8 najboljših rejcev Shih Tzuja v Missouriju! (2022)

Rejci Shih Tzuja v Missouriju

Če želite v svojo družino pripeljati psička Shih Tzu, ste prišli na pravo mesto. Za vas smo sestavili seznam najboljših in najbolj priporočenih rejcev Shih Tzuja v Missouriju, da lahko začnete z iskanjem. Shih Tzuji so ena najstarejših priznanih pasem psov na svetu.

Vzrejeni so bili za druženje in so bili pogosto v lasti kraljevskih družin, da so simbolizirali njihovo bogastvo. Ni težko razumeti, zakaj so tako priljubljena pasma s svojimi velikimi, temnimi naprej obrnjenimi očmi in majhno velikostjo. Shih Tzu se vam bo z veseljem držal ob boku in ves dan spal v vašem naročju.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Shih Tzuja v Missouriju, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci labradorskih prinašalcev v Missouriju in Najboljši rejci dobermanov v Missouriju.

Mladički Shih Tzu za prodajo v Missouriju

Mladički Shih Tzu za prodajo v Missouriju

Kot pri vsaki pasmi psov je pri iskanju mladička pomembno, da svojega bodočega družinskega člana pridobite pri uglednem vzreditelju, zato preberite spodaj, če želite poiskati nekaj tistih, ki smo jih našli v Missouriju.

Priporočila za izdelke Shih Tzu: Najboljše škarje za nego Shih Tzuja in Najboljša pasja hrana za Shih Tzu z alergijami.

1. PuppySpot’s Shih Tzus za Missouri

PuppySpot's Shih Tzus za Missouri

Ker iščete ugledne rejce Shih Tzuja v Missouriju, priporočamo brskanje po spletni zaupanja vredni platformi PuppySpot. PuppySpot je izjemno zaupanja vredna tržnica za pse, kjer lahko iščete razpoložljive mladičke Shih Tzu kar iz udobja svojega doma v Missouriju.

Najbolje bi bilo upoštevati, da morajo vsi rejci Shih Tzuja na PuppySpotu izpolnjevati stroge smernice, tako da bo vaš spremljevalec prispel v Missouri zdrav in zdrav. Preden nadaljujete na pot za psičkom Shih Tzu za prodajo v Missouriju, si lahko ogledate spodnjo povezavo do PuppySpotove tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Shih Tzus padajoča zvezda

Shih Tzus padajoča zvezda

Falling Star je psarna, ki jo je ustanovil sodnik AKC, vodnik in vzreditelj Shih Tzujev. Kdo bolje začne iskanje popolnega mladička Shih Tzu kot nekdo, ki je usposobljen za sojenje pasme na razstavah?

Za razliko od večine rejcev, Falling Star svojim mladičkom dovoli, da gredo v svoje nove domove šele pri treh mesecih starosti. Verjamejo, da mladički niso čustveno zreli do te starosti in želijo svojim strankam zagotoviti najbolj zaokrožene in socializirane mladičke.

Večino njihovih mladičkov prodajo v hiše za hišne ljubljenčke in pridejo sterilizirani ali kastrirani, da bi se izognili prekomerni vzreji. Omejeno število se prodaja nekastriranih za razstavne domove. Falling Star skrbi za svoje mladičke, zato so odličen začetek, če iščete mladičke Shih Tzu za prodajo v Missouriju.

Podrobnosti o padajoči zvezdi Shih Tzus

3. Psarne Hillside Loop

Hillside Loop Kennels

Hillside Loop Kennels pasma AKC registriran Shih Tzus. Sebe opisujejo kot vseživljenjske ljubitelje psov, ki si prizadevajo izdelati vrhunske hišne ljubljenčke za svoje stranke. Njihovi mladički gredo domov v osmih tednih po odstavitvi od matere in pridejo s prvim tečajem cepljenja in so razglisteni.

Vzreditelj zagotavlja enoletno zdravstveno garancijo za prirojene okvare. Vzrejni psi so testirani na displazijo kolkov in komolcev ter imajo OFA certifikat za svoja srca in oči. So odlična izbira, če iščete zdravega, dobro vzgojenega mladička Shih Tzu.

Podrobnosti o psarni Hillside Loops

3. Glory Ridge Shih Tzu

Glory Ridge Shih Tzu

Glory Ridge vzreja Shih Tzuje za zdravje in temperament že od leta 1986, tako da vam zagotavljajo bogate izkušnje s tem rejcem. Poudarjajo, da je izbira pravega rejca postopek razgovora na obeh straneh, da se zagotovi, da se dobro prilega.

Vsi mladički so brez parazitov in vstopijo v svoj novi dom ter so cepljeni in mikročipirani. Sterilizirajo in kastrirajo vse mladičke, razen če kupite vzrejne pravice.

Ena od velikih ugodnosti pri nakupu pri tako dolgoletnem vzreditelju je izkušnja, Glory Ridge pa svojim strankam ponuja vseživljenjske nasvete, tudi če se upokojijo. Če iščete vzreditelja Shih Tzuja v Missouriju in prvega lastnika mladičev, je tak vzreditelj morda vreden truda.

Glory Ridge Shih Tzu Podrobnosti

5. Intuicija Shih Tzus

Intuicija Shih Tzus

Intuition Shih Tzuji so majhni rejci, ki imajo vse svoje pse v svojem domu s seboj, zato so zelo ljubljeni hišni ljubljenčki in razstavni psi. Registrirani so v AKC, vendar so prejeli tudi ‘Rejci zaslug‘in’Rejci s srcem‘ priznanje za nadaljevanje njihove vrhunske vzreje.

Mladički gredo k svojim družinam, mikročipirani, očiščeni in cepljeni. Vzrejajo le nekaj legl na leto, tako da je njihova čakalna vrsta lahko precej dolga, a pričevanja na njihovi spletni strani natančno kažejo, zakaj so tako zelo povprašeni. Svojim strankam pravijo, da so njihova razširjena družina tzujev, tako da nakup enega od mladičkov Shih Tzuja, ki jih imajo naprodaj, pomeni tudi nakup v to družino.

Podrobnosti o intuiciji Shih Tzusa

6. Dragoceni mladički

Dragoceni mladički

Kot že ime pove, Treasured Puppies trdijo, da cenijo vse pse, ki jih vzrejajo. So majhen vzreditelj z le nekaj vzrejnimi psi, zato lahko vsak dan obvladajo vsakega mladiča in poskrbijo, da zrastejo v samozavestne hišne ljubljenčke.

So AKC registrirani vzreditelji, ki si prizadevajo vzrejati zdrave in srečne mladičke, pripravljene za svoje večne družine. Mladiček iz Treasured Puppies je cepljen in očiščen z letno zdravstveno garancijo proti vsem dednim napakam. Če iščete ljubljenega in dobro socializiranega mladička Shih Tzuja v Missouriju, jih pokličite.

Podrobnosti o dragih mladičkih

7. psarna Wilkins Kountry

Psarna Wilkins Kountry

Wilkins Kounty Kennel vzreja nekaj različnih majhnih pasem psov. Mladiči morda niso vzgojeni v domu, ampak v njihovem “stanovanju za mladiče”, temperaturno nadzorovano ozračje in avtomatski sistem za pranje se ponašajo s tem, da ohranjajo sterilnost.

Zakonca sta kupila psarno in s sedmimi otroki vzgajala in družila raznovrstne pasme, ki jih imata. Vsi mladički gredo domov po veterinarskem pregledu z zdravstveno kartoteko. So cepljeni, črvi, mikročipirani in imajo zdravstveno jamstvo pred prirojenimi okvarami. Wilkins Kountry Kennel ima pogosto na voljo legla, zato jih je vredno preveriti.

Podrobnosti o psarni Wilkins Kountry

8. Fordove Lil Paws

Fordove Lil Paws

Zadnji na seznamu najboljših rejcev Shih Tzuja v Missouriju je “Fordove Lil Paws.” Ford’s Lil Paws je tudi večja psarna, ki vzreja bostonskih terierjev, mopsov in Shih Tzujev.

Njihovi mladički gredo v svoje nove domove razglisteni in z odstranjenimi kremplji. Veterinar opravi 32-točkovni pregled, da se prepriča, da je vsak mladiček fit in zdrav, da zapusti vzreditelja.

Vzrejajo standardno velikost Shih Tzuja in manjšo različico, ki tehta le 4-9 funtov, tako da če iščete mladička Shih Tzuja na drobni strani, so to vaši rejci. Fordove Lil Paws se vzrejajo pretežno za hiše za hišne ljubljenčke in so mladičke prodajale po vsej ZDA.

Podrobnosti o Fordovih Lil Paws

Kako izbrati rejca Shih Tzuja v Missouriju

Kako izbrati rejca Shih Tzuja v Missouriju

Izbira pravega vzreditelja za vašega mladička Shih Tzu je pomembnejša, kot si morda mislite. Verjetno lahko najdete mlin za mladiče, ki izdeluje mladičke za delček cene, za katero jih bo vzreditelj prodal; vendar tvegate nadaljnje stroške in srčni zlom, ko se pri vašem slabo vzrejenem kužku pojavijo težave.

Ugled rejca je pomemben; imeti morajo dobra pričevanja in odnos z nekdanjimi strankami. Vsi rejci bi morali izvajati genetsko testiranje, da bi zmanjšali tveganje za prenos dednih napak. OFA testiranje je treba izvesti, da se lahko posamezni plemenski psi certificirajo za težave s srcem in očmi.

Več informacij o Shih Tzusu v Missouriju

Več informacij o Shih Tzusu v Missouriju

Dobra vzreja in testiranje sta še toliko bolj pomembna, ko razmišljamo o zdravstvenih težavah, na katere običajno vpliva Shih Tzus. So pasma, znana po velikih temnih očeh, vendar so nagnjeni k težavam z očmi. Večja je verjetnost, da bodo razvili sivo mreno ali suho oko, zato je pomembno najti vzrejni par s certifikatom OFA.

Dober vzreditelj bo zmanjšal tveganje pri vzreji. Čeprav vam ne moremo zagotoviti mladička, ki nikoli ne bo zbolel, vam lahko vzreditelj ponudi vsaj naslednjo najboljšo stvar in to je mir, da ste pripeljali dobro vzgojenega družinskega člana.

Zaključek za “najboljše rejce Shih Tzuja v Missouriju”

Zaključek za najboljše rejce Shih Tzuja v Missouriju

Ko iščete a Shih Tzu vzreditelja v Missouriju, je pomembno, da se spomnite, kako razlikovati dobrega rejca od slabega rejca, da bo najbolj primeren za svojo družino. Dober vzreditelj bo imel odprt in iskren pogovor o svojih praksah in o tem, kaj lahko pričakujete od vašega novega kužka.

Naj vas ne zavede, da vam bo cenejši mladiček prihranil denar. Rezanje vogalov, da bi vam zagotovili cenejše testiranje kot mladička, ne pa zdravstvenega testiranja, prinaša veliko večje tveganje za prihodnost. Če boste našli dobrega vzreditelja, boste v vaš dom veliko lažje dodali novega kosmatega prijatelja.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Shih Tzuja v Missouriju, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička Shih Tzuja od vzreditelja v Missouriju, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate “10 pomembnih dejstev o Shih Tzuju, ki bi jih morala vedeti vsaka novopečena mama” spodaj: