8 najboljših rejcev angleških buldogov v Missouriju! (2022)

Rejci angleških buldogov v Missouriju

Če iščete rejce angleških buldogov v Missouriju, imamo popolno stvar. Za pomoč pri iskanju novega družinskega člana smo sestavili seznam najbolj znanih rejcev na tem območju.

Angleški buldog izvira iz Velike Britanije in z leti se je njegov standard vzreje spremenil in postal elektrarna z mehkim nosom in glavo, ki jo poznamo in imamo radi danes.

Njihov temperament je na splošno precej umirjen in so odlični družinski ljubljenčki. Buldogi so bili prvotno vzrejeni za delo vabe bikov, zato jemljejo burne otroke.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev angleških buldogov v Missouriju, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci labradorskih prinašalcev v Missouriju in Najboljši rejci Shih Tzuja v Missouriju.

Mladički angleškega buldoga naprodaj v Missouriju

Mladički angleškega buldoga naprodaj v Missouriju

Kot pri vsakem psu z ravnim obrazom morajo biti tudi oni dobro vzgojeni, da bodo čim bolj zdravi, da preprečijo težave pozneje v življenju. Nadaljujte z branjem, da boste našli nekaj rejcev, ki proizvajajo najbolj zdrave in robustne angleške buldoge v državi.

Priporočila za izdelke angleškega buldoga: Najboljši šamponi za matirano pasjo dlako in Najboljši pasji kolonj, ki ga uporabljajo negovalci.

1. PuppySpotovi angleški buldogi za Missouri

PuppySpot's angleški buldogi za Missouri

Ker iščete rejce angleških buldogov v Missouriju, je vredno preveriti spletno platformo PuppySpot. PuppySpot je izjemno zaupanja vredna tržnica za pse, kjer lahko uporabniki brskajo in najdejo združljivega spremljevalca angleškega buldoga kar iz udobja svojih domov v Missouriju.

Najbolje bi bilo, da ne pozabite, da morajo vsi rejci angleških buldogov na PuppySpotu opraviti strog postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš bodoči spremljevalec varno poslan do vašega praga v Missouriju. Preden nadaljujete na pot za mladička angleškega buldoga za prodajo v Missouriju, si lahko ogledate spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Watts angleški buldogi

Watts angleški buldogi

Watts angleški buldogi vzrejajo angleške nasilneže že več kot desetletje. Oba razstavljata in vzrejata svoje pse ter vzgajata vsa legla v domačem okolju. Angleški buldogi Watts nimajo pogosto na voljo veliko legla, saj imajo le nekaj psov, zato jih lahko pravilno ljubijo in skrbijo zanje, če pa iščete mladička, ki je bil vzgojen kot del ljubeče družine, morda so pravi vzreditelj za vas.

Po strogih zdravstvenih pregledih gre vsak mladiček, ki ga prodajo, domov z zdravstvenim spričevalom svojega veterinarja. Prihajajo s kopijo rodovnika svojih staršev, da pokažejo svojo linijo, in so na tekočem s cepljenji in črvi. Mladički, ki jih vzgajajo, so del njihove družine, zato če želite pri njih kupiti mladička angleškega buldoga, bodite pripravljeni, da bodo imeli tudi za vas nekaj vprašanj.

Watts English Bulldogs Podrobnosti

3. Podeželski biki

Podeželski biki

Country Bulls vzrejajo mladičke za hišne ljubljenčke in razstave že 20 let, zato vam zagotavljajo bogate izkušnje z njimi. Zdravje postavljajo pred vse, čemur sledi vzreja po standardih AKC. Trdijo, da imajo najboljše AKC standardne nasilneže kjerkoli na voljo.

Vsi njihovi mladički so vzgojeni v domačem okolju in gredo v svoj novi dom s potrdilom o zdravstvenem stanju, ažurno cepljeni in razglisteni. Country Bulls ponujajo veliko nasvetov na svoji spletni strani, tudi pri izbiri pravega veterinarja z izkušnjami pri delu s pasmo. Zagotovljena vam je prijazna storitev, če kupite enega od njihovih mladičkov angleškega buldoga.

Podrobnosti o Country Bulls

4. Psarne Graceland

Psarne Graceland

Graceland Kennels vodi Diana, ki je v razstavnem ringu že odkar je lahko shodila. Ima vseživljenjske izkušnje z razstavnimi psi in vzreja nekaj različnih pasem, ki so ji z leti vzljubili. Graceland Kennels proizvaja angleške buldoge standarda AKC že več kot 17 let in se še naprej vzreja predvsem zaradi zdravja in njihovih genetskih lastnosti.

Svojih samic ne vzrejajo preveč, zato pse Graceland Kennels po nekaj leglih omogočijo svojim psičkam razkošno življenje brez mladičev. Ko so mladički pripravljeni za svoje nove domove, pridejo cepljeni in preglivičeni z letno zdravstveno garancijo za morebitne dedne okvare.

Podrobnosti o psarni Graceland

5. Boggs Summit Bulldogs

Boggs Summit Bulldogs

Boggs Summit Bulldogi vzrejajo in vzgajajo angleške buldoge in papione na svoji posesti. Vsi njihovi mladički so v celoti registrirani v AKC in imajo doživljenjsko registracijo mikročipa, da bo vaš novi družinski član varen. Vsi vzrejni psi so certificirani OFA in Boggs Summit ne zahteva, da svojega novega kužka sterilizirate ali sterilizirate.

Več kot pripravljeni so pomagati pri morebitnih prihodnjih vzrejah, pod pogojem, da vaš pes odraste zdravega in zdravega. Vsi mladički gredo domov mikročipirani, cepljeni in očiščeni črvi, da se prepričate, da boste dobili zdravega novega dodatka. Prišli ste na pravo mesto, če iščete izkušenega rejca angleškega buldoga v Missouriju.

Podrobnosti o Boggs Summit Bulldogs

6. Castlewood Bulldogs

Castlewood Bulldogs

Castlewood Bulldogi razstavljajo in vzrejajo buldoge od leta 2005. Tako kot mnogi rejci so svojega prvega buldoga kupili kot družinskega hišnega ljubljenčka in se navdušili nad nenavadnim značajem pasme. Prizadevajo si za vzrejo za zdravje, temperament in potrditev.

Preiskali so vse kotičke sveta, da bi našli svoje popolne plemenske in prvenstvene pse in se ne zadovoljijo z ničemer povprečnim. Mladički gredo v svoj dom po strogih zdravstvenih pregledih, prvem tečaju cepljenja in popolnoma razglisteni. Ta vzreditelj nima mladičkov zelo pogosto, saj so relativno majhni, vendar spremlja njihovo spletno stran, če iščete mladičke angleškega buldoga za prodajo.

Podrobnosti o Castlewood Bulldogih

7. Bovenovi angleški buldogi

Bovenovi angleški buldogi

Bovenovi angleški buldogi so rejci, registrirani v AKC, ki so vzrejali in dostavljali mladiče na nacionalni ravni. Vse njihove vzrejne samice so fit, zdrave in imajo OFA certifikat, tako da veste, da boste ob nakupu pri njih dobili zdravega mladička. Trdijo, da so strokovnjaki za pasmo in nudijo vseživljenjske nasvete in podporo vsem, ki pri njih kupijo mladička.

Vsak mladiček je zdravstveno pregledan in pred odhodom v svoj novi dom opravi fekalni test, da se prepriča, da je brez parazitov. Vzreditelji mikročipirajo, razglistijo in cepijo vse mladičke. Boven’s je odličen kraj za iskanje vašega novega mladiča, če iščete vzreditelja angleškega buldoga v Missouriju, ki vam lahko ponudi veliko nasvetov o skrbi za vašega novega kužka.

Boven’s English Bulldogs Podrobnosti

8. Psarna Shady Acres

Psarna Shady Acres

Shady Acres Kennel je še en vzreditelj, ki svojim strankam nudi vseživljenjske nasvete in podporo. Imajo veliko stalnih strank, ki veliko govorijo o kakovosti svojih mladičkov.

Vzrejajo se zaradi zdravja in se izogibajo kakršnim koli dednim napakam skozi generacije svojih psov. Vsi mladički, ki zapustijo vzreditelja, so mikročipirani in cepljeni. Imajo zdravstveno kartoteko z datumi, ko je treba opraviti nadaljnje cepljenje in črvi.

Zdravstvena garancija za vsakega mladička je celoletna in krije vse zdravstvene okvare, ki se jim v tem času razvijejo in bi lahko bile podedovane. Psarna pošlje papirje AKC za vsakega mladička takoj, ko jih prejme, zato, če iščete dobro vzgojenega, zdravega mladička angleškega buldoga v Missouriju, preverite, ali imajo na voljo legla.

Podrobnosti o psarni Shady Acres

Kako izbrati rejca angleškega buldoga v Missouriju

Kako izbrati rejca angleškega buldoga v Missouriju

Rejci morajo biti vedno komunikativni in pripravljeni razpravljati o svojih rejenih praksah s potencialnimi strankami. Ugled rejca pove, kako dobro so znani in ali je v veliki meri v pozitivni ali negativni luči. Ne glejte samo pričevanj na njihovih spletnih straneh. Raziščite se in preverite njihove ocene v Googlu, mesta, kjer ne morejo samo prikazati dobrih povratnih informacij.

Dobri rejci bodo zdravstveno pregledali svoje pse. Testirali jih bodo za različna dedna stanja, da bi zagotovili, da bodo prenašali dobro genetiko na bodoče mladičke. Večina dobrih rejcev bo ponudila zdravstveno jamstvo proti dednim težavam, nekateri le leto ali dve, drugi pa veliko daljše.

Več informacij o angleških buldogih v Missouriju

Več informacij o angleških buldogih v Missouriju

Iskanje zdravega buldoga je še toliko bolj pomembno, ker je brahicefalična pasma. Brachy pasme so vzrejene z ogroženimi dihalnimi potmi, toda dobro vzgojeni Bulliji bodo dosegli ravnovesje med fizičnim videzom ravnega obraza, hkrati pa bodo zdravi.

Mladički angleškega buldoga, ki so vzrejeni s preveč ravnim obrazom, lahko trpijo zaradi kroničnih težav z dihanjem, ki lahko povzročijo nenehno nelagodje ali povečano nestrpnost do vadbe. Angleški buldogi so nizko do tal s kratkimi nogami, vendar imajo veliko težo, zato je pri nakupu mladička pri vzreditelju pomembno paziti na dobre sklepe in brez dedne displazije kolkov ali komolcev.

Povezano: Vodnik po pasmi psov Brindle angleški buldog.

Zaključek za “najboljše rejce angleških buldogov v Missouriju”

Zaključek za najboljše rejce angleških buldogov v Missouriju

angleški buldogi naredite odlične družinske hišne ljubljenčke. So kot nalašč za družine, ki ne želijo vaditi svojega psa več kot dve uri na dan, kot so bolj aktivne pasme. So odlična žival spremljevalka, pod pogojem, da vas ne moti malo smrčanja. Dober vzreditelj angleškega buldoga vam bo pomagal najti pravega posameznega mladička, ki ustreza vašim potrebam.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev angleških buldogov v Missouriju, si lahko ogledate:

Preden domov pripeljete mladička angleškega buldoga od vzreditelja v Missouriju, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate »Pregled pasme angleški buldog” spodaj: