8 najboljših rejcev rottweilerjev v Marylandu! (2022)

Rejci rottweilerjev v Marylandu

Če iščete rejce rottweilerjev v Marylandu, potem morate vedeti to. Rottweiler je pasma domačih psov, ki se popularno štejejo za srednje velike ali velike. Veliki očnjaki so posebej vzrejeni za vleko vozičkov in govedo za mesarje.

V Nemčiji so bili ti psi znani kot Rottweiler Metzgerhund, kar pomeni Rottweilovi mesarski psi. Rotvajlerji so umirjeni, samozavestni psi z samozavestno odmaknjenostjo, ki ni primerna za neselektivno prijateljstvo. Tiho se odzovejo s čakajočim odnosom, da vplivajo na svoje okolje.

Njihova mišičastost je zgrajena z njihovo stopnjo inteligence, zaradi česar so popoln pes za vojsko in policijo, saj jih ščiti njihova prirojena narava. Za zagotovitev, da dobite kakovostnega in dobro vzgojenega rotvajlerja, vzgojenega z ljubeznijo.

Tukaj je seznam spoštovanih rejcev rottweilerjev v Marylandu v članku. Po podatkih FCI so rotvajlerji ena najstarejših pasem psov. Njihov izvor je iz rimskih časov. Te pse so hranili kot voznike. Nadaljujte z branjem tega članka, če želite spoznati zaupanja vredne rejce rottweilerjev v Marylandu.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev rottweilerjev v Marylandu, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci huskyjev v Marylandu in Najboljši rejci Border Collie v Marylandu.

Mladički rotvajlerja naprodaj v Marylandu

Mladički rotvajlerja naprodaj v Marylandu

Iskanje najboljšega rotvajlerja v Marylandu je lahko izziv, ker obstajajo rejci rotvajlerjev, ki jih ne vzrejajo dobro. In seveda želite, da vam najboljši vzreditelj rotvajlerjev domov prinese kakovostnega spremljevalca.

Torej morate svojega rotvajlerja kupiti pri uglednem vzreditelju v Marylandu, ker vam bo to zagotovilo zdravje psa in se izognilo kakršnim koli zdravstvenim težavam, ko odrastejo. Zato nadaljujte z branjem, da boste našli nekaj uglednih rejcev, s katerimi lahko stopite v stik.

Priporočila za izdelke Rottweiler: Najboljše posode za vodo brez razlitja in Najboljše šok ovratnice za zadrževanje psa na dvorišču.

1. PuppySpotovi rotvajlerji za Maryland

PuppySpotovi rotvajlerji za Maryland

Ker brskate po rejcih rotvajlerjev v Marylandu, toplo priporočamo ogled spletne uporabne platforme PuppySpot. PuppySpot je zaupanja vredna tržnica za pse, kjer lahko iščete in najdete primernega spremljevalca rotvajlerja kar iz udobja svojega doma v Marylandu.

Pomagalo bi, če bi imeli v mislih, da morajo vsi vzreditelji z navedenimi mladiči rotvajlerja opraviti pregled pred uvrstitvijo na seznam, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš spremljevalec varno poslan na vaš prag v Marylandu. Preden nadaljujete z iskanjem mladička rotvajlerja za prodajo v Marylandu, si oglejte spodnjo povezavo.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Kmetija Kel Brook – Maryland Rottweilers

Farm Kel Brook – Maryland Rottweilers

Kel Brook Farm obstaja od leta 1988 in se nahaja v Manchestru v Marylandu. Vzrejajo visokokakovostne rotvajlerje. Farm Kel Brook svojih rotvajlerjev ne goji v okolju jedra. Njihovi rotvajlerji so socializirani in se z njimi lahko občasno igrajo vsak dan, dokler ne zapustijo svoje skromne kmetije.

Kel Brook Farm verjame v kakovostne in zdrave pse, zato so svoje rotvajlerje vzgajali v dobrem okolju. Pomešali so tudi solidne nemške delovne linije z ameriškim kinološkim društvom (AKC) potrditvene vrstice, ki ponujajo temperiranega rotvajlerja dobrega videza.

Vendar so vsi njihovi rotvajlerji registrirani v AKC in privezujejo vse repove svojih mladičkov, da ustrezajo standardom AKC. Če vas zanimajo stroški in nakupni sistem OmoRotties, jih kontaktirajte na njihov e-poštni naslov in si oglejte njihove razburljive videoposnetke v YouTubu.

Podrobnosti kmetije Kel Brook

3. Psarna Royal (Rottweiler in Yorkies)

Psarna Royal (Rottweiler in Yorkies)

Royal Kernel je program vzreje rottweilerjev, ki ga vodi družina v Marylandu. Lastnika sta Coressa Brown in Ashley Fields. Poslanstvo teh rejcev je svetu predstaviti kakovostne in zdrave nemške rotvajlerje. Cena njihovega rotvajlerja se giblje od 1000 $. In so AKC (Ameriški kinološki klub) registrirano.

Zdaj sprejemajo samo rezervacije. Kroglice so obrezane, repi privezani, mladički so na tekočem s cepljenji, na voljo pa so samo veterinarsko pregledani očnjaki. Ob nakupu vsakega mladička iz psarne Royalty Kennel (Rottweiler in Yorkies), bi dobili nabor možnosti za izboljšanje zdravja kužka.

Vsakemu kužku prejme vrsto cepiv in prehranskih dopolnil. Stranke, ki si morda ne morejo privoščiti celotnega paketa, se lahko naknadno napotijo ​​na nadaljnje zdravljenje. Strankam zagotavljajo tudi natančno zdravstveno dokumentacijo in dokumentacijo o vzdrževanju hišnih ljubljenčkov.

Zaradi različnih vrst pasem rotvajlerjev je pomembno, da so različne pasme na ogled strankam. Nekatere stranke potrebujejo več kot samo priporočilo, da se odločijo, katero pasmo Rottweiler bodo kupile.

Royal Psarna (Rottweiler in Yorkies) zagotavlja, da se strankam pred kakršnim koli nakupom pokažejo pasme nemški, ameriški ali rimski rotvajler. Obiščete lahko njihovo spletno stran, če želite izvedeti več o kužkih v prodaji in oddati naročila.

Podrobnosti o psarni Royal

4. OmoRotties

OmoRotties

OmoRotties je osebno podjetje za pse rotvajlerjev v Marylandu v lasti Alija Eloheema Al-Kemeta. Večino rejcev rotvajlerjev zanima zaslužek in ne zdravje in kakovost psa, vendar OmoRotties ni eden izmed njih. OmoRotties skrbijo za dobro počutje svojih rotvajlerjev in dajejo prednost njihovemu zdravju.

Če želite od njih dobiti rotvajlerja, vam odlično obvestijo več slik rotvajlerjev in celo pokličejo za povečavo, da ga vidite. OmoRotties ekipe so strokovnjaki in profesionalci. Pri OmoRotties je nakup rotvajlerja čarobna izkušnja.

Kljub temu morate biti pozorni na nekaj stvari, ko iščete vzreditelja rotvajlerjev po internetu, da se izognete goljufijam s strani nasilnih in bolnih rejcev rotvajlerjev. Eden od problemov večine rejcev rotvajlerjev je, da niso na poti in morda boste na koncu vozili ure, da bi spoznali svojega kožuščka.

Tu nastopi OmoRotties. Fantastična stvar pri OmoRotties je, da so vsi njihovi rotvajlerji zdravstveno certificirani in so otroci najboljših psov v svojih pasmah. Mladičke rotvajlerja dostavijo naravnost na vaš prag, ne glede na vašo lokacijo v Marylandu. Tudi če nimate denarja vnaprej, bodo vaše rotvajlerje dostavili na vaš prag brez denarja.

OmoRotties Podrobnosti

5. Kuntree Bred Team

Ekipa Kuntree Bred

Kuntree Bred Team, osebno podjetje za vzrejo psov v La Plati v Marylandu, je v lasti dveh bratov. Njihova pasma rotvajler je črvasta, kakovostna in zelo ljubljena. Njihove pasme rotvajlerjev imajo tudi prijazna in zdrava telesa. Registrirani so pri ameriški kinološki zvezi.

Njihovi kremplji so odstranjeni, repi pa kupirani. Kuntre Bred Team ponuja tudi zdravstveno zavarovanje za vsak paket Rottweiler. Če želite rezervirati rottweilerja v Kuntre Bred, morate položiti 300 $ in 200 $ za prevoz.

Če tudi vas zanima njihova pasma izven države, jih kontaktirajte na njihovi spletni strani. Kuntree Bred zagotavlja, da so vse svoje stranke dobro obravnavane in zadovoljne z vsakim nakupom psov kot osebna agencija za vzrejo psov.

Lahko ste prepričani, da boste dobili absolutno vrednost za svoje rotvajlerje. Prav tako dobite pogoste preglede in veterinarsko pomoč, če ste težko našli primerno veterinarsko bolnišnico za svojega psa. Njihova storitev dostave psov pomaga pri nakupu strankam, ki morda nimajo sredstev za prevzem svojih psov.

Podrobnosti ekipe Kuntree Bred

6. Rossler Rottweilers

Rossler rotvajlerji

Rossler Rottweiler je eden najboljših rejcev v Marylandu. Obožujejo in spoštujejo kakovostne rotvajlerje. Z vzrejo se ne šalijo; ko gre za rotvajlerje, si prizadevajo vzrejati zaščitene in zdrave rotvajlerje. Vzrejajo najboljšega rotvajlerja z najboljšim standardom.

Zgodovina prednikov rotvajlerja jih naredi izbiro za vzrejo v mnogih domovih. Z dobrim trenerjem/vzrediteljem se lahko vaš rotvajler nauči delovati kot inteligenten hišni ljubljenček. Pri Rossler Rottweilers zagotavljamo, da so naši psi vzgojeni v najbolj udobnem okolju.

Ni presenetljivo, da se veliko naših strank vrača z odličnimi zgodbami o naših psih kot hišnih ljubljenčkih, delovnih psih in psih čuvajih. Rossler vam bo pomagal izbrati najboljšega rotvajlerja, ki bo ustrezal vašemu življenjskemu slogu in zagotovil, da boste vi in ​​vaša družina imeli najboljšo možno izkušnjo.

Pomagali vam bodo tudi občasno preveriti, kako je z vašim rotvajlerjem in kako lahko pomagajo. Če vas njihova storitev zanima, obiščite njihovo spletno stran in preverite sliko rotvajlerja in izberite svojo izbiro. Če imate kakršna koli vprašanja o pasmi ali rejcih, jim lahko pošljete tudi e-pošto ali jih pokličete za več informacij.

Podrobnosti o rottweilerjev Rossler

7. Pinelight rotvajlerji

Pinelight rotvajlerji

Pinelight Rottweilers se nahaja v Annapolisu v Marylandu, glavni direktor vzrejenega programa je David Chan. S tem poslom se ukvarja zadnjih 35 let. Njegov poudarek je na proizvodnji visokokakovostnih rotvajlerjev z dobrim zdravjem, temperamentom in konformacijo.

Več kot 50 ameriških kinoloških klubov Rottweilerjev je prišlo k njim zaradi njihove vzreje. Je edinstveno vzrejen za zvočno temperaturo in dobro strukturirane pse rotvajlerja. Ta standard je vzdrževal in se ga držal več kot 35 let. Ameriška kinološka zveza je potrdila svoje rottweilerje.

Ima omejen program vzreje, zato se s svojo ekipo trudi pridelovati lepe in zdrave pse. Za nadaljnja vprašanja se lahko obrnete na njega in njegovo ekipo na njihovo e-pošto ali telefonsko številko. In če želite dobiti sliko in vzorec vrste rotvajlerja, ki ga želite, dobite to na njihovi spletni strani in v družabnih medijih.

Podrobnosti o rotvajlerjih Pinelight

8. Vom Haus Favor Rottweiler

Vom Haus Favor Rottweiler

Vom Haus Favor Rottweilers so zanesljivi rejci psov v Marylandu v ZDA. Imajo pa nekaj psov Rottweiler evropskih in nemških linij s temperamentom. Mladičke rotvajlerja so začeli vzrejati leta 2003, prvega otroka pa so dobili leta 2013.

Njihovi rotvajlerji imajo dober temperament, zdravo telo, visoko inteligenco, zaščitni nagon in dobro strukturo kosti. Njihovi rotvajlerji so nežni, enostavni za treniranje in predani svojim lastnikom. Fantastična stvar pri Vom Haus Favor Rottweilers je, da s svojimi mladiči ravnajo, kot da so člani njihove družine.

Njihovi mladički so usposobljeni za nemoteno igranje z otroki in odraslimi. Njihovi rotvajlerji so socializirani in negovani v hiši, zato preživljajo čas v zaprtih prostorih in na prostem. Vom Haus Favor Rottweilerji so usposobljeni po standardu pasme FCI Rottweiler in standardih Allgemeiner Deutscher Rottweiler Klub s sedežem v Nemčiji.

Te regulativne strukture zagotavljajo, da so naše pasme psov sprejete kjer koli po vsem svetu. Poleg tega so njihovi rotvajlerji certificirani s strani države izvora ali s strani OFA, OVX in PennHip v Ameriki, ko so zreli.

Tudi to vzrejno podjetje sledi nizu etičnih smernic. Vsi njihovi rotvajlerji so vzrejeni za zdravje in čiščenje bokov. Lahko jih kontaktirate z elektronskim naslovom ali telefonsko številko, če želite izvedeti njihove cene in sistem nakupa.

Vom Haus Favor Rottweilers Podrobnosti

Zaključek za “najboljše rejce rottweilerjev v Marylandu”

Zaključek za najboljše rejce rottweilerjev v Marylandu

Izbira Rottweiler je dobra izbira za vas in vašo družino, ker so zaščitniški in pozorni na grožnje zunanjih ljudi. Toda tudi potem, ko so jih rejci izšolali, jih morate usposobiti za prijaznost do sosedov in drugih ljudi, ki jim zaupate. Rotties so dobri, ker so vedno željni ugoditi svojim lastnikom.

So igrivi, energični in z njimi se je enostavno igrati. Prav tako so inteligentni in spoštljivi, polni ustreznega treninga, poslušni in lepo vedeni. Če želite rottweilerja in ostati v Marylandu, je ta članek obvezno prebrati, saj vsebuje imena in kontakte vrhunskih rejcev na vaši lokaciji.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev rottweilerjev v Marylandu, si lahko ogledate:

Preden domov pripeljete mladička rotvajlerja od vzreditelja v Marylandu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “5 nasvetov za nove lastnike rottweilerjev” spodaj: