8 najboljših rejcev Sheltie v Oregonu! (2022)

Rejci Sheltie v Oregonu

Če iščete najboljše rejce Sheltie v Oregonu, ste prišli na pravo mesto. Shelty so fantastični družinski psi, vendar je nadobudnim lastnikom težko najti vzreditelja, ki mu lahko zaupate. Da bi vam pomagali, smo naredili seznam najboljših rejcev Sheltie v Oregonu.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Sheltie v Oregonu, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci jazbečarjev v Oregonu in Najboljši rejci labradorcev v Oregonu.

Mladički Sheltie za prodajo v Oregonu

Mladički Sheltie za prodajo v Oregonu

Če iščete mladičke Sheltie v Oregonu, smo za vas.

Priporočila izdelkov Sheltie: Najboljše poceni ovratnice za pse in Najboljša krema za tace za pse.

1. PuppySpot’s Shelties za Oregon

PuppySpot's Shelties za Oregon

Ker iščete najboljše rejce Sheltie v Oregonu, priporočamo, da začnete iskanje na PuppySpot. PuppySpot je zaupanja vredna tržnica za pse, kjer lahko brskate in poiščete razpoložljive mladičke Sheltie iz udobja svojega doma v Oregonu.

Najbolje bi bilo, da ne pozabite, da morajo vsi rejci Sheltie opraviti strog postopek presejanja, tako da bo vaš spremljevalec varno prispel v vaš dom v Oregonu. Preden nadaljujete z iskanjem mladička Sheltie za prodajo v Oregonu, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. SheltieSmiles

SheltieSmiles

SheltieSmiles so družinsko vodeni hobi rejci, ki v svojih domovih vzrejajo Sheltije iz pristne ljubezni do pasme. Niso psarna in se le občasno vzrejajo z izjemno kakovostno oskrbo, ki se osredotoča le na odlično zdravje in dober temperament.

Vsak mladiček je vzgojen v ljubečem družinskem okolju in pride domov dobro socializiran, usposobljen za kahlico in registriran v AKC. Vaš mladiček bo prejel tudi svoja prva cepljenja, preden se vrne domov, vi pa boste s svojim mladičkom dobili koristen začetni komplet.

Vzrejajo Sheltye vseh barv, tako da je izbire veliko, nadobudni kupci pa si lahko na njihovi spletni strani ogledajo slike vseh mladičkov in njihovih starševskih psov. Družina prek istega spletnega mesta nadomešča tudi potepuške, drugim rejcem pa ponujajo storitve umetne oploditve.

SheltieSmiles Podrobnosti

3. Shelties Riverbend

Riverbend Shelties

Riverbend Shelties so še en odličen vzreditelj mladičkov Sheltie v Oregonu. Vodi ga vzreditelj hobijev z dolgoletno zgodovino s Shelties, ki rad ohranja stik s kupci. Vsi starševski psi so družinski ljubljenčki, ki živijo v razkošju, vsi mladički pa so vzgojeni v družinskem domu.

Prihajajo z omejeno registracijo v AKC in vsi so deležni osebne nege, vključno z vsakodnevnim rokovanjem in crkljanjem z otroki, usposabljanjem za psarno, usposabljanjem za kahlico, začetnim cepljenjem, razčiščevanjem in odstranjevanjem glist. S seboj domov prinesejo tudi doma narejeno odejo in svojo najljubšo igračo. Na njihovi spletni strani si lahko ogledate razpoložljive mladičke, pretekla legla in starševske pse Riverbenda.

Podrobnosti Shelties Riverbend

4. Kmetije RavenWyn

Kmetije RavenWyn

RavenWyn Farms je specializirana za vzrejo čistokrvnih škotov, škotskih ovc in šetlandskih ovc. So ljubitelji živali z več kot 30-letnimi izkušnjami s Shetland Sheetdogs in so predani vzreji Sheltijev, ki ustrezajo standardom AKC za kakovost in zdravje.

Zagotavljajo obsežen seznam praks za mladiče, vključno z upoštevanjem stresnega programa za mladiče dr. Battaglie ter njihovih programov občutljivosti na hrup in socializacije. Pri svojih kužkih uporabljajo tudi več metod obogatitve, kot sta interaktivna igra in krepitev samozavesti, na zahtevo pa bodo celo začeli trenirati.

Farme RavenWyn skrbno pregledajo bodoče kupce in nudijo pomoč novim lastnikom, vključno z literaturo, povezano s pasmami, podporo za celotno življenjsko dobo mladiča in AKC Pet Insurance za 30 dni.

Njihovi mladički so opremljeni tudi z mikročipiranimi z začetnimi cepljenji in dehelmintizacijo, 2-letno omejeno zdravstveno garancijo za displazijo kolkov, epilepsijo, DM, DMS in PRA-rcd2, kot tudi s pripomočki za čiščenje zob za mladiče, igračami in odejo, ki drži vonj po materi in bratih in sestrah.

Vsi mladički spremljevalci imajo omejeno registracijo AKC in stroge sporazume o sterilizaciji in sterilizaciji, medtem ko so bodoči razstavni psi nameščeni s pogodbami o zasebnih pogodbah. RavenWyn Farms je povezan z Klub ovčarjev Pacific NW Shetland in Fundacija za zdravje ovčarjev.

Njihov program vzreje podpira GoodDog, eden najbolj uglednih virov za iskanje dobrih rejcev, njihova spletna stran pa navaja veliko koristnih virov za nove lastnike. Ponujajo tudi več možnosti prevoza, da vašega novega kužka pripeljete domov.

Podrobnosti o kmetijah RavenWyn

5. Conestoga Shelties

Conestoga Shelties

Conestoga Shelties vzreja dobro uravnotežene mladičke za ljubeče, odgovorne lastnike. Skrbno izberejo starše vsakega legla, pri čemer se osredotočajo na zdravje, temperament, konformacijo, sposobnosti in zagon. Vsi starši so pred vzrejo testirani na displazijo kolkov in komolcev, občutljivost na več zdravil in težave s ščitnico.

Ko se mladiči skotijo, zagotovijo ustrezno zdravstveno oskrbo in socializacijo za vsakega mladiča, vključno z začetnim cepljenjem, razglistenjem, šolanjem v zabojih, šolanjem za kahlico, kulturo mladičev, igračami, zvočno stimulacijo in socializacijo z odraslimi psi in drugimi živalmi. Vsak kuža ima zdravstveno potrdilo, mikročip in enoletno zdravstveno garancijo.

Domov pridejo tudi z ovratnico, povodcem, hrano in igračo, ki nosi vonj po materi. Poleg čudovitih družinskih hišnih ljubljenčkov so številni mladički Conestoga Shelties postali izjemni razstavni psi. Odobril jih je GoodDog in so na voljo samo za stik prek spletnega mesta GoodDog.

Conestoga Shelties Podrobnosti

6. Granit Gables Shetland Shetland Sheetdogs

Šetlandski ovčarji Granite Gables

Ti mladički Sheltie, ki so naprodaj v Oregonu, so najvišje kakovosti, kot je navedlo Ameriško združenje šetlandskih ovčarjev. Granite Gables Shetland Sheepdogs je majhen hobi podvig, ki ga vodi upokojeni par, ki se nahaja na čudovitem posestvu 7 hektarjev v Granite Hillsu.

AKC jih je priznal kot zaslužnega rejca in vzrejajo le 2-3 krat na leto, da bi vzgojili mladičke dobrega zdravja, dobrega temperamenta in izjemne lepote. Vsi starši so testirani na ustrezne zdravstvene razmere, vsi njihovi mladički pa so vzgojeni v domačem okolju.

Prodajajo se tudi z omejeno registracijo za sterilizacijo/kastracijo, brez izjem. Poleg vzreje je par razkazal in zagovarjal več psov na dogodkih AKC, CKC in UKC. Pretekli, sedanji in načrtovani so vsi njihovi psi navedeni na njihovi spletni strani za brskanje.

Podrobnosti o Shetlandskem ovčarju Granite Gables

7. Šetlandski ovčarji IvanLee

IvanLee Shetlandski ovčarji

IvanLee Shetland Sheepdogs vodi zakonski par, dva certificirana navdušenca Sheltiejev, ki sta v pasmi dejavna že več kot 40 let, vzrejata, vzgajata in skrbita za več generacij Sheltijev.

AKC jih priznava kot rejce zaslug, vzrejajo se s poudarkom na inteligenci, lepoti in zdravju. Nudijo tudi storitve negovanja, vkrcanja in rokovanja za pse Sheltie. Nadobudni kupci si lahko ogledajo svojo galerijo psov, vključno z legli za prodajo, na njihovi spletni strani.

Podrobnosti o ovčarjih IvanLee Shetland

8. Shady Oak Shelties

Shady Oak Shelties

Zadnji na seznamu rejcev Sheltie v Oregonu je Shady Oak Shelties. Lastnik Sheltie Shady Oak Shelties, ki ga vodi predana razstava, se zavzema za vzgojo dobro zaokroženih mladičkov, ki so lahko uspešni v družinskem življenju in tekmovanju.

Vzrejajo se, da bi nadaljevali svojo izjemno krvno linijo, izboljšali pasmo, hkrati pa ohranili svoje edinstvene lastnosti in zagotovili dobro počutje prihodnjih generacij. Vsi starševski psi so testirani na ustrezna zdravstvena stanja in z njimi je mogoče vzpostaviti stik le prek spletne strani GoodDog.

Podrobnosti o školjkah iz senčnega hrasta

Kako izbrati rejca Sheltie v Oregonu

Kako izbrati rejca Sheltie v Oregonu

Izbira pravega vzreditelja je bistvenega pomena. Mlini mladičev in rejci na dvorišču so pogosto nezakoniti in delujejo z malo ali brez kakovostne oskrbe, kar ima za posledico slabe mladiče, zapravljen denar in srčne bolečine. Nadobudni lastniki naj kupujejo le pri malih rejcih, ki svoje mladičke vzrejajo doma z ljubeznijo. Čeprav so dražji, so vredni svojega denarja, saj zagotavljajo dobro kakovost oskrbe.

Vendar se slabi rejci pogosto prikrivajo na spletu, zato pri iskanju vzreditelja bodite pozorni na naslednje stvari:

  • Rejci, navedeni na zakonitih spletnih mestih, kot sta Good Dog in AKC
  • Pozitivne ocene
  • Komunikacija
  • Selektivnost
  • Mladički, ki so nastanjeni po osmih tednih starosti
  • Zdravstvena dokumentacija, ki jo je podpisal veterinar
  • Zdravstvena garancija

Zdravstveni dokumenti morajo vključevati testiranje DNK, testiranje OFA, veterinarski pregled in začetna cepljenja. Kužke morate obiskati tudi osebno, če lahko, da si ogledate njihove življenjske razmere.

Več informacij o Shelties iz Oregona

Več informacij o Shelties iz Oregona

Shetlandski ovčarji so s svojimi slastnimi ključavnicami, visoko energijo in inteligentno, prijazno naravo zelo zahtevni za vzdrževanje. Potrebujejo redno nego, približno eno uro vadbe vsak dan ter veliko duševne stimulacije in druženja.

Brez tega se lahko dolgočasijo in se slabo vedejo. Zato spodbujamo nadobudne lastnike, da skrbno raziščejo pasmo in se prepričajo, da se lahko zavežejo svojim potrebam, preden se odločijo.

Zaključek za “najboljše rejce Sheltie v Oregonu”

Zaključek za The

Čeprav je naokoli veliko rejcev psov, je pomembno, da najdete tistega, ki se ukvarja z praksami, ki jih odobravate. Navsezadnje se večina pasje osebnosti oblikuje v prvih štirih mesecih njegovega življenja, polovico tega časa pa bo preživel z vzrediteljem.

Če iščete Sheltie mladičke naprodaj v Oregonu, vas vabimo, da si ogledate naša priporočila. Vsi našteti rejci so zakoniti, predani in vredni zaupanja za najboljše spremljevalce.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Sheltie v Oregonu, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička Sheltie od vzreditelja v Oregonu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »Vodnik za pasmo psov Shetland ovčar” spodaj: