8 najboljših rejcev hrtov v Združenih državah! (2022)

Rejci hrtov

Če iščete najboljše rejce hrtov v Združenih državah Amerike, ste prišli na pravo mesto. Hrti so prijazni, neagresivni psi, ki so znani po svojih tekmovalnih sposobnostih. Čeprav so hrti pogosto vzrejeni za dirke, so lahko tudi odlični družinski ljubljenčki.

Tem psom morate omogočiti veliko prostora – in časa – za vadbo, a če imate primeren življenjski prostor, je hrt lahko odličen dodatek vaši družini. Ta vodnik bo obravnaval nekaj najboljših rejcev hrtov v Združenih državah.

Izbrati morate rejca, ki je ugleden in odgovoren. Izogibanje mlinčkom za mladiče bo pomagalo zagotoviti, da bo vaš pes zdrav in srečen ter da bo ljubljeni član vaše družine v prihodnjih letih.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev hrtov v Združenih državah, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci Barbet v Združenih državah in Najboljši rejci ameriških labradorjev v ZDA.

Mladički hrta naprodaj v Združenih državah

Mladički hrta naprodaj v Združenih državah

Ko berete ta priročnik, vas spodbujamo, da razmislite o posvojitvi odraslega hrta. Veliko dirkalnih psov je upokojenih in ob tej upokojitvi potrebujejo ljubeče domove. Težko je najti mladička hrta – običajno jih ne vzrejajo kot hišne ljubljenčke. Posvojitev odraslega hrta lahko močno spremeni življenje psa.

Priporočila za izdelke Greyhound: Najboljše pasje nogometne igrače in Najboljši pasji zvončki za šolanje za kahlico.

1. Windrock LLC

Windrock LLC Greyhound

Windrock LLC, ki se nahaja v Torringtonu v Wyomingu, je eden najboljših rejcev hrtov v Združenih državah. So AKC registrirani vzreditelj, ki je specializiran za pasmo. Medtem ko so legla, ki jih proizvaja Windrock, znana kot razstavni in terenski prvaki, so mladiči vzrejeni tudi kot službeni psi in družinski psi, ki so ljubeči, zdravi in ​​cenjeni člani gospodinjstva.

Windrock LLC je družinsko podjetje; mož in žena ekipa Colin in Kimberly Fritzler sta dejavna v več organizacijah, vključno z The Greyhound Club of America, The National Greyhound Association in American Kennel Club. Za mladiče obstaja čakalna vrsta, saj se leglo pridela le enkrat ali dvakrat na leto.

Za posvojitev psa Windrock LLC se boste morali prijaviti; lastniki te psarne želijo zagotoviti, da bodo njihovi mladički odšli v dobre domove. Mladički stanejo po 3750 $, za dodajanje na čakalni seznam pa boste morali položiti polog.

Psi gredo domov od 10 do 12 tednov, večina pa jih prodajajo kot hišne ljubljenčke, namesto da bi jih prodajali kot razstavne pse. Če vas zanima vzreja svojega psa, se pogovorite neposredno z lastniki psarne. Za doplačilo boste morda lahko pridobili popolno registracijo za svojega kužka.

Windrock LLC Podrobnosti

2. Harmony Greyhounds

Vreditelj Harmony Greyhounds ZDA

Harmony Greyhounds se nahaja v bližini Charlotte, Severna Karolina, na Indian Trail. So mali vzreditelji in vsako leto pridelajo le enega ali dva mladička. Kot pri drugih rejcih se boste morali prijaviti za psa; navesti boste morali informacije o velikosti vašega gospodinjstva, izkušnjah s pasmo, urniku dela in drugih vidikih vašega življenjskega sloga.

Starševski psi so obsežno testirani na znane bolezni v pasmi; vaš kuža bo iz zdravega rodovnika. To zagotavlja dobro ujemanje med vašo družino in mladičkom, ki ga posvojite. Odrasli psi so registrirani v AKC – pogovorite se neposredno z vzrediteljem o tem, ali boste imeli delne ali popolne pravice za registracijo. Psi stanejo med 1.500 in 2.000 $, odvisno od spola in drugih značilnosti.

Če niste lokalni v Severni Karolini, se boste morda lahko dogovorili za dostavo vašega kužka. Harmony ponuja možnost, da zahtevate zračni ali zemeljski prevoz. Lahko pa tudi svojega mladiča prevzamete na lokaciji vzreditelja v Indian Trail ali na lokalnem letališču vzreditelja. Če ste slučajno v Severni Karolini, upoštevajte, da Harmony Greyhounds ponuja storitve usposabljanja in vkrcanja.

Podrobnosti o Harmony Greyhounds

3. Greyhound Pets, Inc.

Greyhound Pets, Inc.

Greyhound Pets, Inc je reševalna operacija v Woodinvilleu v Washingtonu. Mladički so včasih na voljo, vendar je psarna specializirana za iskanje domov za upokojene in odrasle hrte, ki potrebujejo dom za vedno. Razpoložljive mladičke in pse po starosti lahko iščete na spletnem mestu Greyhound Pets, Inc.

Preden posvojite hrta iz te psarne, boste morali izpolniti prijavo. Navesti boste morali informacije o svojem domu, svojih izkušnjah s pasmo, velikosti družine in še več. Ko je vaša prijava odobrena, velja tri mesece.

Na podlagi teh informacij vam bo Greyhound Pets, Inc povezal psa, ki je zelo primeren za vaš dom in življenjski slog. Stroški posvojitve psa se razlikujejo glede na starost, vendar boste običajno plačali približno 500 $. Po odobritvi posvojitve boste načrtovali domači obisk z ekipo pri Greyhound Pets, Inc.

V tem času boste lahko postavljali vprašanja o pasmi, o skrbi za hrta in ali je hrt idealen za vašo družino. Greyhound Pets, Inc ne dostavlja psov; moraš imeti možnost prevzeti svojega kužka v Washingtonu.

Podrobnosti o Greyhound Pets, Inc

4. AKC Marketplace

AKC Marketplace Rejci hrtov

Ne glede na to, ali želite vzrejati, razstavljati, dirkati ali posvojiti mladička hrta kot hišnega ljubljenčka, lahko poiščete AKC Marketplace. AKC Marketplace je storitev, ki jo zagotavlja Ameriška kinološka zveza, člani AKC pa lahko na spletnem mestu objavljajo mladičke, ki so na voljo za prodajo.

Na spletnem mestu AKC Marketplace lahko iščete po pasmi, lokaciji in spolu. Za rejce, navedene na spletnem mestu, se šteje, da izpolnjujejo visoke standarde glede čistoče, nege in drugih zahtev, ki jih določa AKC. Vsak vzreditelj je registriran pri klubu, psarne pa pregledajo vsaj enkrat letno.

Našli boste informacije o sami pasmi, ki vam lahko pomagajo ugotoviti, ali je hrt primeren za vašo družino. Ko najdete vzreditelja, s katerim se počutite dobro, se lahko obrnete nanj prek Marketplacea, da ugotovite podrobnosti o ceni, razpoložljivosti in drugih zahtevah za posvojitev.

Medtem ko Ameriški kinološki klub preverja rejce na tej spletni strani, boste nedvomno želeli opraviti raziskavo. Pogovorite se z rejcem hrtov, preden pošljete denar, in se prepričajte, da se z njim dobro počutite. Če je mogoče, se pogovorite z referencami – dober vzreditelj vam bo lahko posredoval informacije za družine, ki so jih v preteklosti posvojile.

Registracija se lahko razlikuje glede na rejce AKC Marketplace. Obvezno se pogovorite s psarno o svojih namenih – ali želite svojega psa vzrejati ali razstavljati? Prepričajte se, da je na voljo popolna registracija, preden daste denar za psa.

Podrobnosti o tržnici AKC

5. Houndsavers

Houndsavers

Houndsavers je še ena reševalna operacija, ki ima občasno na voljo mladičke hrtov za posvojitev. Medtem ko je skupina specializirana za upokojene hrte, jih lahko kontaktirate in ugotovite, ali obstajajo mladički, ki iščejo večni dom.

Za posvojitev psa morate najprej izpolniti vlogo. Houndsavers se nahaja v La Mesi v Kaliforniji in sprejema prošnje za posvojitev iz okoliških okrožij. Ne dostavljajo ali pošiljajo psov; morate biti na voljo, da prevzamete svojega kužka v kalifornijski ustanovi.

Ekipa pri Houndsavers bo pregledala vaše podatke in po odobritvi boste povabljeni na telefonski razgovor in načrtovali obisk na domu. Stroški posvojitve znašajo 295 $, ne glede na starost. Vaš pes bo mikročipiran in seznanjen s cepljenjem in zdravljenjem proti glistam. Ekipa Houndsavers bo vključevala tudi povodec in varnostno ovratnico, da boste lahko začeli z novim prijateljem za vedno.

Podrobnosti o Houndsavers

6. Kmetija hrtov KB

Kmetija hrtov KB

KB’s Greyhound Farm se nahaja v Thorndaleu v Teksasu in je specializirana za zagotavljanje plemenskih živali. Medtem ko psarna občasno proizvaja leglo, je ta objekt najbolj primeren za tiste lastnike hrtov, ki želijo svoje mladiče vzrejati s svojo materjo.

Kmetija hrtov KB pozdravlja obiskovalce v svojem objektu. O cenah storitev se boste morali pogovoriti neposredno z rejcem. Z obiskom psarne boste lahko dobili boljšo predstavo o rodovniku psov, vabljeni pa tudi na vprašanja.

Ken Biehle, lastnik KB’s, z veseljem odgovori na vprašanja in pomisleke glede vzgoje hrtov in pasme kot celote. Thorndale v Teksasu je tik pred Austinom, vendar KB’s služi nacionalnemu trgu. Pogovorite se z g. Biehlejem o možnostih za pošiljanje zamrznjene sperme ali se srečajte z njim, da se dogovorite za srečanje vašega psa s svojimi potomci.

Podrobnosti o farmi hrtov KB

7. Dom bisernih italijanskih hrtov

Dom bisernih italijanskih hrtov

Pearl Italian Greyhound Home je psarna v poslu že več kot 12 let. Ekipa mož in žena pošilja mladičke hrtov po vsej državi, tako da vam je hrt na voljo ne glede na to, kje živite v Združenih državah. Vzrediteljeva žena je stevardesa, zato ste lahko prepričani, da bo vašega kužka varno pripeljala na vaše lokalno letališče.

Vaš kuža hrt ima enoletno zdravstveno garancijo, vaš pes pa bo v celoti na tekočem z zdravljenjem proti glistam in cepljenjem, ko bo čas, da gre z vami domov. Vaš mladiček bo prišel v plastičnem zaboju za pošiljanje, ki ga boste obdržali, in navodila za hranjenje in nego vašega novega psa hrta.

Mladički, vzrejeni v Pearl Italian Greyhound Home, so vzgojeni v domačem okolju, kjer bodo imeli veliko pozornosti ena na ena in priložnost za igro. Ko vaš kuža raziskuje svoj svet, se bo naučil ravnati z vsakodnevnimi prizori in zvoki v gospodinjstvu.

Preden vam bo dovoljeno posvojiti hrta iz Pearl Italian Greyhound Home, boste morali odgovoriti na vprašanja o vašem gospodinjstvu, življenjskem slogu in drugih vidikih, kako boste skrbeli za svojega kužka. Po odobritvi lahko svojega kužka izberete med tistimi, ki so na voljo. Cene psov se lahko razlikujejo, vendar ti mladički, registrirani v AKC, običajno stanejo okoli 700 $.

Podrobnosti o domu Pearl Italian Greyhound

8. Mladički italijanskih hrtov Mariaba

Mladički italijanskih hrtov Mariaba

Zadnji na našem seznamu najboljših rejcev hrtov v Združenih državah so mladički italijanskih hrtov Mariaba. To je še ena psarna, ki pošilja pse po vsej državi in ​​bo za doplačilo dostavila tudi mladičke v Kanado ali Mehiko.

Vzreditelj uporablja profesionalno storitev varuške za hišne ljubljenčke, človek pa bo vašega psa spremljal na letu na vaše lokalno letališče. Mladiči, ki jih proizvaja Mariaba Italian Greyhound, imajo zdravstveno jamstvo, ki vas ščiti, če vaš mladiček trpi za boleznimi, ki so značilne za hrte.

Vaš pes bo ob prevzemu ali dostavi seznanjen s cepljenjem in zdravljenjem proti glistam, za potovanje z letalom pa je zagotovljeno veterinarsko potrdilo.

Pričakujete lahko, da boste plačali približno 700 $ za svojega kužka hrta, čeprav se lahko stroški vašega psa razlikujejo. O ustreznih depozitih se pogovorite neposredno z vzrediteljem ali izberite mladička s seznama razpoložljivih mladičkov na spletni strani Mariabe.

Podrobnosti o mladičih italijanskih hrtov Mariaba

Zaključek za “najboljše rejce hrtov v Združenih državah”

Zaključek za The

Hrti so edinstvena pasma psov. Znani so po svoji hitrosti in agilnosti, vendar so psi zaradi svoje usposobljenosti in nežnosti tudi odlični družinski ljubljenčki. Če iščete hrta, vam priporočamo, da razmislite o posvojitvi starejšega psa.

Ti reševalci so pogosto upokojeni in potrebujejo večni dom. Če je vaše srce naklonjeno mladičku hrta, se prepričajte, da vaš pes prihaja od uglednega in odgovornega vzreditelja.

Ta seznam je izhodišče za iskanje novega psa; opravite raziskavo in intervjuvajte svojega vzreditelja, da povečate verjetnost, da boste posvojili srečnega in zdravega kužka.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev hrtov v Združenih državah, si lahko ogledate:

Preden domov prinesete hrta od vzreditelja v Združenih državah, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Informacije o pasmi psov hrt” spodaj: