8 najboljših dnevnih vrtcev za pse v New Orleansu, LA! (2022)

Dnevni vrtovi za pse v New Orleansu

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete vrtce za pse v New Orleansu, LA. New Orleans je znan po lepem vremenu, odlični hrani in zabavi.

Ponuja tudi številne priložnosti za odhod na prostem s svojim najboljšim prijateljem. V New Orleansu je veliko pasjih parkov. Vendar pa morate včasih za opravke zapustiti hišo brez psa.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu vrtcev za pse v New Orleansu, si oglejte ta druga priporočila za dnevno varstvo: Najboljši vrtci za pse v Houstonu in Najboljši vrtci za pse v Sacramentu, Kalifornija.

Iskanje dnevnega varstva za pse v New Orleansu

Iskanje dnevnega varstva za pse v New Orleansu

V New Orleansu je veliko pasjih vrtcev, ki nudijo popolno rešitev za te priložnosti. Psi radi preživljajo čas v druženju v vrtcu, medtem ko so njihovi lastniki nekoliko mirni, saj vedo, da zanje skrbijo strokovnjaki.

Kam torej iti, če potrebujete storitve dnevnega varstva psov? Ta članek bo odgovoril na to vprašanje. Sestavili smo seznam najboljših vrtcev za pse v New Orleansu.

Priporočila izdelkov za pse: Najboljši naravni šamponi za pse in Najboljši pasji šampon za dolge dlake.

1. Dogtopia iz New Orleansa

Dogtopia iz New Orleansa

Družinski hišni ljubljenček je navsezadnje član vaše družine. Zato so zgradili svoj pasji dnevni center z mislijo na otroke: popolnoma nadzorovano igrišče, ki pse uči osnovnih socializacijskih veščin.

Pasji starši se dobro zavedajo nevarnosti svojega psa, če ostane sam doma. Ekipa Dogtopia bo vašega psa zaposlila z vznemirljivimi dejavnostmi, hkrati pa ga bo naučila potrebnih socialnih veščin tako z ljudmi kot z drugimi psi.

Njihove igralnice so temperaturno nadzorovane, tako da je vedno udobno in sončno, ne glede na vreme zunaj. Ne samo, da vreme na njihovo igranje ne vpliva, ampak je tudi zmanjšano tveganje za bolezni zaradi žuželk, škodljivcev in parazitov.

Nič ni hujšega od mokrega psa, ko ga ujame dež. Notranje igralnice so tudi bolj zdrave za mopse, buldoge in druge pse brahicefal (psi s širokimi, kratkimi lobanjami) obstaja nevarnost toplotnega udara.

Gumijasta tla v njihovih igralnicah so mehka na blazinicah vašega psa. Prav tako je koristen za pse vseh starosti, ki trpijo za displazijo kolkov ali drugimi težavami s sklepi.

Dogtopia of New Orleans Podrobnosti

2. Camp Bow Wow

Camp Bow Wow

Ali vaš pes dobi potrebno vadbo in socializacijo? Po zabavnem in aktivnem dnevu v kampu domov pripeljite srečnega in utrujenega psa.

Storitve dnevnega varstva psov Camp Bow Wow New Orleans so namenjene izboljšanju kakovosti življenja vašega psa v varnem, prijetnem in skrbnem okolju. Tako psi kot človeška interakcija koristijo duševni stimulaciji in socializaciji.

Njihove velike igralne površine omogočajo maksimalno uživanje, hkrati pa dajejo vašemu kosmatemu družinskemu članu priložnost, da sprosti nekaj odvečne energije.

Sledijo različnim varnostnim predpisom, vključno z:

  • Poleg tega so kvalificirani tisti, ki so zaključili strog program usposabljanja, da bi postali certificirani svetovalci kampa in so bili poučeni o vedenju psov, prvi pomoči človeka in hišnem ljubljenčku in oživljanju hišnih ljubljenčkov.
  • Zagotavljajo, da so vsi njihovi kamperji opravili razgovor s kamperji, sterilizirani ali kastrirani in so na tekočem s cepljenji.
  • Spletne kamere v živo vam omogočajo, da svojega psa opazujete na računalniku ali mobilni napravi od koder koli na svetu.

Podrobnosti o kampu Bow Wow

3. Bark Blakemoore

Bark Blakemoore

Blakemoore Woofer ponuja zabavno dnevno varstvo za majhne in velike pse ter dve zaprti notranji igralnici. Imajo tudi zunanji prostor, zaprt za nekaj minimalnih zunanjih dejavnosti v toplejših mesecih.

Pokrita garaža omogoča element igre na prostem z udobjem ograjenega prostora. Čez dan sta dva sprehoda in po potrebi hranjenje.

Njihova ekipa ljubiteljev psov se bo nenehno igrala z vašim kužkom, ves dan polnila posodice z vodo, nudila ljubezen in pozornost ter se ukvarjala z živalmi, da bi spodbudila čim večjo igro čez dan.

Pri izbiri paketa ne pozabite, da morate vse pakete dnevnega varstva uporabiti do konca meseca po nakupu. Dnevi paketa bodo izgubljeni, če jih ne boste porabili v tem obdobju.

Podrobnosti o lubju Blakemoore

4. MaryMac’s Doggie Retreat

MaryMac's Doggie Retreat

Če je vaš pes dolgčas, povzroča težave v vašem domu ali je samo osamljen, se želi odpraviti na dan avanture.

Vašemu psu bo dodeljena prilagojena varuška za en dan zabave in dogodivščin.

Njihova storitev vključuje:

  • Doggy Daycare ponuja zaprt prostor za igro na prostem ena na ena in notranji prostor s klimatsko napravo/ogrevanjem, kamni za počitek, igračami in posteljnino za sprostitev. Njihovo igranje zunaj je sestavljeno iz sprehoda v park in posebnih obogatitvenih dejavnosti.
  • Po svojih najboljših močeh se trudijo zagotoviti varno okolje brez stresa za vašega psa.
  • Obljubljajo, da bo vaš ljubljenček deležen načrtovanega časa za igro in počitek. Poleg tega verjamejo v izpostavljanje vašega psa dejavnostim, ki jim ustrezajo. To je ključnega pomena za ohranjanje srečnega, zdravega in brez stresa življenja vašega ljubljenčka.
  • Njihove igralne skupine so namerno majhne in organizirane po velikosti, temperamentu in starosti.
  • Ne prenašamo nenehnega lajanja ali agresivnih psov. To lahko vznemiri druge hišne ljubljenčke.
  • Prilagojena poročila so na voljo vsak dan. Po e-pošti lahko prejmete prilagojena poročila z vključenimi fotografijami.

Podrobnosti MaryMac’s Doggie Retreat

5. Zevsovo mesto

Zevsovo mesto

Vaš kosmati družinski član, tako kot vi, potrebuje prijateljstvo. Zato se lahko vsak pas, ki je pod njihovo oskrbo, brezplačno igra z drugimi združljivimi hišnimi ljubljenčki v Zeusovem mestu. Zagotavljajo dnevno varstvo za vse vrste psov in skrbijo za to, da zagotovijo, da se bo vaš pes imel v Zeus’ Placeu odlično.

Osebje se zabava, medtem ko se vaš pes igra in druži na njihovem dvorišču. Uživajo v preživljanju časa s svojimi hišnimi ljubljenčki in ob pogledu na navdušene obraze na njihovih kosmatih glavah.

Ni jih treba pustiti doma v zaboju. Od ponedeljka do petka, od 8.30 do 17.30, nudijo storitve dnevnega varstva. Vsi psi morajo imeti posodobljena cepljenja proti steklini, DHLPP in Bordetelli v zadnjem letu.

Čeprav je cepljenje proti Bordetelli potrebno le vsako leto, bi morali vsi vkrcani ali urejeni hišni ljubljenčki vsakih šest mesecev dobiti obnovitveni ljubljenček, da ohranijo imuniteto. Vprašajte svojega veterinarja o urniku dnevnega varstva/krcanja/negovanja vašega psa in ali je primerna šestmesečna imunizacija proti Bordetelle.

Podrobnosti o Zeusovem mestu

6. Tržnica lubja NOLA

Tržnica lubja NOLA

Dnevno varstvo je odlična izbira za socializirane pse, ki potrebujejo nekaj strukturirane vadbe in udejstvovanja čez dan. Njihovo dnevno varstvo ponuja različne dejavnosti, ki so zabavne in poučne.

Pred sprejemom v otroško varstvo so vsi psi testirani na temperament in se glede na njihovo velikost in razpoloženje dodelijo igranju z drugimi psi. Za vašega kužka so med bivanjem v vrtcu načrtovali veliko zanimivih stvari.

Psi se bodo ukvarjali z zabavnimi, smiselnimi dejavnostmi z osebjem, skupinsko socializacijo, igranjem na prostem na njihovem manjšem igralnem dvorišču in dremanjem.

Želijo, da je vaš pes navdušen nad obiskom vrtca in da je vesel in utrujen tako psihično kot fizično, ko gre domov.

Poskušajo se izogniti uporabi bolj običajne tehnike naključne igre, saj psi običajno pozabijo na šolanje in se naučijo neprimernih dejanj. Namesto tega zagovarjajo krepitev dobrega vedenja in navad.

Pozivajo k individualnim navodilom namesto »zahtevajo lajanje« medtem ko je v vrtcu. Če razmišljate o NOLA Bark Market Daycare za svojega psa, pridite in izpolnite vedenjski vprašalnik.

Če vaš hišni ljubljenček prestane prvo stopnjo, lahko načrtuje nadzorovano oceno, da zagotovi, da bi bil primeren za njihovo skupino in da je skupina primerna zanj.

Podrobnosti o tržnici lubja NOLA

7. Pasja povezava

Pasja povezava

Od leta 2006 je Canine Connection v New Orleansu mestu zagotavljal vrhunske storitve oskrbe hišnih ljubljenčkov. Z veseljem nudijo najkakovostnejšo možno nočno varstvo, dnevno varstvo, kopanje in nego psov iz svojega objekta v zgornjem delu mesta.

Njihova celovita storitev negovanja, Canine Culture, se nahaja v bližini. Dnevno varstvo je kot nalašč za prijazne pse, ki uživajo v igri in preživljanju časa s svojimi pasjimi prijatelji. Imajo pet notranjih igralnic s klimatsko napravo in veliko zunanjih igralnih površin.

Igralnice so razvrščene po velikosti in temperamentu. Obvezne so rezervacije za dnevno varstvo. Novi udeleženci dnevnega varstva morajo opraviti razgovor in so na voljo le po dogovoru.

Ne oklevajte in stopite v stik z njimi za več informacij. Vaš pes(i) morajo biti obveščeni o cepljenju, preden greste v vrtec: Če želite sodelovati v dnevnem varstvu, mora biti vaš pes steriliziran ali kastriran.

Podrobnosti o pasji povezavi

8. Puppy Love

Puppy Love

Navedeno je, da je varstvo za pse nadzorovano okolje, kjer se psi lahko igrajo brez povodca z drugimi psi. Dnevni center Puppy Love ima dva ločena (klimatizirano) notranje in zunanje igralne površine, prilagojene različnim velikostim očnjakov in slogom igranja.

Večkrat na dan pse v našem vrtcu spustimo, da tečejo po njihovem ograjenem dvorišču za igrišče. Igralni prostori vključujejo zabavno okolje, igrače, postelje, čisto vodo in redne dejavnosti.

Če vaš pes ostane sam ves dan, mu lahko postane dolgčas in tesnoba, kar vodi v neželeno vedenje in, kar je še huje, izolacijo.

Tudi če imate srečo, da preživite dan s svojim spremljevalcem, mnogi psi zamudijo druženje z drugimi psi. Pri Puppy Love bo vaš pes čez dan dobil tako socializacijo kot telesno vadbo.

Informacije o dnevnem varstvu psov v New Orleansu:

Zaključek za “Najboljša dnevna varstva za pse v New Orleansu”

Zaključek za najboljše vrtce za pse v New Orleansu

Torej, kaj smo izvedeli o najboljšem dnevnem varstvu za pse v New Orleansu? Preučili smo nekaj dejavnikov in ugotovili, da so vsi najboljši vrtci imeli odlične ocene strank, ponujali storitve, ki niso le vrtci, in da so bili cenovno ugodni.

Seveda se lahko individualne potrebe vašega psa razlikujejo, zato je bistveno, da opravite raziskavo, preden sprejmete končno odločitev. Toda upajmo, da vam lahko naše ugotovitve pomagajo pri iskanju popolnega mesta za vašega kosmatega prijatelja. Hvala za branje.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu dnevnih vrtcev za pse v New Orleansu, si lahko ogledate:

Preden kupite psa iz dnevnega varstva v New Orleansu, lahko izveste več o tem, kako delujejo, tako da si ogledate »Integracija novega psa v dnevno varstvo za pse” spodaj: