8 najboljših rejcev Vizsla v Tennesseeju! (2022)

Rejci Vizsla v Tennesseeju

Iskanje rejcev Vizsla v Tennesseeju lahko zahteva veliko truda. Ta pasma, ki je relativno nova v Združenih državah Amerike, saj je bila v državo uvedena leta 1950, je del športne skupine psov. Znan po svojih lovskih veščinah, je odličen tudi za družine, saj je zelo ljubeč. Ta atletski pes izvira iz Madžarske in je bil priljubljen med madžarskimi plemiči.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Vizsla v Tennesseeju, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci nemških ovčarjev v Tennesseeju in Najboljši rejci Shih Tzuja v Tennesseeju.

Mladički Vizsla za prodajo v Tennesseeju

Mladički Vizsla za prodajo v Tennesseeju

Če iščete psa, ki bi lahko bil vaš tekaški partner in se stisnil z vašimi otroki na kavču, potem je Vizsla pasma, ki jo morate upoštevati. Sledi seznam rejcev, ki jih morate upoštevati pri iskanju svojega mladička.

Priporočila izdelkov Vizsla: Najboljše posodice za vodo za pse brez razlitja in Najboljši pasji kolonj, ki ga uporabljajo negovalci.

1. Shelldon Vizslas

Shelldon Vizslas

Ta vzreditelj Vizslas v Tennesseeju se nahaja devetdeset minut južno od Nashvilla. Ta vzreditelj ima v lasti Vizsle že več kot šestindvajset let in jih vzreja že več kot petnajst let. Za vzrejo imajo na voljo dve samici in so še posebej pri izbiri plemenjaka za delo pri razvoju krvnih linij.

Kužka lahko rezervirate. Mladiči Vizslas se ne vzgajajo v psarni, ampak se vzgajajo v vzrediteljevem domu. Mladičke skrbijo vsak dan in preživljajo čas z odraslimi psi. Ko je vaš kuža pripravljen, da ga pripeljete domov, je v zaboju in na papirju usposobljen.

Njihovi mladički so na tekočem s cepljenji, črvili, certificirani za kolke in imajo prijavljeno leglo. Repi so kupirani in odstranjeni so kremplji. Žrebec in mati prihajata iz šampionskih linij; prihajajo tudi s potrdilom, ki zagotavlja rod.

Shelldon Vizslas Podrobnosti

2. Mark McCrary

Vizslas vzreditelj

Marc je vzreditelj Vizslas, ki se nahaja eno uro jugovzhodno od Nashvillea. Vsi mladički so vzgojeni v njegovem domu, kar pomeni, da jih socializira on sam in njegova družina. Vzreja mladičke, ki so bili rojeni od staršev, registriranih v AKC.

Ti starši so opravili zdravstvene preglede. Mladički Vizsla od Marca so mikročipirani in so redno na pregledih pri veterinarju. Če mladička iz nekega razloga ne morete obdržati, mu ga lahko vrnete.

Podrobnosti o Marku McCraryju

3. Lorac Vizsla

Lorac Vizsla

Ta vzreditelj Vizsla iz Tennesseeja si je prislužil oznako AKC Breeder of Merit in pri vzreji svojih mladičkov sledi smernicam Vizsla Club of America. Uporabljajo samo potomce in matere, ki so bili pregledani in očiščeni displazije kolkov in drugih dednih težav.

Mladički se vzgajajo v okolju, kjer se družijo z otroki in odraslimi. Pri sedmih tednih vzreditelj testira temperament mladičev, da se prepriča, ali so pripravljeni za posvojitev. Lorac Vizsla vzdržuje čakalno listo.

Lorac Vizsla Podrobnosti

4. Dayle Ward

Dayle Ward

Dayle Ward je članica ameriškega kluba Vizsla. Z rejo se ukvarja že več kot tri leta. Je tudi ustvarjalka Facebook skupine z imenom Vizsla Puppies Nashville, kjer lahko oboževalci pasme Vizsla delijo, kako je ljubiti in živeti z njo.

Dayle vsako leto vzredi eno do dve legli. Vsi mladički prihajajo iz prvenstvenih krvnih linij in so registrirani v AKC. Mladiče vzgajajo v njenem domu in pri štirih tednih začne trenirati. Spodbuja obiske in če se odločite vrniti svojega kužka, ga bo z veseljem sprejela nazaj.

Podrobnosti o Dayle Wardu

5. Proti psom Wind Gun

Proti psom Wind Gun

Proti “Psi za vetrne puške” je v lasti rejca Marka Sullivana. V poznih osemdesetih letih prejšnjega stoletja so ga seznanili s pasmo Vizsla. Nahaja se v Kentuckyju, približno dve uri in pol severozahodno od Nashvilla. Vsi mladički so rojeni na kmetiji tristo hektarjev, ki je v lasti njegovega svaka, kar zagotavlja veliko prostora za igro.

Vsi psi živijo z družino, zato so zelo navajeni biti v bližini ljudi. Vabljeni vsi bodoči lastniki. Proti vetru ponuja letno “zabaven dan,” ki lastnikom Vizslasa omogoča, da pridejo in spoznajo, kako vzpostaviti odličen odnos s svojim psom.

Lastniki lahko pridejo tudi trenirat in lovijo s svojimi psi. Na njihovi spletni strani so videoposnetki, ki ponujajo informacije o več vidikih usposabljanja. Brezplačno bodo dostavili mladičke v dveh urah od Chicaga in Indianapolisa.

So člani številnih rejskih klubov, vključno z AKC in NAVDA. Seznam mamic mladičkov boste našli na njihovih spletnih straneh. Against the Wind sodeluje z drugimi rejci in jih mentorira, da širijo svoje znanje in podpirajo svoje kolege rejce.

Podrobnosti o psih proti vetru

6. Psarne Canis Magnus

Psarne Canis Magnus

Manj kot tri ure od Chattanooge v Tennesseeju boste našli tega rejca Vizslas. Clyde Walker, dr. v naravoslovju, ima v lasti in upravlja to družinsko vodeno psarno. Več kot petindvajset let je vzgajal pse; Vizslas za več kot petnajst. Vsi njegovi mladički so registrirani v AKC.

Psarna sodeluje z rejci z vsega sveta. Kennel Canis Magnus spodbuja ljudi k obisku. Mladički so vsak dan v bližini drugih psov in ljudi, zato so zelo socializirani. Njihovo zdravje nadzoruje veterinar in ima zdravstveno garancijo.

Eno opozorilo pri tem je, da močno priporočajo, da svojega novega dodatka hranite stran od javnih mest, dokler mladiček ni starejši, star petnajst do šestnajst tednov in ne opravi celotnega seznama cepljenja.

Vzreditelj spodbuja nove lastnike, naj mladička v treh dneh odpeljejo k svojemu veterinarju na oceno. Mladičke bodo sprejeli nazaj v prvem letu, če gre za prirojeno invalidnost. Če se to zgodi, boste lahko posvojili še enega mladiča, ko bo na voljo.

Podrobnosti o psarnah Canis Magnus

Če iščete v Googlu rejce Vizsla v Tennesseeju, boste našli nekaj rejcev, ki so navedeni samo na Facebooku. V nadaljevanju sta dve takšni.

7. Smokey Mountain Vizslas

Smokey Mountain Vizslas

Ta vzreditelj Vizsla se nahaja v vzhodnem Tennesseeju. Vsi psi so družinski ljubljenčki in živijo v hiši z vzrediteljico in njeno družino. Vse sprejmejo v svoj dom na obisk s svojimi psi. Mladički, vzrejeni v Smokey Mountain Vizslas, so registrirani AKC in certificirani OFA.

Podrobnosti Smokey Mountain Vizslas

8. Echo Vizslas

Echo Vizslas

Zadnji na seznamu najboljših rejcev Vizsla v Tennesseeju je “Echo Vizslas.” Echo Vizslas je približno trideset minut severovzhodno od Memphisa. Penny se ukvarja z vzrejo Vizslas že več kot trideset let. Vzreja mladičke iz odličnih krvnih linij in jih lahko usposobi za razstavne pse ali družinske hišne ljubljenčke.

Podrobnosti Echo Vizslas

Kako izbrati vzreditelja Vizsla v Tennesseeju

Kako izbrati vzreditelja Vizsla v Tennesseeju

Kot pri vsakem rejcu, ko razmišljate, s katerim vzrediteljem Vizsla delati, morate upoštevati nekaj točk. Biti odziven in si pripravljen vzeti čas za pogovor z vami sta dve pomembni stvari. Več drugih dejavnikov je:

  • Povezave rejca z drugimi rejci in strokovna članstva odražajo njihovo zavezanost k nadaljnjemu izobraževanju na področju vzreje in pasme, s katero se ukvarjajo.
  • Vzreditelj se v prvi vrsti ukvarja z vzrejo zdravih mladičkov in jih vzgaja na ljubeč in dosleden način.
  • Vzreditelj, ki spodbuja obiske in vam omogoča, da vidite tudi mladičke in mamo legla. Obisk je dvosmerna – vzreditelj bi vam moral postavljati vprašanja, na primer, ali ste že imeli hišnega ljubljenčka in po kakšnem urniku teče vaš dom.
  • Vzreditelj bi vam moral predložiti pogodbo, ki vključuje informacije, kot so rodovina mladiča, registrska številka AKC in da lahko mladička vrnete in pod kakšnimi pogoji.

Vzreditelj bi moral biti še naprej vir za vas, potem ko kužka pripeljete domov. Zavedajo se, da bodo novi lastniki imeli vprašanja in da so vaš vir najbolj obveščenih. Ker v idealnem primeru želite, da je ta odnos dolgotrajen, če se z vzrediteljem ne povežeta, potem to najverjetneje ni vzreditelj za vas.

Več informacij o rejcih Vizsla iz Tennesseeja

Več informacij o rejcih Vizsla iz Tennesseeja

Rejci Vizsla v Tennesseeju so neregulirani. Ministrstvo za kmetijstvo Združenih držav Amerike nadzoruje komercialno vzrejo psov. Zato morajo biti potencialni lastniki psov pridni, ko razmišljajo o vzreditelju Vizsla.

Zaključek za “najboljše rejce Vizsla v Tennesseeju”

Zaključek za najboljše rejce Vizsla v Tennesseeju

The Vizsla je nežen, energičen pes. Ima močne atletske nagnjenosti. Če želite psa pripeljati v dom z otroki, je to odlična pasma za družine. Ta pasma potrebuje veliko vadbe, da se najbolje počuti v domu z velikim dvoriščem.

Odločitev za posvojitev Vizsle ali katerega koli psa je velika, saj je zaveza, da se naučimo skrbeti za žival ter razumeti in ljubiti to edinstveno osebnost, ki jo ima vsak pes.

Želite se prepričati, da delate z rejcem Vizsla v Tennesseeju, ki ima izkušnje ali dela z bolj izkušenim in uporabljate rejca z zvesto bazo ponavljajočih se strank.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Vizsla v Tennesseeju, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička Vizsla od vzreditelja v Tennesseeju, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Informacije o pasmi psov Vizsla” spodaj: