8 najboljših rejcev rodezijskega grebena v Združenem kraljestvu! (2022)

Rejci rodezijskega grebena v Združenem kraljestvu

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete rejce rodezijskega grebena v Združenem kraljestvu. Rodezijski grebenar je absolutna lepotica. Ta “Renesančni pes,” južnoafriški pes, je proizvod več pasem.

Čeprav so ga sprva vzrejali za sledenje in lovljenje živali, kot so levi, medvedi in merjasci v divjini, zdaj uživajo v bolj neodvisnem življenjskem slogu – takšnem, ki tem hitrim in močnim športnikom omogoča, da živijo kraljevsko življenje.

Znak pasme je “greben” — pas las, ki raste v nasprotni smeri od ostalih las — na hrbtu in impozantne postave. Tehtajo od 70 do 85 funtov in so v samo eni barvi – pšenični.

Imajo eno od dveh barv nosu, značilnih za njihovo znamko – črno in rjavo. Kljub letih udomačevanja je rodezijski grebenar še vedno uspel ohraniti močan nagon plena in močne volje.

Čeprav zagotovo sklepajo zveste prijatelje, izkazujejo odlično združljivost z majhnimi otroki in postanejo hudi družinski skrbniki, je ta neodvisna pasma zahteva veliko usposabljanja, da postane mirna in tiha.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev rodezijskega grebena v Združenem kraljestvu, si oglejte ta druga priporočila za rejce: Najboljši rejci samojedov v Združenem kraljestvu in Najboljši rejci zlatih prinašalcev v Združenem kraljestvu.

Mladički rodezijskega grebena naprodaj v Združenem kraljestvu

Mladički rodezijskega grebena naprodaj v Združenem kraljestvu

Če živite v Združenem kraljestvu in želite v svojo družino pripeljati rodezijskega grebena, je čas, da preverite, kaj imajo ti rejci rodezijskega grebena v Združenem kraljestvu.

Priporočila za izdelke iz rodezijskega grebena: Najmočnejše udarne ovratnice za pse in Najboljši dodatki za rast mišic za pse.

1. Rodezijski grebenarji Colkeririn

Rodezijski grebeni Colkeririn

Colkeririn Rhodesian Ridgebacks si prizadevajo svojim mladičkom omogočiti najboljši začetek v življenju, ki si ga lahko privoščijo. Zato svoje pse vzredijo šele, ko so pripravljeni dodati še enega mladička v svoj skrbni dom.

Zainteresirani lastniki mladičkov pred obiskom njihovega doma izpolnijo vprašalnik, da zagotovijo združljivost in potrdijo svoje mladičke kot »potomci, ne za registracijo” in “ne za izvoz.”

Vsi njihovi mladički so registrirani pri The Kennel Club v Združenem kraljestvu, očiščeni s črvi, mikročipirani in pregledani s strani vsaj dveh neodvisnih rejcev rodezijskega grebena in veterinarjev, preden jih pošljejo v nove domove s 4-tedenskim zavarovanjem.

Novi lastniki dobijo tudi hrano za mladiče, dobro vrečko, polno informacij o negi in vzdrževanju, ter kos posteljnine, poln znanih vonjav, ki bo mladičkom pomagala, da se brez večjih težav naselijo v novih domovih.

Prav tako so ustrezno socializirani, da jim pomagajo, da se lažje vključijo v novo družino in odrastejo v dobro vzgojene in cenjene družinske člane.

Podrobnosti o rodezijskih grebenah Colkeririn

2. Rodezijski grebenarji Kazembe

Rodezijski grebenarji Kazembe

Rejci rodezijskega grebena Kazembe vzrejajo pse odličnega temperamenta, zdravja in kakovosti. Njihove starševske pse pogosto testirajo in vzrejajo le v primernih okoliščinah.

Legla so redka in redka. Torej, če ste zainteresirani za nakup enega od njihovih mladičkov, jih čim prej kontaktirajte, da se uvrstite na čakalni seznam.

Morebitni lastniki bi morali po možnosti imeti v lasti (ali imajo v lasti) grebenast, bi se moral biti pripravljen izobraževati o tej pasmi in bi moral v idealnem primeru prebrati The Imbali Way of Reising and Training your Ridgeback Puppy.

Lastniki štejejo mladičke za vseživljenjske člane svoje družine in so pripravljeni usmerjati in pomagati mladičkom, kadar je to potrebno – vse, kar jim omogoča boljšo kakovost življenja.

Podrobnosti o rodezijskih grebenah Kazembe

3. Kiromol rodezijski grebenarji

Kiromol rodezijski grebenarji

Kiromol Ridgebacks so vzrejeni glede na tip in temperament. Prav tako so “Primeren za funkcijo” in zmagali na številnih tekmovanjih.

Ko lastnosti, vedenje in temperament starševskih psov prehajajo na njihove potomce, rejci skrbno izberejo pravega plemenjaka, ki dopolnjuje pse. Izberejo le pse z zvočno konformacijo, ki se odlikujejo s prostimi gibi in imajo najbolj zdrav temperament.

Če želite imeti mladička Kiromol Ridgeback, se morate seznaniti z značilnostmi te pasme in ugotoviti, ali bo pasma ustrezala vaši družini in življenjskim razmeram.

Njihovi mladički se oglašujejo kot »potomci niso primerni za registracijo,« toda če jih želite kadar koli vzrejati, se morate o zadevi pogovoriti z rejcem, da prekličete odobritev.

Podrobnosti o rodezijskih grebenah Kiromol

4. Rodezijski grebenarji Gunthwaite & Burncoat

Rodezijski grebenarji Gunthwaite & Burncoat

Ena izmed najboljših psov v Združenem kraljestvu, Gunthwaite & Burncoat Rhodesian Ridgebacks, je podprta z več kot 50-letnimi izkušnjami pri vzreji in razstavah.

Selektivno vzrejajo svoja legla za optimalno kakovost, tip, temperament in trdnost, da ohranijo značilnosti pasme. Da bi izboljšali kakovost svojih psov, uvažajo tudi nove krvne linije iz psarn v Avstraliji in na Finskem.

Poleg standardnih zdravstvenih testov rejci svoje pse testirajo tudi na juvenilno mioklonično epilepsijo (JME), da zagotovijo optimalno zdravje in vzdrževanje pasme. Njihovi kužki so pravi tip in imajo čudovite temperamente.

Prednost dajejo bodočim lastnikom mladičev, ki lahko svojim mladičkom namenijo pozornost, ki jo potrebujejo za uspeh. Potencialne stranke iz tujine, ki morajo kupiti mladičke neopažene, dobijo vso pomoč in pomoč, ki je potrebna za vzgojo Ridgebacka.

Podrobnosti o rodezijskih grebenah Gunthwaite & Burncoat

5. Sonstraal

Sonstraal

Rejci Sonstraala so specializirani za rodezijske grebenaste in pointerje, ki so v preteklih letih vzredili številne prvake Združenega kraljestva.

Svoje pse uvažajo iz izbranih krvnih linij po vsem svetu, da ohranijo gensko raznolikost. Njihovi psi in legla so dobro znani po dobrem temperamentu in pravilnem gibanju ter so temeljito zdravstveno testirani, da se zagotovijo optimalni zdravstveni standardi.

Mladički se prodajajo s pogodbo in paketom za mladiče, ki hitro pomagajo novim staršem hišnih ljubljenčkov, da se lažje vključijo v svoje vloge. Njihovi mladički so tudi mikročipirani in imajo 4-tedensko zavarovanje in rodovnike, ki bodo potrjeni za zaščito tako mladička kot pasme.

Vzrejajo pse le takrat, ko nameravajo obdržati mladička, zato če se zanimate za nakup mladička Sonstraal, se obrnite na njih, da vas uvrstijo na čakalno listo.

Podrobnosti Sonstraala

  • naslov: Vzhodni Lothian, Škotska
  • Spletna stran: Sonstraal

6. Hooz Rhodesian Ridgebacks

Hooz Rhodesian Ridgebacks

Rejci Hooz Rhodesian Ridgeback so zelo previdni pri izbiri plemenskih psov, da bi bili odlični hišni ljubljenčki in neverjetni razstavni psi, hkrati pa dajejo prednost temperamentu in tipu.

Starševski psi so pogosto testirani, da bi ohranili standarde pasme in se izognili kakršnim koli neprijetnim lastnostm, ki se lahko prenašajo na leglo. Če ste zainteresirani za nakup enega od njihovih čudovitih psov, se lahko obrnete na njih prek klica, e-pošte ali sporočila SMS, da jih upoštevamo.

Podrobnosti o rodezijskih grebenih Hooz

7. Diamondridge Ridgebacks

Diamondridge Ridgebacks

Diamonridge Breeders za razstavo vzrejajo čudovite grebene, včasih pa imajo grebene, ki so odlični hišni ljubljenčki za družinske domove. Njihov cilj je vzrejati pse zdravega duha in telesa.

So akreditirani vzreditelji Kennel Cluba in se držijo priporočil Kennel Cluba. Njihovi mladički ostanejo pri mami, dokler niso stari vsaj sedem tednov, nato pa mladičke obiskuje le psička mama, ki jih uči njihovega vedenja.

Njihove mladičke pred prodajo pregledajo glede fizičnih napak in dermoidnega sinusa. Nato pridejo k tebi razglisteni, z informativnim paketom in prehranskim listom.

Diamondridge Ridgebacks Podrobnosti

8. Druimderg rodezijski grebenarji

Druimderg rodezijski grebenarji

Zadnji na seznamu rejcev rodezijskega grebena v Združenem kraljestvu je “Druimderg rodezijski grebenarji.” Druimderg Rhodesian Ridgebacks so edini rejci grebenarjev na Irskem, ki vzredijo dva GB prvaka iz istega legla.

Proizvajajo pse odličnega temperamenta, ki uspešno tekmujejo na razstavah konformacije, agilityju, reliju in sledenju. Poleg tega so njihovi mladički odlični spremljevalci in postanejo srečni, samozavestni in cenjeni družinski člani.

Vzrejajo se le takrat, ko želijo svoji družini Ridgeback dodati še enega člana, tako da če ste zainteresirani za nakup mladička pri njih, se morate že zgodaj predstaviti kot potencialni potencialni kupec.

Njihovi mladički so zdravstveno testirani, mikročipirani, opravijo zgodnji test nevrološke stimulacije in so ustrezno socializirani, da so odlični družinski psi.

Ko so prodani, jih pošljejo v svoje nove domove s paketom za mladička, ki vsebuje dva tedna hrane, odejo z maminim vonjem, ki olajša vstop v novo okolje, in zaznamki na njihovih registracijskih dokumentih.

Podrobnosti o rodezijskih grebenah Druimderg

Pogosto zastavljena vprašanja rodezijskega grebena (FAQ)

Pogosto zastavljena vprašanja rodezijskega grebena (FAQ)

Ali so rodezijski grebeni obvladljiva pasma za začetnike hišnih staršev? Rodezijski grebeni, močna in mišičasta pasma, so precej neodvisni.

Toda s pravilnim in vztrajnim treningom s trdno in pošteno roko ter veliko pozitivne motivacije lahko ukrotite njihovo gospodovalno naravo. Vendar bi bilo pametno vedeti, da ta inteligentna pasma ni za vsakogar.

Da bi postali zvesti, vseživljenjski spremljevalci, potrebujejo starša hišnega ljubljenčka, ki jim lahko dosledno privošči trening in vadbo. Če ste nekdo, ki ne more nameniti svojega časa in sredstev za njihovo usposabljanje, vam morda ne bodo najbolj ustrezali.

Zaključek za “najboljše rejce rodezijskega grebena v Združenem kraljestvu”

Zaključek za The

Rodezijski grebeni lahko postanejo odlični hišni psi z ustreznim treningom. Izkazujejo neomajno zvestobo in predanost svojim človeškim družinam in so na splošno »ljudi” psi, ki vas bodo spremljali na vaših jutranjih tekih.

Če ste nekdo, ki vodi aktiven življenjski slog in imate na voljo čas, razmislite o tem, da bi mladička pripeljali domov od katerega koli od zgoraj naštetih rejcev.

Najboljši rejci rodezijskega grebena v Združenem kraljestvu ponujajo izjemno skrb in previdnost, da bodo mladiči zdravi, poskrbijo, da so brez genetskih bolezni, in jih nenehno negovajo, da bodo v najboljših letih.

Če se povežete s temi rejci, ste lahko mirni, saj veste, da ne boste prispevali k industriji mlinov mladičev. Ali ni to tisto, kar si na koncu dneva želi doseči vsak ljubitelj hišnih ljubljenčkov?

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev rodezijskega grebena v Združenem kraljestvu, si lahko ogledate:

Preden kupite rodezijskega grebena pri rejcu v Združenem kraljestvu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »Rodezijski grebenar – 10 najboljših dejstev” spodaj: