8 najboljših rejcev jazbečarjev v Gruziji! (2022)

Rejci jazbečarjev v Gruziji

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete rejce jazbečarjev v Gruziji. Jazbečar je pameten in energičen, aktiven, drzen pes z živahno osebnostjo. Zaradi teh edinstvenih lastnosti je postal priljubljen med ljubitelji psov.

Njihova budnost in budnost z močnim laježem jih delata odlični čuvaji, njihova odločenost, da se soočijo in prenašajo težke situacije, pa jih lahko naredi nekoliko trmaste.

Kljub temu so zaradi njihove očarljive narave, izrazitega videza, prijaznosti in sposobnosti prilagajanja stanovanjskemu življenju ljubki hišni ljubljenčki za posvojitev. Če živite v Gruziji, je tukaj seznam najboljših rejcev jazbečarjev, ki si lahko zagotovijo mladička.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev jazbečarjev v Gruziji, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci Corgijev v Gruziji in Najboljši rejci Pomsky v Gruziji.

Mladički jazbečarja naprodaj v Gruziji

Mladički jazbečarja naprodaj v Gruziji

Dobiti zdravega in želenega jazbečarja se lahko izkaže za težko, če razmišljate o posvojitvi jazbečarja. Toda spodaj je seznam najboljših in najbolj zanesljivih rejcev jazbečarjev v Gruziji, da bo vaše iskanje enostavna naloga.

Priporočila izdelkov za jazbečarje: Najboljše pasje nogometne žoge in Najboljši šamponi proti bolham.

1. Jazbečarji PuppySpot za Gruzijo

Jazbečarji PuppySpot za Gruzijo

Ker iščete rejce jazbečarjev v Gruziji, vam toplo priporočamo, da si ogledate spletno stran PuppySpot. PuppySpot je zaupanja vredna tržnica za pse, kjer lahko iščete in najdete kompatibilnega mladiča jazbečarja kar iz udobja svojega doma v Gruziji.

Najbolje bi bilo, da ne pozabite, da morajo vsi rejci jazbečarjev iti skozi strog postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da bo vaš spremljevalec varno poslan do vašega praga v Gruziji. Preden nadaljujete pot za mladičkom jazbečarja za prodajo v Gruziji, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Kmetija Brownwood

Kmetija Brownwood

Brownwood Farm je usposobljen vzreditelj jazbečarjev, ki se nahaja v mestu Alpharetta v Georgii. Od leta 1998 imajo izkušnje z vzgojo jazbečarjev in so specializirani za vzrejo standardnih gladkodlakih in miniaturnih žičnodlakih jazbečarjev. Rejci, ki stojijo za kmetijo Brownwood, Roger Brown in Jerry Cerasini, so leta 1998 dobili svojo prvo pasmo Mini Wirehead jazbečar, ki jim je bil všeč in so posledično kmalu razmišljali o vzreji miniaturnih žičnodlakih razstavnih psov.

Kmetije rjavega lesa vzrejajo zdrave jazbečarje z izjemnimi temperamenti, ki so odlični spremljevalci, medtem ko stremijo k razstavnim psom. Od takrat izdelujejo miniaturne žičnodlake in standardne gladke jazbečarje in v tej dejavnosti izjemno uživajo.

Ponosni so na to, da vzrejajo boljše jazbečarje in da imajo zdrave pse z odličnim temperamentom, ki je neverjeten. Če ste razmišljali o nakupu mladiča jazbečarja, se obrnite na Brownwood Farms, da dobite svojega najljubšega psa jazbečarja. Vsi njihovi mladički so zdravi, veseli in dobro socializirani. Obrnite se na Brownwood Farms po e-pošti ali telefonskem klicu. Vedno z veseljem slišijo od vas in zagotovijo najbolj primernega mladička za vašo družino.

Podrobnosti kmetije Brownwood

3. Jazbečar JLS

JLS jazbečar

JLS Dachshunds je rejec miniaturnih jazbečarjev z gladko dlako, ki se nahaja v Clermontu v Georgii. Vzrejajo miniaturne jazbečarje z gladko dlako v različnih barvah, vključno z Isabella Fawn, čokoladnimi in Dapples. Svoje mladičke vzgajajo v svojem domu z veliko skrbnosti, kar olajša hitro druženje jazbečarjem, vzgojenim v JLS.

Jazbečarji, ki jih vzgajajo ti rejci, se prilagajajo tudi stanovanjskemu življenju, saj so vzgojeni v bližini ljudi. Nudijo tudi podporo in pomoč, če iz kakršnega koli razloga ne morete skrbeti za mladička. Vzreditelj tudi svetuje in spodbuja lastnike jazbečarjev, naj hranijo mladičke in odrasle pse z dieto brez žitaric in se izogibajo hrani, ki je lahko nezdrava za jazbečarje.

Mladički, kupljeni pri JLS jazbečarju, so cepljeni in razglisteni. Registrirani so tudi v American Kernel Club (AKC) in imajo enoletno zdravstveno garancijo. Pridobivanje novega kužka pri JLS jazbečarju je možnost, na katero se lahko zanesete. Če želite dobiti dobrega jazbečarja, jih lahko obiščete v Gainesvilleu v Georgii ali obiščete njihovo spletno stran, če želite izvedeti več.

Podrobnosti o jazbečarju JLS

4. Babičine hrenovke

Babičine hrenovke

Grandma’s Hot Dogs je izkušen vzreditelj, ki vzgaja miniaturne mladičke jazbečarjev, ki se nahajajo v Duluthu, komaj dvajset minut od centra Atlante. Babičin hot dog je licenciran in pregledan s strani države Georgia, vsi njihovi mladički pa so registrirani v AKC. Vzrejajo mladičke jazbečarjev različnih barv in vzorcev, vključno z angleškimi kremami.

Babičine hrenovke so vzgojene tako, da so zdrave in socializirane, da imajo prijazno naravnanost. Imajo le dvanajst vzrejnih doksijev, ki so jih doma vzgajali kot hišne ljubljenčke. Hkrati ponujajo edinstvene in raznolike programe vzreje, ki ustrezajo tehničnim vidikom, kot sta kakovost in razpoloženje.

Pridobiti novega hišnega ljubljenčka se morda zdi težko, zato babičine hrenovke olajšajo delo novim lastnikom. To je tako, da se zagotovi, da so vsi njihovi mladički že papirno usposobljeni in veterinarsko pregledani, preden jih dajo novim lastnikom. Babičine hrenovke na svoji spletni strani ponujajo tudi nasvete in priporočila za bodoče lastnike kužkov.

Svetujejo na področjih, kot so prehranski izdelki in razlike pri psih jazbečarjev, da razmislite o nakupu jazbečarskega mladiča, ki najbolje ustreza vašim potrebam. Če dobite psa od tam, boste zagotovili, da ste dobili pravega za vas in svojo družino. Če torej iščete sladkega jazbečarja, ga lahko dobite od tam.

Podrobnosti o babičinih hrenovkih

5. dragoceni mladički Stacey

Staceyini dragoceni mladički

Ta rejec sodeluje z AKC in CKC pri vzgoji miniaturnih jazbečarjev (10-12 lbs) in standardni jazbečarji (15-28 lbs) in druge velikosti. Pri vzreji mladičev se osredotočajo na lepoto in zdravje. Staceyjini mladički so zdravi in ​​energični psi z odličnim nadzorom in zaščito.

Psom dajejo različice, da svojim posvojiteljem omogočijo aktivne in vesele pse. Mladičke prodajajo od jeseni do pomladi in dajejo pouk in nasvete ljudem, ki imajo psa od njih. Razlagajo o skrbi za hišne ljubljenčke, njihovi psi pa so zaradi svoje zanimive in prijazne narave usposobljeni, da ukradejo srce tistim, ki pridejo na pot.

Njihov jazbečar je na voljo v dveh velikostih, ki sta standardni in miniaturni. Ti so usposobljeni za vdane hišne ljubljenčke svojim posvojiteljem in imajo tudi družbeno vitalnost. Imajo tudi različne barve, kot so črna, rdeča, modra, rjava, rjava in čokoladna, med katerimi lahko z veseljem izbirate. Če ste v Gruziji ali živite v okolici in potrebujete očarljivega in lepega mladiča jazbečarja, lahko obiščete tega vzreditelja in se prepričajte, da boste dobili psa jazbečarja, ki mu zaupate.

Podrobnosti o dragocenih mladičkih Stacey

6. Grajski jazbečar

Castleway jazbečar

Castleway Dachshund je vzreditelj miniaturnih jazbečarjev, ki dajejo veselega in zdravega psa dobrega temperamenta. Ker so strankam prijazni, namenjajo veliko časa in taktike, da svoje stranke poučijo, kako trenirati svoje mladičke.

S svojimi letnimi izkušnjami in spretnostmi usposabljanja razvijejo jazbečarja, ki deluje kot zaščitnik in prijazen hišni ljubljenček za vas in vašo družino. Imajo sorte in vzorce mladičev jazbečarja, med katerimi lahko izbirate, tako kot želite. Če iščete, kje posvojiti svojega mladiča jazbečarja, so zanesljivi in ​​vam bodo ponudili sanjskega psa.

Ta rejec se osredotoča na dobro veterinarsko oskrbo, zdravo prehrano, zdravo reproduktivno rutino. Ne glede na to se osredotočajo tudi na to, da dajejo smernice za ohranjanje dobrega zdravja kužka in druge fizične rutine, ko jih posvojite. Obiščite vzreditelja Castleway dachshunds, da izpolnite to potrebo po posvojitvi pravega mladiča jazbečarja.

Podrobnosti o Castleway jazbečarju

7. Ka Ka’s Royal Doxies

Ka ka's Royal Doxies

Ta rejec velja za uglednega rejca miniaturnega jazbečarja v Gruziji. Z neverjetno kakovostjo upravljanja vzgajajo in prodajajo mladičke jazbečarjev ljudem, ki želijo imeti psa. Vzrejali so modre in rjave piebald miniaturne mladičke. Vzreja Kathi je začela vzrejati leta 1997 z veliko raziskavami za proizvodnjo kakovostnih jazbečarjev za stranke.

Njihov cilj je socializirati svoje pse za proizvodnjo lovcev in prijaznih hišnih ljubljenčkov, ki jih potrebujete. Z njihovimi mladički se že od prvega dne ravna z ljubeznijo in skrbnostjo. Zagotavljajo zdrave mladičke jazbečarja, saj jim dajejo ustrezno hranjenje in vitamine. Če iščete dobrega vzreditelja, da bi dobili svojega kakovostnega jazbečarja, je kraljevski doxie Ka Ka pravi kraj.

Podrobnosti o Royal Doxies Ka Ka

8. Psarna Kylane

Psarna Kylane

Zadnji na seznamu najboljših rejcev jazbečarjev v Gruziji je “Psarna Kylane.” To je majhna družinska psarna v mestu Guyton v Georgii. Ta psarna se je začela leta 1997 in so ponosni, da ponujajo kakovostne hišne ljubljenčke vsem strankam. Psarna Kylane si prizadeva, da bi vsi mladički imeli prijazno osebnost ter ljubezen in skrb.

Ta vzreditelj je najprej začel to psarno z vzgojo svojega psa, ki sta ga gojila v psarni in vzgojila iz mladička. S tem sredstvom so ustanovili psarno. Zagotavljajo, da je mladiček v času prodaje v dobrem zdravstvenem stanju. Poskrbljeno je za cepljenje in razglistenje mladičev, po posvojitvi pa dajejo poročila o cepljenju in glistah. Ta vzreditelj zagotavlja, da mladiček nima smrtno nevarnih celinskih okvar.

Izdelujejo tudi bolj zdrave domače pasje dobrote. Psarna Kylane tudi usmerja kupce pri izdelavi domačih pasjih priboljškov, ki so bolj zdravi od tistih, kupljenih v trgovinah. Pri njih lahko kupite svoje sanjske mladičke jazbečarja. Pri načinu plačila lahko plačate z gotovino – če mladička prevzame lastnik. Plačate lahko tudi z osebnim čekom, poštno nakaznico v ZDA in Moneygramom Western Union.

Podrobnosti o psarni Kylane

Zaključek za “najboljše rejce jazbečarjev v Gruziji”

Zaključek za najboljše rejce jazbečarjev v Gruziji

Od Jazbečarji so izurjeni za lovce, so lahko sumljivi do tujcev. Zato je nujno, da jih socializiramo, ko so še mladiči, da bodo lahko zadovoljili potrebe hišnega ljubljenčka.

Lahko ste prepričani, da ga boste dobili z lastnostmi lovca in prijaznega hišnega ljubljenčka le, če dobite svojega jazbečarja od uglednega rejca. Z našim seznamom imate srečo pri izbiri najboljšega rejca jazbečarjev v Gruziji.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev jazbečarjev v Gruziji, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička jazbečarja od vzreditelja v Gruziji, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Prednosti in slabosti jazbečarja” spodaj: