8 najboljših rejcev jazbečarjev v Združenem kraljestvu! (2022)

Rejci jazbečarjev v Združenem kraljestvu

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rejce jazbečarjev v Združenem kraljestvu. Iščete dobrega vzreditelja jazbečarjev v Združenem kraljestvu? Če je tako, smo tukaj, da vam pomagamo. Jazbečarji so čudovita pasma, ki je odličen družinski spremljevalec.

Imajo živahno razpoloženje in so na voljo v široki paleti barv, od čokolade in rjave do črne in smetane in še več. Obstaja tudi veliko različnih vrst jazbečarjev, od gladkih jazbečarjev do dolgodlakih jazbečarjev.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev jazbečarjev v Združenem kraljestvu, si oglejte ta druga priporočila za rejce: Najboljši rejci koker španjelov v Združenem kraljestvu in Najboljši rejci samojedov v Združenem kraljestvu.

Mladički jazbečarja naprodaj v Združenem kraljestvu

Mladički jazbečarja naprodaj v Združenem kraljestvu

Če živite v Združenem kraljestvu in želite dobiti jazbečarja, se prepričajte, da svojega jazbečarja kupujete pri uglednem vzreditelju.

Če zagotovite, da kupujete pri uglednem vzreditelju, se lahko potolažite, da veste, da za vašega kužka ni le dobro poskrbljeno, ampak je tudi srečen in zdrav.

Nekateri rejci vam nudijo tudi nasvete o skrbi za vašega jazbečarja, saj so izredno seznanjeni s pasmo.

Morda vam priskrbijo tudi paket za mladiče, nekateri rejci pa z veseljem poskrbijo tudi za vašega mladička, ko greste na dopust. Ko iščete mladička jazbečarja, se izogibajte mlinom za mladiče, saj proizvajajo nezdrave pse.

1. Podeželski jazbečarji

Jazbečarji v podeželskem slogu

Ko gre za nakup jazbečarja, ne morete zgrešiti s podeželskimi jazbečarji. Ponosni so, da vzgajajo najbolj zdrave in najsrečnejše mladičke jazbečarja in imajo desetletja izkušenj s psi.

Vsi mladiči jazbečarjev prihajajo iz zdravih plemenskih plemenic in jezov, mladiči pa se lahko sprehajajo po naravnih dolinah in gozdovih v okolici.

Njihovo spletno mesto vsebuje obsežne informacije, od plemenskih psov in mater na njihovem posestvu do več informacij o pasmi.

Ko gre za nakup mladiča pri Country Style Dachshunds, imajo pri Kinološkem društvu pet tednov brezplačnega zavarovanja mladičev skupaj z dnevnikom dobrega počutja vašega mladička.

Če želite, imate tudi možnost, da prejmete brezplačno škatlo za psičke dobrodošlice, ki jo priskrbi Royal Canin naravnost do vaših vrat.

To vključuje piškote za mladičke in priboljške za usposabljanje, odejo iz flisa in še veliko več. Če imate dodatna vprašanja glede mladičkov jazbečarja, je tudi izjemno enostavno stopiti v stik, saj obljubljajo, da bodo odgovorili pravočasno.

Podrobnosti o jazbečarjih v podeželskem slogu

2. Psički PiggleFairy

Psički Piggle Fairy

Če ste si vedno želeli jazbečarje z gladko dlako, ni boljšega mesta za nakup kot pri PiggleFairy Puppies. Vsi mladički se nahajajo v Norfolku in se igrajo z majhnimi otroki in drugimi hišnimi ljubljenčki, tako da lahko zagotovite, da so dobro socializirani.

So tudi rejci s svetskimi licencami in imajo izjemno visoke standarde. Njihovi mladički so cepljeni, očiščeni črvi in ​​jih redno pregledujejo veterinarji.

Hranijo se tudi s kakovostno prehrano in so dobro socializirani. Glede na barvo lahko izbirate med različnimi barvami, od črne in rjave do zasenčene rdeče, čokoladne, rjave itd.

Njihova spletna stran ponuja tudi več informacij o psih, ki jih trenutno imajo, in o prihajajočem leglu. Imajo tudi galerijo mladičkov, ki prikazuje številne čudovite fotografije njihovih mladičkov.

Podrobnosti o mladičkih PiggleFairy

3. Zarcrest

Zarcrest

Zarcrest, ustanovljen leta 1968, ne vzreja le miniaturnih dolgodlakih jazbečarjev, temveč tudi ameriške koker španjele. Vsi mladički so vzrejeni v skladu s smernicami pasemskih standardov Britanskega kinološkega kluba in posebej glede na tip pasme, temperament, zdravje in kakovost. Na svoji spletni strani imajo informacije o vseh svojih psih, skupaj s svojimi priznanji.

Če želite mladička iz Zarcresta, morate čim bolj podrobno izpolniti obrazec, preden plačate 25% celotne kupnine kot nepovratno varščino. Ko bo to potrjeno, boste svojega mladička pobrali, ko bo star približno osem tednov.

Z Zarcrestom ne boste prejemali le 24-urne doživljenjske podpore, ampak boste imeli tudi štiri do pet tednov zavarovanja, splošni list z informacijami o mladičih, skupaj s paketom za mladiče, ki vsebuje hrano. Dobili boste tudi rezultate zdravstvenega pregleda pasme, registracijo kinološkega društva in še več.

Podrobnosti o Zarcrestu

  • Lokacija: Powys, Združeno kraljestvo
  • Spletna stran: Zarcrest
  • Telefonska številka: +44 (0) 7415 344704
  • E-naslov: Sporočilo jim lahko pošljete tudi prek njihove spletne strani

4. Emeraldaks

Emeraldaks

Emeraldax je vzreditelj miniaturnih dolgih jazbečarjev in gladkih jazbečarjev. Vsi mladički so vzgojeni doma z otroki in družino, tako da ste lahko prepričani, da so dobro socializirani in bodo deležni ljubezni, ki si jo zaslužijo.

Na svoji spletni strani imajo informacije o vseh svojih psih in mladičkih. Če se želite prijaviti za mladička, lahko prenesete tudi prijavnico za mladička in izpolnite vse podatke.

Za vaše znanje imajo tudi veliko informacij o jazbečarjih in govorijo o različnih zdravstvenih težavah jazbečarjev, na katere se morate zavedati.

V malo verjetnem scenariju, da naletite na kakršne koli težave s svojimi jazbečarji, ima Emeraldax jamstvo za zadovoljstvo, kjer se jazbečarji lahko vrnejo k Emeraldaxu kadar koli v svojem življenju, saj sta njihova sreča in skrb glavna prednostna naloga rejca.

Podrobnosti o smaragdu

  • Lokacija: Essex, Združeno kraljestvo
  • Spletna stran: Emeraldaks
  • Kontakt: Na spletni strani ni e-pošte ali telefonske številke, lahko pa se za več informacij obrnete na Emeraldax preko obrazca na njihovi spletni strani.

5. Douglas Hall Kennels

  Douglas Hall Kennels

Douglas Hall Kennels so družinsko vodeno podjetje in imajo strast do psov in mladičkov. Z vsemi njihovimi kužki se ravna kot s člani njihove družine in sami si prevzamejo, da bodo vsi njihovi mladički šli v najboljši dom.

Douglas Hall Kennels je tudi polno licenciran vzreditelj, ki ga urejajo oblasti Pendle Borough. Tedenske obiske imajo tudi njihovi telovniki in pozorno sledijo njihovim nasvetom.

Vsi hišni ljubljenčki, ki jih prodajajo, so vzrejeni v popolnoma licenciranih in nadzorovanih psarnah Douglas Hall Kennels v Združenem kraljestvu. Mladički so vzgojeni po najvišjih standardih in odidejo ne prej kot osem tednov. Poleg tega boste s svojim kužkom dobili tudi hrano Royal Canin Puppy – da se bo lažje ustalil.

Podrobnosti o psarnah Douglas Hall

6. Kellys Kennels

Kellys Kennels

Kellys Kennels so popolnoma licencirani rejci s psarnami, zgrajenimi po visokem standardu, hkrati pa imajo potreben veterinarski nadzor. Poleg tega vse mladičke v Kellys Kennels vzredijo sami rejci.

Omogočajo tudi oglede za svoje mladičke in spodbujajo posameznike, da jih pridejo pogledat. Kellys Kennels je tudi polno licenciran vzreditelj s svojimi mladiči, ki so pregledani pri veterinarju, cepljeni, mikročipirani in drugo.

Vsak mladiček dobi ustrezen individualni pregled, poleg tega pa je tudi reguliran vzreditelj psov v Združenem kraljestvu. Ko dobite svojega mladička, boste prejeli tudi paket hrane Royal Canin.

Poleg tega, če z vašim kužkom stvari ne uspejo, Kellys Kennels z veseljem vzame kužka nazaj, saj je dobrobit mladiča vedno na prvem mestu.

Kellys Kennels Podrobnosti

7. Orchdachz

Orchdachz

Orchdachz je rejec s petimi zvezdicami in licencirani rejec miniaturnih gladkih jazbečarjev v kinološkem klubu. Ne samo, da so jazbečarji vzrejeni po najvišjih standardih dobrega počutja in zdravja, ampak so tudi dobro socializirani in vzgojeni v bližini otrok.

Če želite novega mladička iz Orchdachza, vas vabimo, da kužke obiščete čim pogosteje. Z vašim psičkom dobite brezplačno zavarovanje, paket za mladiče, hrano za mladiče, vse kc dokumente, informacijski paket za mladička, skupaj s pogodbo o mladičku. Prav tako boste od Orchdachza prejeli veliko podpore, če imate dodatna vprašanja.

Podrobnosti o Orchdachzu

8. Jazbečarji Devon Deluxe

Jazbečarji Devon Deluxe

Zadnji na seznamu rejcev jazbečarjev v Združenem kraljestvu je “Jazbečarji Devon Deluxe.” Devon Deluxe jazbečarji je specializiran za miniaturne dolgodlake jazbečarje.

Vsi psi živijo v zaprtih prostorih in so v veliki meri del njihove družine. Ne samo, da so dobro socializirani, ampak so tudi veseli in zdravi mladički.

Na spletu imajo informacije o svojih materah in očetih ter pričakovanih leglih in trenutno razpoložljivih mladičkih. Če vas mladiček zanima, lahko izpolnite prijavo na zanimanje.

Vsi mladički opravijo tudi registracijo v KC in imajo vsaj dva temeljita veterinarska pregleda. Prav tako so testirani na PRA in od rejca boste prejeli doživljenjsko podporo.

Podrobnosti o jazbečarjih Devon Deluxe

Zaključek za “najboljše rejce jazbečarjev v Združenem kraljestvu”

Zaključek za najboljše rejce jazbečarjev v Združenem kraljestvu

V Združenem kraljestvu je veliko uglednih rejcev jazbečarjev. Vse je odvisno od tega, kaj vam je všeč in katero pasmo iščete. Prepričajte se, da si lahko ogledate svojega mladiča jazbečarja in oba starša, če je mogoče.

Prav tako je dobro, da si ogledate, kje se vzreja vaš mladiček jazbečarja – tako boste imeli predstavo o domu in ali je to varno in ljubeče mesto za vašega kužka.

Prepričajte se, da se izogibate puppy mills – mestom, kjer se mladiči hitro vzrejajo, in izberite vzreditelja, ki je odgovoren. To bo pomagalo zagotoviti, da imate srečnega in zdravega kužka, ki je dobro socializiran.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev jazbečarjev v Združenem kraljestvu, si oglejte ta priporočila v članku:

Preden kupite jazbečarja pri rejcu v Michiganu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »Lastništvo jazbečarja – prednosti in slabosti” spodaj: