8 najboljših rejcev avstralskih ovčarjev v Iowi! (2022)

Rejci avstralskih ovčarjev v Iowi

Če iščete najboljše rejce avstralskih ovčarjev v Iowi, ste prišli na pravo mesto. Avstralski ovčar je ena izmed najbolj priljubljenih pasem pasemskih psov. To je zato, ker so inteligentni in jih je enostavno trenirati. Poleg tega so zaradi njihove lahkotne narave in aktivnega načina življenja odlični družinski ljubljenčki.

Torej, če ga želite uvesti v svoj dom, čestitke. Vendar pa je iskanje visokokakovostnih rejcev avstralskih ovčarjev v Iowi lahko prava bolečina. Zaradi njihove priljubljenosti in velikega povpraševanja obstaja veliko mlinov za mladiče, katerih glavni cilj je finančni dobiček.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev avstralskih ovčarjev v Iowi, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci huskyjev v Iowi in Najboljši rejci beagle v Iowi.

Mladički avstralskega ovčarja za prodajo v Iowi

Mladički avstralskega ovčarja za prodajo v Iowi

Informacije naših rejcev psov so najbolj podrobne in izčrpne. Ta seznam sedmih najboljših rejcev avstralskih ovčarjev v Iowi vam bo pomagal najti ugledne rejce v vaši soseščini.

Priporočila izdelkov za avstralske ovčarje: Najboljše pasje rampe za pontonski čoln in Najboljše pasje ovratnice GPS brez mesečnih stroškov.

1. PuppySpot’s Australian Shepherds for Iowa

Avstralski ovčarji PuppySpot za Iowa

Ker iščete rejce avstralskih ovčarjev v Iowi, vam toplo priporočamo ogled spletne platforme PuppySpot. PuppySpot je izjemno ugledna tržnica za pse, kjer lahko uporabniki brskajo po razpoložljivih mladičkih avstralskega ovčarja kar iz udobja svojih domov v Iowi.

Najbolje bi bilo, če bi imeli v mislih, da morajo vsi rejci avstralskih ovčarjev, ki imajo mladičke na seznamu, opraviti postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš spremljevalec varno odpremljen na vaš dom v Iowi. Preden nadaljujete na pot za mladička avstralskega ovčarja za prodajo v Iowi, si oglejte spodnjo povezavo do PuppySpotove tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. avstralci družine Jackson

avstralci družine Jackson

Jackson Family Aussies imajo dolgoletne ambicije vzreje avstralskih ovčarjev v Iowi. Njegovo poslanstvo je roditi čim bolj aktivne, srečne in zdrave mladičke. “avstralci družine Jackson” je v lasti Sarah Jackson. Celotna družina prispeva k vzgoji mladičkov pri svoji hiši.

Zadnjih osem let vzrejajo avstralce. Avstralci so del njihovega vsakdanjega življenja. Vsak mladiček, ki ga kupite v tej psarni, ima veterinarsko potrdilo o zdravstvenem stanju in poročilih o genetskem testiranju. Dobite tudi 2-letno garancijo za genetsko zdravje, najnovejša cepiva in sredstva za odstranjevanje črvov. Obiščite njihov profil Good Dog, da se prijavite za posvojitev.

Podrobnosti o družini Jackson Aussies

3. TAGA Aussies in prehrana

TAGA Aussies in prehrana

TAGA Aussies in Nutrition se osredotočajo na konformacijo, intelekt, atletizem in zvestobo, medtem ko vzrejajo avstralce za kakovost in temperament. Zavezani so, da vam bodo zagotovili odlične, zdrave pse za vašo družino.

Toni Robbins, lastnik TAGA Aussies and Nutrition, že več kot 11 let vzgaja mladičke avstralskega ovčarja za prodajo v Iowi. Imajo licenco in jih pregledajo država Iowa, AKC in USDA. Kakovost je nekaj, pri čemer Tony ne ogroža.

Z vsakim mladičkom dobite 7-letno zdravstveno garancijo (s svojim načrtom prehrane), igračo in odejico z maminim vonjem, zdravstvenim pregledom in dokumentacijo, ažurnim cepljenjem, podatki o razglistitvi in ​​čudovito vrečko za večkratno uporabo. Prijavite se pri vzreditelju prek Good Dog za posvojitev iz TAGA.

TAGA Aussies in podrobnosti o prehrani

4. Boundless Hearts Australian Shepherds LLC

Boundless Hearts Australian Shepherds LLC

Avstralski ovčarji Boundless Hearts si prizadevajo vzgajati mladiče z uporabo kulture mladičev in jih usposobiti za terapijo ali storitveno delo v prihodnosti. Predani so vzreji psov z odličnimi osebnostmi in navdušenjem za delo.

Michele Cliff in njen mož imata in upravljata avstralske ovčarje Boundless Hearts. To pasmo so izbrali zaradi njene prilagodljivosti. Razvijajo pse, ki so dobro zaobljeni za družbo, delo ali šport.

Mladički tukaj so mikročipirani, seznanjeni z imunizacijo in glistami ter preverjeni s certificiranim veterinarskim zdravstvenim pregledom. Dobijo tudi tedensko zalogo hrane, igrače in drugega, ko zapustijo psarno in gredo k vašemu domu. Obiščite njihov profil Good Dog za razpoložljivost in se prijavite pri vzreditelju.

Podrobnosti o podjetju Boundless Hearts Australian Shepherds LLC

5. Psarne S&D

Psarne S&D

S&D Kennels je znan po pridelavi visokokakovostnih mladičkov Mini Australian Shepherd v Iowi za ljubeče domove. Imajo 20 let izkušenj. Ta psarna se nahaja na Srednjem zahodu, približno eno uro od meja Minnesote, Nebraske in Južne Dakote. Scott in Dena upravljata vzrejni program S&D Kennels. Imajo majhno psarno, ki jo imajo v lasti.

Njihovi vzrejni psi so njihovi ljubljenčki in bodo vedno imeli posebno mesto v njihovih srcih. Njihovi mali avstralski ovčarji so dobro zaobljeni, inteligentni, prijazni do otrok in privlačni. Poleg tega so tudi dobro socializirani, zdravi in ​​srečni, z ljubkimi plašči, ki se nizko odlijejo. Prihajajo z enoletno zdravstveno garancijo, mikročipom, evidenco o cepljenju in razglistenju.

Podrobnosti o psarnah S&D

6. Kutabays Cattery and Psarna

Pisarna Kutabays

Kutabays Cattery and Kennel je še en vzreditelj mladičev avstralskega ovčarja v Iowi. Predani so vzgoji standardnih, visokokakovostnih, srečnih in zdravih avstralskih mladičkov, ki so čudoviti družinski spremljevalci. Kutabays Cattery in Kennel sta bila vedno predana ustvarjanju pametnih, skrbnih, zvestih in privlačnih Aussijev.

To pasmo vzgajajo že skoraj 20 let. Rejci zagotavljajo, da imate čudovitega in ljubkovega prijatelja, ki vam bo odlično ustrezal. Kutabayji še posebej skrbijo za vse svoje pse in mladičke in jih obožujejo. Preverite njihovo spletno stran za informacije o razpoložljivih mladičkih in postopku posvojitve.

Podrobnosti o gojeni in psarni Kutabays

7. Psarne Nmn

Nmn Kennels Australian Shepherds Iowa

Nmn Kennels že od leta 2005 vzreja mladičke avstralskega ovčarja v Iowi zaradi njihovih delovnih sposobnosti, agilityja, fly ball, potapljanja, konformacije in vsestransko čudovitih družinskih psov. Nina Cooper je lastnica Nmn Kennels. Svoje mladičke izpostavlja vsemu, kar je mogoče, vključno z otroki, psi, mačkami in drugimi živalmi.

Mladičke temeljito pripravi na novo okolje. Paketi za mladiče Nmn Kennels vključujejo registracijo AKC, sostanovalce in mamino dišavno odejo, potrdilo o zdravju, začetno vrečko za hrano, ovratnico in povodec za mladiče, začetni komplet in nosilno torbo. Poleg tega je mladiček avstralskega ovčarja mikročipiran in cepljen.

Podrobnosti o psarni Nmn

8. Pet otoških avstralcev

Pet otoških avstralcev

Zadnji na seznamu najboljših rejcev avstralskih ovčarjev v Iowi je Five Island Aussies. Johny Hurley, obraz za to psarno, se vzreja od leta 2012. V svojem domu vzgaja srečne, zdrave in dobro socializirane mladičke avstralskega ovčarja v Iowi. Ta psarna mladičke izpostavlja novim izkušnjam, vonjavam in zvokom znotraj in zunaj hiše.

Mladički so tudi zgodaj naučeni na kahlico in psarne ne zapustijo, dokler niso stari osem tednov. Vsakemu mladiču je priložena enoletna zdravstvena garancija proti dednim boleznim. Poleg tega je v ceno mladičkov vključena registracija AKC, začetna vrečka za hrano, cepljenja, odišavljena igrača za sorodnike, mamina dišeča igrača in zdravstveno spričevalo. Prijavite se za posvojitev iz njihovega profila Good Dog.

Podrobnosti o petih avstralskih otokih

Kako izbrati rejce avstralskih ovčarjev v Iowi?

Kako izbrati rejce avstralskih ovčarjev v Iowi?

Upoštevajte naslednje, da zagotovite, da so mladički avstralskega ovčarja, ki so naprodaj v Iowi, ugledni in jih je vredno kupiti.

  • Vzreditelj hobijev: Rejci hobijev se resno ukvarjajo s svojim delom. Tega ne počnejo samo zaradi denarja in zlahka odgovorijo na vprašanja o standardu pasme, temperamentu, zdravstvenih težavah in genetskih vzorcih.
  • Pravilna registracija: Vzreditelj, ki želi svoje mladiče prijaviti pri Ameriški kinološki zvezi (AKC), bo imel vso svojo dokumentacijo urejeno. Ko kupite mladička, naj vam posredujejo te evidence.
  • Starši mladičkov: Rejci, ki skrbijo za svoje hišne ljubljenčke, vam bodo pred nakupom mladička dovolili obisk staršev. To vam bo dalo občutek, kako bo vaš kuža izgledal in deloval, ko bo odrasel.
  • Življenjske razmere: Poiščite psarne, ki so urejene in imajo zaprta dvorišča. Zdravi psarni psi ustvarjajo zdrave mladičke, in ko jih skrbno negujete, jih zlahka skrbite.
  • Kakovost, ne količina: Bodite previdni pri vzrediteljih, ki imajo ves čas na voljo veliko mladičkov. Pričakovati bi morali, da boste uvrščeni na čakalni seznam, ki ga bodo upoštevali za mladička uglednega rejca, saj je povpraševanje običajno večje od ponudbe.
  • Prijavnica: Ugledni rejci, ki uporabljajo prijavni postopek, se bolj ukvarjajo s tem, kdo odpelje njihove mladičke domov, in so pripravljeni zavrniti kandidate, ki ne izpolnjujejo njihovih zahtev.
  • Specializirani vzreditelj: Rejci, ki se osredotočajo na določeno pasmo, so bolj zavezani standardu pasme, zdravstvenim težavam in genetiki. Čeprav to ni vedno tako, lahko izbira rejca, specializiranega za določeno pasmo, zagotovi boljše rezultate.

Več informacij o rejcih avstralskih ovčarjev iz Iowe

Več informacij o rejcih avstralskih ovčarjev iz Iowe

Iskanje pristnih rejcev mladičkov avstralskega ovčarja v Iowi je lahko težavno, če nimate dovolj izkušenj s hišnimi ljubljenčki. Naš seznam sedmih najboljših rejcev avstralskih ovčarjev v Iowi vam ponuja informacije o psarnah, ki so uspešne v poslu.

Vzemite si čas in spoznajte pasmo psov, ki jo želite posvojiti, in bodite previdni do prevarantov, ki trdijo, da imajo čistokrvne pse. Poskrbite tudi za dokumente mladičkov in staršev.

Upoštevajte, da čeprav je bila naša raziskava izčrpna, ne moremo osebno jamčiti za nobenega od naštetih rejcev. Prosimo, poskrbite, da jih pravilno raziščete, da zagotovite zaupanja vredne, etične in vzgojite zdrave, srečne mladičke.

Zaključek za “najboljše rejce avstralskih ovčarjev v Iowi”

Zaključek za najboljše rejce avstralskih ovčarjev v Iowi

Na splošno je naš seznam najboljših avstralski ovčar Rejci v Iowi bi vam morali pomagati zožiti iskanje rejca, ki ne vzreja samo vzornih psov, ampak bo tudi učinkovito komuniciral in vam pomagal razumeti pasmo.

Poleg tega se bodo odzvali na vaše skrbi in vam pomagali obveščati. Najboljši nasvet, ki vam ga lahko damo, je, da raziščete in poiščete vzreditelja, ki se počuti prav, in nato uživajte. Našli ste novega najboljšega prijatelja.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev avstralskih ovčarjev v Iowi, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička avstralskega ovčarja od vzreditelja v Iowi, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate “10 stvari, ki jih razumejo samo lastniki avstralskih ovčarjev” spodaj: