8 najboljših rejcev Sheltie v Virginiji! (2022)

Rejci Sheltie v Virginiji

Naša ekipa ima vprašanje za vas, če iščete najboljše rejce Sheltie v Virginiji. Želite imeti inteligentnega kužka? No, na pravem mestu ste. Shetlandski ovčar ali Sheltie je pastirski pes, ki ima rad tesno vez z družino.

Pogosto jih primerjajo s senco, saj so raje v bližini svojih lastnikov. Ta pasma psov izvira iz Shetlandskih otokov na Škotskem. Strokovnjak za inteligenco živali, dr. Stanley Coren, je preizkusil to pasmo in jo postavil na 6. mesto od 132.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Sheltie v Virginiji, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci iztrebkov Yorkie Poo v Virginiji in Najboljši rejci avstralskih labradoodlov v Virginiji.

Mladički Sheltie za prodajo v Virginiji

Mladički Sheltie za prodajo v Virginiji

Iskanje rejcev Sheltie v Virginiji je postalo lažje. Z veseljem vam predstavljamo najboljše rejce na vašem območju.

Priporočila izdelkov Sheltie: Najboljši šampon za matirano pasjo dlako in Najboljši dodatki za rast mišic za pse.

1. PuppySpot’s Shelties for Virginia

PuppySpot's Shelties za Virginijo

Ker iščete vzreditelje Sheltie v Virginiji, priporočamo, da si ogledate PuppySpot. PuppySpot je ugledna tržnica, kjer lahko brskate po razpoložljivih mladičkih Sheltie iz udobja svojega doma v Virginiji.

Če se sprašujete, morajo vsi rejci Sheltie na PuppySpotu iti skozi strog postopek pregleda, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš Sheltie varno odpremljen na vaš dom v Virginiji. Preden nadaljujete z iskanjem mladička Sheltie za prodajo v Virginiji, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Dundee Shelties

Dundee Shelties

Dundee Shelties je vzreditelj z izkušnjami. Lyn in Bob Krivanek vzrejata kakovostne sheltije že od leta 1979. Ker imata štiri desetletja izkušenj, znata negovati glavne prednosti sheltijev, kot so agilnost, pastirstvo in poslušnost.

Lahko kupite psa za spremljevalca ali razstavnega psa, ki ga lahko peljete na tekmovanja. Vsi njihovi mladički imajo zdravstvene garancije. Mladički opravijo tudi zdravstvene preglede za genetske bolezni.

Razstavni psi imajo poudarjene poslušnost, agilnost, pastirstvo in psihične lastnosti. Vsi mladički so rojeni v njihovem domu in so deležni vse pozornosti, ki jo potrebujejo. Navadijo se uživati ​​v interakcijah z ljudmi in njihovim okoljem.

Podrobnosti o Dundee Shelties

3. Shetlandski ovčarji Emerson Hilla

Shetlandski ovčarji Emerson Hilla

Emerson Hill’s Shetland Sheepdogs je rejec, registriran pri AKC. Pse za vzrejo izberejo ročno, saj se želijo ujemati z najboljšimi predstavniki pasme. Na ta način lahko dajo mladiče, ki ustrezajo standardom te pasme. Mladički Sheltie v Virginiji gredo k izbranim družinam, ko dopolnijo osem tednov.

Preden gredo v svoje ljubeče družine, mladički preidejo skozi obdobje socializacije, kjer komunicirajo z otroki, drugimi psi in mačkami. To je idealno, saj dobite mladička, ki pozna ljudi in različne živali. Mladiček, ki pozna hrup v gospodinjstvu, je mladiček, ki se zlahka prilagodi novemu domu.

Ko gre za zdravstveno, bodo vsi mladički cepljeni, razglisteni in bodo prišli z genetsko garancijo. Psa boste morali prevzeti osebno, saj ta vzreditelj ne pošilja. Kot pri večini rejcev boste morali podpisati pogodbo o sterilizaciji/kastraciji.

Podrobnosti o Shetland Sheepdogs Emerson Hill

4. Heartland Shelties

Heartland Shelties

Heartland Shelties je rejec, ki ima to pasmo psov od leta 2003. S skoraj 20-letnimi izkušnjami pri vzreji psov so se naučili najboljših praks za prodajo zdravih mladičkov Sheltie v Virginiji. V ljubečem domu Heartland Shelties so za vzrejo izbrani samo psi z najboljšimi lastnostmi.

Rezultat je, da dobite pse, ki so pravi predstavniki svoje pasme. Pasje osebnosti segajo od ljubkovalnih in umirjenih do igrivih in polnih energije. Na vas je, da stopite v stik in dobite psa, ki bo ustrezal vaši osebnosti in življenjskemu slogu.

Podrobnosti Heartland Shelties

5. Belmar Shelties

Belmar Shelties

Belmar Shelties vzgaja Shelties že skoraj 40 let. Njihovi psi se udeležujejo razstav od leta 1985. So profesionalci pri vzgoji mladičkov Sheltie v Virginiji, ki bodo ustrezali standardom. Vsi psi gredo skozi genetsko testiranje.

Genetsko testiranje vključuje preverjanje komolcev, oči, bokov in vWD. Ko psi opravijo teste, se lahko začne postopek vzreje. Opišejo se kot mali rejci. Vsi psi dobijo veliko pozornosti in nege, ki jo potrebujejo. Mladički se družijo, starši pa imajo dovolj časa za okrevanje do naslednjega legla.

Belmar Shelties Podrobnosti

6. Darmil šetlandski ovčarji

Darmil Shetlandski ovčarji

Darmil Shetland Sheepdogs je rejec, ki bo skrbno izbral pse za vzrejo. Imeli bodo le enega do dva legla na leto. Ljubki par, Heidi in Peter Jacobson, sta bila leta 2002 razglašena za enega najboljših rejcev.

Njuna ljubezen do te pasme se je rodila leta 1987, ko sta ustanovila Darmil Shelties. S skoraj 40-letnimi izkušnjami v dejavnostih, povezanih z agilityjem, poslušnostjo, vodjami 4-H pasjih projektov in konformacijo, ste lahko prepričani, da dobite mladička na zaupanja vrednem mestu.

Podrobnosti o Darmil Shetland Sheepdogs

7. Šepetanje

Šepetajoči veter

Aleta Canady je vzrediteljica že več kot 20 let. Njene bogate izkušnje zagotavljajo, da bodo psi prejeli potrebno nego in predanost. Psi se občasno udeležujejo nacionalnih razstav v Kanadi, Floridi in Washingtonu.

Ne glede na to, ali iščete razstavnega psa ali spremljevalca, lahko na enem mestu najdete tisto, kar iščete. Vsako leto se rejec udeleži Državnega zbora American Shetland Sheepdog National. Njeni psi vedno prejmejo prestižne nagrade.

Aleta je članica Društva profesionalnih vodnikov, ki vabi razstave psov in zastopa vodnike psov. Sodeč po fotografijah na njeni spletni strani je prava ljubiteljica psov. Njeni mladički Sheltie, ki so naprodaj v Virginiji, dobijo vso ljubezen in pozornost, ki si jo želijo.

Podrobnosti o Whisperwind

8. Warmwinds Shelties

Warmwinds Shelties

Zadnji na seznamu rejcev Sheltie v Virginiji je Warmwinds Shelties. Norma Engel je vzrediteljica s toplo osebnostjo, ki svojim Sheltiesjem daje ljubezen in pozornost. Nekateri njeni psi so zmagovalci najboljših pasem in vsi so registrirani v AKC. Psi opravijo teste za boke in oči.

Vsi mladički bodo cepljeni pred odhodom v svoj novi dom. Vse mamice pri tem vzreditelju skotijo ​​le dvakrat v življenju, tako da če se ob pravem času obrnete nanje, boste morda imeli možnost, da imate enega od mladičkov. Mladički so redno urejeni, se z njimi igrajo in prilagajajo človeški prisotnosti.

Ko obiščete njihovo spletno stran, boste presenečeni nad lepoto fotografij. Vsi psi so videti, kot da so prišli iz pravljice. S svojim razkošnim nasmehom in dlako vas bodo zagotovo očarali, da boste kliknili in videli, kako lahko dobite enega od teh čudovitih mladičkov.

Podrobnosti o školjkah Warmwinds

Kako izbrati vzreditelja Sheltie v Virginiji

Kako izbrati vzreditelja Sheltie v Virginiji?

Če pogledate prakse rejcev, se boste lahko dobro odločili. Dobra izbira je mladiček z bogato prehrano, ki je deležen kakovostne oskrbe. Dobra nega vključuje nego, zdravstvene preglede in imunizacijo.

Po mnenju nekaterih rejcev obstaja razlika med psom razstavne kakovosti in hišnim ljubljenčkom. Psi, ki opravijo vse fizične in zdravstvene teste, so v vrhu svojega razreda. Drugi rejci menijo, da lahko spregledate manjše razlike, če želite kupiti hišnega ljubljenčka. V nekaterih primerih je lahko eno uho dvignjeno ali pa so oči nekoliko večje.

Kako stopim v stik z rejcem Sheltie v Virginiji?

Kako stopim v stik z rejcem Sheltie v Virginiji

Našteli smo vse najboljše Sheltie rejci na vašem območju, zato je za vas primerno, da stopite v stik z rejci, za katere menite, da so profesionalci v svojem delu. Večina rejcev je zelo odprta za razlago svojega procesa vzgoje mladičkov.

Z veseljem vam povedo o področjih, na katera se največ trudijo. Njihov cilj je pomagati psom, da postanejo najboljša različica sebe. Na njihovi spletni strani boste našli vse informacije o imunizaciji, zdravstvenih pregledih in sterilizaciji/kastraciji.

Zaključek za “najboljše rejce Sheltie v Virginiji”

Zaključek za The

Izbira spremljevalca, ki bo vaš novi družinski član, je zabavna in zahtevna naloga. Ko izberete vzreditelja, ki se vam zdi primeren, bi bilo pametno, da se odpravite k rejcu. Ko obiščete vzreditelja, boste lahko videli, ali so mladiček in drugi psi del družine.

Ta korak je ključnega pomena za izbiro rejca. Če so psi del družinskega življenja, bodo fizično in psihično zdravi. Na koncu dneva želite imeti zdravega in srečnega kužka. Zdrav kuža vam bo polepšal življenje in vam zagotovil dolga leta veselja.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Sheltie v Virginiji, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov Sheltieja od vzreditelja v Virginiji, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Vse, kar morate vedeti o psih Sheltie” spodaj: