega psa.

Menijo, da je treba z vsemi živalmi ravnati humano, brez nepotrebnih bolečin in trpljenja.

Informacije o reševanju psov:

Preverite več: Najboljši reševalci psov v Connecticutu! in najboljši reševalci psov v New Jerseyju!

4. Sydneyski domovi za pse in mačke

Domovi za pse in mačke v Sydneyju

Dom za pse in mačke v Sydneyju sprejema izgubljene, zapuščene in zanemarjene hišne ljubljenčke že od leta 1946. Ko jih zavetišče reši, jih zdravi, preden jim najde dom.

So eden od znanih reševalcev malih psov v Sydneyju, njihova glavna prioriteta pa je reševanje in rehabilitacija živali, ki so bile zapuščene ali slabo ravnane. Vsi psi in mačke, ki so v njihovi oskrbi, so pripravljeni za posvojitev in so deležni ustrezne zdravstvene oskrbe, vključno s cepljenjem, mikročipiranjem, razgradnjo črvov in deseksualizacijo.

Poleg tega to reševanje zahteva le, da morebitni posvojitelji opravijo osnovni pregled doma, preden lahko žival odpeljejo domov. Ponujajo tudi brezplačne storitve mikročipiranja za vse hišne ljubljenčke.

Informacije o reševanju psov:

5. Monikino reševanje psa

Monikino reševanje psov

Monika’s Doggie Rescue je zavetišče za rešene in predane pse, mačke, mladičke in mladiče brez ubijanja živali.

Od leta 2001 je Doggie Rescue našel domove za več kot 9.000 zapuščenih psov in mačk. Rešujejo in vračajo domov zapuščene živali iz obsojenih na smrt v borzah. Živali so dane v rejništvo, dokler se zanje ne najde stalni dom.

Njihovo zavetje se nahaja v Inglesideu na severnih plažah Sydneyja. Živali prejemajo iz svetov in drugih zavetišč v okolici NSW.

Vse njihove živali so veterinarsko pregledane, cepljene, deseksualizirane, testirane na srčne gliste, gliste, zdravljene z bolhami in mikročipirane. Poleg tega imajo veterinarja s polnim delovnim časom, ki skrbi za njihove zdravstvene potrebe med oskrbo.

Informacije o reševanju psov:

6. Agencija za posvojitev živali

Agencija za posvojitev živali

Agencijo za posvojitev živali je ustanovila ekipa mož in žena Lee in Fiona Amiti. Oba sta bila odločena pomagati zanemarjenim živalim, predvsem psom in mačkam.

Od takrat je ta organizacija pomagala na stotine psov in mačk najti srečen dom in je zato znana kot eden najboljših reševalcev psov v Sydneyju.

Obstaja veliko razlogov, zakaj bi morali svojega naslednjega hišnega ljubljenčka dobiti s tem reševanjem kužka v Sydneyju. Najpomembneje je, da imajo zelo strogo politiko ‘brez ubijanja’, saj so si zadali svojo misijo končati vse nepotrebne poboje naših mačjih in pasjih prijateljev.

Zagotavljajo tudi edinstveno storitev »zasebne posvojitve«, če želite predati psa ali katerega koli drugega hišnega ljubljenčka, lahko psa oglašujete na Agenciji za posvojitev živali, potem ko ga agencija ustrezno preveri. Vse, ki jih zanima vaš ljubljenček, bodo napoteni k vašemu domu na srečanje in pozdrav brez težav s posredniki.

Poleg tega agencija na svoji spletni strani ponuja podrobne profile vsakega posvojitvenega psa, tako da lahko izberete psa, ki najbolje ustreza vaši osebnosti in življenjskemu slogu. Poleg tega vas njihovo usposobljeno osebje vodi skozi celoten proces in poskrbi, da vaš postopek posvojitve poteka nemoteno.

Informacije o reševanju psov:

7. Rocky’s K9 Rescue

Rocky's K9 Rescue

Zadnji na seznamu najboljših reševalcev psov v Sydneyju je Rockyjev K9 Rescue is, še eno neverjetno reševanje, ki temelji na Sydneyju v Avstraliji.

Rocky’s se je začel leta 2008 in ga je ustanovila Merna Karam, da bi dobrim psom in mačkam dala drugo priložnost za življenje. Od takrat je Rocky’s rešil več kot 2500 živali iz obsojenih na smrt.

Poleg tega je cilj Merne ponovno naseliti dobre in zaslužne živali in ne diskriminirati glede na starost, velikost ali pasmo. Čeprav so specializirani za pse velikih pasem, bo Rocky’s sprejel vse pse, kar bo omogočilo prostor in vire.

Rocky’s K9 Rescue ne prejema nobenih sredstev. To pomeni, da se močno zanašajo na velikodušnost svojih podpornikov, da bodo nadaljevali z dobrim delom, ki ga opravljajo.

Informacije o reševanju psov:

Kako izbrati reševalca psov v Sydneyju

Če želite posvojiti psa iz reševalne hiše v Sydneyju, morate vedeti, da se postopek posvojitve psa iz reševalne organizacije nekoliko razlikuje od postopka nakupa psa pri rejcu.

Če vas zanima posvojitev psa, vam priporočamo, da stopite v stik neposredno z izbrano reševalno skupino. Lahko vas obvestijo o njihovem postopku posvojitve in ali imajo na voljo pse za posvojitev.

Na splošno boste morali izpolniti prijavnico in se z nekom iz skupine pogovoriti o tem, kakšen pes bi bil najboljši za vaš življenjski slog. Če ste psa že izbrali, lahko izveste tudi o njegovi osebnosti in o tem, kakšen dom potrebujejo.

Številne skupine prav tako zahtevajo, da pridete in spoznate psa, preden vam ga dovolijo posvojiti, da bodo lahko videli, kako sodelujete skupaj. Morda boste morali opraviti tudi nadaljnje obiske po posvojitvi.

Po drugi strani pa vam lahko pomagajo tudi reševalne skupine, če ste izgubili psa. Lahko se obrnete na reševalne organizacije in lokalna zavetišča, da čim prej ugotovite, ali so našli vašega psa, saj veliko zavetišč hrani potepuške hišne ljubljenčke le 5-7 dni, preden jih obravnavajo za posvojitev.

Zaključek za najboljše reševanje psov v Sydneyju

7 najboljših reševanj psov v Sydneyju!  (2022)

Upamo, da vam bo ta seznam reševalcev psov v mestu Sydney v Avstraliji pomagal najti psa, ki ga iščete.

Če živite v mestu in želite kosmatega prijatelja, razmislite o posvojitvi psa, namesto da bi ga kupili. V zavetiščih je toliko psov, ki potrebujejo dober dom.

Ne samo, da so te organizacije zavezane iskanju popolnega psa za vas, ampak poskrbijo, da je vsak pes srečen in zdrav. Zagotavljajo, da je vsak pes steriliziran ali kastriran ter mikročipiran pred posvojitvijo.

Najboljši del nakupa pri eni od teh organizacij je, da veste, da vaš denar gre za pomoč drugim živalim v stiski!

Všeč vam bo tudi: