8 najboljših rejcev avstralskih ovčarjev v Ontariu! (2022)

Rejci avstralskih ovčarjev v OntariuČe iščete najboljše rejce avstralskih ovčarjev v Ontariju, ste prišli na pravo mesto. Avstralski ovčar je energičen in prijazen pes, ki se rad igra z otroki in se razume tudi z drugimi hišnimi ljubljenčki v gospodinjstvu.

So zelo inteligentna pasma in jih je tudi enostavno trenirati. Avstralci so znani tudi po tem, da želijo ugoditi svojim lastnikom. Imejte vse te stvari v mislih, če razmišljate o nakupu avstralskega ovčarja.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev avstralskih ovčarjev v Ontariu, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci mini Bernedoodle v Ontariu in Najboljši rejci pudljev v Ontariu.

Mladički avstralskega ovčarja za prodajo v Ontariju

Mladički avstralskega ovčarja za prodajo v Ontariju

Pomaknite se navzdol in poiščite najboljše rejce avstralskih ovčarjev v Ontariu.

Priporočila izdelkov za avstralske ovčarje: Najboljši komplet za nego psov in Najboljša udarna ovratnica za ohranjanje vašega psa na dvorišču.

1. Cheynat

Cheynat avstralski ovčar Ontario

Cheynat je majhna psarna, ki se nahaja severno od Barrieja v Ontariju. Z vzrejo psov se ukvarja že od leta 1991. Psi živijo v domu, mladičke pa vzgajajo z veliko ljubezni in skrbi. Odrastejo v lepe, zdrave, inteligentne in ljubeče. Mladiček Cheynat je odličen v tekmovalnosti in zmogljivosti ter se lahko dobro prilega tudi vlogi spremljevalca.

Ko je mladiček pripravljen za prevzem, je bil opravljen prvo cepljenje in popoln zdravstveni pregled pri veterinarju, poleg tega pa bo večkrat razglisten in mikročipiran. Mladički odidejo v svoje nove domove tudi s šesttedenskim zavarovanjem. Poleg tega imajo triletno garancijo.

Poleg tega se zdravje in temperament osredotočata na Cheynatov rejski program. Cheynat je zelo selektiven in hrani le najboljše kot svojo plemensko živino. Zato so njihovi psi aktivni v konformaciji in agilnosti. Cheynat je zelo previden tudi pri vzreji odraslih psov. Potrebujejo dovoljenje za displazijo kolkov od OFA in očistke od certificiranega oftalmologa.

Podrobnosti o Cheynatu

2. QT

QT avstralski ovčar Ontario

QT je majhna psarna za hobi, ki se nahaja v Waubausheneju v Ontariu. Njihovi psi imajo prijazen in uravnotežen temperament ter odlično gibanje. Imajo tudi odlične pasje komunikacijske veščine in vsak teden obiskujejo dnevno varstvo za pse in pasje parke. Dobro se razumejo z različnimi drugimi živalmi, kot so zajčki, mačke, dihurji itd.

Poleg tega se vsi avstralski ovčarji hranijo s povsem naravno prehrano (RAW). QT Aussies so zelo izurjeni in tekmovalni v agilityju, poslušnosti, rally-O, čredi in konformaciji. Ne samo, da so odlični športniki, ampak so tudi ljubeči družinski člani. CKC registrirani in gensko vrhunski mladički čakajo na vašo posvojitev v domačem okolju.

Imajo petletno zdravstveno garancijo, pregledali so oči, so mikročipirani in so na tekočem s cepljenjem in razglistenjem. Poleg tega QT občasno pari in namesti mladičke samo v odobrene domove. Po prodaji enega od mladičkov imajo stranke doživljenjsko podporo in postanejo del družine QT.

Podrobnosti o QT

3. Weststone

Weststone avstralski ovčar Ontario

Weststone si prizadeva ustvariti izjemne primerke pasme avstralskega ovčarja, ki bo zlahka živel kot spremljevalec v družinskem okolju in se bo izkazal na katerem koli prizorišču. Konformacija, zdravje in temperament so dragocene lastnosti za rejca.

Poleg tega je Weststone registrirana psarna CKC. Vsi mladički so razglisteni, mikročipirani, surovo hranjeni, socializirani v družinskem okolju z ljudmi in odraslimi psi ter tudi veterinarsko pregledani. Prihajajo tudi s petletno garancijo za genetsko zdravje, ki vam zagotavlja mir.

Podrobnosti Weststonea

4. Dreamstorie Reg’d

Dreamstore Reg'd

Dreamstorie Reg’d, ki se nahaja blizu Ontarijskega prehoda na sever, med Huntsvillom in North Bayom, je ponosen na svoje pse in občasna legla, ki jih proizvajajo. Kot lahko vidite, cenijo kakovost pred količino. Mladički so primerni za konformacijo, nastop ali kot ljubljeni spremljevalci.

Občasno ima Dreamstorie Reg’d na voljo upokojene odrasle osebe. Ponujajo tudi zdravstveno garancijo in poprodajno podporo. Od doma gredo šele, ko dopolnijo osem tednov in so razglisteni, mikročipirani, cepljeni in veterinarsko pregledani.

Dreamstore Reg’d Podrobnosti

5. Black ‘N Blue Reg’d

Black 'N Blue Reg'd

Black ‘N Blue Reg’d so namenjeni ustvarjanju veselih, uravnoteženih, zdravih psov, ki so narejeni za ljubezen v vašem domu, se razkazujejo v ringu ali igrajo stražarja na vašem področju! Psi so bili vsi vzgojeni v hiši skupaj z rejci, zaradi česar so del družine.

Tudi linije, ki so si jih ti rejci izbrali za svojo plemensko stalež, nimajo agresivnih tendenc. Odrasli so certificirani OFA, kar pomeni, da so opravili module ocenjevanja organizacijske sposobnosti in da imajo DNK testiranje zdravja za devet različnih bolezni.

Tudi njihove oči so certificirane s strani oftalmologa. Vzrejeni so z veliko ljubezni in skrbnosti skupaj z odraslimi psi v domu. Nekateri mladiči se prodajajo na podlagi pogodb o neplemenitvi hišam za hišne ljubljenčke ali solastništvu v vzrejnih/razstavnih domovih. Vključeno je tudi petletno zajamčeno genetsko zdravje.

Podrobnosti Black ‘N Blue Reg’d

6. GraceRok

GraceRok

GraceRok je še en kanadski rejec avstralskih ovčarjev s svojim domačim objektom, ki se nahaja v Northumberland Hillsu v Ontariu. Ti rejci za vzgojo mladičkov uporabljajo samo šampionske starše z več naslovi.

Starševski psi so preverjeni CERF, certificirani OFA in imajo testirano in očiščeno genetsko ozadje. Mladički so razglisteni, očiščeni oči in cepljeni. Ti nato odrastejo v čudovite, psihično in fizično zdrave pse, ki lahko postanejo vaš najboljši prijatelj.

Podrobnosti o GraceRoku

7. StarCreek

StarCreek

Dom avstralskega ovčarja StarCreek je kmetija zahodno od Kingstona v Ontariju. Tukaj vzgajajo avstralce, registrirane v CKC in ASCA. StarCreek je osredotočen na vzrejo psov, ki so fit, dobrodušni, dobro uravnoteženi in vsestranski.

Njihovi avstralci imajo radi vse telesne dejavnosti in vadbe ter so lepi in ljubeči spremljevalci. Zdravstvena preverjanja, vključno z rentgenskimi žarki za komolce in kolke ter očesnimi pregledi, ki jih opravijo certificirani oftalmologi, veljajo za obvezne. Triletno kritje je na voljo tudi proti dednim boleznim.

Podrobnosti o StarCreeku

8. Psarna Admore

Psarna Admore

Zadnji na seznamu najboljših rejcev avstralskih ovčarjev v Ontariu je “Psarna Admore.” Admore Kennel, ki se nahaja južno od Hamiltona v Ontariju, vzreja pse od leta 1996. Vzreja visokokakovostne avstralske ovčarje, ki jih vzgajajo za druženje, uspešnost in razstavo.

Vsi psi, ki imajo certifikate OFA, so genetsko testirani in odobreni s strani AKC, kar je predpogoj za zdravega psa. Mladički so rojeni in vzgojeni v domu. So registrirani v CKC, mikročipirani in na urniku imunizacije.

Prav tako sta zdravstvena garancija in podpora lastnika doživljenjska! Nazadnje, Admore se osredotoča na proizvodnjo visokokakovostnih psov z mirnimi temperamenti, ki jih je mogoče zlahka usposobiti, kar daje psom večje možnosti za uspeh pri opravljanju nalog.

Podrobnosti o psarni Admore

Kako izbrati rejca avstralskega ovčarja v Ontariu

Kako izbrati rejca avstralskega ovčarja v Ontariu

  • Korak 1: Najprej se morate odločiti, katere lastnosti in lastnosti želite pri svojem psu. Večina rejcev bo svoje staleže vzrejala zaradi posebnih lastnosti, kot so sposobnost pasti, razstavna kakovost ali vsestranskost. Iskati morate vzreditelja, ki ceni in vzgaja lastnosti, ki jih želite, da bi imel vaš pes.
  • 2. korak: Obiščite rejca, da si ogledate objekt. Preverite, ali so starši legla zdravi in ​​aktivni. Prav tako morajo imeti lastnosti, ki jih iščete pri vašem avstralskem kužku. Poleg tega morajo biti psarne brezhibne, psi pa morajo biti v velikih, prostornih boksih.
  • 3. korak: Pogovorite se z vzrediteljem, da zagotovite, da je dobro obveščen o pasmi. Odgovoriti morajo na konkretna vprašanja o starševskih psih in zakaj so jih izbrali za proizvodnjo legla. Pametno se je tudi vprašati, kakšno jamstvo daje vzreditelj za mladiče iz svoje vzreje.
  • 4. korak: Prosite za ogled mladičkov. Opazujte njihovo splošno zdravje, energijo in strukturo. Zdravi mladički bodo videti budni in inteligentni, ne letargični ali antisocialni.
  • 5. korak: Izberite spol, ki vam je ljubši, skupaj z vrsto barv, ki so vam najbolj všeč pri vašem psu. Avstralski ovčarji imajo različne barve, vključno s črno merle in rdečo merle, ki prihajajo z belimi ali rjavimi odtenki.
  • 6. korak: Izberite mladička, ki ima lastnosti, ki jih imate najraje. Poglejte, kako vaš mladiček komunicira s svojimi sorodniki in drugimi ljudmi. Ne oklevajte in večkrat obiščite vzreditelja, da se pogovarjate z mladički. Ko se odločite, povejte vzreditelju in ga prosite, naj rezervira tega mladička za vas.

Zaključek za “najboljše rejce avstralskih ovčarjev v Ontariu”

Zaključek za The

Vsak od rejcev, ki smo jih našteli za vas, je zanesljiv in vreden vsakega centa. Vendar pa priporočamo, da si ogledate QT Aussies za najbolj vzrejene mladičke v Ontariju.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev avstralskih ovčarjev v Ontariu, si lahko ogledate:

Preden kupite avstralskega ovčarja pri rejcu v Ontariju, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »Kaj storiti z novim mladičkom avstralskega ovčarja” spodaj: