8 najboljših rejcev dobermanov v Oregonu! (2022)

Rejci dobermanov v Oregonu

Če iščete rejce dobermanov v Oregonu, morate vedeti nekaj stvari o tej čudoviti pasmi, preden se odločite, da boste enega pripeljali domov. Ti veliki psi so v povprečju visoki nekaj več kot dva metra ob rami, tehtajo od šestdeset do sto funtov in živijo v povprečju deset do dvanajst let.

So zelo ljubeči s prijatelji in družino ter odlični z otroki. Ti budni in briljantni psi so odlični čuvaji in bodo z veseljem varovali svoje družine pred kakršnimi koli zunanjimi grožnjami.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev dobermanov v Oregonu, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci nemških ovčarjev v Oregonu in Najboljši rejci Corgijev v Oregonu.

Mladički dobermana naprodaj v Oregonu

Mladički dobermana naprodaj v Oregonu

Berite naprej, če želite poiskati vzreditelja, ki vas lahko ujema z vašim popolnim kužkom.

Priporočila izdelkov Doberman: Najboljše pasje nogometne igrače in Najmočnejše udarne ovratnice za pse.

1. Dobermani PuppySpot za Oregon

Dobermani PuppySpot za Oregon

Ker iščete rejce dobermanov v Oregonu, priporočamo, da si ogledate spletno platformo PuppySpot. PuppySpot je zaupanja vredna tržnica za pse, kjer lahko najdete kompatibilnega psička dobermana kar iz udobja svojega doma v Oregonu.

Pomagalo bi, če bi imeli v mislih tudi, da morajo vsi rejci dobermanov opraviti strog postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da bo vaš spremljevalec varno prispel v Oregon. Preden nadaljujete z iskanjem mladička dobermana za prodajo v Oregonu, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Jessica Bell

Jessica Bell Dobermans

Rejci Josh in Jessica Bell nista profesionalna rejca, vendar izvajata vse potrebne previdnostne ukrepe glede krvnih linij, zdravstvenih testiranj in genetskih zdravstvenih jamstev za legla, ki jih proizvedeta vsaki dve leti.

Njihova mati in oče sta psa, registrirana v AKC, oče pa iz evropskih krvnih linij. Ti rejci vzgajajo dobermane, da varujejo svoje premoženje in branijo svoje otroke, medtem ko med igranjem z družino ohranjajo nežen pristop. Mladički dobermana, ki jih ponuja ta vzreditelj, so črne barve.

Vsak mladiček ima prve cepitve in zapis o razglistenju. Prav tako mu bodo odstranili kremplje rose in kupil rep. Obrezovanje ušes je na voljo za doplačilo. Cena nakupa mladička iz te psarne je 2.500 $.

Podrobnosti o Jessici Bell

3. Mladički evropskega dobermana Di Altobello

Mladički evropskega dobermana Di Altobello

Lastnica in registrirana vzrediteljica AKC, Angela Higgins, je zelo previdna pri namestitvi svojih mladičkov. Če želite pri njej kupiti psa, bo po e-pošti prejela malo zgodovine. Če se ji zdi, da ste primerni za enega od njenih mladičkov, vam bo poslala vprašalnik in prijavo.

Njen temeljit postopek preverjanja zagotavlja, da bo vsak mladiček, ki ga vzgoji, šel v dober dom. Angela zelo skrbi za vsakega mladička, ki je v njeni oskrbi, tako da, če pri njej kupite mladička in ga ne morete obdržati, ji ga lahko vrnete.

Angela daje svojim plemenskim psom vse ustrezne zdravstvene preglede za to pasmo in zagotavlja zdravstveno jamstvo za mladičke dobermana, ki jih prodaja. Priskrbi tudi prodajni račun, ki podrobno opisuje odgovornosti rejca in kupca. Vsi mladički so opremljeni s prvimi cepljenji in tudi evidenco o razglistenju.

Nakup mladička pri tem vzreditelju stane 2.500 $, ne glede na spol ali oznake. Če rezervirate mladička, vendar ne najdete popolnega primera v prvem leglu, ki se skoti, se lahko odločite, da svoj depozit prenesete na prihodnje leglo, pri čemer plačate samo 50 $ za testiranje za drugo leglo.

Podrobnosti o mladičih evropskega dobermana Di Altobello

4. Unikatni dobermani

Edinstveni dobermani

Unique Dobermans je majhen objekt doma, ki ga vodita upokojenca Bruce in Jan. Ta vzreditelj svojih mladičkov dobermanov ne registrira pri AKC, ker so njihovi mladički namenjeni družbi in zaščiti, ne pa vzreji ali razstavljanju.

Sirci in matere na kraju samem pri tem rejcu so uvoženi Federation Cynologique International (FCI) Evropski dobermani, ne ameriški dobermani. Vsak mladiček tega rejca ima svoj rep, prve posnetke, zapis o razglistenju, mikročip in zdravstveni pregled. Nakup psa od Brucea in Jana stane 3500 $, ne glede na spol ali barvo živali.

Edinstvene podrobnosti dobermana

5. Srčni dobermani

Heartwood dobermani

Lastniki Heartwood dobermanov se že 26 let ukvarjajo z vzrejo mladičkov dobermanov. Predani so razvoju psov z zdravim temperamentom, zaradi česar so odlični spremljevalci in terapevtske živali. Mladičke vzgajajo v družinskem domu, kjer se vzreditelj osredotoča na njihovo vzgojo, da bodo močna, zvesta in inteligentna bitja.

Vsi mladički imajo omejeno registracijo v AKC s pogodbo o sterilizaciji in sterilizaciji ter imajo kupirani repi in rezana ušesa. Povpraševanje po mladičkih dobermana je veliko, zato je včasih čakalna lista lahko dolga tudi dve leti v prihodnost.

Vstop na ta seznam je edini način, da se upoštevate za prihodnja legla, zato če želite kupiti mladička pri Heartwood Dobermans, mu čim prej pošljite e-pošto. Mladički tega rejca stanejo 3.500 $ ne glede na spol ali barvo.

Podrobnosti o dobermanih Heartwood

6. Elitni družinski dobermani

Elitni družinski dobermani

Če kupite mladička dobermana pri Elite Family Dobermans, boste kupili ročno vzgojenega mladička iz družinskega okolja, ki je samozavesten in pripravljen na naslednjo avanturo. Ti mladički so dobro socializirani tako z izpostavljenostjo vsem vrstam situacij kot tudi s prejemom navodil od dobro usposobljenih odraslih dobermanov, ki mladičkom pokažejo, kako se odzvati v vsaki situaciji.

Vsak mladiček ima prirezana ušesa in kupiran rep, pa tudi prve posnetke in zapis o razglistenju. Mladički gredo v svoje nove družine med dvanajstim in šestnajstim tednom. V tej starosti so pokvarjeni, pripravljeni prespati celo noč, znajo sedeti in ostati ter pridejo, ko jih pokličejo.

Podrobnosti o elitni družini dobermanov

7. Dnevni hribovski dobermani

Dobermani Day Hill

Lastnica psarna Kimberlee Dorr si prizadeva izboljšati kakovost psov, ki jih vzreja, in z vsakim leglom še naprej širi svoje znanje. Vsak mladiček ima dveletno garancijo za zdravje in kolke, kardiološki pregled, dva veterinarska pregleda, odstranitev rosnih krempljev, kupiranega repa, striženih ušes, prve posnetke, evidenco o razglistenju in omejeno registracijsko dokumentacijo AKC.

Kupci morajo ob nakupu psa iz te psarne podpisati pogodbo o sterilizaciji in sterilizaciji. Nakupna cena za te mladičke je 3000 $. Vse prodane živali so samo kakovosti za hišne živali; če želite razstavno ali plemensko kakovostno žival, je solastnina možna od primera do primera.

Podrobnosti o dobermanih Day Hill

8. Dobermani sončnega zahoda

Dobermani sončnega zahoda

Zadnji na našem seznamu najboljših rejcev dobermanov v Oregonu je Sunset Dobermans. Pooblaščeni veterinar in klub Doberman Pinscher of America (DPCA) mentorica, Dawn Danner, ima več kot 30 let izkušenj z vzrejo dobermanov. Njen glavni poudarek je izboljšati pasmo s skrbno izbiro možnih bičev in mater, pri čemer se osredotoča na temperament, zdravje in strukturo.

Vsaka možna plemenska žival je podvržena Ortopedski fundaciji za živali (OFA) testiranje bokov in komolcev, genetsko testiranje za zdravje srca, krvne preiskave za delovanje ščitnice in jeter ter testiranje DNK za Von Willebrandovo bolezen.

Vsi mladički tega vzreditelja so doma vzgojeni v skrbnem okolju, od rojstva so skrbno obdelani in dobro socializirani. Dawn postavlja tudi temelje za trening v zabojih in mladičke uvaja na agility igrišče za krepitev samozavesti.

Vsak mladiček ima prve cepitve, zapis o razglistenju, rezana ušesa, kupiran rep, mikročip in enoletno zdravstveno garancijo. Vsi kupci morajo podpisati pogodbo o sterilizaciji in kastraciji, saj ta vzreditelj ponuja le omejene registracijske papirje AKC. Če nov lastnik hišnega ljubljenčka ne more kadar koli poskrbeti za svojega psa, ga lahko vrne vzreditelju.

Podrobnosti o sončnem zahodu dobermanov

Kako izbrati vzreditelja dobermanov v Oregonu

Kako izbrati vzreditelja dobermanov v Oregonu

Ko iščete vzreditelja dobermanov v Oregonu, se prepričajte, da izberete tistega, ki pozna pasmo in tistega, ki skrbi za svoje živali. Izločiti dobre rejce od slabih je lahko izziv, zato je tukaj nekaj nasvetov neposredno iz AKC.

  • Spoznajte rejca
  • Postavite temeljita vprašanja
  • Spoznajte mladičeve starše
  • Pridobite popolno zdravstveno anamnezo

Več informacij o dobermanih v Oregonu

Več informacij o dobermanih v Oregonu

Nujno je, da kupujete mladičke dobermana pri uglednih rejcih, saj čeprav lahko vsak, ki prodaja pse, dobi cepljenje in veterinarske preglede, bo le nekdo z obsežnim vzrejskim znanjem poznal genetsko zgodovino obeh staršev mladiča. Nakup mladička brez teh informacij bi lahko vas in vašega novega ljubljenčka pripravil do zdravstvenih ali vedenjskih težav za vse življenje.

Zaključek za “najboljše rejce dobermanov v Oregonu”

Zaključek za The

V podjetju We Love Doodles vemo, kako pomembno je zagotoviti, da doberman mladiči, ki jih vsaka psarna ponuja, so zdravi in ​​dobro negovani. Ko se odločite, da bo mladiček doberman postal najnovejši član vaše družine, ga kupite pri uglednem vzreditelju, kot so tisti, ki so na našem seznamu.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev dobermanov v Oregonu, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička dobermana od vzreditelja v Oregonu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “8 stvari, ki jih razumejo samo lastniki psov doberman” spodaj: