8 najboljših rejcev mopsov v Missouriju! (2022)

Rejci mopsov v Missouriju

Imamo pravo stvar za vas, če iščete rejce mopsov v Missouriju. Preiskali smo različne rejce, registrirane v AKC, da bi našli najbolj ugledne rejce v državi, da bi vam pomagali začeti iskanje. Mopsi so odlični psi spremljevalci s svojim predrznim šarmom in zabavo željnimi osebnostmi.

Kot vsaka pasma psov, še posebej psi z ravnim obrazom, so nagnjeni k določenim dednim boleznim. Svojega novega družinskega člana morate pridobiti pri uglednem rejcu, da zmanjšate tveganje.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev mopsov v Missouriju, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci labradorskih prinašalcev v Missouriju in Najboljši rejci Shih Tzuja v Missouriju.

Mladički mopsa naprodaj v Missouriju

Mladički mopsa naprodaj v Missouriju

Naš seznam začnemo z vzrediteljem z odličnimi pričevanjem na njihovi spletni strani.

Priporočila izdelkov za mops: Najboljše pasje ovratnice GPS brez mesečnih stroškov in Najboljše ovratnice proti bolham za pse.

1. PuppySpotovi mopsi za Missouri

PuppySpot's Pugs za Missouri

Ker iščete rejce mopsov v Missouriju, vam toplo priporočamo, da si ogledate spletno zaupanja vredno platformo PuppySpot. PuppySpot je zelo ugledna tržnica za pse, kjer lahko uporabniki iščejo in najdejo primernega spremljevalca za mops kar iz udobja svojih domov v Missouriju.

Upoštevajte, da morajo vsi rejci mopsov, ki imajo mladičke na seznamu, opraviti strog postopek presejanja, da bo vaš bodoči spremljevalec prispel v Missouri zdrav in zdrav. Preden nadaljujete na pot za mladička mopsa za prodajo v Missouriju, si oglejte spodnjo povezavo do zaupanja vredne tržnice PuppySpot.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Nečimrnost Mopsi

Vanity Pugs

Vanity Pugs je mala vzrejna psarna, ki razstavlja in vzreja mopse od leta 2013. So AKC registrirani rejci in so prejeli priznanje Vzreditelj zaslug priznanje. Njihov cilj je vzrejati srečne, zdrave in konformacijsko pravilne mladičke mopsov za njihove nove lastnike.

Svojim mladičkom ne ponujajo vzrejnih pravic in jih prodajajo hišam za hišne ljubljenčke le, če svojih mladičkov ne obdržijo za razstavo. Vsi njihovi mladički imajo omejeno registracijo AKC.

Mladički so pred odhodom domov očiščeni in cepljeni. Redko imajo mladičke naprodaj, a če iščete vrhunske mladičke mopsov v Missouriju, je vredno preveriti na njihovi spletni strani ali jih dodati na čakalni seznam.

Podrobnosti o Vanity Pugs

3. P & P mopsi

P & P mopsi

P & P Pugs se je začel, ko so lastniki psarne iskali en sam par nepovezanih mopsov s šampionsko krvno linijo, da bi vzgojili nekaj vrhunskih mladičkov. Od te začetne vzreje so naredili korak k izboljšanju vsakega malega, ki ga pridelajo.

Mopse vzrejajo v udobju svojega doma in ne v psarni, zato je vsak mladiček vzgojen obdan z ljubeznijo in toplino. Vsak kuža bo odšel domov in se že navadil na hišni hrup in na splošni vrvež domačega življenja.

Mladički gredo domov po prvem cepljenju in so popolnoma očiščeni. Nudijo enoletno zdravstveno garancijo pred kakršnimi koli dednimi okvarami, ki jih lahko razvije vaš mladiček.

Ime rejca Podrobnosti o pasmi psov

4. Mopsi poštenih hrastov

Mopsi Fair Oaks

Mopsi pasme Fair Oaks, registrirani AKC Pugs v ljubečem domačem okolju. Tako so prepričani o zdravstvenem standardu svojih mladičkov, da nudijo triletno zdravstveno garancijo pred prirojenimi okvarami v leglu.

Mladički stanejo 1700 $ in gredo domov po zdravstvenem pregledu, očiščeni in cepljeni. Vzreditelj spodbuja vse zainteresirane za nakup mladiča, da jih obiščejo in pogledajo, kje so njihovi mladički vzgojeni.

Če pri katerem od njihovih mladičkov pride do prirojene težave, lastniki pa jih še vedno želijo obdržati, mu povrnejo polovico cene za pomoč pri stroških skrbi zanj. Če iščete uglednega rejca mopsov v Missouriju, preverite spletno mesto Pugs of Fair Oaks.

Podrobnosti o mopsih Fair Oaks

5. Mopsi River Hill

Mopsi River Hill

River Hill Pugs izbere svoje mopse zaradi temperamenta in inteligence. Mladičke prodajajo samo hišam za hišne ljubljenčke in svojih psov ne vzrejajo za razstave ali nadaljnjo vzrejo. Vsi njihovi mladički so vzgojeni v domačem okolju in jih stehtamo dvakrat na dan, da zagotovimo, da se dobro razvijajo in zorijo.

Imajo natančen urnik druženja, da zagotovijo, da njihovi mladički odrastejo v samozavestne, srečne psičke. Mladički gredo domov z omejeno registracijo AKC, kot nalašč za hiše za hišne ljubljenčke in spremljevalce.

Imajo veterinarsko potrdilo o zdravstvenem stanju in bodo prejeli prva cepljenja. Veterinar jim odstrani kremplje rose, z vsakim njihovim mladičkom pa prejmete dveletno zdravstveno garancijo.

Podrobnosti o mopsih River Hill

6. Mladički Penny

Mladički Penny

Mladički znamke Penny vzrejajo in vzgajajo mladičke na njihovi 40-akrski kmetiji v Missouriju. Imajo sedem otrok in 16 vnukov, ki jih vsi obiskujejo, da bi pomagali pri druženju svojega legla, tako da so veliko izpostavljeni novim ljudem in otrokom.

Z vzrejo se ukvarjajo že več kot 17 let, zato imajo veliko izkušenj z vzgojo zdravih, robustnih mladičkov. Vsi mladički se prodajajo v hiše za hišne ljubljenčke, vzreditelja pa obveščajo o cepljenju in črvi.

Po veterinarskem pregledu pridejo z zdravstvenim spričevalom in imajo enoletno zdravstveno garancijo za prirojene okvare. Če iščete mladičke mopsa za prodajo v Missouriju, imajo pogosto na svoji spletni strani kar nekaj navedenih.

Mladički Penny Details

7. Fordove Lil Paws

Fordove Lil Paws

Fordove Lil Paws so specializirane za več majhnih pasem psov, vključno z bostonskim terierjem, ši cujem in mopsom. Vzrejajo tako rjave kot črne mopse in imajo redno na voljo legla.

Njihov veterinar opravi strogi 32-točkovni pregled, da zagotovi, da je vsak mladiček fit in zdrav, ko zapusti vzreditelja. Odstranijo jim kremplje in gredo domov obveščeni o cepljenju in glistah. Fordove Lil Paws prodajajo mladičke po vsej ZDA v hiše ljubečih hišnih ljubljenčkov.

Podrobnosti o Fordovih Lil Paws

8. Mopsi King Creek

Mopsi King Creek

Zadnji na seznamu najboljših rejcev mopsov v Missouriju je “Mopsi King Creek.” Mopsi King Creek vzrejajo kratke, čokate male mopse z mnogimi zvitki na obrazu. Gnezdijo se predvsem zaradi temperamenta, da bi bili najboljši hišni ljubljenčki za družinske domove. Vzrejajo se od leta 2005 in so jih prodajali v različne države po ZDA.

Svoje mladičke bodo osebno dostavili do 300 milj. Dobite dveletno zdravstveno garancijo proti dednim zdravstvenim težavam. Mladički gredo v svoje nove domove cepljeni, seznanjeni s črvi in ​​spremljajo zdravstveni pregled pri veterinarju.

So AKC registrirani rejci, ki so bili tudi priznani kot Rejci s srcem. King Creek Pugs posodobijo svoj Facebook, ko imajo nova legla, zato, če iščete mladičke mopsov za prodajo, obvezno preverite njihovo stran.

Podrobnosti o mopsih King Creek

Kako izbrati rejca mopsov v Missouriju

Kako izbrati rejca mopsov v Missouriju

Vedno morate začeti iskanje mladička tako, da preverite ozadje vzreditelja, pri katerem nameravate kupiti mladička. Vsak rejec bi moral imeti ugled tako, da se pogovarja z ljudmi, ki morda poznajo zanj, ali pogleda na spletu njihove ocene in ocene.

Vsi rejci bi morali svojim mladičkom zagotoviti osnovno veterinarsko oskrbo. V mladosti bi morali opraviti večkratne veterinarske preglede in bi morali začeti s cepljenjem, ko gredo z vami domov.

Da bi zagotovili, da vzrejajo le zdrave pse, bodo dobri rejci na svojih psih opravili zdravstvene teste, kot je genetsko testiranje, da bi zagotovili, da ne nosijo določenih napak. Rejci lahko pridobijo tudi certifikat OFA za svoje pse, da dokažejo, da se vzrejajo iz zdravih živali.

Več informacij o mopsih v Missouriju

Več informacij o mopsih v Missouriju

Mopsi imajo veliko tveganje za pasji encefalitis skupaj z displazijo kolkov. Prav tako imajo verjetno zdrsne pogačice kot mnoge manjše pasme in imajo težave z dihali zaradi svojih ravnih obrazov. Dober vzreditelj bo vzrejal samo pse brez teh težav, da bi zmanjšal nezdrav genski sklad psov, ki nosijo te težave.

Nekateri psi bodo imeli težave pozneje v življenju, to bo vedno tveganje, vendar je zato testiranje tako pomembno. Ko rejci testirajo zdravje svojih psov in jim pridobijo certifikat OFA, je manj verjetno, da bodo njihovi mladički resno zboleli.

Zaključek za “najboljše rejce mopsov v Missouriju”

Zaključek za najboljše rejce mopsov v Missouriju

Upajmo, da vam je seznam predlaganih rejcev in nasvetov v tem članku dal orodja za iskanje novega družinskega člana. Pomembno je, da mladička kupite z glavo in ne samo s srcem.

Vsak kuža je srčkan, vendar morate raziskati, od kod vzamete svojega kužka, da se prepričate, da mu dajete najboljše možnosti za dolgo in srečno življenje.

Včasih je lažje priti v lokalni mlin za kužke in pobrati ljubkega Mops psička od njih, a na dolgi rok je bolj verjetno, da boste plačali v nebo visoke veterinarske račune za dedne bolezni, ki jih je prenesla slaba vzreja.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev mopsov v Missouriju, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička mopsa od vzreditelja v Missouriju, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate »12 stvari, ki jih razumejo samo lastniki mopsov” spodaj: