8 najboljših rejcev labradorcev v Washingtonu! (2022)

Predloga Best-Labrador-Breeders-In-Washington

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rejce labradorcev v Washingtonu. Labradorski prinašalec je bil sprva vzrejen za pridobivanje ptic med lovom. Čeprav jih še vedno uporabljajo kot lovske pse, so se razvili tudi v prijatelje za ljubkovanje in obožujejo vsakega člana družine.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev labradorcev v Washingtonu, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci Shih Tzuja v Washingtonu in Najboljši rejci avstralskih ovčarjev v Washingtonu.

Mladički labradorja naprodaj v Washingtonu

Mladički labradorja naprodaj v Washingtonu

Izbira pravega psa ni lahka, a s tem seznamom vodilnih rejcev labradorcev v Washingtonu boste na dobri poti. Ti etični dobro uveljavljeni rejci so najbolj ugledni v državi.

Priporočila izdelkov Labrador: Najboljši šamponi proti bolham in Najboljši dodatki za rast mišic za pse.

1. PuppySpotovi labradorci za Washington

PuppySpotovi labradorci za Washington

Ker iščete rejce labradorcev v Washingtonu, je vredno preizkusiti platformo PuppySpot. PuppySpot je ugledna platforma, kjer lahko brskate po neštetih razpoložljivih mladičkih labradorcev iz udobja svojega doma v Washingtonu.

Če se sprašujete, morajo vsi rejci labradorcev, ki pošiljajo v Washington, iti skozi strog postopek presejanja. Preden nadaljujete z iskanjem labradorskih mladičkov v Washingtonu, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Arteški labradorci

Arteški labradorci

Artesian Labradors je majhna hobi psarna, ki vzreja kakovostne labradorce. Rejci si prizadevajo ustvariti zdrave, atletske in prijazne pse.

So odlični spremljevalci in uspešni psi. Vse pse obravnavajo kot družino. Ti labradorci so popolni, če iščete psa, ki lahko tekmuje na športnih dogodkih ali če potrebujete spremljevalca za svojo družino.

Podrobnosti o arteških labradorcih

3. Labradorci Garrard Creek

Labradorci Garrard Creek

Labradorci Garrard Creek se nahajajo v slikovitem okrožju Grays Harbour v Washingtonu. Leta 2006 je par kupil 6 hektarjev kmetije, ki jima je omogočila nekaj, kar sta si vedno želela početi: vzgajati pse.

Zaljubili so se v najbolj ljubko pasmo vseh časov – labradorca. Laboratorijski mladički so lahko črni, rumeni ali čokoladni, odvisno od legla. Obstajajo rumeni (zelo svetlo do lisičje rdeče) ter črne in čokoladne mladičke.

Zagotovo so njihovi psi:

  • Psi, ki so odlični družinski ljubljenčki in lovski partnerji
  • So očiščeni, cepljeni in cepljeni
  • Šampionske razstavne/terenske preizkušnje
  • Zdravstvena garancija
  • OFA bokov in komolcev očiščena
  • DNK test za EIC/CNM/PRA/CT
  • Clear Razredči

Podrobnosti o labradorjih Garrard Creek

4. Skrivni vrtni labradorci

Skrivni vrtni labradorci

Secret Garden Labradorci si prizadevajo ustvariti čedne, konformacijsko pravilne labradorce. Živijo v Battle Groundu v Washingtonu, na slikovitem severozahodu Pacifika. Tu imajo radi vse stvari na prostem, kot so pohodništvo, plažo, igranje odbojke in Mount Washington skoraj zraven.

Nekaj ​​zimskih mesecev preživijo na smučanju z otroki. Poleg tega radi preživljajo čas s psi, saj so ti velik del njihovega življenja. Vsi mladički imajo registracijo AKC, mladički pa se prodajajo brez vzrejnih pravic.

Njihove živali so genetsko pregledane in opravljajo vse potrebne zdravstvene preglede. Dokler mladički niso stari štiri tedne, nihče ne sme v njihov dom. Poleg tega so ti mladički vzgojeni doma (v njihovi spalnici in dnevni sobi).

Podrobnosti o Secret Garden Labradors

5. Znanstvenofantastični labradorci

Znanstvenofantastični labradorci

SciFi Labradors, ki se nahaja v jugozahodni zvezni državi Washington, je aktiven član Kluba labradorskih prinašalcev Rose City, Kluba labradorcev Mt. Rainier in njihovega lokalnega kluba vseh pasem. Labradorec mora ustrezati pasemskim standardom, imeti dobro delovno etiko in biti zvest spremljevalec v hiši. Vse je v formi. To je koncept, ki se ga skušajo držati v svojem vzrejnem programu.

Poleg tega se trudijo vzrejati zdrave pse. Obstaja več smernic za vzgojo mladičev, vključno z zgodnjo nevrološko stimulacijo, pravilom sedmih in več ‘odprtih hiš’, ki omogočajo različnim ljudem interakcijo z mladički od približno 3-4 tednov do odhoda domov ob osmih tednih.

Poleg tega se uporabljajo naslednje metode obogatitve: zgodnja nevrološka stimulacija, desenzibilizacija gospodinjstva. Temperament njihovih psov in njihova sposobnost izklopa. So prilagodljivi in ​​odprti za odhod v službo ali igranje v trenutku in prav tako veseli, da se poležavajo na kavču in gledajo filme.

Podrobnosti o znanstvenofantastičnih labradorcih

6. Labradorci Cougar Creek

Labradorci Cougar Creek

Cougar Creek Labradors, ki se nahaja v čudovitem gorovju Cascade, vzhodno od Arlingtona v Washingtonu, je majhna psarna za hobi. Vzreja zagotavlja trdnost, pasemski tip, atletske sposobnosti in sladek temperament.

Njihovi ACD prihajajo iz razstavnih in nastopajočih krvnih linij z odlično zvočnostjo. Ti sladki temperamenti so čudoviti za prizorišča predstav in nastopov, pa tudi kot vaš najboljši prijatelj.

Njihovi labradorci so angleškega tipa in krvne linije. Zaradi svoje naravne sposobnosti vračanja so ti psi odlični lovski spremljevalci za gospode. Sodelujejo na tekmovanjih v konformaciji in poslušnosti.

Mladički v Cougar Creeku prihajajo iz njihove zdravstveno potrjene razstavne zaloge (minimalni OFA pošteni boki/komolci in rutinski pregledi oči letno), se prodajajo z zdravstvenimi garancijami in se prodajajo samo kot hišni ljubljenčki.

Mladiček bo imel omejeno registracijo AKC (še vedno lahko sodelujete na prireditvah AKC) in mora biti steriliziran/kastriran. Njihovi labradorci so angleškega tipa z velikimi glavami, čokati postavo in sladkim razpoloženjem.

Podrobnosti o labradorjih Cougar Creek

7. Wind River Labs

Wind River Labs

Cilj Wind River Labs je izdelati genetsko zdrave in inteligentne delovne pse, ne da bi pri tem ogrozili vsestranskost te odlične pasme. Upajo, da vam bodo legla, ki jih imajo, odličen spremljevalec, ne glede na to, ali izvajate terenske poskuse, lovske teste ali samo iščete popolnega hišnega ljubljenčka. Vsako leglo je pred vzrejo temeljito raziskano.

Že 25 let se ukvarjajo z lovskimi preizkušnjami in terenskimi poskusi. Njihove pse vzrejajo, trenirajo in vodijo kampanje. V nasprotju z večino psarn, ki ne trenirajo poljskih psov, si prizadevajo za proizvodnjo “popolno” primerek, tisti pes, ki zmore vse, ker ga bodo šolali. Posledično si prizadevajo uskladiti posameznike, ki so odlični, tako da so mladiči, ki jih rodijo, čim bolj zdravi.

Wind River Labs zdaj sprejema pse za poslušnost in terensko usposabljanje. Pse, ki pridejo v WR Labs na terensko usposabljanje, delajo štirikrat na dan, pet dni v tednu, dvakrat na dan, en dan v tednu. Večina psov obiskuje to usposabljanje šest dni v tednu. Vaš pes mora biti na tekočem s cepljenji, vključno s steklino, preden odide.

Podrobnosti o laboratorijih Wind River

8. Princ labradorci

Princ labradorci

Zadnji na seznamu najboljših rejcev labradorcev v Washingtonu je “Princ labradorci.” Ljubezen princa Labradorja do labradorcev je z leti rasla. V zadnjih petih letih so svoj program razvili in razširili.

Prizadevajo si za proizvodnjo kakovostnih, zdravstveno preizkušenih, rodovniških in dobro uravnoteženih psov po dostopni ceni. Njihov cilj je, da vam zagotovijo lovskega ali družinskega psa, ki ustreza vsem vašim potrebam in dopolnjuje vaš življenjski slog in interese.

Labradorci so dobri lovski spremljevalci in družinski psi. Njihov vzrejni program združuje lastnosti angleškega in ameriškega (polje) stil labradorcev.

Pes, ki se lahko zjutraj odpravi na lov in zvečer gleda televizijo z družino, je idealen. Vsak si želi psa, ki bi opravljal svoje delo, in dovolj mehkega, da se lahko igra z dojenčkom. Princ labradorci so znani po tem temperamentu.

Podrobnosti o princih labradorcih

Mladički labradorca v Washingtonu

Labradorski mladički v Washingtonu

Glede na registracije AKC je labradorski prinašalec najbolj priljubljena pasma psov v ZDA. Labradorci so enostavni za treniranje, energični in zvesti. Labradorca lahko naučite opravljanja različnih nalog, vključno z iskanjem, sledenjem in odkrivanjem iger.

Labradorci se uporabljajo tudi kot psi vodniki za široko paleto invalidnosti in terapevtskega dela. AKC je objavil svojo nacionalno lestvico v AKC Museum of the Dog v New Yorku. Že 30. leto zapored ostaja zvesti labradorec najbolj priljubljena pasma v Združenih državah.

Kako izbrati rejca labradorcev v Washingtonu

Kako izbrati rejce labradorcev v Washingtonu

Rejci niso vsi ustvarjeni enaki. Če pričakujete, da boste svojega sanjskega psa dobili od čistokrvnega mladička katerega koli starega rejca, boste hudo razočarani. Rejci žal niso vedno pošteni.

Ni vseh groznih rejcev, vendar je varno reči, da je več neetičnih rejcev kot etičnih. Lahko Google »Mladički labradorca naprodaj v (vašem mestu),” in zagotovo boste našli veliko strani mladičkov.

Večina jih bo prišla od rejcev na dvorišču, ki so menili, da bi bilo imeti mladiče zabavno ali odličen način za zaslužek. Potem so tu zgoraj navedeni dragulji. Dober, ugleden vzreditelj vam ne bo dal le popolnega mladička. Zagotovili vam bodo tudi številne druge ugodnosti.

Kje najdete rejca labradorcev v Washingtonu?

Kje najdete rejca labradorcev v Washingtonu

Prijatelje ali družinske člane, ki so v preteklosti uporabljali vzreditelja, lahko povprašate o njihovih izkušnjah in ali bi jih priporočili. Lokalni klubi pasem so lahko tudi dragocen vir za iskanje usposobljenih rejcev. Na spletu je celo mogoče najti posebne Facebook skupine, ki so pomembne za vašo izbrano pasmo, in tam povprašati za nasvet.

Če bi radi raziskali pasemske klube, lahko začnete tako, da si ogledate seznam Ameriškega kinološkega društva. Vendar vas prosimo, da jih sami temeljito preučite, da se prepričate, da so pošteni, etični in vzgajajo zdrave, srečne mladičke.

Povezano: Najboljši rejci ameriških labradorjev v Združenih državah.

Zaključek za “najboljše rejce labradorcev v Washingtonu”

7 najboljših rejcev labradorcev v Washingtonu

Čeprav labradorci postajajo vse bolj priljubljeni, niso vsi rejci enaki. Če želite kupiti zdravega psa, ki bo ustrezal vašim potrebam, morate opraviti temeljito raziskavo in zagotoviti, da imate opravka z uglednim vzrediteljem.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev labradorcev v Washingtonu, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov labradorca od vzreditelja v Washingtonu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Vodnik za pasmo psov labradorski prinašalec” spodaj: