7 najboljših ščetk za Sheepadoodle! (2022)

Najboljši čopič za Sheepadoodle

V tem nakupovalnem vodniku vam bomo pokazali, na kaj morate biti pozorni pri izbiri najboljša krtača za pse za Sheepadoodle. Vključili smo tudi ocene nekaterih najbolj priljubljenih ščetk na trgu danes. S tako veliko izbiro je težko vedeti, katera krtača je najbolj primerna za dlako vašega ljubljenčka. Zato smo za vas sestavili ta vodnik.

Preden preidemo na naša priporočila, si najprej poglejmo nekaj stvari, ki jih morate vedeti, ko iščete krtačo za psa za svojega Sheepadoodle.

V naglici? Tukaj so najboljši izbori!

Izdelek

Najboljši na splošno

We Love Doodles Slicker Brush

Drugouvrščeni

Krtača za pse Chris Christensen

Najboljše orodje za dematiranje

Obalni hišni ljubljenček

Najboljši na splošno

Izdelek

We Love Doodles Slicker Brush

Slika

We Love Doodles - Slicker Brush za pse - Idealno za srednje ali dolgodlake pse - Najboljši Slicker Brush za Doodles - Long Pin Slicker Brush

Drugouvrščeni

Izdelek

Krtača za pse Chris Christensen

Slika

Chris Christensen Big G Dog Slicker Brush, Groom Like A Professional, Fluff Detangle Style, Varčevanje z energijo, Coral, Velika

Najboljše orodje za dematiranje

Slika

Obalni hišni ljubljenčki - Safari - Glavnik za odstranjevanje psov

Slika

The Doodle Brush - Ultimate Brush za Labradoodles in druge pudlje križance (dvojna glava)

Kako izbrati čopič

čopič za ovčje pudlanje

Najboljša krtača za Sheepadoodle mora biti sposobna prodreti v dlako in odstraniti umazanijo ali ostanke brez vlečenja ali vlečenja. Izlivanje lahko vašemu mladiču povzroči veliko nelagodja, kar pomeni, da potrebujete nekaj dovolj nežnega, a tudi temeljitega. Na primer, pomembno je vedeti, kakšno dlako ima vaš pes, ko nabira krtačo.

Plašči za pudlje in staroangleške ovčarje

Pudljev del vašega Sheepadoodle ima kodrasto, gosto dlako, ki minimalno odpada, zaradi česar je popolna krtača za to pasmo. Po drugi strani pa je staroangleški ovčar znan po tem, da se precej izliva. Imajo tudi ekstra gosto dlako, ki se razlikuje od pudljevega krzna. Ta pasma psov potrebuje nekaj več kot le vaša standardna krtača za pse, ki ima lahko valovito, kosmato dlako, ki je skoraj podobna žici.

Najboljši čopiči za Sheepadoodle

Zato je najbolje uporabiti čopič, ki ima kombinacijo trdih in finih ščetin. Količino pritiska lahko enostavno nadzorujete z uporabo ene ali druge vrste ščetin. Najboljša ščetka za Sheepadoodle bo udobna za držanje in enostavna za uporabo. Nočete nečesa premajhnega ali obsežnega, ampak nekaj, kar se popolnoma prilega vaši roki.

Ščetine morajo biti tudi mehke, kar pomeni, da morate biti pozorni na material, iz katerega so ščetine izdelane. Priporočamo uporabo čopiča iz gume ali silikona, ker so ti materiali mehki in nežni.

Če želite, da vaš Sheepadoodle ostane brez podloge, se odločite za več vrst ščetk in glavnikov ali grabljic, ki jih uporabljate enkrat na teden. Najprej boste morali svojega dlakavčka pregledati od glave do pet, da se prepričate, da ni zapletov. Lahko začnete s prsti skozi njegov plašč.

Ko uporabljate grablje, morate pustiti balzam, ki bo pomagal pri odstranjevanju blazine in preprečil lomljenje las med negovanjem. Pred kopanjem morate vedno očistiti svojega Sheepadoodleja. Če se vaš pes zlahka prepraži zaradi vlage in vremenskih razmer, morate mladiče 2-3 krat letno striči in odpeljati k profesionalnemu negovalcu.

Kot običajno, da ohranite zdravo in sijočo dlako, je treba vašega Sheepadoodla vsak dan pet do deset minut krtačiti s čopičem, vendar pred krtačenjem s prsti potegnite skozi njegovo dlako, da se prepričate, da se ne zaplete. Enkrat na teden uporabite več različnih ščetk, glavnikov in grabljic, da omogočite optimalno in enostavno nego. Tukaj je odvzem:

Leave a Reply

Your email address will not be published.