8 najboljših rejcev havancev v Massachusettsu! (2022)

Predloga Best-Havanese-Breeders-In-MA

Havanski mladički so majhni psi z velikimi srčki. Havanca s svojim vzmetnim korakom in bleščečimi očmi pogosto imenujejo zajček Energizer psov.

Ta srečna latinska pasma psov je zadovoljna, da je povsod, kjer se lahko sonči v središču pozornosti. Zaradi njihovega ekstravertiranega šarma so priljubljeni razstavni psi, vendar so prav tako veseli, da so zvezda v vašem mestnem bloku ali doma v vašem naročju.

Če si zaradi tega še bolj želite to kubansko avtohtono pasmo, potem toplo priporočamo, da preberete našo objavo, preden kupite havanškega kužka. V tej objavi si bomo ogledali najboljše rejce Havanese v Massachusettsu. Dodali smo tudi rejce iz sosednjih držav, saj ni bilo veliko uglednih rejcev.

Ko iščete vzreditelja havancev v Massachusettsu, se boste želeli izogniti rejcem na dvorišču in mlinom za mladiče. Na splošno boste želeli vzreditelja, ki ponuja zdravstveno garancijo, zdravstveno pregleduje svoje mladičke in je specializiran za pasmo psov. Če svojega havanskega mladiča v Massachusettsu ne kupite pri dobrem vzreditelju, se lahko kasneje pojavijo zdravstvene težave.

Drugi članki, ki bi jih želeli: Male pasme psov, ki ne puščajo in ovratnice za vadbo za majhne pse.

1. Meadowview Havanese Massachusetts

MEADOWVIEW HAVANSKE

Mladički Havanese Meadowview v Massachusettsu so v lasti in vodi Karen Marie. Karen si prizadeva ne le roditi čudovite havanske mladičke in nadaljevati svojo razstavno linijo, ampak tudi zagovarjati odgovorno vzrejo, da bi zagotovila, da bodo njeni havanski psi uspevali za prihodnje generacije.

Karen ima naziv AKC Breeder of Merit. Trdi, da značka in njene bogate izkušnje v razstavnem ringu potrjujejo visoke standarde, do katerih vzgaja svoje havanske pse v Southwicku v Massachusettsu.

Vsi Havanci vzreditelja so vzgojeni in usposobljeni v njenem domu. Veliko časa se druži s svojimi kužki, da se zlahka prilagodijo svojemu novemu življenju z vami. Karen to doseže z različnimi strategijami obogatitve, vključno s kulturo mladičev, zvočno desenzibilizacijo in usposabljanjem v zaboju.

Havanski mladički tega rejca imajo 12-mesečno zdravstveno garancijo, začetni paket za mladiče, potrdilo o zdravstvenem stanju in registracijo AKC.

Informacije o rejcu Havanese:

2. Labradorci iz doline Hudson in Havanese iz Claveracka

LABRADORS V DOLINI HUDSON IN HAVANEZ IZ CLAVERACKA

Ko je Terri Melynk spoznala labradorke svoje svakinje, je bila to ljubezen na prvi pogled. Po obsežnem spoznavanju labradorcev je Terri verjela, da lahko pomaga izboljšati kakovost havanskih psov, ki so na voljo javnosti.

Ko je Terri postala starejša, je ugotovila, da bi manjši pes bolje ustrezal njenemu življenjskemu slogu. Po raziskovanju manjših pasem je izbrala havance zaradi njihove prijazne osebnosti.

2 desetletji pozneje si Terri še vedno prizadeva proizvajati kakovostne havanske mladičke, ki so zdravi, strukturno zdravi, intuitivni in imajo odlične temperamente. Havanski psi so socializirani z različnimi metodami obogatitve, kot so desenzibilizacija zvoka, socializacija z otroki in odraslimi med drugim.

Prejšnje stranke so omenile, kako se Terrijeva strast do havancev preliva v vse vidike njenega rejskega programa.

Vsi mladički Terri’s Havanese, ki so naprodaj v Massachusettsu, so genetsko testirani in očiščeni za oči, boke, komolce in srce. Njene odrasle havanske pse vsako leto obiskujejo zaradi zdravstvenih pregledov in posodobitev cepljenja.

Vsak havanski pes ima 12-mesečno zdravstveno garancijo, zdravstveno spričevalo in registracijo AKC.

Informacije o rejcu Havanese:

3. Peace Love Havanese MA

MIR LJUBEZEN HAVANSKE

Diane Moshe sebe opisuje kot mestno dekle, ki se je preselila na podeželje, ker obožuje pse in jih vzreja. Psi, zlasti havanski psi, so bili vedno strast tega rejca.

To strast je preoblikovala v skrb in ljubezen do vsakega havanskega kužka, ki gre skozi njene roke v njenem vzrejnem poslu.

Pred vzrejo so vsi rejci zdravstveno pregledani v skladu s standardom pasme in opravijo stroge zdravstvene preglede, vključno s testiranjem DNK. To zagotavlja, da bo vsak havanski mladiček zdrav, strukturno zdrav in bo imel veliko možnosti za čudovito življenje z vami.

Ta vzreditelj havancev v Massachusettsu prebiva na posesti 5 hektarjev v bližini območja treh držav, kjer imajo odrasli havanski psi in mladički dovolj prostora.

Havanski mladički tega rejca imajo 12-mesečno zdravstveno garancijo, zdravstveno spričevalo, mikročip in registracijo AKC.

Havanski mladiček za prodajo v Massachusettsu iz Diane bo stal med 3.800 in 4.000 $.

Informacije o rejcu Havanese:

Za več člankov si oglejte: Najboljši rejci Havanese v Michiganu! in najboljši rejci havancev v Illinoisu!

4. Dvorski norček Havanese

DVORNI ŠEŠEL HAVANESE

Sarah je odraščala v razstavnem domu, ki je vzrejal in predstavljal bichon frize in havanese. Ta izkušnja je oblikovala njeno ljubezen do psov in vzreje pri rosnih 10 letih.

Čeprav se je njena mama umaknila iz razstavljanja in vzreje obeh pasem, Sarah nadaljuje ljubezen do havancev in vzreja s svojo družino. Vzrediteljica šteje za veselje, ko vzgaja mladičke in ti se izkažejo za velik blagoslov za njihove večne družine.

Da bi to dosegla, si Sarah želi ročno vzgajati vsakega havanskega kužka. Mladički se skotijo ​​s Sarino pomočjo in prvi teden življenja spi ob njih.

Ko mladiči rastejo, so deležni veliko ljubezni in skrbi, kot da so vzrediteljevi otroci. Ta vrsta skrbi zasije skozi vsakega havanskega kužka v njihovih večnih domovih z veseljem in blagoslovi, ki jih prinašajo.

Sarah želi tudi socializirati mladičke zgodaj v življenju, da bi zagotovila, da so dobro prilagojeni domačemu okolju in dejavnostim, ki se dogajajo v zasedenem gospodinjstvu.

Nekatere metode obogatitve, ki jih uporablja vzreditelj, vključujejo desenzibilizacijo hrupa, socializacijo z odraslimi, socializacijo z otroki, socializacijo z drugimi psi, vedenje mladičev, usposabljanje za pse med drugim.

Vsak havanski mladiček ima 12-mesečno zdravstveno garancijo in Sarah doživljenjsko podporo. Havanski mladiček tega rejca vas bo stal 2.500 $. Ta vzreditelj havancev se ne nahaja v Massachusettsu, ampak blizu v Pensilvaniji.

Informacije o rejcu Havanese:

5. Harmony Havanese

HARMONIJA HAVANSKEGA

Jeffrey Saltzman je leta 1988 kupil svojega prvega razstavnega psa in od takrat je bil navdušen nad razstavljanjem psov v konformaciji.

Od keeshonda do zlatih prinašalcev je vzreditelj vedno imel srednje do velike pse. Vendar pa mu je leta 2003 Jeffreyev prijatelj povedal za Havanese. Po raziskovanju pasme je dobil eno!

Po nakupu svojega prvega havanca leta 2004 je bil Jeffrey navdušen in ostalo je zgodovina.

Vse Jeffreyjeve Havance negujejo kot člane njegove družine v rejčevem domu. So dobro socializirani in komunicirajo z vsemi obiskovalci vzrediteljevega doma.

Jeffrey navaja, da kot vzreditelj daje prednost kakovosti in temperamentu, pa tudi zdravju in sreči svojih havanskih mladičkov.

Pred odhodom v nove domove so vsi Jeffreyjevi havanski mladički cepljeni, razglisteni in pregledani s strani pooblaščenega veterinarja.

Jeffrey ponuja doživljenjsko zdravstveno garancijo za havanske mladičke, ki zajema genetske pogoje in okvare.

Informacije o rejcu Havanese:

6. Involo Papillons & Havanese

INVOLO PAPILLONS & HAVANESE

InVolo Papillons & Havanese s sedežem v New Jerseyju je v lasti in upravljanju treh rejcev – Michaela, Donne in Gie Garofalo.

Njihovi trije rejci svojo ljubezen do psov segajo s 25 leti, ko so njihovi starši kupili psičko Papillon Mimi. Trojica je bila navdušena nad Mimi in čeprav ni nikoli osvojila točke na pasji razstavi AKC, so bili navdušeni.

Rejci pravijo, da je bil njihov cilj vedno pridelati zdrave in vesele papillone, ki se bodo odlično znašli v ringu in postali še boljši spremljevalci.

V zadnjih 10 letih so Garofalos ustvarili več kot 100 prvakov AKC in imajo večgeneracijske zmagovalce šovov. Kljub vsem tem dosežkom pa rejci pravijo, da je njihov največji dosežek ustvariti družino zdravih, zdravih in pametnih psov, s katerimi lahko delite svoje življenje.

Havanski mladički so dobro socializirani v domačem okolju in se dobro znajdejo v bližini otrok in drugih psov. Rejci poskušajo naše mladičke izpostaviti čim več različnim izkušnjam, preden zapustijo svoj dom v New Jerseyju.

Havanski mladiček tega rejca stane 3.500 do 4.000 $.

Informacije o rejcu Havanese:

7. Havanese By Wepraze

HAVANSKE Z WEPRAZE

Havanese by Wepraze je v lasti in upravljanju Ashbyja Currieja. Vzreditelj s sedežem v Marylandu želi vzgojiti zdrave in srečne havanske pse, ki bodo za vas odlični življenjski sopotniki.

Ashby pravi, da je vsak od njenih havanskih psov v njeno življenje prinesel toliko sreče in upa, da bodo storili enako za vas.

Vzreditelj zagotavlja, da vsi njeni psi pred vzrejo opravijo obsežne zdravstvene teste, kot je testiranje DNK. S tem zagotovite, da bo vaš havanski pes čim bolj zdrav.

Informacije o rejcu Havanese:

  • Lokacija: Okrožje Hartford, Maryland. Približno 5 ur vožnje do Massachusettsa.
  • Spletna stran: Havanese By Wepraze

8. Dragi Havanec

DRAGA HAVANSKEGA SRCA

Zadnji na seznamu havanskih rejcev v Massachusettsu je Dearheart. Dearheart Havanese je v lasti in upravljanju Deirdre Harb. Vzreditelj iz Virginije se je v pasmo havanec zaljubil že pred mnogimi leti.

Svoje havanske pse je začela razstavljati na razstavah AKC in iz tega se je rodila želja po izboljšanju pasme. Danes se Deirdre rada trudi, da bi vsakemu havanskemu kužku omogočila boljše življenje. Uživa, ko jih opazuje, kako rastejo od prvega trenutka, ko jih drži v rokah, do odhoda v svoje večne domove.

Deirdre se v svojem vzrejnem programu osredotoča na zdravje in socializacijo svojih havanskih mladičkov. Pred vzrejo je vsak odrasel havanski pes v celoti zdravstveno testiran, mladiči pa so vzgojeni kot dobro socializirani družinski člani z odličnimi temperamenti.

Vsi havanski mladički tega rejca imajo 12-mesečno zdravstveno garancijo in doživljenjsko podporo Deirdre.

Informacije o rejcu Havanese:

Zaključek za najboljše rejce havancev v Massachusettsu

Najboljši havanski rejci v MA

Havanci so odličen dodatek za vsako družino. Obožujejo druženje z ljudmi in uspevajo, ko imajo socialno interakcijo. Obožujejo otroke, druge pse in večino hišnih ljubljenčkov, zaradi česar so odličen družinski pes. Želimo vam vse najboljše pri iskanju vzreditelja havancev v Massachusettsu!

Všeč vam bo tudi: