8 najboljših rejcev Shih Tzuja v Oregonu! (2022)

Rejci Shih Tzuja v Oregonu

Ker iščete vzreditelje Shih Tzuja v Oregonu, je tukaj nekaj stvari, ki jih morate vedeti o pasmi, preden izberete svojega mladička. Shih Tzuji so odlični naložki, radi preživljajo čas v zaprtih prostorih s svojimi lastniki in so odlični z otroki. Kljub dlaki, ki jo je treba vzdrževati, ti psi ne izgubijo veliko, kar je odlično za ljudi z alergijami.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Shih Tzuja v Oregonu, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci bostonskih terierjev v Oregonu in Najboljši rejci kavalirskega španjela kralja Charlesa v Oregonu.

Mladički Shih Tzu za prodajo v Oregonu

Mladički Shih Tzu za prodajo v Oregonu

Če ste se odločili, da bo Shih Tzu odličen dodatek vaši družini, si oglejte naš seznam skrbno izbranih rejcev, da boste našli svojega popolnega mladička.

Priporočila za izdelke Shih Tzu: Najboljše škarje za nego Shih Tzuja in Najboljša krema za tace za pse.

1. PuppySpot’s Shih Tzus za Oregon

PuppySpot's Shih Tzus za Oregon

Ker iščete rejce Shih Tzuja v Oregonu, vam priporočamo, da pobrskate po spletni platformi PuppySpot. PuppySpot je zelo ugledna tržnica za pse, kjer lahko iščete in najdete primernega psička Shih Tzu kar iz udobja svojega doma v Oregonu.

Pomagalo bi, če bi imeli v mislih, da morajo vsi rejci Shih Tzujev s mladiči, navedenimi na spletni strani, izpolnjevati stroge smernice PuppySpot, tako da bo vaš spremljevalec prispel v Oregon zdrav in zdrav. Preden nadaljujete na pot za psičkom Shih Tzu za prodajo v Oregonu, si lahko ogledate spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Jazzie Shih Tzu

Jazzie Shih Tzu

Lastnica psarne Karen Millard je AKC vzrediteljica z več kot tridesetletnimi izkušnjami z vzrejo in razstavljanjem Shih Tzujev. Nakup mladička pri tem rejcu je postopek v dveh korakih. Najprej pošljite povpraševanje s svojim imenom, lokacijo, kontaktnimi podatki in preferenco za mladička samca ali samico.

Karen bo odgovorila z informacijami o razpoložljivih mladičkih in prihodnjih leglih, ko bo prejela to povpraševanje. Nato boste prejeli kopijo pogodbe o mladičku, ki jo boste podpisali in jo vrnili vzreditelju, ter polog v višini 200 $, da boste imeli mladička po vaši izbiri. Ta depozit v višini 200 $ bo šel v 2.400 $ nakupne cene vašega novega ljubljenčka.

Če vas zanima razstavni mladič z vzrejnimi pravicami, prosimo, da jasno izrazite svoje namere v povpraševanju, saj za te pse obstaja ločena kupoprodajna pogodba. Vsi mladički Shih Tzuja tega rejca bodo imeli prve posnetke, evidenco o razglistenju, AKC omejene registracijske papirje, zdravstveno garancijo, mikročip in vrečko hrane za mladiče. Karen nudi tudi doživljenjsko podporo za vse svoje mladičke.

Podrobnosti o Jazzie Shih Tzuju

3. T-Amore Shih Tzu

T-Amore Shih Tzu

Ta psarna posluje že več kot trideset let in je pregledana in certificirana AKC. Mladički Shih Tzu tega vzreditelja živijo v njeni hiši s polnim delovnim časom. Začne vaditi kahlico in vaditi nežno poslušnost, tako da sta pri dvanajstih tednih pripravljena na svoj novi dom.

Vsak mladiček ima priložene prve injekcije, mikročip, zapis o razglistenju in omejeno registracijsko dokumentacijo AKC ob dokazilu o sterilizaciji ali sterilizaciji. Če želite kupiti mladička iz te psarne, pošljite 200 $ nepovratnega depozita, da se uvrstite na čakalno listo.

Ko izberete svojega kužka, boste morali poslati polovico preostalega zneska, nato pa opraviti zadnje plačilo en teden, preden je čas, da domov odpeljete svojega novega hišnega ljubljenčka. Ta cena je ugodna samo za mladičke kakovosti hišnih ljubljenčkov. Če želite mladička razstavne kakovosti, se morate o tej možnosti pogovoriti z vzrediteljem, preden plačate varščino, da boste na čakalni listi.

Podrobnosti o T-Amore Shih Tzuju

4. Pretorski Shih Tzu

Pretorski Shih Tzu

Ta psarna je na območju Eugene-Springfield v Oregonu. Vzrediteljica Vicki Cooper pravi, da je njena naloga vzrejati mladiče Shih Tzu, ki se držijo standarda AKC za pasmo. Vickijeva predanost ji je prinesla certifikat AKC Breeder of Merit.

Če želite kupiti mladička pri Praetorian Shih Tzu, se morate obrniti na Vicki po telefonu za informacije o razpoložljivih mladičkih in prihodnjih leglih. Nato ji lahko pošljete e-pošto s kontaktnimi podatki za njeno evidenco, da pridobite dostop do pogodbe o mladičku.

Ko ji pošljete podpisano kopijo pogodbe in polog v višini 200 $, boste imeli možnost kupiti razpoložljivega mladiča ali eno od vaših izbir iz prihajajočega legla. Ta depozit je namenjen končni nakupni ceni vašega novega hišnega ljubljenčka. Cena je 2.200 $ za moške in 2.400 $ za ženske.

Vsak kuža ima majhno vrečko hrane za mladiče, evidenco o cepljenju in razglistenju, AKC omejene registracijske papirje, zdravstveno garancijo in Vickijevo doživljenjsko podporo. Vsi mladički tega rejca so samo za hišne ljubljenčke. Če želite pokazati ali vzrediti svojega kužka in imeti dostop do popolne registracije AKC, se morate o tem pogovoriti z Vicki pred podpisom kupoprodajne pogodbe.

Podrobnosti o pretorskem Shih Tzuju

5. Bling Shih Tzu

Bling Shih Tzu

Silver Lake, majhen domači vzrejni program v Oregonu, ponuja mladičke iz izjemnih krvnih linij, registriranih v AKC. Vzrediteljica Desi Lambert ročno vzgaja vsako leglo v svojem domu in z vsakim mladičkom ravna kot z družinskim članom. Vsak mladiček tega rejca ima prve posnetke, zapis o razglistenju in prijavo za registracijo AKC.

Bling Shih Tzu Podrobnosti

6. Lynnea Cottrell

Lynnea Cottrell

Lynnea od leta 2010 vzgaja srečne, zdrave mladičke Shih Tzuja v Christmas Valleyju v Oregonu. Njeni mladički so socializirani in dobro prilagojeni na vse zvoke in hrup gospodinjstva, ker jih vzgaja v svojem domu skupaj s svojo družino. Vsak mladiček bo priložen s kartonom o cepljenju in razglistenju ter pogodbo o sterilizaciji in sterilizaciji. Za več informacij o razpoložljivih mladičkih pokličite ali pišite Lynnei na spodaj navedeno telefonsko številko.

Podrobnosti o Lynnei Cottrell

7. Bayview Shih Tzu

Bayview Shih Tzu v Oregonu

Ta vzreditelj ni v Oregonu; to je približno dve uri in pol od Portlanda v Oregonu, v Burleyju v Washingtonu. Vsako leto imajo le dva ali tri legla, zato boste morali biti na čakalni listi, če želite, da vas bodo upoštevali za prihodnje razpoložljive mladičke.

Za uvrstitev na ta čakalni seznam izpolnite vprašalnik na spletni strani in opravite telefonski razgovor z vzrediteljem. Nato prenesite in podpišite pogodbo o mladičku. Imeli boste mesto na čakalni listi šele, ko boste vzreditelju po e-pošti poslali podpisano pogodbo in 200 USD nepovratnega pologa, ki gre za nakupno ceno vašega mladička.

Skupni stroški znašajo 2.200 $, ne glede na spol ali barvo. Vsak mladiček Shih Tzu tega rejca ima zapis o cepljenju in razglistenju ter zdravstveno spričevalo pooblaščenega veterinarja. Mladički iz te psarne so kakovosti hišnih ljubljenčkov, z omejeno registracijo AKC.

Podrobnosti o Bayview Shih Tzuju

8. Če Shih Tzu ustreza

Če Shih Tzu ustreza

Namesto tega leži približno dve uri od Baker Cityja v Oregonu v Meridianu v Idahu. Če je Shih Tzu Fits majhen, domač obrat, ki vsako leto proizvede le nekaj legl. Vsi mladički Shih Tzu iz te psarne so ročno vzgojeni v vzrediteljevem domu in so obkroženi z ljubeznijo in naklonjenostjo od dneva, ko so se rodili.

Vsak kužk ima priložena kartoteka o cepljenju in razglistenju, zdravstveno spričevalo pooblaščenega veterinarja in enoletno zdravstveno jamstvo pred genetskimi motnjami. Omejena registracija v AKC je na voljo, ko vzreditelj od vašega veterinarja prejme potrdilo o sterilizaciji ali kastraciji.

Če Shih Tzu ustreza podrobnostim

Kako izbrati rejca Shih Tzuja iz Oregona

Kako izbrati rejca Shih Tzuja iz Oregona

Ko je čas, da domov pripeljete svojega novega kužka, je ključnega pomena, da se prepričate, da ste v Oregonu našli uglednega vzreditelja Shih Tzuja. Če potrebujete pomoč pri ugotavljanju, ali je vzreditelj, ki ste ga našli, ugleden ali ne, si oglejte te nasvete AKC:

  • Načrtujte osebni sestanek z rejci
  • Oglejte si objekt in spoznajte starše svojega kužka
  • Pridobite popolno medicinsko izobrazbo o svojem kužku in njegovih starših
  • Postavljajte si veliko vprašanj in poskrbite, da bo vzreditelj odgovoril na vaše zadovoljstvo

Več informacij o Shih Tzusih v Oregonu

Več informacij o Shih Tzusih v OregonuNa prvi pogled je morda nejasno, zakaj bi morali izbrati uglednega vzreditelja, ko kupujete mladičke Shih Tzuja v Oregonu. Konec koncev, obstaja veliko trgovin za male živali, mlinov za mladiče in rejcev na dvorišču, ki imajo nižje cene in morda celo ponudijo spodbude za nakup mladička pri njih.

Najpomembnejši razlog, da se prepričate, da svojega hišnega ljubljenčka kupite pri dobro obveščenem vzreditelju, je, da poznate genetsko zgodovino svojega mladiča. Dobra psarna bo bodočim kupcem zagotovila zdravstvena spričevala za njihove matere in bice ter rezultate vseh zdravstvenih testov, ki jih mladički prejmejo med oskrbo.

Zaključek za “najboljše rejce Shih Tzuja v Oregonu”

Zaključek za najboljše rejce Shih Tzuja v Oregonu

Kot starši hišnih ljubljenčkov se zavedamo, kako pomembno je poskrbeti za zdravje najnovejšega štirinožnega člana vaše družine. Zavedamo se tudi, da je včasih težko izločiti trgovine z živalmi, rejce na dvorišču in mline za mladiče. Če izberete vzreditelja Shih Tzuja v Oregonu pri enem od rejcev na tem seznamu, smo prepričani, da boste kmalu našli popolnega mladička.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Shih Tzuja v Oregonu, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička Shih Tzuja od vzreditelja v Oregonu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “10 pomembnih dejstev o Shih Tzuju, ki bi jih morala vedeti vsaka novopečena mama” spodaj: