8 najboljših rejcev angleških buldogov v Wisconsinu! (2022)

Rejci angleških buldogov v Wisconsinu

Če iščete najboljše rejce angleških buldogov v Wisconsinu, je to vodnik. Izvor angleškega buldoga, poimenovanega po njegovi uporabi v športu vabe bikov, je mogoče zaslediti nekje pred 13. stoletjem na Britanskem otočju.

Angleški buldog ima sladko in prijazno vedenje. So odličen družinski spremljevalec, saj so zelo zanesljivi in ​​radi so v bližini otrok. To je dobrodušna pasma, ki ji uspeva človeška pozornost.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev angleških buldogov v Wisconsinu, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci Shih Tzuja v Wisconsinu in Najboljši rejci kavalirskega španjela kralja Charlesa v Wisconsinu.

Poiščite mladičke angleškega buldoga za prodajo v Wisconsinu

Poiščite mladičke angleškega buldoga za prodajo v Wisconsinu

Za vaše udobje smo razvili seznam, ki vas vodi skozi najboljše rejce angleških buldogov v Wisconsinu, tako da lahko psu pasme po vaši izbiri omogočite za vedno dom. Ta seznam vam bo omogočil tudi primerjavo zmogljivosti in postopkov vzreje rejcev, kar vam bo pomagalo določiti, kje želite izbrati svojega hišnega ljubljenčka.

Priporočila za izdelke angleškega buldoga: Najboljše pasje sklede, izdelane v Združenih državah in Najmočnejše udarne ovratnice za pse.

1. PuppySpot’s angleški buldogi za Wisconsin

PuppySpot's angleški buldogi za Wisconsin

Ker iščete rejce angleških buldogov v Wisconsinu, priporočamo, da si ogledate tržnico PuppySpot. PuppySpot je ugledna platforma, kjer lahko brskate po razpoložljivih mladičkih angleškega buldoga iz udobja svojega doma v Wisconsinu.

Vsi rejci angleških buldogov morajo iti skozi strog postopek presejanja, tako da bo vaš mladiček varno prispel v Wisconsin. Preden nadaljujete z iskanjem mladička angleškega buldoga za prodajo v Wisconsinu, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Psarna Big Paws

Psarna Big Paws

Big Paws Kennel je majhna družinska psarna. Z vzrejo psov se ukvarjajo že skoraj 14 let in imajo odlično znanje o pasmah. Vsi psi so AKC (Ameriški kinološki klub) registrirani in skrbno izbrani na podlagi njihove dispozicije, rodovnika, osebnosti v skladu s standardi pasme AKC in zdravja.

Psi pse Big Paws Kennel so ljubeče negovani in se redno gibljejo ter imajo prostorne spalne prostore. Prav tako so deležni zelo dobre veterinarske oskrbe in tako rasti kot prijaznosti mladičkov.

Podrobnosti o psarni Big Paws

3. Starrbulldogs

Starrbulldogs

Ker iščete angleškega buldoga, vam zelo priporočamo prav tega vzreditelja. Imajo širok izbor mladičkov, tako da lahko izberete enega z lastnostmi, ki jih iščete. Starrbulldogs že več kot 20 let izključno vzreja angleške in francoske buldoge.

Njihov cilj je vzrejati in trenirati mladičke po visokem standardu, z odličnim zdravjem in odličnim obnašanjem. Psi te psarne so tudi registrirani v AKC, lastniki pa vsem svojim mladičkom dajo prvi krog cepljenja. Za vsakega mladička zagotavljajo tudi šestmesečno zdravstveno garancijo.

Podrobnosti o Starrbulldogs

4. Ranč Bulldog

Ranč buldogov

Ranč Bulldog ohranja močno vzrejno etiko, osredotočeno na zdravje, temperament in videz. Njihovi mladički so registrirani v AKC, krvne linije pa imajo dobro zgradbo kolkov in stopnjo dihanja, hkrati pa nimajo težav s kožo in alergij.

Ranč Bulldog raje obdrži starše teh mladičkov na kraju samem, njihov edini cilj pa je, da vam zagotovijo srečnega in zdravega buldoga. Trdijo, da so dobro seznanjeni s pasmo in njenim sistemom oskrbe ter izpolnjujejo svoje izjave.

Izvedli so tudi skupne projekte za lansiranje izdelkov za izboljšanje mladičev in zdi se, da so zelo ambiciozni glede svojih proizvodnih podvigov. Eden njihovih najnovejših projektov je maslo za nos za zdravljenje nosov buldogov.

Podrobnosti o ranču Bulldogs

5. Hedrick angleški buldogi

Hedrick angleški buldogi

Hedrick angleški buldogi, ki se nahajajo na cesti Birnamwood Road v Wisconsinu, so ekskluzivni rejci svoje istoimenske pasme. So registrirani v AKC in vzrejajo samo pse moške.

V psarni izvajajo interno testiranje na progesteron, njihovi mladički pa so mikročipirani in redno opravljajo veterinarske preglede. Če kupite mladička pri Hendrick English Bulldogs, ste lahko prepričani, da vam bodo kužka dostavili zdravega in zdravega.

Edino opozorilo je, da so mladički na voljo za nakup le dvakrat letno, tako da če resno razmišljate o nakupu mladička pri njih, morate počakati, da so ponovno na voljo. Poleg tega vzreditelj prodaja progesteronsko opremo, če želite na svojem psu opraviti testiranje progesterona na domu.

Hedrick English Bulldogs Podrobnosti

6. Wrinkle Ridge Bulldogs

Wrinkle Ridge buldogi

Wrinkle Ridge Bulldogs so vrhunski rejec buldogov. Zelo dobro poznajo pasmo in so v poslu že približno 23 let. Prav tako trdijo, da pošiljajo svoje buldoge na lokacije, kot je Minneapolis v Minnesoti.

Psarna je specializirana za vzrejo buldogov, ki so certificirani AKC, mladičke pa vzgajajo doma, da zagotovijo njihovo odlično zdravje, videz in obnašanje.

Vzreditelj je zelo zavesten pri iskanju najboljših možnih domov za svoje mladičke in je do zdaj prodal več kot 40 legla brez pritožb strank. Vendar pa je njihova največja prodajna točka dejstvo, da svoje mladiče pošiljajo po vsej državi.

Podrobnosti o Wrinkle Ridge Bulldogih

7. DND buldogi

DND buldogi

Čeprav se ta poseben vzreditelj ne nahaja neposredno v Wisconsinu, je blizu. DND Bulldogs se nahaja v Cloquetu v Minnesoti, približno 340 kilometrov od Wisconsina.

Mladički DND Bulldogs so registrirani v AKC in jih vzgaja družina v podeželskem domu na 5 hektarjih gozdnatega in zelenega posestva z otroki, vnuki in številnimi drugimi živalmi na kraju samem. To pomaga seznaniti pse z vsemi vrstami okolij.

Vsi mladički so veterinarsko pregledani, prejeli so prvo cepivo in nekajkrat razglisteni, preden so bili preseljeni v nov dom. DND Bulldogs ponujajo tudi možnosti pošiljanja, njihove cene pa se začnejo pri 500 $.

Podrobnosti o DND Bulldogih

8. Državni nasilniki

Državni nasilniki

Zadnji na seznamu rejcev angleških buldogov v Wisconsinu je Stateline Bullies. Stateline Bullies je dobro znana licencirana psarna v Walworthu v Wisconsinu. Vzrejajo angleške in ameriške buldoge že skoraj desetletje.

Jedro njihovega plemenskega staleža sta rodovi Razors Edge in Gotti, ki veljata za zelo redke. Stateline nasilneži si prizadevajo, da bi vam ponudili mladičke najboljše kakovosti, ki so mikročipirani, razglisteni, cepljeni in veterinarsko pregledani, preden jih pošljete na dom.

Podrobnosti o Stateline Bullies

Kako izbrati rejca angleškega buldoga v Wisconsinu

Kako izbrati rejca angleškega buldoga v Wisconsinu

Iskanje zanesljivega vzreditelja pomaga zagotoviti, da imate zdravega kužka, zdravega mladiča pa velja za lepega mladiča, se spomnite? Poskrbeli smo za vas, če niste prepričani, kaj iskati, ko iščete dobrega vzreditelja.

Tukaj je seznam meril, ki jih morate upoštevati pri izbiri rejca angleškega buldoga:

  • Zdravi mladiči so brez genetskih težav.
  • Mladički in vzrejni psi se hranijo v čistem in udobnem okolju, ki je v skladu z zakonodajo vaše države.
  • Za vse druge hišne ljubljenčke je dobro poskrbljeno.
  • Poznava pasmo.
  • Prepričajte se, da so mladički prejeli prvo cepljenje in veterinarski pregled.
  • Mikročipirajte njihove mladičke.
  • Izvedite prvi krog zdravljenja proti parazitom.
  • Odgovorite na vaša vprašanja in pomisleke.

Pomembno je tudi, da poznate vzreditelja, pri katerem se odločite vzeti svojega kužka, saj morate zagotoviti, da vaš mladiček prihaja iz dobro oskrbovanega okolja, da bi spodbujali zdravo prakso in etiko med takšnimi podjetji ter odvračali kakršna koli podjetja, ki ne ravnajo oz. neprevidnost.

Sestavite seznam morebitnih vprašanj ali pomislekov in opravite nekaj osnovnih raziskav, preden obiščete potencialnega rejca, vam omogoča, da sprejmete premišljeno odločitev.

Več pomembnih informacij o rejcih angleških buldogov v Wisconsinu

Več pomembnih informacij o rejcih angleških buldogov v Wisconsinu

Če vas skrbi, da bi našli uglednega rejca v Wisconsinu, boste z veseljem vedeli, da jih ima država veliko. Takšna podjetja želijo proizvajati čim bolj zdrave pse, se zavedajo vseh genetskih bolezni, ki prevladujejo v pasmi, in izvajajo specializirane DNK in zdravstvene teste, ki jih certificira OFA (Ortopedska fundacija za živali). Šele ko bo mladiček opravljen teh testov, bo dobil zdravstveno garancijo in ga dali v nakup.

Prvi in ​​najpomembnejši korak pri izbiri vašega najnovejšega prijatelja kužka je identifikacija kompetentnega vzreditelja, ki mu lahko zaupate. Ne služijo le kot začetna povezava med vami in vašim idealnim kužkom, ampak se lahko nanje tudi zanesete v celoti. življenja vašega psa.

Lahko se štejejo za vašega svetovalca za vse, kar je povezano z vašim psom – od izbire pravega kužka za vas do skrbi zanj skozi celotno življenje. Zanesljiv vzreditelj vas bo spodbujal, da ostanete v stiku z njimi in vam nudil nasvete o zdravju, prehrani in treningu skozi vse življenje mladička.

Izvedli smo obsežno raziskavo in pripravili ta seznam najboljših rejcev angleških buldogov v regiji Wisconsin, da bi vam pomagali pri iskanju srečnega in zdravega kužka, za katerega lahko ponudite čudovit, stalen dom. Prav tako smo zelo pazili, da smo s seznama izključili vse rejce in tovarne mladičev, saj obsojamo kakršno koli neetično prakso vzreje.

Zaključek za “Najboljše rejce angleških buldogov v Wisconsinu.”

Zaključek za The

Ljubka, neumna angleški buldog je nežna, ljubeča pasma, idealna za družine z otroki. So odlična izbira psa, ki ga lahko nosite po hiši. Verjetno bodo kmalu postali družinski član – še posebej, če ga kupite pri uglednem vzreditelju, ki resnično skrbi za svoje pse in fizično zdravje.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev angleških buldogov v Wisconsinu, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov angleškega buldoga od vzreditelja v Wisconsinu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate ” Vse, kar morate vedeti o angleškem buldogu” spodaj: