8 najboljših rejcev Shih Tzuja v Washingtonu! (2022)

Predloga Best-Shih-Tzu-Breeders-in-Washington

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rejce Shih Tzujev v Washingtonu. Ljudje, ki ugajajo ljudem, Shih Tzuji, imajo veliko naklonjenosti do drugih ljudi.

V nekaj trenutkih po srečanju bodo očarali vsakogar, ne glede na to, ali gre za otroke ali odrasle. Zaradi majhne rasti in minimalnih potreb po vadbi so popolni stanovanjski psi.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Shih Tzuja v Washingtonu, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci Cane Corso v Washingtonu in Najboljši rejci boksarjev v Washingtonu.

Mladički Shih Tzu za prodajo v Washingtonu

Mladički Shih Tzu za prodajo v Washingtonu

Ta članek je za vas, če živite v Washingtonu in iščete mladičke Shih Tzu za prodajo. Tukaj so najbolj zanesljivi in ​​etični rejci Shih Tzuja v Washingtonu.

Priporočila izdelkov Shih Tzu: Najboljša na zraku sušena pasja hrana in Najboljše alternative za zaboj za pse.

1. PuppySpot’s Shih Tzus za Washington

PuppySpot's Shih Tzus za Washington

Ker iščete rejce Shih Tzuja v Washingtonu, toplo priporočamo ogled platforme PuppySpot. PuppySpot je tržnica, kjer lahko brskate po številnih razpoložljivih mladičkih Shih Tzu iz udobja svojega doma v Washingtonu.

Vsi rejci Shih Tzujev z navedenimi mladiči morajo upoštevati stroge smernice, zato ni treba skrbeti, da bo vaš spremljevalec varno odpremljen v vaš dom v Washingtonu. Preden nadaljujete z iskanjem mladička Shih Tzu za prodajo pri vzreditelju v Washingtonu, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Frog Creek Shih Tzu

Frog Creek Shih Tzu

Frog Creek Shih Tzu je majhen domači vzreditelj visokokakovostnih AKC Shih Tzujev. Specializirani so za Shih Tzuje, znane tudi kot Imperials. Majhna, a še vedno ima vse velike lastnosti večjih. Vzrejajo se kakovostno, vendar le v manjšem pakiranju.

Vzrejajo tudi čudovite 7-11 lb Shih Tzuje, ki prejemajo prošnje za večje pse. V Sultanu v Washingtonu, severovzhodno od območja Seattla, vas pozdravljajo, da spoznate mladičke in vidite njihove starše.

Lahko sprejmejo tudi kupce v okolici. Poleg tega, da so vzgojeni v svojem domu z drugimi živalmi, otroki in veliko ljubezni, so vsi njihovi mladički dobro socializirani. Število mladičkov je omejeno na AKC registrirane. Za nekatere pse je morda na voljo popolna registracija.

Frog Creek Shih Tzu Podrobnosti

3. Shurbeez Shih Tzu

Shurbeez Shih Tzu

Družina Stevens so majhni hobi rejci kakovostnih Shih Tzujev standardne velikosti, ki se nahajajo v Spokanu v Washingtonu. Ker imajo majhen program, imajo le nekaj legla na leto. Torej, namesto da bi prodali čim več mladičev Shih Tzu, so osredotočeni na proizvodnjo najvišje kakovosti.

Njihov cilj je biti na tekočem z najnovejšimi praksami rejcev, raziskavami, metodami usposabljanja in študijami psov. Osredotočajo se na zdravje, temperament, konformacijo in razvoj svojih mladičkov. Posledično se ne ujamejo v spreminjajoče se trende, kot so imperialna velikost in barve plašča.

Leta 2000 so oddali in vzgojili prvo leglo, z vsakim leglom pa se še naprej učijo in razvijajo najboljše prakse. Poleg tega so vsi vzrejni odrasli gensko testirani, da se zagotovi optimalno zdravje za prihodnje generacije. Kot cenjeni hišni ljubljenčki njihovi psi živijo v ljubečem domačem okolju. Njihove potrebe so izpolnjene v največji možni meri. Psi ne živijo v pesjakih ali kletkah.

Shurbeez Shih Tzu zagotavlja:

  • Najboljša hrana.
  • Dodatki.
  • Čisto okolje.
  • Igrače in izkušnje, primerne starosti.
  • Ljubeče ravnajo in vzgajajo svoje mladičke.

Svoje mladičke vzgajajo s Puppy Culture: organiziran program socializacije in usposabljanja, posebej razvit za mladičke od rojstva do konca njihovega kritičnega obdobja socializacije. Uporabljajo številne druge metode in tehnike, s katerimi svojim kužkom pomagajo zrasti v popolnega novega najboljšega prijatelja za vas.

Vsi plemenski psi so genetsko testirani, da se zagotovi, da so njihovi potomci brez dednih bolezni. Mladički pridejo k vam razglisteni in z vsaj enim 5-smernim cepljenjem in z začetkom šolanja za kahlico.

Shurbeez Shih Tzu Podrobnosti

4. Newsong koker španjeli & Shih Tzu

Newsong koker španjeli in Shih Tzu

Newsong Cockers & Shih Tzu se nahaja v Snohomish. Vzrejajo se po standardu pasme AKC, pri čemer se osredotočajo na zdravje, temperament, čudovit tip pasme, zvočno strukturo ter velike, izrazite oči in izraze. Noben pes z zdravstvenimi težavami ne bo vzrejen, tudi če je prvak v razstavnem ringu.

Raziskave in žrtvovanja so šli v te krvne linije in želijo biti odgovorni skrbniki prihodnjih koker španjelov in Shih Tzujev. Z avtom se vozijo v park, da bi spoznali tujce in opazovali race. Pse odpeljejo na domove prijateljev in v kavarno po par.

Omogoča jim, da jih prijatelji držijo v hrupnem okolju. Pred ponovnim namestitvijo mladički opravijo veterinarski zdravstveni pregled in fekalni test. Poleg tega so na voljo doživljenjska zdravstvena jamstva. Zajema dedne smrtne bolezni v času življenja mladiča in velja samo za zdravega, veterinarsko pregledanega mladiča ob nakupu.

Koker španjeli Newsong in podrobnosti o Shih Tzuju

5. Curtis Imperials

Curtis Imperials

V Tekoi v Washingtonu je Curtis Imperials majhen vzreditelj Shih Tzujev. Specializirani so za Shih Tzuje z zabavno osebnostjo in drobnim obrazom. Vzrejajo se zaradi zdravja, konformacije, velikosti in barvne raznolikosti. Verjamejo, da so jih našli v iskanju najboljših cesarskih Shih Tzujev v ZDA. Psi so del njihove družine in vsak je edinstven in poseben.

Za njihovo oskrbo ni prihranjenih stroškov. Njihov cilj je vzgojiti dobro socializirane dojenčke, ki lahko zapustijo dom, se dobro prilagodijo novim družinam in živijo srečno, zdravo življenje. Poleg tega ponujajo storitev varuške za psičke, tako da lahko vašega kužka z izkušeno varuško pošljete kamor koli v Združenih državah.

Kot družina doma vzgajajo svojega Tiny Imperial Shih Tzu. Otroci so resno vzgojeni in jim je namenjena največja možna skrb. Veterinarji redno pregledujejo vse mladičke. Vsa cepljenja opravi veterinar. Cene mladičkov se določijo glede na njihovo velikost, spol in barvo. Svoje mladičke si prizadevajo namestiti v ljubeče, hišnim ljubljenčkom prijazne domove.

Podrobnosti Curtis Imperials

6. Li’l Country Shih Tzu

Li'l Country Shih Tzu

Li’l Country Shih Tzu je vzreditelj Shih Tzuja AKC s sedežem v državi Washington, specializiran za proizvodnjo majhnih standardnih, imperialnih in čajnih mladičkov Shih Tzu za vašo družino. Kot del svoje družine vzgajajo svojega Shih Tzuja doma, da zagotovijo, da bodo pozitiven dodatek vaši družini.

Nenehno izboljšujejo svojo kakovost, širijo svoje zmogljivosti in izboljšujejo učinkovitost, se zavezujejo k izboljšanju tehnologije vzreje Shih Tzuja. Vsi mladički bodo cepljeni in razglisteni. Poleg tega v njihov novi dom pošljejo igračo in odejo z vonjem stelje, da olajšajo prehod.

Prejeli bodo tudi vrečko hrane, na katero so vajeni, ter kopijo nabavnega dokumenta in zdravstveno kartoteko. Mladički odidejo v svoje nove domove šele pri devetih tednih, včasih pa tudi kasneje, odvisno od njihove velikosti in oddaljenosti do novih domov.

Podrobnosti o Li’l Country Shih Tzuju

7. Bayview Shih Tzu

Bayview Shih Tzu

Tina iz Bayview Shih Tzuja je majhna vzrediteljica in mati treh čudovitih otrok. Le eno uro stran od Seattla in Olimpije se nahajajo na polotoku Kitsap. Leta 1996 so začeli razstavljati pse, od leta 2004 pa se ukvarjajo z vzrejo Shih Tzujev. Njihovo življenje in dom sta v celoti posvečena njihovemu Shih Tzuju.

Njihovi Shih Tzuji živijo v družinski hiši kot razvajeni hišni ljubljenčki. Njihove mladičke prodajajo kot hišne ljubljenčke brez vzrejnih pravic. Želijo, da bi bili njihovi otroci cenjeni člani družine. Najpomembnejše jim je, da so ljubljeni in cenjeni družinski člani, ne pa, koliko jih je okronanih za prvaka.

Tukaj ne boste našli plašnega psa. Vzgajajo jih doma in z njimi ravnajo od prvega dne. Njihovi mladički so dobro socializirani. Čeprav nimajo veliko legla na leto, bodo včasih imeli čudovite mladičke. Na žalost ne morejo pošiljati mladičkov. Mladički te pasme so brez vzrejnih pravic in niso registrirani.

Podrobnosti o Bayview Shih Tzuju

8. Jazzie Shih Tzu

Jazzie Shih Tzu

Zadnji na seznamu najboljših rejcev Shih Tzuja v Washingtonu je “Jazzie Shih Tzu.” Jazzie Shih Tzu se nahaja v osrednjem Oregonu, ne v Washingtonu. Ležijo vzhodno od gorovja Cascade in južno od veličastne Smith Rock. Vzrejajo izjemne Shih Tzu po standardih AKC za tip in temperament.

Z njihovo storitvijo Puppy Nanny Service lahko svojega kužka pošljete kamor koli v Združene države Amerike z izkušeno varuško. Fantje in dekleta, ki so jih vzgojili, izvirajo iz najdragocenejših krvnih linij Wenricka, Symaruna, Tu-Chuja in Ultra.

30 let so sodelovali in izpopolnjevali, rasli in širili svoje znanje o razstavljanju in vzreji te čudovite pasme Shih Tzu. Od dneva, ko se skotijo, so njihovi mladički socializirani v ljubečem okolju.

Da bi zagotovili zdrav temperament svojih mladičkov, dajejo poudarek socializaciji. Poleg tega uporabljajo naslednje metode obogatitve: Desenzibilizacija gospodinjstva. Vsak mladiček je cepljen in razglisten. Mladičke redno vodijo tudi k veterinarju. Za vse mladičke je garancija eno leto. Zdravstvena garancija krije vse genetske pogoje ali okvare.

Podrobnosti o Jazzie Shih Tzuju

Mladički Shih Tzu v Washingtonu

Mladički Shih Tzu v Washingtonu

Pes je človekov najboljši prijatelj, mladiček pa človekov najslajši spremljevalec. Torej, če iščete spremljevalca in ljubimca, Shih Tzu morda pravi hišni ljubljenček za vas.

Čeprav so Shih Tzuji precej prilagodljivi, morda ne bodo živeli v majhni hiši, razen če jim je vedno dovoljeno gibanje. Čez dan bodo tekli do vrat, da bi pozdravili tujce, se igrali z njihovimi igračami ali počivali v naročju svojega lastnika za kratek dremež.

Kako izbrati prave mladičke Shih Tzu v Washingtonu

Kako izbrati mladičke Shih Tzu v Washingtonu?

Rejci psov bi se morali specializirati samo za eno pasmo ali morda največ za dve in bi morali delati s psi, ker imajo pasmo radi, ne pa zato, da bi zaslužili veliko denarja. Ugleden vzreditelj bo v pogodbo vključil tudi klavzulo, ki pravi, da če iz kakršnega koli razloga ne morete obdržati Shih Tzuja, ga boste vrnili. Glavni razlog za to je, da dober vzreditelj vedno pazi na svoje mladičke in mu je pri srcu najboljše interese Shih Tzuja.

Kje najdete rejca Shih Tzuja v Washingtonu?

Kje najdete rejca Shih Tzuja v Washingtonu

Napotitve so najbolj zanesljiv način za iskanje uglednega rejca. Poleg tega lahko dobite priporočila od prijateljev ali družine, ki so že uporabljali vzreditelja, ali od vašega veterinarja.

Za začetek vprašajte svojega veterinarja, prijatelje ali družino, ki je uporabil vzreditelja. Prav tako morate zahtevati seznam referenc od katerega koli rejca, za katerega menite. Ugledne rejce lahko iščete tudi prek AKC (Ameriški kinološki klub).

Zaključek za “najboljše rejce Shih Tzuja v Washingtonu”

Zaključek za The "Najboljši rejci Shih Tzuja v Washingtonu"

Po podatkih AKC so mladički Shih Tzu 20. najbolj priljubljeni psi na svetu. Če želite ugotoviti, ali je vzreditelj mlin za mladiče ali ne, boste morali opraviti veliko raziskav.

Da bi vam malce olajšali stvari, smo zbrali nekaj najuglednejših rejcev Shih Tzujev v Washingtonu. Seveda pa morate vedno opraviti raziskavo in se prepričati, da kupite zdravega in veselega psa.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Shih Tzuja v Washingtonu, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička Shih Tzuja od vzreditelja v Washingtonu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Vodnik pasme psov Shih Tzu – Psi 101” spodaj: